2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bugün benim de ikili tarama test kontrolüm vardı kan testi bir hafta sonra çıkacakmış ense kalınlığı falan iyi çıktı ama bana cinsiyet tahmininde bile bulunmadı 1 ay sonra gel cinsiyeti öğreniriz dedi ama ben kesin 2 hafta sonra başka bir doktora giderim hiç merak etmiyordum aslında ama sizlere tahminde bulununca bende merak etmeye başladım 😃
Güzel bir ulttrasonla bizlerde güzel tahminler yapabilir aslında 😁

Doktorunuza haber verip duruma göre godebilirsiniz. Gerci baya vakit geçmiş uzerindne ben anca tek tek okuyup cevap verebiliyorum. Şuan nasılsın canım? Ağrın felan var mı?
Canmm fotoğraf bile attım yorum yap diye 😄🫢 iyiym çok şükür 🙏 magnezyum yazdı Dr yolculuktan dedi olabilir sorun yok.

Kızlar Mayıs annesi gördüm bugün forumda inanamıyorum bizim bebekler ne kadar büyüdü. Daha dün test yaptık sanki ne çabuk geçti zaman 🥰
Bugün aynı şeyi kızımın kontrolünde doktor dedi ne zaman 2 yaşında oldu, daha dün sanki elinde pusetle odama ilk girisinizi hatırlıyorum dedi adam 😁 evet canım anneler zaman çok çabuk geçiyor , her ne kadar bize zaman gezmez gibi gelse de .... sonra bir bakicaz bebeler doğmuş , sonra emekleme muhabbeti sonra yaramazliklar yürüdü yürümedi yumurtasini yemedi bu çocuk diye birbirimize dert yanacağız.. çok yakında 😇

Son düzenleme:
Hamd olsun cok sukur istedigin gibi guzrl haberler almışsın İNSAALLAH hep bole sorunsuz ilerler 3.cuyu bekletme peşine yap birlikte buyusunler 🥰🥰🥰
Önce ikinciyi doğurayim da.🤣🤣🤣 o işin şakası tabi... onlara güzel bir gelecek hazirlayamazsam dogurmamin bir anlamı yok. Çocuk yapmak çok basit dakika hesabı. Ama o çocuğu büyütmek bakmak eğitmek ve en önemlisi yetebilimek işte onun ne vakti var nede süresi canım.... eğer maddi olarak hepsine hiçbir şeyden geri kalmadan bakabileceksem yaparım yoksa hiç düşünmüyorum açıkçası.

Herkese iyi akşamlar 🌸 Doktorum çok tatlı bir kadındı ilk defa gittim ama çok sevdim. Hiç panik yapmadı bu değer yaştan dolayı böyle çıkıyor normal dedi ama eşim yine de nift testi istedi. Pazartesi günü kan vereceğim. Her şey yolunda cok şükür. Bebeğimde maşallah öyle hareketli ki hiç yerinde durmuyor düzgün bir görüntü alamadık 😁 keyfim yerine geldi yanımda olduğunuz moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🤗🥰
Çok sevindim cnim guzel haberler almana 🥰

Bende az kaldığına inanmak istiyorım yaşayan bilir benim halimi canım ben 7.haftada covitle başladı 13+4 hala devam ediyor bugün 7 defa çıkarttım inanır mısn dizlerim uyuşuyor kusmaktan. İnşallah geçer doktorum 10/15 gün en fazla sabret bitecek dedi. Tek umudum 16.haftaya gelmek biran önce. Kimseyi de görmek istemiyorum herkesten bıktım. İnsanlar konuşunca beynim kazınıyor sanki. Kafamı duvarlara vurmak istiyorum. İsyan etmiyorum çok şükür sağlıklı bebeğim şuan ama ben de insanım bende doya doya mutluluğu yaşamak istiyorum 🥹

