- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 32
İnstageamdaki hesap bebeğimincinsiyettahmini mi :) ultrason fotoğrafını mj gönderiyorsun nasıl bakıyorUzun bir metinle karşınıza geliyorum...
Evet doktorum da %51 erkek dedi. Asistanina göre dediği hep doğru çıkarmış.
Ayyy çok teşekkür ederim kuzum yavalla bu akşam güzel bir uyku uyuyabileceğim sonunda...
Kız valla bilerek değil kuzum yahastaneden eve geldim kızımın doktor kontrolü vardı haydi koşa koşa oraya, menenjit aşısı vuruldu sonra üstümden inmedi bir türlü, havası değişsin diye kv lere gittik bir de üstüne orda alelacele yazabildim size sen erkek dediğin için ben de sana kusmüstum ödeştik
Canım birazda mecburdum aslında dediğim gibi ufak kızım var bakmakla yükümlü olduğum mecbur yelkenleri indiremiyorsun, birde her şey olacağına zaten varıyor önemli olan sakince kucaklayabilmek mesele.
Ay bendeeee
Ama erkek çıktı şansımızaamin canım tüm hamilelerin süreci güzel ilerlesin
Evet doktorum %51 erkek demiş, ben anlamadım tıpsal konuştuğu için asistanina sonradan sordum cinsiyet için tahmininiz var mı dedim hoca söyledi ya dedi, dedim hangi ara ben nasil kaçırdımtersimsel konuştu ondan anlamamışsındir dedi kesin değil ama hocanın dedikleri çıkar ben hiç tersini görmedim dedi.
O instgramdaki de %80 erkek gelişimi demisti.
Bende derin bir oh çektim anlatamam....
İçeyim erkek diyen takım kazanmış oldu böyleceben bile kendime kız demiştim de neyse ( içimden de erkek geçiyordu sonra sacmaalamaaaa lütfen diyorum kendime )
Hadi bakalım diğer tahminlerde çıkarsa cinsiyet tahmin uzmanı yapalım seni
Evet prens %2 lik farkla öne geçti. Ama kalbim her daim prenseslerde
Güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım
Valla bemde çok sevindim hatta sokak ortasında göbekte attımo da şöyle oldu, kızıma ben hala seker kullanmıyorum diye muhallebilerini felan hurmayla yapıyorum evde bitince çarşıya gittik. Cadde trafiğe kapalı,minyatür taksim havası anlayacağınız. E burası trakya Edirne de 9/8 in merkezi. Roman takımı ellerinde klarnet davul zurna darbuka sokakta müzik yapıyorlar doğal olarak roman havaları bizim ufaklikla karşılıklı iki dakika döktürdük bizde. günün kısa kutlamadı diyelim
Bende canm, hepimiz güzel haberler alırız umarım..
Saol canım, gerçekten o kadar stres ve gerginlikten sonra güzel habere çok ihtiyacim vardı.
Dimi benimde aklım hep ikinci seçenekteay keşke ikiz olaydı da biri kız biri erkek olaydı , hiç böyle akıl kalması olmazdı ne güzel olurdu
Evet canım us fotosu anne baba doğum tarihi adet tarihi soruyorİnstageamdaki hesap bebeğimincinsiyettahmini mi :) ultrason fotoğrafını mj gönderiyorsun nasıl bakıyor
Kaç yaşındasınız 35 yaş üstüne öneriyorlar geneldeMerhaba bende Mart annesi olmaya adayım ikili test yaptırdım doktorum nift dna testi istedi yaptırıp yaptirmamakta kararsizim başka doktora mı gostersem acaba
Geri gelsin de bazılarının 6 ay falan sürmüş15 günu buluyor canım
Aynen canım 38,5 yaşındayım standart diye düşünüyorum bende risk almak istemiyolarKaç yaşındasınız 35 yaş üstüne öneriyorlar genelde
İçeriğine Motilium içerik bakabilirsin. Neler için kullanıldığına.... Ya belki hiç faydası olmayacak belki az da olsa olacak bilemiyorum ama aklıma geldi paylaşmak istedim bende. Eğer doktorun onay verir de kullanırsanız beni de haberdar edin olur mu nasıl geldi diye.Kızlar bugün doktorumun sekreteri aradı 2li tarama sonucum için. Çok ortada bir değer çıkmış. Doktorum yarın gelsin yüz yüze grafiği göstererek anlatacağım demiş. Canım biraz sıkıldı açıkçası. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var..
