2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Off sorma her gün ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu kendim gibi değilim artık. Gerçekten tükendim hergün kan kusuyorım birde bana psikolojik olarak belki miden bulanıyordur falan diyorlar ya daha da sinirlerim bozuluyor salak mıyım ben mal mıyım kendi kendime gidip kusayım psikolojik kendimi kusturayım. Boş boğazlar ya. Yok mideni sürekli düşünürsen öyle oluyormuş. Çıkarıp kenara öı atayım mide mi sürekli bulanıyor. Gerçekten yeter artık diye bağıracağım. Kollarım delik deşik gün aşırı serum almama rağmen kusuyorım ben sürekli. Allah’a hergğn dua ediyorum geçsin artık normal hayatıma döneyim. Ben zaten evde durup akşama kadar yatan insan değilim ki. Sürekli çalışan insanım ben evimde bile ayakta duramıyorum şuan. Salma kendini hep yatma diyorlar demesi kolay ayağa kalkınca midem bulanıyor başım dönüyor ona rağmen ayakta mı kalayım duramıyorum ya gerçekten bıktım kızlar sürekli ben Naz yapıyormuşum gibi sinirlerim çok bozuk
Benim teyzem de aynı senin gibiydi sürekli hastaneye yatırdık mide bulantısından 10 gün kalıyordu taburcu ediyorduk 3 gün sonra tekrar. Yanında kalırken me kadar zor olduğunu ben yaşadım. Midem bulanmıyor benim sadece 2 3 gün yaşadım o durumu ya zehirlendim ya da üşüttüm bilemiyorum 1 gün boyunca hiç bir şey yiyemedim ve perişan oldum ölüm gibiydi ki sen günlerce yaşıyorsun bu durumu. Şu tarz aptal saptal gereksiz insanlara aşırı uyuz oluyorum. Senin yaşadığın şu sürecin onda birini yaşamışlar mı ki yorum yapıyorlar ya da sen kimsin ki yorum yapma hakkı görüyorsun kendinde. En iyisi şu süreçte bebeğini ve kendini düşünmek. Strese girdikçe daha iyi olmayacak o yüzden kimseyi sallamadan iyileşmeye bak canım.

Herkese iyi akşamlar 🌸 Doktorum çok tatlı bir kadındı ilk defa gittim ama çok sevdim. Hiç panik yapmadı bu değer yaştan dolayı böyle çıkıyor normal dedi ama eşim yine de nift testi istedi. Pazartesi günü kan vereceğim. Her şey yolunda cok şükür. Bebeğimde maşallah öyle hareketli ki hiç yerinde durmuyor düzgün bir görüntü alamadık 😁 keyfim yerine geldi yanımda olduğunuz moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🤗🥰
Çok sevindim canım inşallah herkesten böyle güzel haberler alalım sağlıcakla hepimiz kucağımiza alalım bebislerimizi 😀

Kızlar merhaba hepinize. 6. Haftada doktora gitmiştim fakat sanırım forumda olumsuz çok şey okuduğumdan hep bir şey olacak aman biraz daha bekleyeyim modundaydım. Hatta bu başlığa bile pek giremedim. Ama insan neyi çağırırsa gerçekten o oluyor. 9. Hafta kontrolünden sonra rahatlatın diye düşünüyordum ama bugün çok yoğun bir kanamam oldu. Hala da devam ediyor. Çok şükür ki bebek iyi kalp atışı hareketleri yerinde🙏🏻
Biliyorum insan kendini engelleyemiyor fakat aklınıza kötüyü getirmeyin ne olur. Rabbim hepinize ve bebişlere sağlık sıhhat versin 😘

