- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.881
Ayni şeyi yazdım vaalla ya. Bu kötüyü çağırma muhabbeti anksiyeteyi tavan yaptırıyor. Zaten korku düşmüş içimize bide kötüyü mu cagiriyorum diye insan panik oluyor oysa kötüyü çağırmiyoruz anksiyete yaşıyoruz inşallah çok güzel dogumlarimiz olcakBenin terapistim bu tarz düşünceleri bastirmamak gerektiğini söyledi ve bu beni rahatlatti açıkçası çünkü çevreden sürekli şu baskıyı aliordum "aman evrene kötü enerji yayma, kötüyü çağırma başına gelir vs vs". Halbuki kadinlarin doğasında her türlü ihtimali düşünüp kendini ona hazirlama die birşey var ve aslinda korumaya aliorz kendimizi ve çevremizi. Sadece o düşüncelerin bizi ele geçirmesine ve onlara dayanarak karar almamaya dikkat etmek gerekiyor. Ben o korkularla da barışmaya çalışıyorum evet böyle riskler var ama biz güzel olani düşünelim sonuçta olacak olan her türlü oluyor Allaha emanetiz hepimiz.
Çok haklısınız bende ona sığınıyorum çevremdekilere fazla yansıtmamak için uğraşıyorum sadece zaten bu seferki hormonlar beni mahvetti geçenlerde herkesin içinde parkta eşime bi bayan bi iki kere baktı diye azarladım bağırdım halbuki adamın haberi yok görmemiş bile normalde böyle şeyleri takmam kalkar yanına gider koluna girerim gülerim 12 sene olmuş evleneli ama hormonlar öyle bi dengesizleştiriyo ki insanı adamcağız neye uğradığını şaşırdı benden beklemediği şeyler hiç baya gülmüştü eve gelene kadar Allah iyiliğini versin diye bi hormonlar bide ağrılar mide sorunu en büyük savaşım oldu bu 9ay süresinceKötüyü çekmiyorsunuz hiç korkmayın bende de aynı korkular var herşeyi geçtim benim annem ben 15yasindayken küçük kardeşime doğuma giderken beni öptü sarıldı babama kızım sana emanet vs dedi dün gibi hatırlıyorumhergun yaşım da geçti ben nasıl dogurcam ya ölürsem çocuklarmi tekrar görebilcekmiyim diye kadıncagiz sağolsun tüm anksiyetesini bana öğretti geçirdi bu kadar hala zıpkın gibi.ben annemin hamileliğini anlatmıştım daha önce burada kadın 9 ay sakat çocuk dogurcam dedi 9ay strees ağlama 9ay şikayet ve hep aşırı doğurma korkusu yasadi ki üçüncü çocuğu.. eğer o kötüyü cagirmadiysa daha kimse cagirmaz.suan kardeşim 19yasinds hepimizden daha boylu poslu ve yakışıklı aynı zManda çok başarılı inşallah çok iyi bir doktor olcak ilerde kendisi son olarak panik atak ve anksiyetesi yok ben denize bakarken boğuluyorum anksiyeteden o dalış paraşüt gibi adrenalin sporlarına meraklı. Annemin en kotu hamileligiymiş ve sonuç Süper oyuzden hormonlar bunları yapıyor korkmayın ben annemden idmanli olduğum için kafamdaki bütün korku filmi gibi seneryalori düşünüp ne de olsa olmucak diyorum.kotuyu falan çağırmiyoruz Allah'ın izniyle hormonlarımizi yasiyoruz
Karına takılma hiç çatı muayenesinde çatın müsait çıkarsa ona göre karar verirsinİnanmıyorum yaaa banada karın 1 hafta ileride dedi böyle giderse kafa çikar rahatça ama karın bizi yorar dedi bu sebepten sezeryan olabilir dedievet benim hareketlerinde de azalma