Merhaba, aramiza hosgeldiniz.Merhaba bende Mart annesi olmaya adayım ikili test yaptırdım doktorum nift dna testi istedi yaptırıp yaptirmamakta kararsizim başka doktora mı gostersem acaba
Evet canım, doktor cinsiyeti bir %100 oranına getirsin bi tutturuyor mu tuttturmuyor mu belli olacakİnstageamdaki hesap bebeğimincinsiyettahmini mi :) ultrason fotoğrafını mj gönderiyorsun nasıl bakıyor
Çok teşekkür ederimMerhaba, aramiza hosgeldiniz.
İçiniz nasıl rahat edecek? Birde ikili de nasıl bir değer gördü ki doktorunuz dna testi istedi acaba? Ultrason kontrolü normal miydi,? Ense kalınlığı burun kemiği?
Bence yasa bağlı olarak risk yüksek çıkmış. Ama tabi herseyden önemlisi sizin içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde davranmak...Çok teşekkür ederimultrason normal görünüyordu ikili testten sonra istedi gerçi öncesinde de konuşma yaptı yaştan dolayı sıkı tutalım dedi. Sonucu buraya atıyorum bilgisi olan varsa iyi olur. Ense kalınlığı burun kemiği sorun yok aslında
Benim içimde bir korku yok ailemizde böyle bir hikaye yok ama eşim pimpirikli kesin yarın doktorla gorusunce bana ısrar edecekBence yasa bağlı olarak risk yüksek çıkmış. Ama tabi herseyden önemlisi sizin içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde davranmak...
Bu arada ilk sayfamızdaki listemize sizi de ekledimtekrardan hosgeldiniz
İçiniz nasıl rahat edecekse o şekilde yapmak en doğrusu surecte kafanızda hiç soru işareti kalmamalı yolsa hep acaba diye diye bir sorun olmasa da kendimizi yiyip duruyoruz.Benim içimde bir korku yok ailemizde böyle bir hikaye yok ama eşim pimpirikli kesin yarın doktorla gorusunce bana ısrar edecek
Çok teşekkür ederim hoş buldum
Herkese iyi akşamlarDoktorum çok tatlı bir kadındı ilk defa gittim ama çok sevdim. Hiç panik yapmadı bu değer yaştan dolayı böyle çıkıyor normal dedi ama eşim yine de nift testi istedi. Pazartesi günü kan vereceğim. Her şey yolunda cok şükür. Bebeğimde maşallah öyle hareketli ki hiç yerinde durmuyor düzgün bir görüntü alamadık keyfim yerine geldi yanımda olduğunuz moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim Bitti işler kızlar...
Kocaman bir OHHHHH... çekiyorum... sonuçlar güzel.
İkili test sonucu da genel değerler düşük, sadece yaş oranı yüksek çıkmış o da çok normal dedi önemsemediler bile
Tüm olumsuzluklar ortadan kalkmış ...
Merak edenler vardı biliyorum sorun neydi diye..
Omfalosel durumu vardı. Yani bebeğin karın duvarı kapanmadığı için iç organları karın boşluğu dışında yüzüyordu. Bu tüm bebeklerde gelişimin bir parcasi fakat 10. haftada organlar karın boşluğuna girerek karının iki yandan birleşmesi gerekirken bizim 10+5te halen kapanmamıştı. Doktorum da son tarih olarak 11+5 i bekleyip ona göre eğer kapanmadaydi ek tahliller yaparak deformasyonun boyutunu ve organ hasarlarına bakacaktı. Ama gerek kalmadı kapanmış....
Bu arada cinsiyet içinde tahminde bulundu%51 dedi ana hocanın asistaniyla sonradan konuştuk ne derse çıkar hoca dedi
Tahminlerden aklımda kalan;
Prens takimi: @oblomov21 ,@Leedong @Lastmoon06 @Cmz
Prenses takimi: @Daydream_ @Aycoregi1 @Sunrseeeminseo
Kazanan takimi kendimden alıntıyla açıklıyorum
3.yü planlamaya yakında başlarım
İlk kez birine kiz diyesim geldiKızlar varmı tahmini olaaan
Minik beyinler bu aylarda yine çok çabuk buyuyecegi için rahim ona göre büyüyor ve kaslar geriliyor o yüzden kaşık ağrıları olması çok normal. Naisl gibi sanki saatlerce tuvaletini tutuşsun gibi hissediliyor.Kızlar son günlerde kasıklarımda bir doluluk hissi var bebek daha hissedilmez dimiBirde banada geldi bu kasık ağrısı, ara ara yokluyor
Günaydınnn erkenciyiz bir hafta sonundaGunaaaayydinnnn
Aaaa gecmis olsun. Bu yeni covid akiminda kokuya bisi olmuyor diyorlardi ama yanlis bilgiymis demek ki.Kızlar bende koku gitti ya çok moralim bozuldune kadar sürede geri gelir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?