Off sorma her gün ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu kendim gibi değilim artık. Gerçekten tükendim hergün kan kusuyorım birde bana psikolojik olarak belki miden bulanıyordur falan diyorlar ya daha da sinirlerim bozuluyor salak mıyım ben mal mıyım kendi kendime gidip kusayım psikolojik kendimi kusturayım. Boş boğazlar ya. Yok mideni sürekli düşünürsen öyle oluyormuş. Çıkarıp kenara öı atayım mide mi sürekli bulanıyor. Gerçekten yeter artık diye bağıracağım. Kollarım delik deşik gün aşırı serum almama rağmen kusuyorım ben sürekli. Allah’a hergğn dua ediyorum geçsin artık normal hayatıma döneyim. Ben zaten evde durup akşama kadar yatan insan değilim ki. Sürekli çalışan insanım ben evimde bile ayakta duramıyorum şuan. Salma kendini hep yatma diyorlar demesi kolay ayağa kalkınca midem bulanıyor başım dönüyor ona rağmen ayakta mı kalayım duramıyorum ya gerçekten bıktım kızlar sürekli ben Naz yapıyormuşum gibi sinirlerim çok bozuk
Aynı olay benim başıma bire bir geldi. Ama takmıyorum ne derlerse desinler diyenlerin basına ya da kızlarının basına beteri gelsin diyorum geciyorum

Su doktorların gerçekten üslupları garip olabiliyor bazen sana sonuçları göndermesini isteseydin başka doktora da gösterirsin
Doktorumla konuşmadım canım sekreteri aradı beni. Aslında sekreteri de gayet güzel üslupla söyledi ama tabiki orta riskli çıkmış sonuçta ben de endişeleniyorum normal olarak. Yarın doktorumun söyleyeceği şeylere göre başka bi doktora daha göstermeyi planlıyorum sonuçları bakalım

Kızlar merhaba hepinize. 6. Haftada doktora gitmiştim fakat sanırım forumda olumsuz çok şey okuduğumdan hep bir şey olacak aman biraz daha bekleyeyim modundaydım. Hatta bu başlığa bile pek giremedim. Ama insan neyi çağırırsa gerçekten o oluyor. 9. Hafta kontrolünden sonra rahatlatın diye düşünüyordum ama bugün çok yoğun bir kanamam oldu. Hala da devam ediyor. Çok şükür ki bebek iyi kalp atışı hareketleri yerinde🙏🏻
Biliyorum insan kendini engelleyemiyor fakat aklınıza kötüyü getirmeyin ne olur. Rabbim hepinize ve bebişlere sağlık sıhhat versin 😘
Bebeğin iyiyse canını sıkma canım kötü bişey olmayacak inşallah. Bugünlerde güzel haberler alıyoruz artık gelebilirsin yanımıza 🙏🏻🥰

Herkese iyi akşamlar 🌸 Doktorum çok tatlı bir kadındı ilk defa gittim ama çok sevdim. Hiç panik yapmadı bu değer yaştan dolayı böyle çıkıyor normal dedi ama eşim yine de nift testi istedi. Pazartesi günü kan vereceğim. Her şey yolunda cok şükür. Bebeğimde maşallah öyle hareketli ki hiç yerinde durmuyor düzgün bir görüntü alamadık 😁 keyfim yerine geldi yanımda olduğunuz moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🤗🥰
Nasıl sevindim ne güzel rahatladım şimdi🙏🏻❤️ B beyzosh yarın sen de rahatlayacaksın inanıyorum. Büyüttüğüm kadar değilmiş diyeceksin. Hele ki minnaklar bi doğsun hep unutacağız bu günleri 🙏🏻💕

Merhabalar gittim doktora çok şükür sorun yok yolculuktan dolayı kasılma agrilar dedi doktor.magnezyum yazdı birde.buda görüntümüz 😊

Eklentiler

• IMG_20220826_211409.jpg
    IMG_20220826_211409.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 54
Bitti işler kızlar...
Kocaman bir OHHHHH... çekiyorum... sonuçlar güzel.
İkili test sonucu da genel değerler düşük, sadece yaş oranı yüksek çıkmış o da çok normal dedi önemsemediler bile 😁
Tüm olumsuzluklar ortadan kalkmış ...
Merak edenler vardı biliyorum sorun neydi diye..
Omfalosel durumu vardı. Yani bebeğin karın duvarı kapanmadığı için iç organları karın boşluğu dışında yüzüyordu. Bu tüm bebeklerde gelişimin bir parcasi fakat 10. haftada organlar karın boşluğuna girerek karının iki yandan birleşmesi gerekirken bizim 10+5te halen kapanmamıştı. Doktorum da son tarih olarak 11+5 i bekleyip ona göre eğer kapanmadaydi ek tahliller yaparak deformasyonun boyutunu ve organ hasarlarına bakacaktı. Ama gerek kalmadı kapanmış....
Bu arada cinsiyet içinde tahminde bulundu 🙈%51 dedi ana hocanın asistaniyla sonradan konuştuk ne derse çıkar hoca dedi 🙄🙄
Tahminlerden aklımda kalan;
Prens takimi: oblomov21 oblomov21 ,@Leedong @Lastmoon06 @Cmz
Prenses takimi: @Daydream_ Aycoregi1 Aycoregi1 @Sunrseee @minseo

