• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İlk gebeliğiniz mi ? Benim karnım baya 1 aydır aşağıda her gören doğuracak mısın ne kadar düşmüş diyor bende 35+4 deyim herkes ikinci gebelik olduğundan erken inmiş diyor ama bilmiyorum benim de akıntım hep oluyor bazen kasıklarıma baskıdan yürüyemiyor gibi oluyorum sanki bebek çıkacak gibi her an 😂 doktor normal dedi ama bu haftalarda erken doğacağı için değilmiş bence sizin de öyledir
Evet ilk ve sizinke aynı durumdayım, ayın 11inden sonra istediği gün doğsun ama o zamana kadar beklesin inşallah😁

Şuan bende o haldeyim gözlerim fal taşı gibi açıldı sanki uyumayan ben değilmişim gibi
Bebek için vucud uykusuzluğa mi hazırlıyor acaba o yüzden mi hiç uyumuyoruz yoksa bu dönemde salınan hormonlardan mi dogumun az kalmasından dolayı stres mi artık bilmiyorum ama şuan sıfır uyku

Kızlar son 1 saattir makatta baskı hissediyorum. Sanki afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi . Agrı ile birlikte oluyo bu. Sizde yaşıyor msnz çok tuhaf bi his

Selaaaammm kızlaaarrr🥹🥹 Ben doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden🥹🥹🥹🥹🫶🏻🫶🏻 vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar❤️

Eklentiler

• C1AF27F7-E7C7-4C15-9544-C32328D9AF76.webp
    C1AF27F7-E7C7-4C15-9544-C32328D9AF76.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 148
Bası asagıda ya yüzüde arkaya dönük heralde o şekil hissetmiş olabilirsin
Bu saatte bide sümüksü sarı akıntı geldi Nişan sarı krem olurmu biliyor musunuz tatlı kaşığı kadar falan geldi sildikce de geliyor hafif hafif . Ağrı sancı yok ama bugun teyzeme gittim doğumun çok yakın haberin olsun dedi karnımı muayene etti kendiside doktor ama 1hafta 10gun dedi . Bır de Nişan olsa bile nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi

Selaaaammm kızlaaarrr🥹🥹 Ben doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden🥹🥹🥹🥹🫶🏻🫶🏻 vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar❤️
🧿🧿🧿 Maşallah bizim kahraman kizimiza ya bu günü de gördük ya çok şükür Allah'ım çok büyük. Çok zorlu ve uzun yollardan geçtiniz bundan sonrasinin tadini çıkarın çok hakettiniz. Gözlerim doldu🥹🥰

Canimmm canimmm beni bu saatte ağlattın çok duygulandim Allah'a çok şükür kuveze bile girmemiş bu ne güzel bir paylaşım çok ama çok sevindim benim annem de sana çok dua etmişti 🥲 resmi ona da gösterilen gözünüz aydın grubun bebeği oldu o artık 4gozle bekliyorduk mucize kizimiz geldi Allah'a çok şükür 🥲

Ayy cok sevindimm canimm bu son zamanlardaki aldigim en guzel haberlerdenn😍 cok da minnak sayilmaz annesi o cok guclu bunca zaman nasil dayandi ama🥰 Allahim hep yaninda olmasini nasip etsin insallahh saglikla sihhatle ❤️ cokkk tatli gorunuyor lutfen misss kokusundan op benim yerime de🥰

Bu saatte bide sümüksü sarı akıntı geldi Nişan sarı krem olurmu biliyor musunuz tatlı kaşığı kadar falan geldi sildikce de geliyor hafif hafif . Ağrı sancı yok ama bugun teyzeme gittim doğumun çok yakın haberin olsun dedi karnımı muayene etti kendiside doktor ama 1hafta 10gun dedi . Bır de Nişan olsa bile nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi
Benim bildigim nisan kirmizi pembe kahverengi renklerde oluyor canim. Nisan degil bahsettigin. Kimi zaman nisandan 2 hafta sonra falan da olabiliyormus dogum nisan geldi demek dogum basladi demek degilmis yani

Maşallah ya bitti tüm sıkıntılar gerçekten de🧿❤Mükafatını aldın çok şükür Rabbime. Sağlıkla büyüt inşallah🙏
Canım öyle,pek bilgim yok kontrol ün ne zaman,doktora sor istersen
Arkadaşlar perşembeyi cumaya bağlayan gece 2'de, 37+6 haftalıkken doğurdum ben de. 😊 Bende 12 cm myom vardı. Bebek ters döndü ama aşağı inemedi. Nişanım gelince acil sezeryanla aldılar. 🤭 3.500 kg, 50 cm bir kızım oldu.🙈 Ama maalesef henüz sütüm gelmiyor.
Maşallah bebişe gözünüz aydın olsun 🧿 gelir merak etme ılık sıcak kompres yapın . Hemşire lerin bi önerisi oldu mu . Kendini sıkma bından ötürü rahat ol bol bol kuccagıns al bebeği ten temasını z çok önemli sütün gelmesinde❤

Yaaa hayırlı olsun maşallah minnak güzel prenses ve birliktesiniz rabbim sabrın meyvesini de verdi ❤️
Arkadaşlar perşembeyi cumaya bağlayan gece 2'de, 37+6 haftalıkken doğurdum ben de. 😊 Bende 12 cm myom vardı. Bebek ters döndü ama aşağı inemedi. Nişanım gelince acil sezeryanla aldılar. 🤭 3.500 kg, 50 cm bir kızım oldu.🙈 Ama maalesef henüz sütüm gelmiyor.
Hayırlı olsun boyu kilosu da çok güzel maşallah. Süt gelmese de bebeği memede tutun illa gelecek :)

Bu da guzelmis aslinda. Bizde icine atilan suyu dogum yapmis kadin iciyor
Ben de @ankazmrt0 ın dediği gibi biliyorum...
Gözünüz aydın 😇
Gözünüz aydın grubumuzun güçlü kızı annesine kavuştu 🥲 sağlıkla büyüsün inşallah

Back