• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Oh oh valla cok rahatladım ya🥰
Ama bi yönden de şimdiden böyleyse ileriyi düşünemiyorum
Benimde gözümü o korkutuyor açıkçası 😂😂😂 daha 250 gram minicik bir şeyken böyleyse 3 kiloyken kalkamayız 😂😂 kanama yoksa sıkıntı yoktur mottosuyla ilerleyip korkumu silmeye çalışıyorum bu baskı hissiyle ilgili 🥲 sizde var mı bilmiyorum ama kendimi ağırlaşmış hissediyorum bazen merdiven çıktıktan sonra nefes nefese falan kalıyorum 😂😂😂

Bende İlk gebeligimde preklamsi gecirdim kilo aldigimi saniyordum 60 kilodan 85 e cikmistim .megersem hepsi ödemmiş cekirdekler tuzlular sekerli yaglilar yedim dr. doguma kadar fark etmedi .kilo deyip gecistirdi bende ilk gebelik aceligime denk geldi anlamadim .isin ciddiyetini sonradan anladim o yuzden gebe diyetisyeniyle devam edip ekmegi bile tuzsuz yiyip odem atmak icin yuruyus yapin hareketsiz kalip masa basi calisiyordum oturdugum icin ayaklarim balon olmusti hemen sisiyordum 37 den 40 a cikmisti ayaklarim
Evet bu preklamsi evet

En son geçen hafta kan verdim, sabah doktorumla konuştum kan değerlerin iyi dedi. Hiçbirşey anlamadım ya. Tansıyonum düşüyor evet ama her ayağa kalktığımda bunun olması çok garip değilmi? Ben doğurana kadar oturacakmıyım sürekli? Sinirlerim bozuldu😞
Ayağa kalktığınızda mesela mutfakta is yaparken vs. Kafanızı öne doğru eğildiğinizde mi oluyor yoksa duz dururken de yaşıyor musunuz? Mide bulantısı ve kulak çınlaması va. Oluyor mu ? Tansiyonla birlikte vertigo atağı da olabilir.

Merhaba kızlar.
Bu iki gündür vajinamda sanki baskı ve batma hissediyorum çarşamba günü kontrolüm var ama tedirgin oldum 😕 yaşayan varmı?
Canım bende aynı doktora gittim benim bebeğin eşi assagida rahim agizna çok yakın.bende çok fazla yorulmamaya çalışıyorum ayakta kalınca yürüyünce dahada siddetleniyor birde kabızlık varsa oda çok etki ediyor.ben kabızlıktan mahvoldum yeni yeni çıkmaya başladım oda fitille.

Benimde gözümü o korkutuyor açıkçası 😂😂😂 daha 250 gram minicik bir şeyken böyleyse 3 kiloyken kalkamayız 😂😂 kanama yoksa sıkıntı yoktur mottosuyla ilerleyip korkumu silmeye çalışıyorum bu baskı hissiyle ilgili 🥲 sizde var mı bilmiyorum ama kendimi ağırlaşmış hissediyorum bazen merdiven çıktıktan sonra nefes nefese falan kalıyorum 😂😂😂
Ah canım bende aynıyım konusurken mutfakta bişeyler yaparken nefesim yetmiyo yemek yerken bile yetmiyor 😂😂

Canım bende aynı doktora gittim benim bebeğin eşi assagida rahim agizna çok yakın.bende çok fazla yorulmamaya çalışıyorum ayakta kalınca yürüyünce dahada siddetleniyor birde kabızlık varsa oda çok etki ediyor.ben kabızlıktan mahvoldum yeni yeni çıkmaya başladım oda fitille.
Hadi ya cok gecmiş olsun.
Kabızlık için sabah aç karnına kuru kayısı üstüne sıcak su için hergün yapın cok iyi geliyor. Suyu ihmal etmiyorsunuz tabi.
Benim kabızlık veya eşte sıkıntı yok ama oldu yinede normalmiş demek çoğu kişi yaşayınca.

Hadi ya cok gecmiş olsun.
Kabızlık için sabah aç karnına kuru kayısı üstüne sıcak su için hergün yapın cok iyi geliyor. Suyu ihmal etmiyorsunuz tabi.
Benim kabızlık veya eşte sıkıntı yok ama oldu yinede normalmiş demek çoğu kişi yaşayınca.
Ah neler deniyorum aklın şaşar ama işte kroniklesmis olup birde üstüne hamilelik gelince dahada beter oldu.ewet çoğu kişide olabilir ağrılar eğer bendeki sorunlar yoksa korkma sakin Allah'ın izniyle birşey olmaz.

Ah neler deniyorum aklın şaşar ama işte kroniklesmis olup birde üstüne hamilelik gelince dahada beter oldu.ewet çoğu kişide olabilir ağrılar eğer bendeki sorunlar yoksa korkma sakin Allah'ın izniyle birşey olmaz.
Amin inşallah canım.
Kronikleştiyse cok zor ya😢 rabbim yardımcın olsun bende cok sık yaşadığım için anlayabiliyorum

Back