2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet ilk ve sizinke aynı durumdayım, ayın 11inden sonra istediği gün doğsun ama o zamana kadar beklesin inşallah

Şuan bende o haldeyim gözlerim fal taşı gibi açıldı sanki uyumayan ben değilmişim gibi
Bebek için vucud uykusuzluğa mi hazırlıyor acaba o yüzden mi hiç uyumuyoruz yoksa bu dönemde salınan hormonlardan mi dogumun az kalmasından dolayı stres mi artık bilmiyorum ama şuan sıfır uyku

Kızlar son 1 saattir makatta baskı hissediyorum. Sanki afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi . Agrı ile birlikte oluyo bu. Sizde yaşıyor msnz çok tuhaf bi his

Bası asagıda ya yüzüde arkaya dönük heralde o şekil hissetmiş olabilirsin
Bu saatte bide sümüksü sarı akıntı geldi Nişan sarı krem olurmu biliyor musunuz tatlı kaşığı kadar falan geldi sildikce de geliyor hafif hafif . Ağrı sancı yok ama bugun teyzeme gittim doğumun çok yakın haberin olsun dedi karnımı muayene etti kendiside doktor ama 1hafta 10gun dedi . Bır de Nişan olsa bile nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi

Selaaaammm kızlaaarrr Ben doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Maşallah bizim kahraman kizimiza ya bu günü de gördük ya çok şükür Allah'ım çok büyük. Çok zorlu ve uzun yollardan geçtiniz bundan sonrasinin tadini çıkarın çok hakettiniz. Gözlerim doldu

Selaaaammm kızlaaarrr Ben doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Canimmm canimmm beni bu saatte ağlattın çok duygulandim Allah'a çok şükür kuveze bile girmemiş bu ne güzel bir paylaşım çok ama çok sevindim benim annem de sana çok dua etmişti resmi ona da gösterilen gözünüz aydın grubun bebeği oldu o artık 4gozle bekliyorduk mucize kizimiz geldi Allah'a çok şükür

Ayy cok sevindimm canimm bu son zamanlardaki aldigim en guzel haberlerdenn cok da minnak sayilmaz annesi o cok guclu bunca zaman nasil dayandi ama Allahim hep yaninda olmasini nasip etsin insallahh saglikla sihhatle cokkk tatli gorunuyor lutfen misss kokusundan op benim yerime de

Benim bildigim nisan kirmizi pembe kahverengi renklerde oluyor canim. Nisan degil bahsettigin. Kimi zaman nisandan 2 hafta sonra falan da olabiliyormus dogum nisan geldi demek dogum basladi demek degilmis yani

Maşallah ya bitti tüm sıkıntılar gerçekten de❤Mükafatını aldın çok şükür Rabbime. Sağlıkla büyüt inşallah
Canım öyle,pek bilgim yok kontrol ün ne zaman,doktora sor istersen
Maşallah bebişe gözünüz aydın olsun gelir merak etme ılık sıcak kompres yapın . Hemşire lerin bi önerisi oldu mu . Kendini sıkma bından ötürü rahat ol bol bol kuccagıns al bebeği ten temasını z çok önemli sütün gelmesinde❤

Yaaa hayırlı olsun maşallah minnak güzel prenses ve birliktesiniz rabbim sabrın meyvesini de verdi
Hayırlı olsun boyu kilosu da çok güzel maşallah. Süt gelmese de bebeği memede tutun illa gelecek :)

Bu da guzelmis aslinda. Bizde icine atilan suyu dogum yapmis kadin iciyor
Ben de @ankazmrt0 ın dediği gibi biliyorum...
Gözünüz aydın
Gözünüz aydın grubumuzun güçlü kızı annesine kavuştu sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…