Çıkıyor da 1 kere olduğunda söylemiyor doktor doğumdan önce de nstde bebeğin kalp atışları falan normalse bakmıyorlar ama talep edebilirsin. 2. Doğumumda 3 kez boyun gövde bacak arasından dolanmış doğdu kızım kordon kısaldığı için doğum sürem uzamıştı keşke o zaman ultrasonla bakin deseydim Allah’a şükür sağlıkla aldık kucağımıza.Kordon dolanması ultrasonda çıkmaz mı
İlk doğumda kötü hikayeler dinlemeyin hiç benim tavsiyem nefes egzersizleri ve olumlu düşünce egzersizleri yapın beyne gönderilen sinyaller çok önemliÇoğumuz öyleyiz cnm yani vallahi dün sabaha karşı aglarayarak 4te peynir ekmek yedim midem zaten pertti daha da rezil oldu 6gibi uyudum 9da uyandım 3saatlik uyku ile tüm gün dolap içlerini oturduğum yerden temizlemeye çalıştım sonra sancım oldu çamaşırımda islaklikk oldu yoruldugumdan dolayı ağladım nasıl dogurcam ben diyekayınvalidem aradı bı akrabalari 3kilo doğurmuş ama 6dikis atılmış 18saat sancı çekmiş teli kapattım daha çok ağladım gerçekten cok ama çok gerginim ve kv. Sağolsun tüm psikolojimi bozdu ama dün teyzemle konuştum ilk bebekde günlerce sabaha kadar nefes aliyormu bebek diye kontrol ediyormuş yani her acemi annede normal bunlar
Ben doğum hikayeleri konusunda sanırım biraz "algıda seçicilik " yapıyorumKarına takılma hiç çatı muayenesinde çatın müsait çıkarsa ona göre karar verirsin
Çıkıyor da 1 kere olduğunda söylemiyor doktor doğumdan önce de nstde bebeğin kalp atışları falan normalse bakmıyorlar ama talep edebilirsin. 2. Doğumumda 3 kez boyun gövde bacak arasından dolanmış doğdu kızım kordon kısaldığı için doğum sürem uzamıştı keşke o zaman ultrasonla bakin deseydim Allah’a şükür sağlıkla aldık kucağımıza.
İlk doğumda kötü hikayeler dinlemeyin hiç benim tavsiyem nefes egzersizleri ve olumlu düşünce egzersizleri yapın beyne gönderilen sinyaller çok önemli
Zamanında bana yapmadığını bırakmadı kendisi sağolsun tam bir kaynanaydı bazı olaylardan sonra özür diledi değiştirdi kendini başka annem de olmadığı için zaten herşeyimi kendim yapıyorum oda kendi yettiğince düşünüyo ilgilenmeye bakmaya çalışıyo o kadar merhameti sevgisi varmış şükrediyorum en azından çocuklarımın babaanne dede diye sarılabileceği bir ailesi var o sevgiyi yaşayabiliyorlar görümce vs olsa illaki ayırırdı eminim ama tek çocuk olduğu için eşim onlar bize biz onlara muhtaç öyle geçinip gidiyoruz işte şuan o 50 ben 28 yaşındayım yaşlandıkça daha bi herşeyimize koşmaya çalışır oldu eşimin tek çocuk olmasının hem zararlarını hem faydalarını sırasıyla bolca yaşadık sayesindeNe güzel kayınvalideniz sizi düşünüyorbenim şimdi yanımda annem kalıyor ama kayınvalidem şuan sadece gün yapacak onun derdinde evini düzüyor. Allah var yardımcı oldu maddi olarak ama manevi olarak sıfır
Suyun azaldığı kontrolde çıktı doğumu başlatmak için suni sancı verilincede nabzı düştüGözünüz aydın maşallah Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinçok şükür kucağına sağsalim almışsın darısı başımıza inşallah Allah acil şifalar versin çabucak toparlan nasıl anladınız suyun azaldığını nabzının düştüğünü kontrolde mi çıktı ortaya yoksa bi rahatsızlığınız oldu öyle mi gittiniz
Gelmiş geçmiş olsun çok şükür yavrunuz sağsalim doğmuş gerçekten çok sevindim bundan sonra Rabbim güzelliklerle hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsinSuyun azaldığı kontrolde çıktı doğumu başlatmak için suni sancı verilincede nabzı düştü
