• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Merhabalar bizimde geçen haftalarda fetal dna sonucumuz çıktı ve şükürler olsun temiz ve bir kızım olacak 🙏🏼🎀 🫠 erkek senesi dediler erkek dediler bütün teoriler takvimler erkek dedi ama hepsinin tersi kız çıktı 😀
Tebrikler 🌺🌺 benim de aynı tüm teoriler erkekti ben de erkek diye şartlamıştım kendimi ama Rus takvimi kız göstermişti ve kız annesi oluyorum. Gel bacım safları sıklaştıralım bu erkek anaları arasında yalnız kalıyorum 😜😁

Tebrikler 🌺🌺 benim de aynı tüm teoriler erkekti ben de erkek diye şartlamıştım kendimi ama Rus takvimi kız göstermişti ve kız annesi oluyorum. Gel bacım safları sıklaştıralım bu erkek anaları arasında yalnız kalıyorum 😜😁
Ay aynen aynenn. Çin takvimi , ultrason fotoğrafları, kesenin şekli, nub ve ramzi teorisi ve buradaki tüm herkes ne varsa erkek diyordu. Bi tek bıçak ve makasa oturma kısmında kız çıktı. Cinsiyetimiz kızmış😀😀😀 bence makasa oturma işi kesinlikle bilimsel 😀😀😀😀😀

Kızlar 14+2 yim bugün kasık ağrımı artık geçtim ama vajinal bir ağrı yaşıyorum alt kısım sızı gibi zonklama gibi o kadar ki kasılıp kalıyorum özellikle sol taraf aynı durumu yaşayan yada bilgisi olanlar yazabilirmi.
Kuzum oluyor o özellikle yorulunca oluyor. Ladycimin söylediği gibi hamilelik ayakta kalmayı sevmiyor bol dinlenmek gerekiyor. Bir de magnezyum kullanıyor musun bilmiyorum. Magnezyum eksikliğinde bu ağrılar daha sık yaşanıyor. Ben iki gün içmeyip unutayım başlıyor ağrımaya kasıklarım falan. Çok geçmiş olsun .
Ben şifayı kapmişım hastaneye geldim doktor bebeğe baktı ve yormussun bebegi dedi aşağıya inmiş bebek progestan başla tekrar 1 hafta dinlen dedi simdide serum taktılar
Kızlar nöbetçi doktor oldugu icin cok anlasamadik doktorla soru soruyorum üstü kapalı kısa cevaplar veriyor.
Bebek aşağı indi riskleri ne, neler yapmam lazım öğrenemedim. Bebek neden aşağıya iner ben dün düğünde kalkıp oynamadim da eşimle dans ettim sadece. Belini sıkan tayttan olmuş olabilir mi kendimi cok sucluyorum suan.
Dua edin bana lütfen
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah en kısa zamanda geçer iyilesirsin. Dualarım seninle. Tayttan değildir o daha önce de demiştim. Geçen haftalarda içlik giyeyim dedim ama o kadar sıktı ki giydiğim gibi çıkardım geri. Zaten cok bunaltsaydi hiç duramazdin. Bebeğe o zarar vermemiştir. Bol bol dinlen kuzum benim. Yorulmaktan oluyor ne oluyorsa. Ne zaman yorulsam ağrılar saplanıyor kasıklarıma karnıma falan. Dikkat et dinlen. Bakabilecek biri var mı sana bilmiyorum ama pek ayakta kalmadan iyi olur çabuk toparlanman açısından. 🌸❤️
Merhabalar, uzun zamandır yoktum ben de güzel haberle geleyim dedim :)

Geçen hafta fetal dna sonucuna göre bebeğin sağlığıyla ilgili her şey çok şükür yolunda ve cinsiyetini de öğrendik: Erkek 💙

Ben de son zamanlarda kız hissediyordum ve bebişin erkek olmasıyla bu senenin erkek senesi olduğuna tam olarak ikna oldum 😜

