2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar Allah’a sükür bu sabah doğum yaptım 3400 kg 38+4 suyu azaldığı ve nabzı düştüğü için acil sezeryan oldu toparlanmam için dua eder misiniz lütfen
Gözünüz aydın maşallah Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin çok şükür kucağına sağsalim almışsın darısı başımıza inşallah Allah acil şifalar versin çabucak toparlan nasıl anladınız suyun azaldığını nabzının düştüğünü kontrolde mi çıktı ortaya yoksa bi rahatsızlığınız oldu öyle mi gittiniz

Evt Nescafe hastane çantasına mutlaka konulması gerekiyor.Bas ağrısı için de birebir ,yine bitter çikolata da iyi geliyor

Devlete gidiyordun sanki değil mi Dr aslında randevusuz bile bakması lazım artık erkenden gitsen sekreter sora vermiyor mu ? Gün verip şu gün gel deseymiş keşke .39 a yaklasiyosun o da risk yani

Bana da 5.gun gel dedi ilk kızımda da aynı o zaman gitmiştim.ama göğüs masajıni duymadım

Devlete gidiyordun sanki değil mi Dr aslında randevusuz bile bakması lazım artık erkenden gitsen sekreter sora vermiyor mu ? Gün verip şu gün gel deseymiş keşke .39 a yaklasiyosun o da risk yani
Evet devlete gidiyorum gittiğim hastane ilde ben ilçedeyim burdaki hastane 3. Sezeryanı yapmadığı için buranın ilinin şehir hastanesine gidiyorum gün vs vermedi kafama göre çıkıp gidemiyorum da randevusuz almazsa eşim topa tutar sabah erkenden gidip normal sıra alsak çok fazla beklememiz gerekir diye eşimde gitmek istemiyo

Evt Nescafe hastane çantasına mutlaka konulması gerekiyor.Bas ağrısı için de birebir ,yine bitter çikolata da iyi geliyor
15tane alıp koymuş bile kayınvalidem kendisi hazırladığı çantaya o yüzden ben alıp koymadım haber verdi ben koydum siz almayın diye o benden heyecanlı

Bana da 5.gun gel dedi ilk kızımda da aynı o zaman gitmiştim.ama göğüs masajıni duymadım
Bana da tüm evrakları getir geçici kimlik belgesi yapılan testler vs. De dedi. Onlar da topuk kanı alıyomuş arkadaşın dediği gibi. 2.ye gerek yok diye düşünüyordum ama olsun kontrol olmuş olur diye düşünüyorum artık.

İnanmıyorum yaaa banada karın 1 hafta ileride dedi böyle giderse kafa çikar rahatça ama karın bizi yorar dedi bu sebepten sezeryan olabilir dedievet benim hareketlerinde de azalma var.
Kordon dolanması ultrasonda çıkmaz mı Çoğumuz öyleyiz cnm yani vallahi dün sabaha karşı aglarayarak 4te peynir ekmek yedim midem zaten pertti daha da rezil oldu 6gibi uyudum 9da uyandım 3saatlik uyku ile tüm gün dolap içlerini oturduğum yerden temizlemeye çalıştım sonra sancım oldu çamaşırımda islaklikk oldu yoruldugumdan dolayı ağladım nasıl dogurcam ben diye kayınvalidem aradı bı akrabalari 3kilo doğurmuş ama 6dikis atılmış 18saat sancı çekmiş teli kapattım daha çok ağladım gerçekten cok ama çok gerginim ve kv. Sağolsun tüm psikolojimi bozdu ama dün teyzemle konuştum ilk bebekde günlerce sabaha kadar nefes aliyormu bebek diye kontrol ediyormuş yani her acemi annede normal bunlar

Evet geçici kimlikle gel dedi bana da .Ama önemli topuk kanı hastanedeki ayrı o ilk gün oluyor.Hem bebeğin kaydını yapiyorlar aşı takvimini ebe ayarliyor size kilo kontrolü için gün veriliyor.4 yaşına kadar takipte oluyor

Evet orda alıyolar zaten diye düşünmüştüm ama sonra düşündüm ki kontrol edilmiş olur olsun

Kötüyü çekmiyorsunuz hiç korkmayın bende de aynı korkular var herşeyi geçtim benim annem ben 15yasindayken küçük kardeşime doğuma giderken beni öptü sarıldı babama kızım sana emanet vs dedi dün gibi hatırlıyorumhergun yaşım da geçti ben nasıl dogurcam ya ölürsem çocuklarmi tekrar görebilcekmiyim diye kadıncagiz sağolsun tüm anksiyetesini bana öğretti geçirdi bu kadar hala zıpkın gibi.ben annemin hamileliğini anlatmıştım daha önce burada kadın 9 ay sakat çocuk dogurcam dedi 9ay strees ağlama 9ay şikayet ve hep aşırı doğurma korkusu yasadi ki üçüncü çocuğu.. eğer o kötüyü cagirmadiysa daha kimse cagirmaz.suan kardeşim 19yasinds hepimizden daha boylu poslu ve yakışıklı aynı zManda çok başarılı inşallah çok iyi bir doktor olcak ilerde kendisi son olarak panik atak ve anksiyetesi yok ben denize bakarken boğuluyorum anksiyetedeno dalış paraşüt gibi adrenalin sporlarına meraklı. Annemin en kotu hamileligiymiş ve sonuç Süper oyuzden hormonlar bunları yapıyor korkmayın ben annemden idmanli olduğum için kafamdaki bütün korku filmi gibi seneryalori düşünüp ne de olsa olmucak diyorum.kotuyu falan çağırmiyoruz Allah'ın izniyle hormonlarımizi yasiyoruz

15tane alıp koymuş bile kayınvalidem kendisi hazırladığı çantaya o yüzden ben alıp koymadım haber verdi ben koydum siz almayın diye o benden heyecanlı
Ne güzel kayınvalideniz sizi düşünüyor benim şimdi yanımda annem kalıyor ama kayınvalidem şuan sadece gün yapacak onun derdinde evini düzüyor. Allah var yardımcı oldu maddi olarak ama manevi olarak sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…