2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Off sorma her gün ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu kendim gibi değilim artık. Gerçekten tükendim hergün kan kusuyorım birde bana psikolojik olarak belki miden bulanıyordur falan diyorlar ya daha da sinirlerim bozuluyor salak mıyım ben mal mıyım kendi kendime gidip kusayım psikolojik kendimi kusturayım. Boş boğazlar ya. Yok mideni sürekli düşünürsen öyle oluyormuş. Çıkarıp kenara öı atayım mide mi sürekli bulanıyor. Gerçekten yeter artık diye bağıracağım. Kollarım delik deşik gün aşırı serum almama rağmen kusuyorım ben sürekli. Allah’a hergğn dua ediyorum geçsin artık normal hayatıma döneyim. Ben zaten evde durup akşama kadar yatan insan değilim ki. Sürekli çalışan insanım ben evimde bile ayakta duramıyorum şuan. Salma kendini hep yatma diyorlar demesi kolay ayağa kalkınca midem bulanıyor başım dönüyor ona rağmen ayakta mı kalayım duramıyorum ya gerçekten bıktım kızlar sürekli ben Naz yapıyormuşum gibi sinirlerim çok bozuk
Ayy ne sinir bozucu insanlar var etrafımızda yaa 😡 hee deseydin naz yapıyorum kusmak yatmak serum taktırmak aç kalmak hobilerimin arasında keyfim istiyor de millet kafayı üşütmüş

Uzun bir metinle karşınıza geliyorum...
Ben de prens diyorumm🥹😊😊
Evet doktorum da %51 erkek dedi. Asistanina göre dediği hep doğru çıkarmış.
Aaa çok ama çok sevindim canım İnan sana da çok dua ettim inşallh güzel haberler alırsın diye minseo minseo sen de tez zaman da iyileşirsin bundan sonra hep güzel haberler alırız kızlar bebi tek motive eden sizsiniz vallahide
Ayyy çok teşekkür ederim kuzum ya 😇 valla bu akşam güzel bir uyku uyuyabileceğim sonunda...
Beni yazmadığın için küstüm 🙈
Kız valla bilerek değil kuzum ya 😔 hastaneden eve geldim kızımın doktor kontrolü vardı haydi koşa koşa oraya, menenjit aşısı vuruldu sonra üstümden inmedi bir türlü, havası değişsin diye kv lere gittik bir de üstüne orda alelacele yazabildim size 😒 sen erkek dediğin için ben de sana kusmüstum ödeştik 🤭🤭🤭
Ayy çok şükür canım gözün aydın cok sevindim ayrıca bu süreçteki güçlü duruşun kendini bırakmayışın için de ayrıca tebrik ediyorum 😀
Canım birazda mecburdum aslında dediğim gibi ufak kızım var bakmakla yükümlü olduğum mecbur yelkenleri indiremiyorsun, birde her şey olacağına zaten varıyor önemli olan sakince kucaklayabilmek mesele.
Çok sevindimmmmmm😍😍😍
Ay bendeeee 🥰🥰🥰
Ohh çok sevindim canım guzelliklerle ilerlesin benim de içime kız doğdu
Ama erkek çıktı şansımıza 😓 amin canım tüm hamilelerin süreci güzel ilerlesin
Rheaa Rheaa canım çok sevindim bak gördün mü hiç bi sorun kalmadı 🧿 doktorun tahmini erkek mi 😂 instagramdaki kadın ne demişti sana 🤭
Evet doktorum %51 erkek demiş, ben anlamadım tıpsal konuştuğu için asistanina sonradan sordum cinsiyet için tahmininiz var mı dedim hoca söyledi ya dedi, dedim hangi ara ben nasil kaçırdım 🤔🤔 tersimsel konuştu ondan anlamamışsındir dedi 😆 kesin değil ama hocanın dedikleri çıkar ben hiç tersini görmedim dedi.
O instgramdaki de %80 erkek gelişimi demisti.
Ohhh canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Rabbim hicbirimizi evlatlarimizin sagliklariyla sinamasin.

