- 4 Ağustos 2021
- 1.389
- 1.917
- 83
- 30
- Konu Sahibi topraktonlari
- #1.581
Desteksiz çocuk büyütmek çok zor Allah kolaylık versin bizim gibi yalnızlaraBendede eşimin ailesinden yardım yok kendi ailemde baküde ondan tek bakıyorum çocuklara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desteksiz çocuk büyütmek çok zor Allah kolaylık versin bizim gibi yalnızlaraBendede eşimin ailesinden yardım yok kendi ailemde baküde ondan tek bakıyorum çocuklara
Ben birine bakarken zorlandım şimdi ikinci geliyor. Takdir ettim şu anCanım… benim de kimsem yok. 2 çocuğuma kendim baktım şimdi üçüne birden bakacağım..
Kararınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun benimde sat 17/12 tahmini doğumda 24 eylül
Ben özelin aciline gittim canım. Bi dene şansını. Sağlık ocağına göre değişiyor galiba. Belki yaparlarAcilde kan verdiğinizde herhangi bir sorun ediyorlar mı, şehir dışındayım ama acil yerine sağlık ocağına gidip misafir hasta olarak baktırayım diyorum değerime dikkat edin kendinize, inşallah sağlıkla geçer hamileliğiniz
Umarım yaparlar canım ya, sonucu yazarım buradan daBen özelin aciline gittim canım. Bi dene şansını. Sağlık ocağına göre değişiyor galiba. Belki yaparlar
Allah kolaylık versin çok zor tek bakmak ama Allah yardım ediyorCanım… benim de kimsem yok. 2 çocuğuma kendim baktım şimdi üçüne birden bakacağım..
Amin AllahDesteksiz çocuk büyütmek çok zor Allah kolaylık versin bizim gibi yalnızlara
Genelde uzandığımda belim ağrıyorKizlar belime ara ara agrilar giriyor bu durumu yaşayan var mı