2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu hepimizde oluyor canm benm de bir hafta sonra randevu şimdiden heyecan endişe başladı bence ondada vardır da kendikini bastırmak için sana sormuştur olumsuz düşünme içini ferah tut iyi şeyleri düşün hep❤️
teşekkür ederim canım :) güzel haberler alırsın inşallah

Insanlara kendinizle ilgili cok sey anlatmayin ve belli etmeyin tavsiyem. Her seye olumsuz yorum yapiyorlar. Bi sey soyleyince "Aaa oyle mi! Ben de hic ..." diye cumle kuruyorlar. Ben is yerinde yakin is arkadaslarima zorunluluktan yeni soyledim (10 haftadayim) oturup kalkmama, hareketime vs vs sozler ediliyor. En sonunda Of dedim, Ben siz gibi degilim Gebeyim diye hayatimi degistiremem, boyleyim Ben dedim . Sustular. Zaten hic konusmuyorum bu konuyu. Bu defa hayatim normal olunca onlar soruyor. Ilginc geliyor. Onu eseliyorlar. Oyle iste... Insanlarin sozu bitmez :KK70:
evet bitmiyor malesef genelde bende konuşmuyorum özellikle dostum ailem değil ise ama dediğiniz gibi işyerinde bunaltıyorlar en son bende e yeter dedim ben 34 yaşındayım ve sizden daha çok düşünüyorum nasıl davranmam gerektiğini bilirim dedim sustular şimdi gıkları çıkmıyor :)

Merhaba bende Mart annesi olmaya adayım ikili test yaptırdım doktorum nift dna testi istedi yaptırıp yaptirmamakta kararsizim başka doktora mı gostersem acaba
Kan testinde çıktıysa bu tamamen yaş ile ilgili,ama içim rahat olsun dersen kendin bilirsin canım
Kızlar son günlerde kasıklarımda bir doluluk hissi var bebek daha hissedilmez dimi 🙈 Birde banada geldi bu kasık ağrısı, ara ara yokluyor 🥺
Bende de var canım bir sertlik, tuvaletimi tutmusum da sert gbi ama geçmiyor hep orada o şişlik ve sertlik 🤭
Sanırım minnoslar büyüyor 😢
kızlar bir arkadaş ne hissediyorsun dedi şuan endişe dışında birşey hissetmiyorum dedim aaaa nasıl falan dedi kendi cicişliklerini anlattı bende herkesin anneliği kendine dedim uzaklaştım ortamdan ama gece kafama takıldı gerçekten acaba bende sorun mu var diye düşündüm sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Her kontrol öncesi elim ayağım titriyor desem 🙄
Herkesin aklı kendine, saçma sapan yorumları kaale alma , keyfine bak sen
Günaydın arkadaşlar ben galiba bebeğimin hareketlerini hissediyorum 😍 bı kaç gündür uzanırken farkettim acaba gazmı dedim ama baktım ki aynı yerden minik minik bı kıpırtı oluyor sol karnımın altında hissediyorum 🐣🕊️civcivim ya çok heyecan verici
İkinci hamilelik mi canım.
Bem de arada alt karında bir tık tık vurma hissediyorum ama bağırsak hareketi değil kesinlikle

Önce ikinciyi doğurayim da.🤣🤣🤣 o işin şakası tabi... onlara güzel bir gelecek hazirlayamazsam dogurmamin bir anlamı yok. Çocuk yapmak çok basit dakika hesabı. Ama o çocuğu büyütmek bakmak eğitmek ve en önemlisi yetebilimek işte onun ne vakti var nede süresi canım.... eğer maddi olarak hepsine hiçbir şeyden geri kalmadan bakabileceksem yaparım yoksa hiç düşünmüyorum açıkçası.
İNSAALLAH ALLAH gönlündeki neyse onu versin canim tabiki hersry nasip kısmet benim Hayırlı sağlıklı olsunlar da kiz erkek fark etmiyor önemli olan yaninda yoldaş olabilmeleri 🤲🤲🤲

Selam kızlar :KK54:
Çok okuyamadım herkes ve bebecikler iyidir inşallah 😊🙏🏻
Bugün oğluma söyledik 😍 Duygusal anlar yaşadık.. Ben de heyecan yaptım. Doktora gittik, kalp atışını dinlettik yavruma 🥰 Şükür olsun 🙏🏻🧿 Gözler dolmalı, yaşlar akmalı bir sabah oldu 🥲 Allah herkese nasip etsin 🙏🏻 Haftaya da ailelere soylucez inşallah. Simdi söyleyince biraz daha stres oldum. İnşallah Allah umutlarimizi boşa çıkarmasın, sağlıkla kavusalim hepimiz 🙏🏻 Bu da yavruşun fotosu ama yine cinsiyet anlaşılmıyor bence. Ne dersiniz 🌸🐣 9+3🧿
Geç kaldım yorum yazmakta ama ben şansımı kızdan yana kullanıyorum😁

Bu bendede var. Daha önceden kayıplarım olduğu için korkuyorm hatta 2 hafta gidemedim doktora ya birşey olduysa diye düşünmeden edemiyorum .. geçen gün ağladım bile ya kalbi durduysa beni zehirlerse diye ... Bu arada hamileliğin başından beri kahverengi lekelerim oluyor bide hiç belirti olmayınca göğüs hassasiyeti disinda insan korkuyr.. bugün doktora gidicez nasipse bize dua edin kızlar herşey güzel desin sağlıklıdır inşallah bebeğim ❤️🙏
İnşallah güzel haberler ile gelirsin canım, haber bekliyoruz senden 🤗