Ayricaaa cinsiyeti de tebrik ediyoruuumm boylece ben de ilk tahminimi tutturmus oldummm. Sana ben de erkek demistim 💙😍
Hatta Leedong Leedong un da kiz oldugunu dusunuyordum ama onu ifade etmemistim, kendimce 2’de 2’yim hahah
Bende derin bir oh çektim anlatamam.... 🌺
İçeyim erkek diyen takım kazanmış oldu böylece 😑 ben bile kendime kız demiştim de neyse ( içimden de erkek geçiyordu sonra sacmaalamaaaa lütfen diyorum kendime 😬)
Hadi bakalım diğer tahminlerde çıkarsa cinsiyet tahmin uzmanı yapalım seni🥰🥰
Çok sevindimm sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz 🥰🥰 o zamannnn yüzde 51 oranı prens 🦋😊
Evet prens %2 lik farkla öne geçti. Ama kalbim her daim prenseslerde 😇
Çok sevindim gerçekten 🙏❤️ Ben de yarın güzel haberler alırım umarım
Güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım 🌺
Sehir dışına geldim yorucu gecti baya ama buraya girip yazdin mı diye bakındım ahh ne çok sevindim bir sorunun olmadığına 🙏🥰💜 gözümüz aydın.ayrica erkek olmasına da ve tahminimin doğru cikmasinada ayrı sevindim 😄🙏🥰
Valla bemde çok sevindim hatta sokak ortasında göbekte attım 🙈🤣🤣 o da şöyle oldu, kızıma ben hala seker kullanmıyorum diye muhallebilerini felan hurmayla yapıyorum evde bitince çarşıya gittik. Cadde trafiğe kapalı,minyatür taksim havası anlayacağınız. E burası trakya 🤗 Edirne de 9/8 in merkezi. Roman takımı ellerinde klarnet davul zurna darbuka sokakta müzik yapıyorlar doğal olarak roman havaları bizim ufaklikla karşılıklı iki dakika döktürdük bizde.🤭🤭 günün kısa kutlamadı diyelim 😁
Canım bak ne güzel haberler almışsın sevindim 😌
Bende canm, hepimiz güzel haberler alırız umarım..
Gözünüz aydın ne güzel bir haber 😊
Saol canım, gerçekten o kadar stres ve gerginlikten sonra güzel habere çok ihtiyacim vardı.
😃🤭🤭 İlahi sen
Daha %49luk kısım var ya dur bakalım 😁
Dimi benimde aklım hep ikinci seçenekte 🙈 ay keşke ikiz olaydı da biri kız biri erkek olaydı , hiç böyle akıl kalması olmazdı ne güzel olurdu 🙄

Aynı olay benim başıma bire bir geldi. Ama takmıyorum ne derlerse desinler diyenlerin basına ya da kızlarının basına beteri gelsin diyorum geciyorum
Beddua etmiyorum ama Allah yukarda görüyor mutlak yaşayacaklardır onlarda. Zaten psikolojim bozuk daha da bozuyorlar 2 aydır evde yatalak gibiyim hastayım ya gebe değil de hastayım bildiğin ben hiç hamileliğimi mutlu yaşayamadık ki şu ana kadar. Mutlu olmam gerekirken her gün ağlıyorum. Artık bende doya doya mutlu olmak istiyorum hamileliğin tadını çıkartmak istiyorum dışarıya çıkmak istiyorum ya. Midem bulamadan rahat rahat gezip yemek yemek istiyorım doya doya. Sanki bana çok uzakta bu günler 😏

Benim teyzem de aynı senin gibiydi sürekli hastaneye yatırdık mide bulantısından 10 gün kalıyordu taburcu ediyorduk 3 gün sonra tekrar. Yanında kalırken me kadar zor olduğunu ben yaşadım. Midem bulanmıyor benim sadece 2 3 gün yaşadım o durumu ya zehirlendim ya da üşüttüm bilemiyorum 1 gün boyunca hiç bir şey yiyemedim ve perişan oldum ölüm gibiydi ki sen günlerce yaşıyorsun bu durumu. Şu tarz aptal saptal gereksiz insanlara aşırı uyuz oluyorum. Senin yaşadığın şu sürecin onda birini yaşamışlar mı ki yorum yapıyorlar ya da sen kimsin ki yorum yapma hakkı görüyorsun kendinde. En iyisi şu süreçte bebeğini ve kendini düşünmek. Strese girdikçe daha iyi olmayacak o yüzden kimseyi sallamadan iyileşmeye bak canım.
Öyle yapmaya çalışıyorum insanlar yapmadığı için Naz yaptığımızı sanıyor evet Naz yaptığım için yemeden içmeden kesildim 3 kg verdim. Naz yapsam kocamdan hergün bişi isterdim yahu ben yoğurdu zeytini zor yiyorum suyu ağzıma sürmüyorum. Allah kimseye vermesin çok kötü bişey gerçekten de. Rabbim bulantısı olan bütün gebelere sabır versin sıhhat versin.