Bu kız 2 aydır su içemiyor yazık diyen yok annemden başka. Kendini zorla biraz diyorlar. Ne diyim Allah büyük hepsi Yaşar elbette…
Ya millet bir araç tutmasına bile dayanamazken kalkıp sana kendini zorla biraz demeleri aşırı saçma.
Hayatta asla tahammül edemediğim şey karşındakini anlamadan, ahkam kesip, akıl vermek.
Oğlumun arkadaşının annesi de böyleydi artık kanser hastalarına verilen mide bulantısı ilacı verilmişti, o bile geçirmiyor demişti bana.
4 ayda bitmisti neyse az kaldı demekte istemiyorum, çünkü sana nasıl geçiyor o günler 😔😔

Yaaa 🙈 kadın hep doktorun dedikleriyle paralel gidiyor valla bakalım tutacak mı 🤭 ama senin doktor emin olmasa bence hayatta oran verip söylemezdi 😂 sağlıkla gelsin minnoş 😇
O kadar prof perinatolog olmuş söylesin bir zahmet yani 🤣🤣 bence biliyor kesin olarak ta 16. Haftaya gelmeden söylemiyor, oran olarak cok yakın değerleri de bilerek söylüyor bence. 😁

Geçeceeeeekk! Önce buna inanıyoruz, sonra çevreden gelen laflara kulak tikiyoruz canını mı sıkıyor sende onların canını sık mesela psikolojiktir diyenlere mesela ay evet şekerim çok haklısın herseyi bildiğini sanan insan görünce çok midem bulanıyor de 🤣 yani işin şakası bir yana insan kendine neden böyle bir şeyi yapar bir düşün bakalım? Psikolojikmis hadsiz! Neyse kızmıyoruz sinirlere hakim oluyoruz....
Canim aklıma bir şey geldi ama komik mi olur bilemedim benim kızım bir ara gıda reddi yaşadı. Ne yediyse kustu su içti kustu, hatta kusmasi için yemesi değil görmesi bile yeterli oldu diyebilirim.. doktor kusmayı bastırsin diye şurup vermişti. O cok iyi gelmişti. Bir araştırıp doktorunuza danışsaniza belki faydası olur. İçeriğinde gebeler üzerinde bir etki çalışmasından bahsedilmemis hiç. O yüzden hamilelikte kullanılır kullanılamaz yazmıyor doktorun kar zarar değerlendirmesine bırakılmış.
MOTILIUM oral süspansiyon ismi. Belki faydası olur bilemedim tabi.
Tamam canım doktora sorarım bunu da mutlaka afedersiniz ama tezek bulantıyı anında kesiyor deşeler İnan ki yiyecek duruma geldim. Zofer verdi bana en güçlü bulantı ilacıymış kanser hastalarında kullanılıyormuş kemoterapiden sonra bulantılar çok olduğu için. İnanır mısın 2 kutu bitirdim bana misin demedi geçmedi geçmek bilmedi. Ya millet ne derse desin İnan umurumda değil şu bulantılarım geçsin ben hepsine o zaman cevap vereceğim konuşmaya dermanım yokki. İple çekiyorım 16.haftayı deli gibi formları okuyorum hep 14 te azalmış 16 da kesilmiş İnan umutlanıyorum inşallah benimde öyle olur. Valla bana dua edin kızlar sizin dualarınız kabul olur🙏💐

Ya millet bir araç tutmasına bile dayanamazken kalkıp sana kendini zorla biraz demeleri aşırı saçma.
Hayatta asla tahammül edemediğim şey karşındakini anlamadan, ahkam kesip, akıl vermek.
Oğlumun arkadaşının annesi de böyleydi artık kanser hastalarına verilen mide bulantısı ilacı verilmişti, o bile geçirmiyor demişti bana.
4 ayda bitmisti neyse az kaldı demekte istemiyorum, çünkü sana nasıl geçiyor o günler 😔😔
Evet ben de o ilaçtan kullanıyorum babamda kanserken kullanıyordu ama o da hiç bir işe yaramıyor bende. Bekliyorum 4.ay dolunca geçecek herhalde bilmiyorum ki. İnşalalh geçecek canım

Back