• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Kızlar yoğun idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon olup sağlıklı doğum yapan var mı? Benim idrarda mikroskobi eritrosit ve mikroskobi lökosit değerlerim 52 ve 45 çıkmış, 0-3 arasında olması gereken bakteri değerim de 469 çıkmış o yüzden çok korkuyorum

ben de birkac hafta once idrar yolu enfeksiyonu gecirdim, ustelik sancim da olmustu, 600 civari cikti bakteri degerim, tek kullanimlik bir antibiyotik verdi doktor, bir de serum takildi acilde, sonrasinda bol bol su icerek atlattim. hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal mantar turu rahatsizliklara sik rastlaniyormus, endise edecek bir sey yok dedi bana doktorum. cok sukur iyiyim su an. olumlu dusunun siz de 🙏🏻☺️

Sizin de mi enfeksiyon çok yüksekti? Vişne kompostosunu aklımda tutuyum teşekkür ederim 🫶🏻 yarın ürolojiye gidicem idrar kültüründen sonra sanırım antibiyotik verir, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi ♥️♥️
Benim de enfeksiyon çok yüksek ve bakteri üremesi olmuştu baya yüksekti o da, doktor antibiyotiksiz geçmez bu da bi risk dedi bende kullandım bide manurol şase verdi mesane temizleyici onu da yeni içicem nasip olmadı içmek bi türlü 😊 içinizi ferah tutun insallah antibiyotik ile tedavi olur sonrası hallolur zaten🤲🏻 amin insallah sağ Salim nasip olsun hepimize 🫶

Bebişim büyümüş 8+3 günlük her şey çok şükür yolunda 2 hafta sonra bayram öncesi 10+3 te kontrolümüz var 11. haftadan sonra da fetal dna için kan vereceğim. Bayram sonrası benim de belli olur cinsiyet inşallah 🥰😍
Ayyy benim de 8+3 büyümüş gördüm bende bugün çok duygulandım yaa sizle aynı gitmiş tarihimiz 😍

ben de birkac hafta once idrar yolu enfeksiyonu gecirdim, ustelik sancim da olmustu, 600 civari cikti bakteri degerim, tek kullanimlik bir antibiyotik verdi doktor, bir de serum takildi acilde, sonrasinda bol bol su icerek atlattim. hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal mantar turu rahatsizliklara sik rastlaniyormus, endise edecek bir sey yok dedi bana doktorum. cok sukur iyiyim su an. olumlu dusunun siz de 🙏🏻☺️
Benim de sancım var kanama alanım da var bazen lekelenmelerim oluyor üst üste gelince insan iyice korkuyor. Atlatmanıza çok sevindim ☺️ teşekkür ederim 🙏🏻

Benim de enfeksiyon çok yüksek ve bakteri üremesi olmuştu baya yüksekti o da, doktor antibiyotiksiz geçmez bu da bi risk dedi bende kullandım bide manurol şase verdi mesane temizleyici onu da yeni içicem nasip olmadı içmek bi türlü 😊 içinizi ferah tutun insallah antibiyotik ile tedavi olur sonrası hallolur zaten🤲🏻 amin insallah sağ Salim nasip olsun hepimize 🫶
Gerektiğinde antibiyotik kullanmak lazım gerçekten, geçmesine çok sevindim ☺️ inşallah 🤲🏻🫶🏻

Teşekkür ederim özeldeki doktorum normal olduğun ultrason farklılığından olduğunu söyledi. Ama tahlil sonuçlarım çıkmış idrar yolu enfeksiyonu varmış çok fazla, doktor bebeğe zararı olabileceğini mutlaka ürolojiye gitmemi söyledi çok korkuyorum
Kırkmana gerek yok idrar yolu enfeksiyonu gebelik başlangıcında çoğu kadında görünür çözümleri de var endişe etme strese girme doktorun en güzel tedavisi uygulayacaktır ♥️

Eveet ben de aynı tarih görünce duygulanıyorum ayyy aynı diye 😍😍😍 maşallah güzel güzel büyüsün bebelerimiz
İnsallahhhh sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun cok heyecanlı yaaaa büyüyorlar içimizde insan üretimi var suan resmen Allahım nasıl acayip varlıklarız yaaa şahane bişey duygulanma saatim bugün 😂😂😍😍

Kızlar bu progestan fitili günde 3 4 defa kullanan arkadaşlar sizde de alerji yaptımı bu zıkkım ben çok kötü kabardım pişik gibi değil bu egzama gibi ama değil galiba fitilin akıntısı gelince kabarıyor hemen.

İnsallahhhh sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun cok heyecanlı yaaaa büyüyorlar içimizde insan üretimi var suan resmen Allahım nasıl acayip varlıklarız yaaa şahane bişey duygulanma saatim bugün 😂😂😍😍
Çok güzeliz kadınlar olarak çoooook akvaryum gibiyiz sanki suyun içinde bebişimizi büyütüyoruz ben de çok şaşırıyorum ya çok 😍😍😍 haahah daha detaylı yüzünü görünce falan iyice duygu seli yaşayacağız

Kızlar bu progestan fitili günde 3 4 defa kullanan arkadaşlar sizde de alerji yaptımı bu zıkkım ben çok kötü kabardım pişik gibi değil bu egzama gibi ama değil galiba fitilin akıntısı gelince kabarıyor hemen.
Bende de oluyordu 3 kez kullandım zamanlarda

Back