Ben de Ekim de evi boyatıcam o zaman yaparım diyodum ama ipin ucu kaçtı artık hemen almam lazım evde ne varsa yıkamak ciflemek istiyorum 😂 normalde temizlik takıntım yoktur ama böyle ev dağılınca üstüme üstüme geliyor gibi oluyor 🤯
Bebek buyudukce o daginiklik gozune batmak yerine evin düzeni sanki oyleymis gibi görmeye başlıyorsun 😆

Beddua etmiyorum ama Allah yukarda görüyor mutlak yaşayacaklardır onlarda. Zaten psikolojim bozuk daha da bozuyorlar 2 aydır evde yatalak gibiyim hastayım ya gebe değil de hastayım bildiğin ben hiç hamileliğimi mutlu yaşayamadık ki şu ana kadar. Mutlu olmam gerekirken her gün ağlıyorum. Artık bende doya doya mutlu olmak istiyorum hamileliğin tadını çıkartmak istiyorum dışarıya çıkmak istiyorum ya. Midem bulamadan rahat rahat gezip yemek yemek istiyorım doya doya. Sanki bana çok uzakta bu günler 😏
Sana öyle diyenlere mesafe koy ciddi söylüyorum insanı sinir etmektne baska bisey değil

Ağzı olan konuşuyor, keşke bin düşünüp bir konuşsalar.
Dün sabah 6 gibi aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı ile uyandım ev etrafımda dönüyordu resmen, aklıma inan ilk sen geldin.
Ben 3 saat duramadim o kız günlerdir böyle diye aklımdan geçtin inan ki.
Keske elimizden bir sey gelse, ama olmayınca fayda etmeyince de etmiyor ki.
İnanıyorum ki cok az kaldı, daha fazla eziyet olmadan Rabbim alsın bulantılarını
Bende az kaldığına inanmak istiyorım yaşayan bilir benim halimi canım ben 7.haftada covitle başladı 13+4 hala devam ediyor bugün 7 defa çıkarttım inanır mısn dizlerim uyuşuyor kusmaktan. İnşallah geçer doktorum 10/15 gün en fazla sabret bitecek dedi. Tek umudum 16.haftaya gelmek biran önce. Kimseyi de görmek istemiyorum herkesten bıktım. İnsanlar konuşunca beynim kazınıyor sanki. Kafamı duvarlara vurmak istiyorum. İsyan etmiyorum çok şükür sağlıklı bebeğim şuan ama ben de insanım bende doya doya mutluluğu yaşamak istiyorum 🥹

İnsallah doktorun da dedigi gibi artik son gunlerindesindir canim🙏🏻 Bitecek bu gunler hayirlisiyla. Sacmasapan konusanlari da dikkate alip canini sikma. Onlarla ugrasacak zaman degil. Cok ustune gelirlerse “ben boyle seviyorum, kusmak bayilmak hosuma gidiyor yapacak birsey yok” de gec.
Kimseyle muhattap olmak istemiyorum gerçekten bedenen ruhen yoruldum 2 ay ya bakın yazışmalarına en başından bu yana hergün ya hergün gram azalma yok son 2 haftador daha da pik yaptı. Sabrediyorum ya sabır ya sabır ya sabır. Allah büyük

Evet doktorum %51 erkek demiş, ben anlamadım tıpsal konuştuğu için asistanina sonradan sordum cinsiyet için tahmininiz var mı dedim hoca söyledi ya dedi, dedim hangi ara ben nasil kaçırdım 🤔🤔 tersimsel konuştu ondan anlamamışsındir dedi 😆 kesin değil ama hocanın dedikleri çıkar ben hiç tersini görmedim dedi.
O instgramdaki de %80 erkek gelişimi demisti.
Yaaa 🙈 kadın hep doktorun dedikleriyle paralel gidiyor valla bakalım tutacak mı 🤭 ama senin doktor emin olmasa bence hayatta oran verip söylemezdi 😂 sağlıkla gelsin minnoş 😇