Kazanan takimi kendimden alıntıyla açıklıyorum

3.yü planlamaya yakında başlarım 😂😂😂😂😂
Hadi gözün aydın canım 😍 bi sorun olmamasina sevindim bende erkek demiştim sana yanlış hatırlamıyorsam böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲

Kızlar bugün doktorumun sekreteri aradı 2li tarama sonucum için. Çok ortada bir değer çıkmış. Doktorum yarın gelsin yüz yüze grafiği göstererek anlatacağım demiş. Canım biraz sıkıldı açıkçası. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var..
Canm ikili testin doğruluk payı çok düşük değer ortada ne demek biraz saçma demişler hiç birşeyi yoktur yavrunun Allah'ın izniyle kendini uzup stres hiicc yapma

Nasıl sevindim ne güzel rahatladım şimdi🙏🏻❤️ B beyzosh yarın sen de rahatlayacaksın inanıyorum. Büyüttüğüm kadar değilmiş diyeceksin. Hele ki minnaklar bi doğsun hep unutacağız bu günleri 🙏🏻💕
İNŞALLAH canım o kadar çok ihtiyacım var ki.. Her şey üst üste geliyor sanki. Bir sıkıntım bitiyor oh demeden diğeri geliyor. İsyan etmiyorum ama yoruldum. Yine de pozitif kalmak için çabalıyorum inşallah atlatacağız bu da geçer allahın izniyle 🙏

Bu arada yoldan mi nedir belim kasıklarım çok fena bugün de stresli ve üzücü bir gün oldu benim için.doktora gitsemmi simdi bilemedim sancılarım ara ara fena zorluyor adım atamicak şekilde.
Benim 3 aydir ayakta fazla durduğum her an sancim oluyor ben alıştım artık savcılara sikinti drgil merak etme

Canm ikili testin doğruluk payı çok düşük değer ortada ne demek biraz saçma demişler hiç birşeyi yoktur yavrunun Allah'ın izniyle kendini uzup stres hiicc yapma
Ben de anlamadım ki orta değer ne demek cidden.. Yarın öğreneceğim artık hayırlısı bakalım İnşallah canım

Ağzı olan konuşuyor, keşke bin düşünüp bir konuşsalar.
Dün sabah 6 gibi aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı ile uyandım ev etrafımda dönüyordu resmen, aklıma inan ilk sen geldin.
Ben 3 saat duramadim o kız günlerdir böyle diye aklımdan geçtin inan ki.
Keske elimizden bir sey gelse, ama olmayınca fayda etmeyince de etmiyor ki.
İnanıyorum ki cok az kaldı, daha fazla eziyet olmadan Rabbim alsın bulantılarını

Kızlar bugün benim de ikili tarama test kontrolüm vardı kan testi bir hafta sonra çıkacakmış ense kalınlığı falan iyi çıktı ama bana cinsiyet tahmininde bile bulunmadı 1 ay sonra gel cinsiyeti öğreniriz dedi ama ben kesin 2 hafta sonra başka bir doktora giderim hiç merak etmiyordum aslında ama sizlere tahminde bulununca bende merak etmeye başladım 😃
Evet canım bende arkadaşlardan duydukça daha bi hevesleniyorum biran önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum 😄

İnsallah doktorun da dedigi gibi artik son gunlerindesindir canim🙏🏻 Bitecek bu gunler hayirlisiyla. Sacmasapan konusanlari da dikkate alip canini sikma. Onlarla ugrasacak zaman degil. Cok ustune gelirlerse “ben boyle seviyorum, kusmak bayilmak hosuma gidiyor yapacak birsey yok” de gec.

Back