2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kızlar bir arkadaş ne hissediyorsun dedi şuan endişe dışında birşey hissetmiyorum dedim aaaa nasıl falan dedi kendi cicişliklerini anlattı bende herkesin anneliği kendine dedim uzaklaştım ortamdan ama gece kafama takıldı gerçekten acaba bende sorun mu var diye düşündüm sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

kızlar bir arkadaş ne hissediyorsun dedi şuan endişe dışında birşey hissetmiyorum dedim aaaa nasıl falan dedi kendi cicişliklerini anlattı bende herkesin anneliği kendine dedim uzaklaştım ortamdan ama gece kafama takıldı gerçekten acaba bende sorun mu var diye düşündüm sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Çok doğru demişsin. Hiç takılma canım. Her kontrol ayrı bir endişe malesef böyle gidiyor süreç bende de.. Yalnız değilsin yani.

Günaydın arkadaşlar ben galiba bebeğimin hareketlerini hissediyorum 😍 bı kaç gündür uzanırken farkettim acaba gazmı dedim ama baktım ki aynı yerden minik minik bı kıpırtı oluyor sol karnımın altında hissediyorum 🐣🕊️civcivim ya çok heyecan verici

Herkese gunaydin 🌻

Emin olun o da endiseliydi. Yasayip gittikten sonra onlari anlatmak istemistir. Endisesi olmayan bir gebe anormaldir bence 🤷

Ben hamile olduğumu bile idrak etmeye yeni yeni başladım ki ben de sadece endişe hissediyorum şuanda.. acaba bir şeyi var mı sağlıklı mı diye bu çok normal. Şu platformda daha bebeği doğmadan gece gündüz ne yapabiliriz hangisi olsa daha iyi olur diye kafa yoran anne adaylarıyız. Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. Dediğin gibi herkesin anneliği kendine. Sen de asla kendi anneliğini duygularını düşüncelerini bende sorun mu var diye sorgulama çünkü mükemmel anne yoktur çocuğu için en iyi olan anne vardır.

Canm hergunmu böyle düşünüyorsun yoksa muayene zamanı yaklaştıkcami endişen artiyor

Canm hergunmu böyle düşünüyorsun yoksa muayene zamanı yaklaştıkcami endişen artiyor
muayene araları 1 ay olunca sanırım o yüzden oluyor muayene yaklaştıkça çoğalıyor endişem kalbi atıyormu sağlıkla ilerliyor mu tüm endişem bunlar zaten yoksa nasıl anne olurum nasıl bakarım değil

Herkese gunaydin 🌻

Emin olun o da endiseliydi. Yasayip gittikten sonra onlari anlatmak istemistir. Endisesi olmayan bir gebe anormaldir bence 🤷

teşekkür ederim canım bende yaşadığını düşünüyorum ve anlayamıyorum kendinde geçtin bu hassas dönemden neden insanların modunu düşürmeye uğraşırsın anlam veremiyorum buna. teşekkür ederim canım

Ben hamile olduğumu bile idrak etmeye yeni yeni başladım ki ben de sadece endişe hissediyorum şuanda.. acaba bir şeyi var mı sağlıklı mı diye bu çok normal. Şu platformda daha bebeği doğmadan gece gündüz ne yapabiliriz hangisi olsa daha iyi olur diye kafa yoran anne adaylarıyız. Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. Dediğin gibi herkesin anneliği kendine. Sen de asla kendi anneliğini duygularını düşüncelerini bende sorun mu var diye sorgulama çünkü mükemmel anne yoktur çocuğu için en iyi olan anne vardır.t
teşekkür ederim desteğin için insan anlıkta olsa acaba diyor işte :)