Kızlar şimdi doktordan geliyorum 13+4 günlük dedi. Bulantıların geçer dedi 10 güne. Bir sıkıntı yokmuş herşey güzel gidiyor testlerin zaten temiz dedi.1 ay sonraya çağırdı beni ondan sonra detaylı usg ye yönlendirecek. Ama ben dün akşamdan beri sürekli çıkarıyorum. Buraya giriyorum okuyorum kimseye yazamıyorum sabahtan da kötüydüm artık son demlerini yaşıyorum herhalde. Allah yardımcımız olsun. 🥹
Maşallah annesi büyümüş karnında bebiş🤩💜
İnşallah en yakın zamanda geçer mide bulantılarım canım ondan sonra hamilelgin tadını çıkarırsın

Kızlar kendi doktorum nifty yaptırmanı öneririm dedi. Daha önce gidip memnun kaldığım yine alanında uzman başka bir doktora daha gittim. O da sonuçlar normal teste falan gerek yok bence dedi. Test isteyen hastaneyi sordu söyledim lüks hastaneler ister öyle dedi güldü. Hiç canını sıkma gayet iyi sonucun dedi ama yine yaptırmak istiyorsan yaptırabilirsin dedi. Sizin fikrinizi çok merak ediyorum..

Bu da ultrason görüntümüz her şey yolunda 14+1iz. İşin garip tarafı biliyorsunuz kendi doktorum kıza benzetmişti, bu doktor da %80 erkek dedi hatta çıkıntı falan gösterdi şoklardayım😂🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG-20220827-WA0000.jpg
    IMG-20220827-WA0000.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar kendi doktorum nifty yaptırmanı öneririm dedi. Daha önce gidip memnun kaldığım yine alanında uzman başka bir doktora daha gittim. O da sonuçlar normal teste falan gerek yok bence dedi. Test isteyen hastaneyi sordu söyledim lüks hastaneler ister öyle dedi güldü. Hiç canını sıkma gayet iyi sonucun dedi ama yine yaptırmak istiyorsan yaptırabilirsin dedi. Sizin fikrinizi çok merak ediyorum..

Bu da ultrason görüntümüz her şey yolunda 14+1iz. İşin garip tarafı biliyorsunuz kendi doktorum kıza benzetmişti, bu doktor da %80 erkek dedi hatta çıkıntı falan gösterdi şoklardayım😂🤷‍♀️
çok garip ikisinin de tam tersi konuşması ama bazı özel hastaneler yapabiliyor gerçekten para kazanmak için
ben dün kendim için sordum embriyolog bir komşumuz var onuna oda bende 36 yaşında ikizlerime hamile kaldım 2 li tarama yaştan dolayı risk verdi üçlü taramayı bekledim bir sorun çıkmadı ailede genetik hastalık ile ilgili bir öykü yoksa üçlü taramayı bekle bence dedi hastaneler özellikle kendi yapıyorsa testi para kazanmak için yönlendiriyorlar dedi ben öyle yapmaya karar verdim gerçi benim ikili tarama bile belli değil ama eşimle biz hamileliği öğrendiğimizden beri bu testi düşünüyoruz

çok garip ikisinin de tam tersi konuşması ama bazı özel hastaneler yapabiliyor gerçekten para kazanmak için
ben dün kendim için sordum embriyolog bir komşumuz var onuna oda bende 36 yaşında ikizlerime hamile kaldım 2 li tarama yaştan dolayı risk verdi üçlü taramayı bekledim bir sorun çıkmadı ailede genetik hastalık ile ilgili bir öykü yoksa üçlü taramayı bekle bence dedi hastaneler özellikle kendi yapıyorsa testi para kazanmak için yönlendiriyorlar dedi ben öyle yapmaya karar verdim gerçi benim ikili tarama bile belli değil ama eşimle biz hamileliği öğrendiğimizden beri bu testi düşünüyoruz
Bizim de hiç ailelerde yok canım. Hatta 2 kayıp olunca biz eşimle genetik test yaptırdık onlar da temiz çıktı. Kafam çok karıştı 3 yeri aradım biri 7.000 tl diyor diğeri 5.200 dedi sonuncu da 3.900 dedi. Bu fiyatlar da neye göre değişiyor anlam veremiyorum

Ayyy çıkıntı gördüyse sanki erkektir yaaaa değişmez gibi :) instagram daki kadına sordun mu sen canım

Bizim de hiç ailelerde yok canım. Hatta 2 kayıp olunca biz eşimle genetik test yaptırdık onlar da temiz çıktı. Kafam çok karıştı 3 yeri aradım biri 7.000 tl diyor diğeri 5.200 dedi sonuncu da 3.900 dedi. Bu fiyatlar da neye göre değişiyor anlam veremiyorumül
yapılan ülkelere göre ve kar paylarına göre değişiyor sanırım en uygun olan Türkiye de bakılıyor olabilir. hastaneler vs kendi kar paylarını ekliyorlar pazarlık yapın yaptırcaksanız eğer ben rahim filmi çekilirkende 1500-2000 demişlerdi hep bir özel hastanede 500 e çektirmiştim mesela

Back