Ayy ne sinir bozucu insanlar var etrafımızda yaa 😡 hee deseydin naz yapıyorum kusmak yatmak serum taktırmak aç kalmak hobilerimin arasında keyfim istiyor de millet kafayı üşütmüş
Bu kız 2 aydır su içemiyor yazık diyen yok annemden başka. Kendini zorla biraz diyorlar. Ne diyim Allah büyük hepsi Yaşar elbette…

Off sorma her gün ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu kendim gibi değilim artık. Gerçekten tükendim hergün kan kusuyorım birde bana psikolojik olarak belki miden bulanıyordur falan diyorlar ya daha da sinirlerim bozuluyor salak mıyım ben mal mıyım kendi kendime gidip kusayım psikolojik kendimi kusturayım. Boş boğazlar ya. Yok mideni sürekli düşünürsen öyle oluyormuş. Çıkarıp kenara öı atayım mide mi sürekli bulanıyor. Gerçekten yeter artık diye bağıracağım. Kollarım delik deşik gün aşırı serum almama rağmen kusuyorım ben sürekli. Allah’a hergğn dua ediyorum geçsin artık normal hayatıma döneyim. Ben zaten evde durup akşama kadar yatan insan değilim ki. Sürekli çalışan insanım ben evimde bile ayakta duramıyorum şuan. Salma kendini hep yatma diyorlar demesi kolay ayağa kalkınca midem bulanıyor başım dönüyor ona rağmen ayakta mı kalayım duramıyorum ya gerçekten bıktım kızlar sürekli ben Naz yapıyormuşum gibi sinirlerim çok bozuk
Geçeceeeeekk! Önce buna inanıyoruz, sonra çevreden gelen laflara kulak tikiyoruz canını mı sıkıyor sende onların canını sık mesela psikolojiktir diyenlere mesela ay evet şekerim çok haklısın herseyi bildiğini sanan insan görünce çok midem bulanıyor de 🤣 yani işin şakası bir yana insan kendine neden böyle bir şeyi yapar bir düşün bakalım? Psikolojikmis hadsiz! Neyse kızmıyoruz sinirlere hakim oluyoruz....
Canim aklıma bir şey geldi ama komik mi olur bilemedim benim kızım bir ara gıda reddi yaşadı. Ne yediyse kustu su içti kustu, hatta kusmasi için yemesi değil görmesi bile yeterli oldu diyebilirim.. doktor kusmayı bastırsin diye şurup vermişti. O cok iyi gelmişti. Bir araştırıp doktorunuza danışsaniza belki faydası olur. İçeriğinde gebeler üzerinde bir etki çalışmasından bahsedilmemis hiç. O yüzden hamilelikte kullanılır kullanılamaz yazmıyor doktorun kar zarar değerlendirmesine bırakılmış.
MOTILIUM oral süspansiyon ismi. Belki faydası olur bilemedim tabi.

Kızlar bugün doktorumun sekreteri aradı 2li tarama sonucum için. Çok ortada bir değer çıkmış. Doktorum yarın gelsin yüz yüze grafiği göstererek anlatacağım demiş. Canım biraz sıkıldı açıkçası. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var..
Ortalama değer dediği nedir ki,? Kime göre ortalama çok belirtisiz konuşmuş. Gerçi 2li test kan tahlili net sonuç veren bir şey değil. Yarın doktorunuzda detaylı olarak fikir alışverişi yaparsınız ama kötü düşünmek yok ! Her şey guzel olacak 🌺

Bu arada yoldan mi nedir belim kasıklarım çok fena bugün de stresli ve üzücü bir gün oldu benim için.doktora gitsemmi simdi bilemedim sancılarım ara ara fena zorluyor adım atamicak şekilde.
Doktorunuza haber verip duruma göre godebilirsiniz. Gerci baya vakit geçmiş uzerindne ben anca tek tek okuyup cevap verebiliyorum. Şuan nasılsın canım? Ağrın felan var mı?

Back