İnşallah bundan sonra hep güzelliklerini yaşarsınız bu durumun umarımZamanında bana yapmadığını bırakmadı kendisi sağolsun tam bir kaynanaydı bazı olaylardan sonra özür diledi değiştirdi kendini başka annem de olmadığı için zaten herşeyimi kendim yapıyorum oda kendi yettiğince düşünüyo ilgilenmeye bakmaya çalışıyo o kadar merhameti sevgisi varmış şükrediyorum en azından çocuklarımın babaanne dede diye sarılabileceği bir ailesi var o sevgiyi yaşayabiliyorlar görümce vs olsa illaki ayırırdı eminim ama tek çocuk olduğu için eşim onlar bize biz onlara muhtaç öyle geçinip gidiyoruz işte şuan o 50 ben 28 yaşındayım yaşlandıkça daha bi herşeyimize koşmaya çalışır oldu eşimin tek çocuk olmasının hem zararlarını hem faydalarını sırasıyla bolca yaşadık sayesinde
Oy maşallah2740 gr 47 cm çıktıyuvarlak yüzlü doktor aynı annesi diyor hep
Canim normal dogum dusunuyorsun degil mi? Ben normal dogum istiyorum ona gore yonlendiriyor beni dr um. Bir de hastaneye gidip stres olmayayim bosuna gereksiz yere suni sanci verilmesin vs diye soyluyor bu dediklerimi.Bende de hiç belirti yoktu. Sadece son 2 gündür beni yürütmeyen bir kasık ağrım başlamıştı.
Sancı gelince beklerim sıklaşmasını ama su veya nişan için doktorm beklemeden gelmemi söyledikontrol amaçlı sanırım
Evet bende öyle düşünüyorum ama doktorum böyle bişey söylemedi gerçi biraz sezeryan yanlısı gibi hissediyorum o yüzden demedi böyle bişey benceCanim normal dogum dusunuyorsun degil mi? Ben normal dogum istiyorum ona gore yonlendiriyor beni dr um. Bir de hastaneye gidip stres olmayayim bosuna gereksiz yere suni sanci verilmesin vs diye soyluyor bu dediklerimi.
Gözünüz aydın geçmiş olsun suyunuz kaç ölçülmüştü toplamSuyun azaldığı kontrolde çıktı doğumu başlatmak için suni sancı verilincede nabzı düştü
Gözünüz aydın ederiz tabikiKızlar Allah’a sükür bu sabah doğum yaptım 3400 kg 38+4 suyu azaldığı ve nabzı düştüğü için acil sezeryan oldu toparlanmam için dua eder misiniz lütfen
Maşallah tez zamanda toparlanirsiniz inşallah bebeğin kilosu da haftası da ne iyimiş çok şükürKızlar Allah’a sükür bu sabah doğum yaptım 3400 kg 38+4 suyu azaldığı ve nabzı düştüğü için acil sezeryan oldu toparlanmam için dua eder misiniz lütfen
Bence bebek baskı yapıyordur sinirlere son zamanlarda olabiliyor böyle şeylerArkadaslar sol kalçama ani kramplar giriyor yürütmüyor . Bu dogum belirtisi mi acaba
Hiç iyi anne olurvmyum diye endişe etmedim çünkü öyle olacagına,eminim. Ama diğer kısımlards haklısın insan bi endişelenir haklı olarak bunlar normal ama herşeyde bir risk vardır düşğnmrr bunları iyiye odaklan herşey güzel olacak ❤Off kızlar ya ben hic uyuyamadim cok korkuyorum sezeryandan. Normal doğumdan da korkuyorum. Beni korku kapladi. Şimdi erken doğcak ya, ya aglamazsa diyorum. Ya ben uyanikken ters giderse bir şeyler. İyi anne olabilecek miyim. Bakabilecek miyim. Kafamda kırk tilki var hiç birinin de kuyruğu birbirine değmiyor. Hep kötü düşünceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?