- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.981
Evet ilk ve sizinke aynı durumdayım, ayın 11inden sonra istediği gün doğsun ama o zamana kadar beklesin inşallahİlk gebeliğiniz mi ? Benim karnım baya 1 aydır aşağıda her gören doğuracak mısın ne kadar düşmüş diyor bende 35+4 deyim herkes ikinci gebelik olduğundan erken inmiş diyor ama bilmiyorum benim de akıntım hep oluyor bazen kasıklarıma baskıdan yürüyemiyor gibi oluyorum sanki bebek çıkacak gibi her andoktor normal dedi ama bu haftalarda erken doğacağı için değilmiş bence sizin de öyledir
Kızlar şu an aşırı bacaklarım kaşınıyo başına böyle bişey gelen var mı ne yapabilirim
Kolestaz olsa her yerim kaşınmaz mıydıGebelik koleztazı belirtilerine bakın isterseniz uyuyorsa doktorunuza bilgi verin tahlil isteyecek büyük ihtimalle.İnsallah değildir de tuzlu bir şey yediyseniz ondan da olabiliyor
Bebek için vucud uykusuzluğa mi hazırlıyor acaba o yüzden mi hiç uyumuyoruz yoksa bu dönemde salınan hormonlardan mi dogumun az kalmasından dolayı stres mi artık bilmiyorum ama şuan sıfır uykuŞuan bende o haldeyim gözlerim fal taşı gibi açıldı sanki uyumayan ben değilmişim gibi
Ben bugün bebeğin hickirigini makatta hissettim ilk kez nasıl oluyor anlamadimKızlar son 1 saattir makatta baskı hissediyorum. Sanki afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi . Agrı ile birlikte oluyo bu. Sizde yaşıyor msnz çok tuhaf bi his
Bası asagıda ya yüzüde arkaya dönük heralde o şekil hissetmiş olabilirsinBen bugün bebeğin hickirigini makatta hissettim ilk kez nasıl oluyor anlamadim
Bu saatte bide sümüksü sarı akıntı geldi Nişan sarı krem olurmu biliyor musunuz tatlı kaşığı kadar falan geldi sildikce de geliyor hafif hafif . Ağrı sancı yok ama bugun teyzeme gittim doğumun çok yakın haberin olsun dedi karnımı muayene etti kendiside doktor ama 1hafta 10gun dedi . Bır de Nişan olsa bile nişandan sonra hemen doğum olmaz değil miBası asagıda ya yüzüde arkaya dönük heralde o şekil hissetmiş olabilirsin
Selaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Canimmm canimmm beni bu saatte ağlattın çok duygulandim Allah'a çok şükür kuveze bile girmemiş bu ne güzel bir paylaşım çok ama çok sevindim benim annem de sana çok dua etmiştiSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Yaaaa masallah çok sevindimmmmmSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Biliyorum cok faydali oldugunu ama yapamiyorum benNormal doğum düşünen/isteyen kızlar perine masaji yapiyor musunuz? Yani benim arkadaşım çok faydasini gördü kesisiz dikişsiz dogurdu ama ben yapamadim açıkçası tuhaf geliormerak ettim var mi aranizda yapan
Ayy cok sevindimm canimm bu son zamanlardaki aldigim en guzel haberlerdennSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Benim bildigim nisan kirmizi pembe kahverengi renklerde oluyor canim. Nisan degil bahsettigin. Kimi zaman nisandan 2 hafta sonra falan da olabiliyormus dogum nisan geldi demek dogum basladi demek degilmis yaniBu saatte bide sümüksü sarı akıntı geldi Nişan sarı krem olurmu biliyor musunuz tatlı kaşığı kadar falan geldi sildikce de geliyor hafif hafif . Ağrı sancı yok ama bugun teyzeme gittim doğumun çok yakın haberin olsun dedi karnımı muayene etti kendiside doktor ama 1hafta 10gun dedi . Bır de Nişan olsa bile nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi
Maşallah ya bitti tüm sıkıntılar gerçekten deSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Canım öyle,pek bilgim yok kontrol ün ne zaman,doktora sor istersenBu saatte bide sümüksü sarı akıntı geldi Nişan sarı krem olurmu biliyor musunuz tatlı kaşığı kadar falan geldi sildikce de geliyor hafif hafif . Ağrı sancı yok ama bugun teyzeme gittim doğumun çok yakın haberin olsun dedi karnımı muayene etti kendiside doktor ama 1hafta 10gun dedi . Bır de Nişan olsa bile nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi
Maşallah bebişe gözünüz aydın olsunArkadaşlar perşembeyi cumaya bağlayan gece 2'de, 37+6 haftalıkken doğurdum ben de.Bende 12 cm myom vardı. Bebek ters döndü ama aşağı inemedi. Nişanım gelince acil sezeryanla aldılar. 3.500 kg, 50 cm bir kızım oldu. Ama maalesef henüz sütüm gelmiyor.
Yaaa hayırlı olsun maşallah minnak güzel prenses ve birliktesiniz rabbim sabrın meyvesini de verdiSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Hayırlı olsun boyu kilosu da çok güzel maşallah. Süt gelmese de bebeği memede tutun illa gelecek :)Arkadaşlar perşembeyi cumaya bağlayan gece 2'de, 37+6 haftalıkken doğurdum ben de.Bende 12 cm myom vardı. Bebek ters döndü ama aşağı inemedi. Nişanım gelince acil sezeryanla aldılar. 3.500 kg, 50 cm bir kızım oldu. Ama maalesef henüz sütüm gelmiyor.
Ben de @ankazmrt0 ın dediği gibi biliyorum...Bu da guzelmis aslinda. Bizde icine atilan suyu dogum yapmis kadin iciyor
Gözünüz aydınArkadaşlar perşembeyi cumaya bağlayan gece 2'de, 37+6 haftalıkken doğurdum ben de.Bende 12 cm myom vardı. Bebek ters döndü ama aşağı inemedi. Nişanım gelince acil sezeryanla aldılar. 3.500 kg, 50 cm bir kızım oldu. Ama maalesef henüz sütüm gelmiyor.
Gözünüz aydın grubumuzun güçlü kızı annesine kavuştuSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
Tebrik ederimmm maşallah güzel kızına ve sanaSelaaaammm kızlaaarrrBen doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?