2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnstageamdaki hesap bebeğimincinsiyettahmini mi :) ultrason fotoğrafını mj gönderiyorsun nasıl bakıyor

İçeriğine Motilium içerik bakabilirsin. Neler için kullanıldığına.... Ya belki hiç faydası olmayacak belki az da olsa olacak bilemiyorum ama aklıma geldi paylaşmak istedim bende. Eğer doktorun onay verir de kullanırsanız beni de haberdar edin olur mu nasıl geldi diye.

Merhaba bende Mart annesi olmaya adayım ikili test yaptırdım doktorum nift dna testi istedi yaptırıp yaptirmamakta kararsizim başka doktora mı gostersem acaba
Merhaba, aramiza hosgeldiniz.
İçiniz nasıl rahat edecek? Birde ikili de nasıl bir değer gördü ki doktorunuz dna testi istedi acaba? Ultrason kontrolü normal miydi,? Ense kalınlığı burun kemiği?

İnstageamdaki hesap bebeğimincinsiyettahmini mi :) ultrason fotoğrafını mj gönderiyorsun nasıl bakıyor
Evet canım, doktor cinsiyeti bir %100 oranına getirsin bi tutturuyor mu tuttturmuyor mu belli olacak
Anne baba doğum tarihi son adet tarihi 1.gunu birde 10 hafta üstü ultrason gönderiyorsun cnm

Merhaba, aramiza hosgeldiniz.
İçiniz nasıl rahat edecek? Birde ikili de nasıl bir değer gördü ki doktorunuz dna testi istedi acaba? Ultrason kontrolü normal miydi,? Ense kalınlığı burun kemiği?
Çok teşekkür ederim ultrason normal görünüyordu ikili testten sonra istedi gerçi öncesinde de konuşma yaptı yaştan dolayı sıkı tutalım dedi. Sonucu buraya atıyorum bilgisi olan varsa iyi olur. Ense kalınlığı burun kemiği sorun yok aslında

Eklentiler

• IMG-20220826-WA0042.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 66
Bence yasa bağlı olarak risk yüksek çıkmış. Ama tabi herseyden önemlisi sizin içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde davranmak...
Bu arada ilk sayfamızdaki listemize sizi de ekledim tekrardan hosgeldiniz

Bence yasa bağlı olarak risk yüksek çıkmış. Ama tabi herseyden önemlisi sizin içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde davranmak...
Bu arada ilk sayfamızdaki listemize sizi de ekledim tekrardan hosgeldiniz
Benim içimde bir korku yok ailemizde böyle bir hikaye yok ama eşim pimpirikli kesin yarın doktorla gorusunce bana ısrar edecek
Çok teşekkür ederim hoş buldum

Benim içimde bir korku yok ailemizde böyle bir hikaye yok ama eşim pimpirikli kesin yarın doktorla gorusunce bana ısrar edecek
Çok teşekkür ederim hoş buldum
İçiniz nasıl rahat edecekse o şekilde yapmak en doğrusu surecte kafanızda hiç soru işareti kalmamalı yolsa hep acaba diye diye bir sorun olmasa da kendimizi yiyip duruyoruz.

çok şükür , çok sevindim güzel haberlere hep de böyle sıkıntısız, güzel haberlerle devam edelim inşallah

Kızlar bende koku gitti ya çok moralim bozuldu ne kadar sürede geri gelir ki minseo canım benim tam gelmesi 1 hafta kadar sürmüştü. ama yine de yemek yemeyi bırakmadım mesela vücut direncim düşmesin diye. tat alamasan da beslenmeni düşürme. inşallah benimkinden de çabuk geçer

Kızlar son günlerde kasıklarımda bir doluluk hissi var bebek daha hissedilmez dimi Birde banada geldi bu kasık ağrısı, ara ara yokluyor
Minik beyinler bu aylarda yine çok çabuk buyuyecegi için rahim ona göre büyüyor ve kaslar geriliyor o yüzden kaşık ağrıları olması çok normal. Naisl gibi sanki saatlerce tuvaletini tutuşsun gibi hissediliyor. beybiler büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…