- 16 Kasım 2021
- 412
- 519
- 53
- 31
Ay bende inanmıyorum kız gibi geliyor banadaBanada oyle dedi çin de erkek çıkıyorama takvime inanmıyorum o ayrı
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende inanmıyorum kız gibi geliyor banadaBanada oyle dedi çin de erkek çıkıyorama takvime inanmıyorum o ayrı
![]()
Gunaydinlar benim neredeyse yumurtlama günümden beri sancim var halen de vardı kanamam da oluyordu 1 haftadir kanama sanci ve kaşıkla batmalarim gecti ama bulantilarim arttı kokular cok kotu etkiliyor kusmuyorun ama midem cok kotu bulanıyor bence korkma yavas uavas bebek yerini bulduğu için sancılar da geçiyor batmalar daBu canım bebegimincinsiyettahmini ücretsizLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
2-3 kez hareket hissettim hep ortadaydı, kızımı emzirdigim için zaten iki göğüs ucu zaten büyük, genel olarak 32 yıllık hayatımda kendimi bildim bileli bir yere hep sağ ayakla girer aktif olarak sag elimi kullanırım... Bu bence cinsiyet değil de alışkanlık gibime geldi.... kziimda da hiç aktif olarak sol tarafımı kullandiğimi hatırlamıyorumBiyoloji ve genetik uzmanı Dr. Aidin Salih’în “Gerçek Tıp” kitabında doğum hadisesi ile ilgili şu konulara yer verilmiştir:
Erkek çocuğa hamile kadın, ağırlığı ve ceninin hareketini sağ tarafta hisseder; sağ göğsünün ucu daha büyük olur ve rengi daha erken değişir. Yürümeye sağ ayaktan başlar, yerden kalkarken sağ ele dayanır. Bebek kız ise bu belirtiler tam tersine hep sol tarafta olur.
Bu da farklı bir bakış açısı cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyor acaba hic dikkat ettiniz mi kızlar?
Sol tarafa yatarken uyumak cinsiyete değil, bebek için en doğru pozisyon, bebeğe giden kan akım damarları en rahat pozisyonda öyle olunca anne de bebek te çok rahat ediyor.Valla dogru mu degil mi bilmiyorum ki genelde sol tarafa yatarken daha rahat ediyorsun oyleyse
O yüzden hep kızımın bir kız kardeşi olsun istemişimdirİki kız kardeş dünyanın en güzel şeyi gerçekten.Arkadaşın sırdaşın… Şu hayatta endişe duyduğum tek kişi kız kardeşim annemden daha fazla endişe duyuyor olabilirim. Kocaman kız oldu geldi 30 yaşına ama gözümde büyümedi hiç. bugün bile kardeşime söylediklerim: oraya gitme akşam ne yedin şunu yeme şunu içme güneş kremi kullan hız yapma gidince beni görüntülü ara![]()
Ben daha önce kız demiştim yine aynı şeyi devam ediyorum
Ben sadece şunu dikkat ettim yatarken erkekte hep sag tarafta rahat ediyorum hep öle dönüp uyuyorumBiyoloji ve genetik uzmanı Dr. Aidin Salih’în “Gerçek Tıp” kitabında doğum hadisesi ile ilgili şu konulara yer verilmiştir:
Erkek çocuğa hamile kadın, ağırlığı ve ceninin hareketini sağ tarafta hisseder; sağ göğsünün ucu daha büyük olur ve rengi daha erken değişir. Yürümeye sağ ayaktan başlar, yerden kalkarken sağ ele dayanır. Bebek kız ise bu belirtiler tam tersine hep sol tarafta olur.
Bu da farklı bir bakış açısı cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyor acaba hic dikkat ettiniz mi kızlar?
Ben kız diyorum
Bakalım tahminler hangi yönde çıkacakBen daha önce kız demiştim yine aynı şeyi devam ediyorum
Kız sayısı 2 ye Çıktı bakalım hayırlısı olsun inşallahBen kız diyorum![]()
GünaydınnnnnKızlar günaydınBugün yine fazla iyi uyandım hiç hamile hissetmiyorum kendimi vücut alıştı mı ondan mı dersiniz. Bulantısı yada başka şikayeti olan arkadaşlar alınmasın bana. İnsan bazen hissetmek de istiyor hamile olduğunu. Kasık ve göğüs ağrılarımı özlüyorum
![]()
GünaydınKızlar günaydınBugün yine fazla iyi uyandım hiç hamile hissetmiyorum kendimi vücut alıştı mı ondan mı dersiniz. Bulantısı yada başka şikayeti olan arkadaşlar alınmasın bana. İnsan bazen hissetmek de istiyor hamile olduğunu. Kasık ve göğüs ağrılarımı özlüyorum
![]()
Haklısın canım tabiki şükrediyorum halime. İnşallah siz de rahatlarsınız.Ama böyle koltuktan kalkarken hapşırınca falan batma olurdu mesela hiç kalmadı. Kızlar yazdı dün gerçi normal diye konuştuk ama şu evhamlarımız en ufak boşluktan girmeye fırsat kolluyorGünaydınbende kasık ağrısı gebeliğin başlarında oldu şuan yok ani hareket yapınca batma oluyor göğüs hassasiyeti çok az var sabah bulantilarim bir hafta olacak nerdeyse kesildi akşam hala şiddetle devam ediyor bunada şükür en azından kahvaltımı rahat yapabiliyorum bende senin gibi belirtisiz geçirmek isterdim çünkü bu haftaya kadar hamileliğimden hiç bişey anlamadım 1 aydır eşimle ayrı yatıyordum taki dün geceye kadar
belirtim yok diye endişe yapma herkesin bir olmuyor yoğun bulantı yaşayan biri olarak belirtisiz getirmeyi çok isterdim sağlıkla dogsunlarda herşeye katlaniriz
![]()
Benim aldığım ilk şey bebek arabasıydı 7 haftalık falandım galiba aldığımda çünkü zam olayının böyle olacağını biliyordumKızlar bebek arabası konusunu ne yapacaksınız? Her baktığımda zam geliyor![]()
Hamileligin bir günü bir gününe denk gelmiyor her anı farklı hem endişe hem korku sevinç mutluluk hepsi bir arada birçok duyguyu bir arada ve en üst seviyede yaşıyoruzHaklısın canım tabiki şükrediyorum halime. İnşallah siz de rahatlarsınız.Ama böyle koltuktan kalkarken hapşırınca falan batma olurdu mesela hiç kalmadı. Kızlar yazdı dün gerçi normal diye konuştuk ama şu evhamlarımız en ufak boşluktan girmeye fırsat kolluyorKocişine de kavuşmuşsun gözün aydın Allah hiç ayırmasın
![]()
Hangisini aldın canım?Benim aldığım ilk şey bebek arabasıydı 7 haftalık falandım galiba aldığımda çünkü zam olayının böyle olacağını biliyordum![]()