• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Bende orda yaptırmayı düşünüyorum sanırım 3 haftada çıkıyormuş sonuçlar sizin ne zaman çıkmıştı ? Suan küçük bir şehirde yasıyorum ailem istanbulda detaylı usgyi 2 hafta sonra yaptirip İstanbula ailemin yanına gitmeyi düşünüyordum oraya giderken yaptırıp dönüşte sonucu alırım diye düşündümm bakalımm dua edin lütfen 🥹
Benim sonucumun çıkması 1 ayı buldu ama yine de Eskişehir’de yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben gittiğimde bekleyen diğer hastalarla konuştuk ankarada gelen biri vardı başkent üniversitesi hastanesinden Eskişehire yönlendirilmişler oldukça kapsamlı bir yer. Test öncesinde ve sonuç çıktıktan sonra birebir genetik uzmanı hekimle görüşüyorsunuz eve hemşirenin gelip kan almasından çok daha profesyonel geldi bana

Peki o serklaj dikişi geri alınabiliyor mu? Siz sağlıkla kavuştunuz yavrunuza inşaallah değil mi? İşte riskleri de var, Allah korusun çok üzücü bir durum gerçekten.
Yok ben de daha yeni hamilelik geçiriyorum. Ama serkşajı doktorum istemedi. Şöyle oluyor serklajda sezaryen doğum yapıyorsınuz doğum sırasında dikişleri de alıyorlar. Doğuma kadar kalıyor yani.

Kızlar bı şey sorcam rahim ağzı uzunluğunu olcturen var mı benim 18.haftada 33 mm çıktı doktor normal dedi internettede 25 mm aşağısı sıkıntılı sayiliyomus ama 20.haftada 30 mm olduğu için yatak istirahati verilenler ve serklaj için dusunelenler olmuş kafam çok karıştı pek bilgim olan bı konu değil 😔
Doktorum 17. hafta kontrolümde ölçtü. Ama uzunluğunu söylemedi. Ölçüyor mesela, rahim ağzı uzunluğu gayet iyi diyor devam ediyor. Böyle sanırım iyi hissediyorum kendimi :) Bilsem araştırım.
Bebeğin kilosu ve boyunu da sormuyorum ben karşılaştırma yapmamak için. Ölçüyor, gayet iyi diyor ve devam ediyor.

Kızlar detaylı ultrason için haftaya randevu buldum 20 haftalık oluyor erken değil değil mi doktoruma sordum uygundur dedi randevu açılınca hmn alayım dedim

Back