Herkese sağlıklı, huzurlu hamilelik dönemi diliyorum.. Güzel haberlerde buluşalım 🥰
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını ❤️🥰
Merhabalar bizimde geçen haftalarda fetal dna sonucumuz çıktı ve şükürler olsun temiz ve bir kızım olacak 🙏🏼🎀 🫠 erkek senesi dediler erkek dediler bütün teoriler takvimler erkek dedi ama hepsinin tersi kız çıktı 😀
Maşallah bir kız daha haberi görünce sevindim 😍 ❤️ sağlıkla gelsin inşallah minik 🥰

Merhaba arkadaşlar ben de bir kaç şey yazayım dedim. Ne mide bulantısı ne başka bişey şu an bile hamile olduğum belli değil 1 tane kzım var. ilki kız olmasından mıdır nedir. Her gören erkek dedi. makas bıçak yaptım erkek oldu. Çin takvimi erkek oldu. ki ben de erkek hissediyordum belkş de cevremden etkilenmiştim. özele gittim 13 haftalıkken kız gibi dendi 15 haftalıkken kızımın cinsiyeti belli oldu. Çok mutluyum ki herseyi sağlıklıymış. Çevremde benle beraber 7 hamile var 2 si gecen hafta doğum yaptum. Hepimizinki kız. Bence kız anneleri olarak :) azınlıkta değiliz.

yaa evet sıklaşsın valla . sizinde ilk sanırım 🫠

Kuzum oluyor o özellikle yorulunca oluyor. Ladycimin söylediği gibi hamilelik ayakta kalmayı sevmiyor bol dinlenmek gerekiyor. Bir de magnezyum kullanıyor musun bilmiyorum. Magnezyum eksikliğinde bu ağrılar daha sık yaşanıyor. Ben iki gün içmeyip unutayım başlıyor ağrımaya kasıklarım falan. Çok geçmiş olsun .

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah en kısa zamanda geçer iyilesirsin. Dualarım seninle. Tayttan değildir o daha önce de demiştim. Geçen haftalarda içlik giyeyim dedim ama o kadar sıktı ki giydiğim gibi çıkardım geri. Zaten cok bunaltsaydi hiç duramazdin. Bebeğe o zarar vermemiştir. Bol bol dinlen kuzum benim. Yorulmaktan oluyor ne oluyorsa. Ne zaman yorulsam ağrılar saplanıyor kasıklarıma karnıma falan. Dikkat et dinlen. Bakabilecek biri var mı sana bilmiyorum ama pek ayakta kalmadan iyi olur çabuk toparlanman açısından. 🌸❤️

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını ❤️🥰

Maşallah bir kız daha haberi görünce sevindim 😍 ❤️ sağlıkla gelsin inşallah minik 🥰
Bizde çok sevindik inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏼❤️

Ben bursa 😂 jimer e gidiyorum canım ben kızımda başka bir doktora gidiyordum birkaç sorun yaşadım jimer deki doktorumu buldum sağolsun kızımı sağlıkla kucağıma aldıysam önce Allah sonra doktorum sayesinde oldu şimdi de ona devam ediyorum. Sen nereye gidiyorsun
Medicalpark'taki hemşire bir arkadaşımın önerisi üzerine Çağdaş bey'le tanıştım. Geçen sene dış gebelik geçirdim ve hangi doktora gittiysem ne olduğunu bilemeyiz anlayamayız dediler ve sırf para almak için de 2 kez kürtaj yapmamız lazım dedi çoğu doktor. Çağdaş bey sağolsun çok açık bir şekilde anlatıyor aklında hiçbir soru bırakmıyor çok güzel ilgileniyor ve asla para amaçlı hareket etmiyor. Şimdiki hamileliğimde de Çağdaş beyi tercih ettim yine ve çok memnunum. Hastaneye ulaşım da kolay, evim de yakın zaten çok şükür. Ama ilerleyen süreçlerde ne olacağını bilemeyiz tabii ki, aklımda bulunsun benim de Jimer. Doktorunun adını öğrenebilir miyim acaba?

Kızlar merhaba,
Ben bugün dayanamayıp doktora gittim. 16+5 im Bebek 194 gr 16 cm
Ama rahimde kasılma gördü. Asla ama asla kendini yormayacaksın dinleceksin günde 3 lt su içeceksin yürüyüş vs yasak Progestan günde 3 tane alıyorum. Birde yeni vitamin verdi içinde tüm vitaminler var dedi enna-Mom adı. Lütfen dikkat edin kendinizi yormayın misafirmiş ev işiymiş ne size nede bebeğinize faydası var. Ben 3 gündür fazla yoruldum ve ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizde kendinize dikkat edin allaha emanet olun.

