2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Selaaaammm kızlaaarrr Ben doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Masallah tebarekallah güçlü kızçe ve anneye hayırli evlat olsun insallah zor günleriniz geride kaldi insallah guzel günler sizleri bekliyor

Selaaaammm kızlaaarrr Ben doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Maşallah Rabbim saglıkla huzurla ve mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah çok çok sevindim senin adına dualı bebek mucize bebek

Maşallah sübhanallah dualarımızı duydu Rabbim güzel kızın küvöze girmedi seninle çok şükür sağ salim doğdu sağlıcakla huzur mutlulukla büyüt annesi darısı bizlerin başına
Çok sevindim canım çok şükür maşallah kızına Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin artık sütün için bol bol emzirip düzenli sağabilirsin oda tez zamanda gelir inşallah

Oyy MasAllah benim fistigima çok şükür Rabbim hayirli saglikli huzurlu bir ömür nasip etsin insAllah hamilelikde cektigin zorluklari annelikte cekmessin İnsAllah canim

Çok aşırı uykum geliyo bi kaç gündür sürekli uyusam uyurum geceleri uyuyamıyorum ama gündüz hep uyumak istiyorum uyursamda aşırı derin rahat bi uyku oluyo uyumazsam halsiz bitkin aşırı yorgun oluyorum uyusamda uyumasamda hiçbi işimi yapamıyorum aldığım nefes yetmiyo artık gerçekten 4mayısta gidicem kontrole 9mayısa kadar bekleyemem hareketleri zaten o kadar sert ve can yakıyo ki anlatamam

Benim bildigim nisan kirmizi pembe kahverengi renklerde oluyor canim. Nisan degil bahsettigin. Kimi zaman nisandan 2 hafta sonra falan da olabiliyormus dogum nisan geldi demek dogum basladi demek degilmis yani
Dün gece sabaha karşı 4te doğum valizimi hazırladık eşyaları ütüledim zaten geç kalmıştım dün ki korkuyla valizim hazırlanmış oldu vardır bir hayır
Yine olan eşime oldu hakkını nasil ödeyeceğim bilmiyorum adamcağız o saatte uyandi birlikte valiz organizatörlerine utuleyip yerleştirdik .hala devam ediyor ara ara sarı beyaz krem gibi akinti doktoruma da yazdım görmüyor şehir dışında sanırım.ama bunu duymak rahatlattı nişandan sonra 1-2 hafta sonra doğum sorun değil ben o korkuyla sabaha sancilanip dogururum heralde dedim .internette sari krem gibi sümüksü akıntı ile başlayan da olur yaziyordu o tedirgin etti beni muhtemelen yine enfeksiyon bu

Bu arada siz çatı muayenesi oldunuz mu?

Bebek buyudugu icin rahime baski yapiyormus bu yuzden son zamanlarda akintinin artmasi normal demisti dr um. Hemen enfeksiyon olarak dusunmeyin. Gecen hafta olmustum cati muayenesi hatta buradan da yazdim. Arkasindan nisan gibi bir sey gelmisti heyecanlandim nisan mi nedir diye. Ama dr zaten demisti catidan sonra lekelenme hafif kanama olabilir sakin endise etme diye. İlk az gelmisti onda muayenedendir dedim ama sonradan epey yogun gelmisti o zaman elimde olmadan bir endiselendim hemen dr a sordum o da cok normal yazmisti. Bir de muayene sonrasi dogurucam zannedecek kadar sancilarin kasilmalarin olabilir merak etme demisti ama bende sanci falan olmadi

Birtane arkadaş vardı bebisin cinsiyeti yaptirdigi testle uyumlu degil demislerdi acaba neoldu bebis dogdumu birdaha yazmadı aklima geldi
Turner sendromu olan. Bnde çok merak ettim onu ama hiç girmiyo inşallah çocuk sağlıklıdır da doğurdum sorun yok bebek iyi diye yazar.

