• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Kızlar yoğun idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon olup sağlıklı doğum yapan var mı? Benim idrarda mikroskobi eritrosit ve mikroskobi lökosit değerlerim 52 ve 45 çıkmış, 0-3 arasında olması gereken bakteri değerim de 469 çıkmış o yüzden çok korkuyorum

Kızlar yoğun idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon olup sağlıklı doğum yapan var mı? Benim idrarda mikroskobi eritrosit ve mikroskobi lökosit değerlerim 52 ve 45 çıkmış, 0-3 arasında olması gereken bakteri değerim de 469 çıkmış o yüzden çok korkuyorum
daha çok erken bence korkmak için belki ileri haftalar hatta aylarda daha önemli olabilir sanmyorum şu an etkilesin

Bugün 11+1 çıktım ( 4.30 cm) tam hesapladığım gibi bi maşallah alırız teyzeleri 😍 2 li test için ayın 19 u yani doğum günüme çağırdı o gün 12+3 olacağım bende umarım cinsiyet görürüz
Tahmini olan varsa çok isterim duymak dayanmak zor ilk gebelik :))
🥰🥰🥰

Eklentiler

• Screenshot_20250310_203314_Gallery.webp
    Screenshot_20250310_203314_Gallery.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20250310_203212_Gallery.webp
    Screenshot_20250310_203212_Gallery.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar merhaba biraz haberlerim kötü, hamileliğin başından beri net birşey hiç alamadım ve göremedim 5+5te beta 289 kese görünmedi 7+2 de keseyi gördük 5+1 geç yumurtalamışsın dendi bugün 9+1 kese 22 mm içi boş dendi ayrıntılı ultrasona gönderdi. Yolk sac var fetüs var ama 6+1 kalp atışı yok ama 1 hafta daha bekleyelim kalp atışı olabilir de dendi. O kadar kafam karışık ki. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı çevrenizde vs? Normal ilerleyebilir mi? Sizce sağlıksız mı
Merhaba, en sağlıklı cevabı 1 hafta sonra alırsınız burda söylenen her şey sizi bu süreçte çok ama çok strese sokar. Daha farklı bir doktorla da görüşebilirsiniz bu 1 hafta içinde. Yanlış anlamayın benim de geçen sene bebeğime bradikardik embriyo teşhisi konuldu. Burada konuştuğum kişiler çok umut verdiler, bambaşka şeyler söyleyen oldu. En iyi cevap her zaman doktor olur.

Bugün 11+1 çıktım tam hesapladığım gibi bi maşallah alırız teyzeleri 😍 2 li test için ayın 19 u yani doğum günüme çağırdı o gün 12+3 olacağım bende umarım cinsiyet görürüz
Tahmini olan varsa çok isterim duymak dayanmak zor ilk gebelik :))
🥰🥰🥰
Yaaaaaa maşallah ona 🥹💖 hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun tertemiz güzel çıksın tarama. Bu aradaaaaa ben de 19 mart doğumluyum 🥹🥹🥹

Sizi üzmek istemem ama reglinşz düzenliyse 3 hafta fark olması pek normal değil Peki doktor ekrandan kalp atışını görebildi mi duyulmasa bile doktor atıp atmadığını görebiliyor inşallah sağlıkla ilerler
Kalp atışı izlenmedi zaten moralim bozan bu oldu 1 hafta yinede bekleyim dediler

Merhaba, en sağlıklı cevabı 1 hafta sonra alırsınız burda söylenen her şey sizi bu süreçte çok ama çok strese sokar. Daha farklı bir doktorla da görüşebilirsiniz bu 1 hafta içinde. Yanlış anlamayın benim de geçen sene bebeğime bradikardik embriyo teşhisi konuldu. Burada konuştuğum kişiler çok umut verdiler, bambaşka şeyler söyleyen oldu. En iyi cevap her zaman doktor olur.
Teşekkür ederim haklısınız sizede geçmiş olsun

Amin inşallah yaa bu sefer video çektim açıp açıp izliyorum 9 gün var :))) ben de 26 yaşına giriyorum hayırlısıyla 😊 sizin de ilk çocuk muydu
Yaaa özleniyor değil mi? 😍😍 ben de 29 oluyorum 30 a az kaldı 😅 evet ilk çocuğum olacak allahın izniyle rabbim nasip etsin kucağımıza almayı

Hanımlar karadut özünü görüp duymuşsunuzdur illa ki. Hamile kaldığımdan beri ayran hariç başka içecek içmiyorum ayrandan bunaldım artık , karadut özünü suyla açıp şerbet gibi içsem birşey olur mu ki doktorumun hemşiresi içebilirsiniz dedi ben kararsız kaldım

Ben de sizinle aynı durumdayım antibiyotik vs kullandım şuan 8+3 üm doktora gittim bugün, gebelik boyunca cok tekrar edebilir enfeksiyon dedi vişne kompostosu içmemi tavsiye etti doğal bir yöntem olarak aklınızda bulunsun🫶 kendinizi korkutmayın muhtemelen antibiyotik verir daha sonrasında her zaman normalden daha dikkatli temkinli olmamız gerekiyor artık gebelikte cok sık olur dendiği icin allahın izniyle hicbiseycik olmaz insallah 💖💖

E bugün sizde gitmiştiniz değil mi ona bakıyordum ama nedir durumlar
Bebişim büyümüş 8+3 günlük her şey çok şükür yolunda 2 hafta sonra bayram öncesi 10+3 te kontrolümüz var 11. haftadan sonra da fetal dna için kan vereceğim. Bayram sonrası benim de belli olur cinsiyet inşallah 🥰😍

Bebişim büyümüş 8+3 günlük her şey çok şükür yolunda 2 hafta sonra bayram öncesi 10+3 te kontrolümüz var 11. haftadan sonra da fetal dna için kan vereceğim. Bayram sonrası benim de belli olur cinsiyet inşallah 🥰😍
Maşallah bebişlerimize 🥰😍 fetal dna çok iyi bir imkan sevindim adınıza 😊 evettt bayram sonuna çoğumuz cinsiyetleri öğrenmiş oluruz herhalde 🫣🫣 sanki vakit geçmiyor napiim

Hayır düzenli adet görüyorum ama o ay çok ağrı kesici kullandım etkisi vardır
Ben 6+1 de duydum ama doktor duyamadabiliriz henüz küçük dedi bana hani kesin bir şekilde duyarız demedi zaten normal yani stres yapma sen hamileliğin tadını çıkar. Hem dünyada yiyecek ekmeği yoksa en kaliteli ilaçları kullan hapşu dersin gider ama yiyecek ekmeği varsa amuda kalksanda yine seni bırakmaz bebeğin merak etme. Konuş bebeğinle sesini duymasa bile sevgini kaygını vs. Sen o an ne hissedersen hisseder bebek.

Ben de sizinle aynı durumdayım antibiyotik vs kullandım şuan 8+3 üm doktora gittim bugün, gebelik boyunca cok tekrar edebilir enfeksiyon dedi vişne kompostosu içmemi tavsiye etti doğal bir yöntem olarak aklınızda bulunsun🫶 kendinizi korkutmayın muhtemelen antibiyotik verir daha sonrasında her zaman normalden daha dikkatli temkinli olmamız gerekiyor artık gebelikte cok sık olur dendiği icin allahın izniyle hicbiseycik olmaz insallah 💖💖
Sizin de mi enfeksiyon çok yüksekti? Vişne kompostosunu aklımda tutuyum teşekkür ederim 🫶🏻 yarın ürolojiye gidicem idrar kültüründen sonra sanırım antibiyotik verir, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi ♥️♥️

Back