• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
kızlar burun tıkanıklığı yaşayan var mı? benim 2-3 haftadır falan (şuan 12+5im) burun tıkanıklığım var burundna nefes almak çok zor. gece uyku kalitem sıfır ya :(

Dün bizde gezmeye çıkardık koşuşturdum yürüdüm taşıdım ağrım oldu küçükler daha Allah hepimizin evlatlarını koruyup kollasın kolaylıkla sağlıkla kucaklıyalım 🤲
Amin🤲🏻Benim hala bacağım ağrıyor şimdi banyosunu yaptırdım kasıklarım ağrıdı

Amin🤲🏻Benim hala bacağım ağrıyor şimdi banyosunu yaptırdım kasıklarım ağrıdı
Dinlen biraz canım bende birazdan yaptırıcam artık çokta hafif değiller ama onlarında bakıma ihtiyacı var zor olacak ama geçecek inşallah 🤲

Hayır ben çok hareketli biriyim kanamam olduğu hafta evde durdum ancak her gün yine dışardayım saatlerce :; bugün yine gezdik baya akşam eve geldim :(( ama çok yürümüyorum artık arabayla gidiyorm ama günde en az 1 saat yürüyorumdur mecbur. Evdeki işler yemek temizlik çocuklar vs de var ister istemez evdede koşturmaca..
Ben de bugün okula geldim sadece kahverengi geliyor arada. Hareketsiz durmak çok zor evet sürekli yatmak mümkün değil hele evde çocuk varsa

Bana da bi sebep söylemediler kesenin yanında keseden büyük bi kanama alanı vardı sadece şimdi küçüldü ama devam ediyor ben 1 aydır yatıyorum istirahat etmenin faydalarını gördüm gerçekten doktorum da istirahat için çok önemli diyor, ben de hap fitil ve iğne kullanıyorum 11+3 olduk henüz bakalım sağlıkla ilerler inşallah bi de benim bebeğim aşağı inmiş kanamalardan sonra
Küçülerek iyice kaybolur umarım kanama alanı rahat ederiz

Canlar benim yarın Randevum var kontrole gideceğim 12 hafta oldu bugün acaba 2 li tarama ister mi? Benim hayla kusmalarim ve mide bulantım var yataktan çıkamıyorum mecbur sabah bir elma yiyorum. Acaba aç mı gidilmeli

Dinlen biraz canım bende birazdan yaptırıcam artık çokta hafif değiller ama onlarında bakıma ihtiyacı var zor olacak ama geçecek inşallah 🤲
Daha küçükler şimdi zorlanıcaz sonra kolay olucak inanıyorum buna🤲🏻

Kızlar doktordan çıktık şimdi plesanta rahim ağzını kapatıyormuş o yüzden kanama olmuş. Önceki haftalarda böyle birşey yoktu neden olur acaba düzelir mi? Dinleneceksin çok aktivite yok dedi. Birde kan uyuşmazlığı olduğu için kan aldı yarın iğne yapılacak

Back