• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    15
aaaaa yaaaa :KK36: sağlıkla gelsin inşallah
oğlan senesi mi acaba :halay:
Kuzu hayırlısı olsun benim içime sende erkek doguyordu ama diyemedim hep kiz istediğin icin🙄 sağlıkla gelsin paşa 😍
İnanın karışık duygular içindeyim ama daha iyiyim şuan. Sağlıkla gelsin inşallah, bilincim kalbim mantığım çok şükür diyor sadece duygusal olarak biraz üzüldüm azıcık kız tarafindaydim. Sağlıklı olsun onemli olan o ( her an Esra Erol'da ki o benim oğlum benim kimseye vermem diyen kadın moduna girebilirim 😁)
Kesinlikle oğlan senesi çevremde herkes oğlana hamile

İnanın karışık duygular içindeyim ama daha iyiyim şuan. Sağlıkla gelsin inşallah, bilincim kalbim mantığım çok şükür diyor sadece duygusal olarak biraz üzüldüm azıcık kız tarafindaydim. Sağlıklı olsun onemli olan o ( her an Esra Erol'da ki o benim oğlum benim kimseye vermem diyen kadın moduna girebilirim 😁)
Bir oğlan annesi olarak söyleye bilirim anneye aşık oluyorlar😍

normalde ikili test 11-14 haftaları arasında yapılıyor. bazı doktorlar ikili ile uğraşmayalım fetal yaptıralım diyebiliyor. ikili test zaten kan ile yapılıyor. aç gitmene gerek yok
bende cumartesi yaptırıcam. kusma bulantıları hiç söylemiyorum bile devam
Ne zaman geçicek acaba bu kusma ve bulantılar geniz akıntısı ve balgam da var çok zorluyor

Öyle hissetmen normal birsey çünkü herkesin içinden istedigi bir cinsiyet oluyor olmayınca hafifte olsa üzülüyor benim 3.cocugum olmasına rağmen hem kiz hem erkek tatmama ragmen kiz olacağına çok fokuslandim erkek derse doktor üzülürüm azcik🙄 ama sağlıklı olsunlar en önemlisi sonra oglum diye gezerim gobusumu severek bunu da biliyorum 😂😂

1000042708.webp
11 haftalik gobusum bu ben bunda baya sisicem sanırım 😂

Bir oğlan annesi olarak söyleye bilirim anneye aşık oluyorlar😍
İnşallah öncelikle aklı vücudu ruhu sağlam huyu güzel olsun. İnanın o hallerini hayal etmiyor değilim öğrendiğimden beri 😍Eşim fark etti biraz uzuldugume sakın üzülme o senin oğlun eminim çok güzel yetistireceksin dedi biraz rahatlattı beni Allah razı olsun 🙏

Öyle hissetmen normal birsey çünkü herkesin içinden istedigi bir cinsiyet oluyor olmayınca hafifte olsa üzülüyor benim 3.cocugum olmasına rağmen hem kiz hem erkek tatmama ragmen kiz olacağına çok fokuslandim erkek derse doktor üzülürüm azcik🙄 ama sağlıklı olsunlar en önemlisi sonra oglum diye gezerim gobusumu severek bunu da biliyorum 😂😂
Gönlünden geçen olsun sağlıkla inşallah.
Duygu karisikliğim geçince biliyorum daha çok benimseyecegim onu 😊 bir iki haftaya siz de öğrenirsiniz inşallah

Gönlünden geçen olsun sağlıkla inşallah.
Duygu karisikliğim geçince biliyorum daha çok benimseyecegim onu 😊 bir iki haftaya siz de öğrenirsiniz inşallah
Sağol canım ama ben anca 1 ay sonra öğrenirim buyuk ihtimal devlete gittiğim için 😂 geçecek merak etme bende yaşadım oğlumda ta ki öğrendikten sonraki ultrasonda onu görene kadar parmağını emiyordu doktor gösterdi dedim neye üzülüyorsun can ya dedim senin canın sağlıkla doğsun yeter dedim ve kucağıma verdiklerinde iyi ki dedim iyi sen oglum mis kokulum 😍😍
Maşallah benim de sabah daha küçük ama akşama kadar büyüyor karnım sizde de var mı
Canim sabah benim midem küçülüyor akşam uyuyana kadar o karnımın sisligini geçiyor o derece sabah kalkıyorum yine inmiş balon gibi maşallah karnımın üstü 😂😂

Bu yoruma çok katılıyorum aşk onlar yaa nasil vercez ellere yaa şimdiden dusunuyorum😂😂 annemm dedi mi var yaa off eriyorummm😍😍
Benimki daha demiyor anne çok istiyorum desin bir ara dedi sonra bıraktı valla bende diyorum ne edicen evlenmeyi bana al her şeyi😃eşimde ciddiye alıyor hemen🤭

İnşallah öncelikle aklı vücudu ruhu sağlam huyu güzel olsun. İnanın o hallerini hayal etmiyor değilim öğrendiğimden beri 😍Eşim fark etti biraz uzuldugume sakın üzülme o senin oğlun eminim çok güzel yetistireceksin dedi biraz rahatlattı beni Allah razı olsun 🙏
Ben ilk günden o kadar istiyordum ki oğlum olsun çok şükür Allah nasip etti🤲🏻şimdi sen ultrasonda görünce o zaman bende görürüm diye düşünüyorum😍eşin çok haklı bak doğsun görücen eşin sizi kıskanıcak😃

Back