• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Aaa evet öyle olmuş nasıl olmuş anlamadım kendi grubuma yazacaktım hâlbuki 😅 neyse madem bir şekilde buraya yazmışım hepinize sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum bulantılar için zencefil iyi geliyor bilginiz olsun 😁 içtiğiniz şişeye sürahiye 1 dilim limon bir dilim taze zencefil koyun bekletin baya işe yarıyor.
Çok teşekkürler. Siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah ❤️🌸

Buna ek olarak aldiginiz takviyelere de dikkat etmeniz gerekir, ornegin omega 3 un kan sulandiricilar ile birlikte kullanilmasi pek onerilmez
Anladım çok teşekkür ederim dikkat edeceğim artık acaba başka yapılmaması gereken şeyler olacak mı kan sulandırıcı kullanırken

Anladım peki sizin bu süreçte doktor normal doğum önerdi mi Sezeryan i doktor mu seçti o konuda acaba bu durum doğum şeklini etkiliyor mu
Hayır bana kendin nasıl istiyorsun diye sordu bende sezeryan seçimimi yaptım tamam dedi hemen

Bu pıhtılaşma problemini duymuştum ben de o yuzden sordum, yani ilk gebelikte böyle bişeyin olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
Benim ikinci gebeliğim bende varis problemi vardı ve Sezeryan doğumdan sonra yüzeysel bir damarımda pıhtı oluştu sonra 1.5 ay falan kan sulandırıcı kullandım aslında bazı doktorlar bana gebeliğim son aylarında başlamamı söyledi ama bazıları da pıhtı geçmişin yok ailede pıhtı öyküsü yok gerek yok dediler bende kullanmamayı tercih ettim ama sonuç kaçınılmaz oldu pıhtı oldu ve baya ağrılı bir hafta geçirdim sonra iğnelerle açıldı düzeldim her şey normale döndü şimdi yine hamileyim ve kontrol amaçlı tetkik yaptırdık sanırım yatkınmkşım pıhtılaşmaya

Hayır bana kendin nasıl istiyorsun diye sordu bende sezeryan seçimimi yaptım tamam dedi hemen
Anladım bende sezeryanı kendim seçtim de bazen diyorum acaba normal doğursam pıhtı problemi olmaz mıydı 😕 ya da daha mı çok problem yaratırdı insanın aklında hep bi soru kalıyor

Anladım bende sezeryanı kendim seçtim de bazen diyorum acaba normal doğursam pıhtı problemi olmaz mıydı 😕 ya da daha mı çok problem yaratırdı insanın aklında hep bi soru kalıyor
Ben anlamadım sana kim dediki git bu testi ver şimdi neye esasen çünkü normalde ilk gebelikte sorarlar pıhtı varmı yokmu

Benim SAT 5 ARALIK YUMURTLAMAM 17 ARALIKDA YOGUNDU GÜN AŞIRI DEĞERLENDİRDİK BAT 1 OCAKTI 5 OCAKTA BETA HCG 2822 İDİ
7OCAKTA KESE 6.5 MM Dİ
11OCAKTA KESE 14 MM Dİ
13 OCAKTA 16.9 MMDİ
HALA KALP ATIŞI YOKKKK
Senin ne ladarlık duyabilirsin dedi mi doktor
Canım benim sat 5 aralık aynı ama ben 18 de yumurtluyorum yani ben 23 aralıkta yumurtladım. 13 ocakta 3112 hcg ile 6.4 mm kese gördüm. Doktor kese ve hcg uyumlu dedi hafta tahmini yapmadı. Kalp için 8.haftada (31 ocakta) gel dedi

Ben anlamadım sana kim dediki git bu testi ver şimdi neye esasen çünkü normalde ilk gebelikte sorarlar pıhtı varmı yokmu
Doğumdan sonra pıhtı olunca gebelikte bir problem yoktu ikinci gebelikte de araştırdım niye pıhtı oldu diye yatkınlığım varmış işte

Kızlar beni de ekler misiniz
Amarillorosas yaş 30
2. Çocuk kese 5+5 kalp atışı 6+1
Sat 01.12.2024
Tahmini doğum tarihi 09.09.2025

Son düzenleme:
Doğumdan sonra pıhtı olunca gebelikte bir problem yoktu ikinci gebelikte de araştırdım niye pıhtı oldu diye yatkınlığım varmış işte
Doğumdan sonra nasıl anladın pıhtı olduğunu?ama yatkınlık bile varsa bence iğne vurulmalı tabi doktorun daha iyi bilir

Kim sormuştu unuttum bu testleri istedi benden doktor

Eklentiler

• IMG_20250117_234829.jpg
    IMG_20250117_234829.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20250117_234812.jpg
    IMG_20250117_234812.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar Temmuz annelerinden geliyorum, cinsiyet merak edenler için hem çok fazla denk geldiğim hem kendi yaşadığım yegane farklılık popo-basen büyümesi üstelik 3 kilo verdim ilk trimesterda ona rağmen ve bebeğimin cinsiyeti kız. Belki kız bebek isteyenler bu şekilde kontrol eder kendini. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim 💞

Back