Son düzenleme:
Sen baya evham yaptın sağsalim doğur da hepimiz rahat nefes Alalım

Biliyor musun bende 15mAyısı bekleyemiyorum artık yemek yemek bile o kadar zor ki.midemin kaburgamın üstünde zıplıyo sanki zayıfladığımı hissediyorum. İştahım kapandı. Uyku desen döne döne bi hal oldum çok zormuş son günler

Her gören sen daha doğurmadın mı anaaam ne kadar çok düşmüş karnın nasıl yürüyon böyle sen kıyamam diyo eşimi gören kurtuldu mu diye soruyomuş yürümeyi geçtim oturduğum yerden kalkamıyorum panda gibi temelli tek yaptığım şey yuvarlanmak kendi halime de gülüyorum ama bu doktor benim sabrımı sınıyo herhalde 4mayısta da gün vermezse orta yere oturup ağlarım heralde normal bunlar normal kanala girme çabaları olması gereken ağrılar sıkıntılar diyo yavrum ben 3. Sezeryanı olcam girmesin kanala manala dalga mı geçiyosun neyi bekliyoruz illa sancı tutup apar topar gelmemi mi delirtcen mi sen beni denmiyo işte

Valla haklısın canına tak ediyor insanın geçecek ama az kaldı burda birbirimizi motive ede ede geldik bu günlere

Çok sağolun Çarşamba çatı muayenesi olcak acitmasindan korkum yok ama hep çatıdan sonra doğum süreci hızlanıyor dediler. Doktora sordum öyle bişey yok dedi ama insanin tabi aklı kalıyor. Çatıyı kaçıncı haftada yaptı size.benim akintim sarı olunca direk enfeksiyon mu acaba diyorum ama dünden beri küçük küçük kaciriyorum galiba bebek çok baskı yapıyor sabahtan beri çamaşır değiştiriyorum o yüzden.
Sen baya evham yaptın sağsalim doğur da hepimiz rahat nefes Alalım
Valla çok yaptım ya dün yine hiç uyumadım . Daha önceki kötü doğumhane tecrübem de bu aralar hortladı hayırlısı ile bu sefer yüzümüz gülerek çıkarız inşallah o odadan

Bugün benim ogluşum karnımı oyle bir dalgalandırdıki denizdeki dalga gibi oldu tabi o arada eşimde beni izliyormuâ karnımi görünce bunun dogma vakti gelmiş biz pazartesi gidip aldıralım dedi yüz ifadesi cok degisikti garibim karnımi gorünce korkmus sanirim

Ben 1aydir hiç kilo almıyorum üstüne bide zayıfladım ama bebek maşallah baya iyi almış kilo boyuda uzamış. Bizim aileye çok uzun yıllar sonra gelen ilk bebek resmen sülale boyu inceleme altindayim artık biriyle görüşünde Allah aşkına yorum yapmayın diyorum nasılsın demeden anammm yüzüne lohusalik gelmiş karnın inmiş. Geliyor bebek .tmm gelsin sağlıkla da yeter ama yani dün en son teyzem kapıdan yolcu ederken geliyor haberin olsun dedi doktor olduğu için bişey diyemedim ona hemen gene bir karın muayenesi sagolsunlar fazla ilgililer ama insan üzerinde bı baskı yaratıyor bu bide her defasında aman bu sefer gelcek inşallah deyip önceki gebeliğim hatirlatilinca insan ister istemez eski kötü tecrübelerini hatırlıyor buyur bı anksiyete daha sonra7.aydan beri daha doğmadı mi hadi doğur lafi yiyorum

Biz zaten doğmalarını herşeyden herlesten çok istiyoruz sabırsızlanıyoruz birde onlar bu kadar baskı yapmasa insan temelli psikolojikman çöküyo ben doğurcam mı yoksa doğuramıyo muyum niye hala bekliyorum diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…