• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Arkadaşların da dediği gibi 20 ila 24. haftaya kadar olabiliyormuş. Randevu almak için görüştüğüm doktor en iyi muayene zamanının kiloya da bağlı olduğunu söyledi. Annenin kilolu olması durumunda 22. haftayı beklemeyi tercih ederiz dedi. Yoksa 20. haftadan itiraben randevu verebiliyorum dedi.

Y YagmurrTanem sizi merak ediyorduk, geçmiş olsun, kolaylık diliyorum her şey için. Göğüsler konusunda benim de durum benzer, çok değişiklik oluyor, kendimi tanıyamıyorum, çok acayip ama ilk hamileliğim olduğu için güzel geldi bana sanki, anne olmaya doğru evrilmek🥰
vucudumun bebeğime hazırlandığını bilmek beni de çok mutlu ediyor 🥰

Aynen öyle ya gıcık oluyorum bende bozuluyorum. Neden abuk subuk konuşuyorsun yani neden. Bende sürekli söylüyorum çocuk neyi duyarsa öyle bilir diye. Tabi ki olur illa ki kıskançlık vs. Ama biz kiskandirmamak için elimizden geleni yapıyoruz sevsin sahiplensin diye uğraşıyoruz. Saçma sapan konuşmalar. O yüzden ne kızımı ne kendimi insan içine sokmak istemiyorum ama mecbur oluyoruz bazen işte 🙄

Aynen vitaminler bana da iyi geldi ya 😊 iştah desen benim de arttı bakalım kaç kg gitcez doğuma 😅🤣 çok şükür şimdi çok seviyor inşallah hep böyle gider. Amin, İnşallah tertemiz sonuçlar alırız hepimiz de sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🥰 ❤️ ben sormadım doktor kendisi dedi plesanta aşağıda ama ilerleyen haftalarda yukarıya çıkar.diye. inşallah çıkar çok kafama takıyorum.cunku..

Ayyy hiç sorma benim de yapmak istediğim bu. Yani çocuk hevesle kardeşim olacak diyor sen kıskançlık diyorsun nasıl bir cahillik nasillll 😒

Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa zamanda düzelir 🥰❤️ prilami neden kesmedin hala bulaniyor mu miden ❤️
80 geçerim diye düşünüyorum şuan 71 im 🫡🫡

Günaydın herkese 💙
Benim danışmak istediğim bir şey var. Birkaç gündür göbek deliğimin 3-4 parmak soluna denk gelen yerde nefes alırken, hareket ederken sık sık batma oluyor. Sanki böyle çok yürüyünce bazen olur ya onun gibi. Benzer bir şey yaşayan var mı? Ya da önerisi olan ☺️

kızlar merhaba, sağlık ocağına gittim yarın dr kontrolüm var rutin kan değerlerine baktırmak istiyorum dedim. Aile hekimi açtı sayfamı geçen ay hastanede baktırmışsınız zaten gerek yok dedi. Dedim ki sadece kan sayımı bakıldı demir b12 vb değerler bakılmadı. Gerek yok zaten bakılmasına dedi. Demir d vitamini öner miyor musunuz dedim multivitamin alıyorsanız gerek yok onlara dedi gönderdi 😂😂😂

henüz test sonucum çıkmadı detaylı ultrason baktılar kalp için 23-24. haftada tekrar gideceğim randevu verdiler. biraz böbreklerde büyüme varmış erkek bebeklerde normalmiş takip edeceğiz dedi. bu seferde suyun fazla onu da takip etmemiz lazım dedi. microarray sonucun çıkınca her şey belli olur dedi bakalım yine moral bozuk döndüm işe. birde geldi düştüm merdivenlerde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor sağ salim eve gitseydim inşaallah

henüz test sonucum çıkmadı detaylı ultrason baktılar kalp için 23-24. haftada tekrar gideceğim randevu verdiler. biraz böbreklerde büyüme varmış erkek bebeklerde normalmiş takip edeceğiz dedi. bu seferde suyun fazla onu da takip etmemiz lazım dedi. microarray sonucun çıkınca her şey belli olur dedi bakalım yine moral bozuk döndüm işe. birde geldi düştüm merdivenlerde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor sağ salim eve gitseydim inşaallah
Yaaa çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun inşallah ağrın varsa istersen bir görün acile git yada kendi doktoruna görünmen daha iyi olur
Sıkma canını güzel sonuçlar alıcaksın inşallah 🤲🏻❤️dualarım seninle ☺️🤲

Tüm sonuçlar çok güzel çıksın inşallah… çok geçmiş olsun dikkat et 🙏🙏🙏

Teşekkür ederim benimkide Erkek sanırım erkek yılı bu sene 😀
Geçen seneyle karşılaştırınca kız senesi sayılabilir bence bu sene 😄 Geçen sene neydi öyle ya hiç kız bebek haberi duymadım. Çevremdeki herkesin erkek bebeği oldu😄 Bu sene kızı biz bulduk bakalım🥰 Prenseslerle prensler yarı yarıya sayılırlar, sağlıkla doğsunlar inşallah🩷🩵

Kızlar çoğunluk cinsiyeti öğrendi gibi. Beni aldı bi isim telaşı😁bi oğlum var ömer asaf ismi. İkinci oğluşum olacak. İsim olarak yiğit tuna ismini beğeniyorum bir de aklımda cihan emre ismi var. Sizin beğendiğiniz isimler varmı. İlk oğlumda 8 ay kerem koyacağım diyip ömer asaf koymuştum. Son anda aceleyle karar vermek de istemem tüm hayatı boyunca kullanacak yavruşum. Fikirlerinizi merak ettim❤️ay isim konuşcak hale gelmek de ayrı heycanlandırdı beni🙈

Kızlar çoğunluk cinsiyeti öğrendi gibi. Beni aldı bi isim telaşı😁bi oğlum var ömer asaf ismi. İkinci oğluşum olacak. İsim olarak yiğit tuna ismini beğeniyorum bir de aklımda cihan emre ismi var. Sizin beğendiğiniz isimler varmı. İlk oğlumda 8 ay kerem koyacağım diyip ömer asaf koymuştum. Son anda aceleyle karar vermek de istemem tüm hayatı boyunca kullanacak yavruşum. Fikirlerinizi merak ettim❤️ay isim konuşcak hale gelmek de ayrı heycanlandırdı beni🙈

Bizde bi takım isimler düşünüyoruz oğluşumuza bu arada 3.oğluşumuz. abilerden biri 3 biri 2 isimli 😝 bunun isminide diğerleri gibi doğuma kadar netleştiremeyeceğiz sanırım 😄 çünkü bir sürü güzel isim geliyor aklımıza. Tuna ve cihanıda beğendim 😜 aklımıza gelip beğendiklerimizi yazıyorum.

Alperen
Salih
Orhan
Yahya
Enes
Ali
Batuhan
Mahmud
Mert
Burak
Mahir

Back