Merhaba arkadaşlar ben de bir kaç şey yazayım dedim. Ne mide bulantısı ne başka bişey şu an bile hamile olduğum belli değil 1 tane kzım var. ilki kız olmasından mıdır nedir. Her gören erkek dedi. makas bıçak yaptım erkek oldu. Çin takvimi erkek oldu. ki ben de erkek hissediyordum belkş de cevremden etkilenmiştim. özele gittim 13 haftalıkken kız gibi dendi 15 haftalıkken kızımın cinsiyeti belli oldu. Çok mutluyum ki herseyi sağlıklıymış. Çevremde benle beraber 7 hamile var 2 si gecen hafta doğum yaptum. Hepimizinki kız. Bence kız anneleri olarak :) azınlıkta değiliz.
Evet az değiliz yakında eşitlenir kızlar nazlı oluyor ya geç gösterir kendini 🫠🎀

Kızlar 14+2 yim bugün kasık ağrımı artık geçtim ama vajinal bir ağrı yaşıyorum alt kısım sızı gibi zonklama gibi o kadar ki kasılıp kalıyorum özellikle sol taraf aynı durumu yaşayan yada bilgisi olanlar yazabilirmi.
Kasık ağrısı bende de ara ara oluyor ve ne zaman şiddetlense karnım biraz daha büyüyor o birkaç gün içinde 🥰 Ama birkaç gündür benim de vajina kısmında zonklama gibi bir ağrı var. Sanırım vücut her açıdan kendini bebek için hazırlıyor diye düşünüyorum. Kötüye yorarak canını sıkma hiç, dinlenmene bak sen🥰

Ben şifayı kapmişım hastaneye geldim doktor bebeğe baktı ve yormussun bebegi dedi aşağıya inmiş bebek progestan başla tekrar 1 hafta dinlen dedi simdide serum taktılar
Kızlar nöbetçi doktor oldugu icin cok anlasamadik doktorla soru soruyorum üstü kapalı kısa cevaplar veriyor.
Bebek aşağı indi riskleri ne, neler yapmam lazım öğrenemedim. Bebek neden aşağıya iner ben dün düğünde kalkıp oynamadim da eşimle dans ettim sadece. Belini sıkan tayttan olmuş olabilir mi kendimi cok sucluyorum suan.
Dua edin bana lütfen
Çok geçmiş olsun 💐
Ama taytan olacağını düşünmüyorum ki normalde bile bir kıyafet giydiğimizde kendimizi rahatsız hissedersek çıkarıyoruz seni rahatsız etmemiş sadece gün sonunda biraz rahatsızlanmışsın çok normal bence
Kendini üzme Rabbim sağlık versin sana da bebişine de ❤️
Bolca dinlen 🤗

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al kucağına 🌸🙏
Merhabalar, uzun zamandır yoktum ben de güzel haberle geleyim dedim :)

Geçen hafta fetal dna sonucuna göre bebeğin sağlığıyla ilgili her şey çok şükür yolunda ve cinsiyetini de öğrendik: Erkek 💙

Ben de son zamanlarda kız hissediyordum ve bebişin erkek olmasıyla bu senenin erkek senesi olduğuna tam olarak ikna oldum 😜

Herkese sağlıklı, huzurlu hamilelik dönemi diliyorum.. Güzel haberlerde buluşalım 🥰
Burda da bir erkek bebiş geliyor hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
cinsiyetleri duyunca çok seviniyorum kız erkek farketmez de vallahi sağlıklı olsunlar yeterli ❤️

Ay unuttum çikolatayı falan iddiaya girdik oğlumla ben erkek dedik, eşim kız diyordu açık ve net bı şekilde kız ❣️😅
Yaa hayırlısı ile gelsin minik kızın ❤️ 🥰 sonunda öğrendin sende ❤️🥰😍 sağlıkla gelsin inşallah ❤️ 🥰

Back