Geçeceeeeekk! Önce buna inanıyoruz, sonra çevreden gelen laflara kulak tikiyoruz canını mı sıkıyor sende onların canını sık mesela psikolojiktir diyenlere mesela ay evet şekerim çok haklısın herseyi bildiğini sanan insan görünce çok midem bulanıyor de
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
yani işin şakası bir yana insan kendine neden böyle bir şeyi yapar bir düşün bakalım? Psikolojikmis hadsiz! Neyse kızmıyoruz sinirlere hakim oluyoruz....
Canim aklıma bir şey geldi ama komik mi olur bilemedim benim kızım bir ara gıda reddi yaşadı. Ne yediyse kustu su içti kustu, hatta kusmasi için yemesi değil görmesi bile yeterli oldu diyebilirim.. doktor kusmayı bastırsin diye şurup vermişti. O cok iyi gelmişti. Bir araştırıp doktorunuza danışsaniza belki faydası olur. İçeriğinde gebeler üzerinde bir etki çalışmasından bahsedilmemis hiç. O yüzden hamilelikte kullanılır kullanılamaz yazmıyor doktorun kar zarar değerlendirmesine bırakılmış.
MOTILIUM oral süspansiyon ismi. Belki faydası olur bilemedim tabi.