• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Sonuç kaç günde çıkıyor fetal DNA’nın, bir de ikili de görünmeyen başka hastalıklar mı görünüyor biliyor musunuz? Bana daha öncce hiç doktor yaptır vs demedi o yüzden bilemiyorum
Bulunduğum ülkede 1 günde bile çıkan var ama istisna. Genelde 1 hafta içinde geliyor sonuçlar. Benim doktorum 2li testlerden vesaire bahsetmedi bile sadece boyuna ve kalbine baktı şimdiye kadar. Bir sonraki randevuda 12+6 oluyorum orda hem ultrasonda ense kalınlığı ve fetal dna kontrol edilcek. Fetal dna'da down sendromu ve birkaç hastalık daha vardı onlara bakıyorlar. Burdaki doktorlar genelde kendileri istiyor fetal dna testini. İstemiyorsan tabi yaptırmak zorunda değilsin ama herkes yaptırıyor burda. Doktorun sende 2li testleri sordumu

Bulunduğum ülkede 1 günde bile çıkan var ama istisna. Genelde 1 hafta içinde geliyor sonuçlar. Benim doktorum 2li testlerden vesaire bahsetmedi bile sadece boyuna ve kalbine baktı şimdiye kadar. Bir sonraki randevuda 12+6 oluyorum orda hem ultrasonda ense kalınlığı ve fetal dna kontrol edilcek. Fetal dna'da down sendromu ve birkaç hastalık daha vardı onlara bakıyorlar. Burdaki doktorlar genelde kendileri istiyor fetal dna testini. İstemiyorsan tabi yaptırmak zorunda değilsin ama herkes yaptırıyor burda. Doktorun sende 2li testleri sordumu
Ben de isviçredeyim söylemiştim. Sadece ikiliye bakıyor detaylı ultrason ile başka hiçbir test istemiyor diğer doğumum böyle oldu yani sonra sadece kontrollere gittim. Sağlıklı dedi hep öyle de oldu çok şükür

Fetal DNA’yı kendin isteyip ücretli mi yapıyorsun yani öyleyse ben de doktora gittiğimde söyleyeyim

Ben sağlığı ve cinsiyeti içinde öğrenmek için yaptırıcam 2 hafta sonra. Bir sorun varsa Allah korusun, şimdiden öğrenmek isterim. Cinsiyettede yanılmalarından korkuyorum (alışverişten dolayı)

Gönlüm/kalbim kız istiyor ama erkek hissediyorum, bakalım ne olucak🥹

Sende hissiyat varmı?
bende erkek hissediyorum ama kızımda da erkek hissetmiştim. o yüzden güvenmiyorum
ya ne bileyim test yaptır bekle, sonuçlar temiz mi değil mi
ona girmek korkutuyor

bende erkek hissediyorum ama kızımda da erkek hissetmiştim. o yüzden güvenmiyorum
ya ne bileyim test yaptır bekle, sonuçlar temiz mi değil mi
ona girmek korkutuyor
Evet o korkuiçini kemiriyor gerçekten 🥺 Kızında göbeğin nasıldı peki? Yayıkmı yoksa sivrimi?

Evet o korkuiçini kemiriyor gerçekten 🥺 Kızında göbeğin nasıldı peki? Yayıkmı yoksa sivrimi?
sivriydi ya o yüzden yanıldık sanırım
bide çok hareketliydi. annemde şey demişti erkek çocuk arı gibidir hemen hareketlenir hissedersin demişti ama bizim kız erkeği aratmadı.
hala da hareketli maşallah

sivriydi ya o yüzden yanıldık sanırım
bide çok hareketliydi. annemde şey demişti erkek çocuk arı gibidir hemen hareketlenir hissedersin demişti ama bizim kız erkeği aratmadı.
hala da hareketli maşallah
Maşaallah küçük prensese😍 Merakla beklemedeyimm ya🤩

Bence farklı marka kullan metil folat formunda olan. Folik Asit yani folbiol sentetik form metilfolata dönüşmeden önce bazı metabolik işlemlerden geçmesi gerekiyor hepsi emilmiyor. Metilfolat aktif formudur ve doğrudan vücut tarafından ağızda emiliyor. Yararı daha fazla
Hastaneye gidince bakacam artık doktor ne verse bu vardı ama kullanmak istemedim şimdi

Kızlar ben ikiliden de fetal DNA dan da çekiniyorum çünkü kesinlik yok ya bı de ben takarım bütün gebeliğim kötü geçer diye korkuyorum. en ufak bir sorun ihtimalinde bile başıma gelecek senaryoyu görebiliyorum 🥴
Sizce ne yapmalıyım eşim korkma diyor ama gel bunu bana anlat 😟

ne bileyim yapabilir miyim ama en azındna tablo güncellenir , yinede yapan biri çıkarsa iyi olur tabi :)
Tablomuz evet diğer konulara göre çok zayıf üstüne bir de neden o kadar mesajımız gitti anlamadım Ekim anneleri ile aynı gidiyoruz şuan sayı önemli değil ama keşke gitmeseydi mesajlarımız

Kızlar selam ben burada daha önce yazmıştım ve hatta ağustos grubunada yazmıştım. Listelerde adımda vardı. Şuan iki tarafta da yokum. Sanki hiç gruplara yazmamışım gibi. Neden böyle oldu bir güncelleme falan mı geldi? Şuan 10+6 dayım ultrason resmi atsam deneyimli anneler cinsiyet tahmini yapar mı acabaa :)

yöneticilik yapmak isteyen yok mu ? ben yapayım isterseniz
ama hafta sonu filan çok giremiyorum haberiniz olsun
böylede liste azıcık kalmış
Çok iyi olur canım, ben yetiştiremiyordum🧡

Burda bazıları yönetici yok diye söylenip, yönetimi almayanlarla dolu:bicak:

Ne olduğunu bilmiyorum, nasıl oluyor😍
cennet hurması var ya , onu alıyorsun, niyet ediyorsun. içindeki çekirdeği yarıyorsun
böyleymiş bak

1739188484473.webp

Back
X