Aaaa gecmis olsun. Bu yeni covid akiminda kokuya bisi olmuyor diyorlardi ama yanlis bilgiymis demek ki.
Valla gitti canım ben de şaşkınım 🥺
Canm benm ilkinde 2 hafta ikincide 1 hafta sonra geldi bunyeden bünyeye değişiyor koku gittiyse iyileşmeye başlamışsın bu güzel haber aslinda
İnşallah o kadar kısa sürer kuzum 🤲🏻 bu arada ben de aynı senin hissettiğin gibi hissetmiştim inşallah bebiştir onlar 🙂
Ben de en son korona olduğumda grip oldum sanırım dedim koku gittiğinde anladım test yaptırdım. Geçiyor bir haftaya düzelir endişelenme.
Sağol canım 1 haftaysa sorun değil gelsin de 🙈

lavenderbrown lavenderbrown ben de tat gitmedi canım umarım o da gitmez valla 😂

muayene araları 1 ay olunca sanırım o yüzden oluyor muayene yaklaştıkça çoğalıyor endişem kalbi atıyormu sağlıkla ilerliyor mu tüm endişem bunlar zaten yoksa nasıl anne olurum nasıl bakarım değil
Bu bendede var. Daha önceden kayıplarım olduğu için korkuyorm hatta 2 hafta gidemedim doktora ya birşey olduysa diye düşünmeden edemiyorum .. geçen gün ağladım bile ya kalbi durduysa beni zehirlerse diye ... Bu arada hamileliğin başından beri kahverengi lekelerim oluyor bide hiç belirti olmayınca göğüs hassasiyeti disinda insan korkuyr.. bugün doktora gidicez nasipse bize dua edin kızlar herşey güzel desin sağlıklıdır inşallah bebeğim ❤️🙏

Bu bendede var. Daha önceden kayıplarım olduğu için korkuyorm hatta 2 hafta gidemedim doktora ya birşey olduysa diye düşünmeden edemiyorum .. geçen gün ağladım bile ya kalbi durduysa beni zehirlerse diye ... Bu arada hamileliğin başından beri kahverengi lekelerim oluyor bide hiç belirti olmayınca göğüs hassasiyeti disinda insan korkuyr.. bugün doktora gidicez nasipse bize dua edin kızlar herşey güzel desin sağlıklıdır inşallah bebeğim ❤️🙏
bende leke yok ama hiç bir belirtim yok şükür ve hep aynı endişe ya kalbi durduysa şükür ben şuanlık güzel haberi aldım
allahın izniyle inşallah sende bugün güzel haberler verirsin bize

bende leke yok ama hiç bir belirtim yok şükür ve hep aynı endişe ya kalbi durduysa şükür ben şuanlık güzel haberi aldım
allahın izniyle inşallah sende bugün güzel haberler verirsin bize
İnşallah canım için içimi yiyor . Benm kanama alanlarım vardı minik doktor o yüzden lekeler demisti

Bu hepimizde oluyor canm benm de bir hafta sonra randevu şimdiden heyecan endişe başladı bence ondada vardır da kendikini bastırmak için sana sormuştur olumsuz düşünme içini ferah tut iyi şeyleri düşün hep❤️

Kızlar konuştum doktorumla. Sonucum bu şekilde. 1000de 2 down sendromu olma ihtimali. Hem yaşın hem önceki kayıpların hem kan pıhtılaşman olduğu için Fetal DNA yaptırmanı öneriyorum dedi. Ne yapmalıyım siz ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_20220827_101955.jpg
    IMG_20220827_101955.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 63
teşekkür ederim canım bende yaşadığını düşünüyorum ve anlayamıyorum kendinde geçtin bu hassas dönemden neden insanların modunu düşürmeye uğraşırsın anlam veremiyorum buna. teşekkür ederim canım
Insanlara kendinizle ilgili cok sey anlatmayin ve belli etmeyin tavsiyem. Her seye olumsuz yorum yapiyorlar. Bi sey soyleyince "Aaa oyle mi! Ben de hic ..." diye cumle kuruyorlar. Ben is yerinde yakin is arkadaslarima zorunluluktan yeni soyledim (10 haftadayim) oturup kalkmama, hareketime vs vs sozler ediliyor. En sonunda Of dedim, Ben siz gibi degilim Gebeyim diye hayatimi degistiremem, boyleyim Ben dedim . Sustular. Zaten hic konusmuyorum bu konuyu. Bu defa hayatim normal olunca onlar soruyor. Ilginc geliyor. Onu eseliyorlar. Oyle iste... Insanlarin sozu bitmez :D

Back