Tamamdir. AminnnnAynen valla canim iyi olur degerlerin normale girmiş mi girmemiş mi diye bilgi ver bana da ben de yazarım sana İNSAALLAH bebislerimiz icin en güzel olur saglikli olurlar
Hoppp cevap vereyim bu yorumaCanım ben bunu aldım LCWaikiki.com
Bi de bunların 2.6 tog olanları var yorumlar iyiydi baya. Bugün gelecek nasıl olduğunu söylerim sana da
Valla komple bir masaja hayır demem aslamagnezyuma ek olarak kalsiyum alayım dedim. Anneme eczacı hamilelere sakıncalı kalsiyum doktoru önermediyse vermem demiş
Banada 12 de yaptır dediBana doktorum istiyosan ikili test 12 de gel dedi
Canm tog demek ne oluyorHoppp cevap vereyim bu yoruma2.6 tutumlar çok kalın, kisin zaten evde oda sıcaklığı sabit 23° olacaksa çocuk çok terler benden demesi oda sıcaklığını düşürünce bu sefer sen üşüyorsun, üşüyünce sanki çocukta üşüyor sanıyorsun gündüzü ayrı gecesi ayrı dert resmen. Derece düşük olunca gunduz ne giydirecegini şaşırıyorsun,. Ama eviniz kışın soğuksa çok kullanışlı olur.
Ben 23° gece gunduz sabit yapiyordum. Gece 1.5 Tog tulum giydirip uyutuyordum ara ara emzirirken vücut sıcaklığını sırttan ve gogusten kontrol edip üşüme varsa üzerine ince battaniye attım koltuk altlarından geçirip iki yandan besiğin kenarlarına sokusturmuştum. Kıpırdama, kendini dolama olmasın diye. Ama daha çok terledigine şahit oldum hepgerçi sizin kışın 1-2 aylık olacaklar terleme o aylarda olmuyor anlaşılması biraz zor. Benim kızım ağustos doğumluydu. Ben o aldığım 2.5 togluk tulumu mart ayında havanin guzel oldugu zamankar dışarı çıkarırken kullanmıştım hep
Tavsiyem 2.5 togdan 1 tane 1.5 togdan 1 tane alıp deneyerek görmeniz.
tog ne demek :) ilk çocuk olunca cehalet akıyor bendenHoppp cevap vereyim bu yoruma2.6 tutumlar çok kalın, kisin zaten evde oda sıcaklığı sabit 23° olacaksa çocuk çok terler benden demesi oda sıcaklığını düşürünce bu sefer sen üşüyorsun, üşüyünce sanki çocukta üşüyor sanıyorsun gündüzü ayrı gecesi ayrı dert resmen. Derece düşük olunca gunduz ne giydirecegini şaşırıyorsun,. Ama eviniz kışın soğuksa çok kullanışlı olur.
Ben 23° gece gunduz sabit yapiyordum. Gece 1.5 Tog tulum giydirip uyutuyordum ara ara emzirirken vücut sıcaklığını sırttan ve gogusten kontrol edip üşüme varsa üzerine ince battaniye attım koltuk altlarından geçirip iki yandan besiğin kenarlarına sokusturmuştum. Kıpırdama, kendini dolama olmasın diye. Ama daha çok terledigine şahit oldum hepgerçi sizin kışın 1-2 aylık olacaklar terleme o aylarda olmuyor anlaşılması biraz zor. Benim kızım ağustos doğumluydu. Ben o aldığım 2.5 togluk tulumu mart ayında havanin guzel oldugu zamankar dışarı çıkarırken kullanmıştım hep
Tavsiyem 2.5 togdan 1 tane 1.5 togdan 1 tane alıp deneyerek görmeniz.
Canım kan şekeri düşünce değil yükselince bebek hareketlenir. İşte o yüzden kontrollerde bebek hareketsiz ise git yemek ye çikolata yiyip gel derler, çikolata, tatlı anında kan şekerini yükseltir bu da bebekte hareket yapar.Bak onlar mantıklı canım, tatlı falan yedirip bebeleri coşturmayalım gece geceyalnız geçen ekim grubunda da bir arkadaşla konuştuk, kan şekeri düşünce bebeklerin hareketlenmesi ile ilgili. Ben şüphelenyiordum, o da yaşamış aynı şeyi. Kan şekeri düşünce bebekler galiba hareketleniyor, doktor değilim gözlemşm bu,,soramadım doktora henüz. Yazdığın şeylerde kan şekeri düşünce yenilen şeyler aslında. Alakalı olabilir mi
Aynı soruyu ben de soracaktımCanm tog demek ne oluyor
Kalınlık canım. Bebeklerde uyku tutumları tog la ifade edilir. İçindeki malzeme yoğunluğu yani. İki pamuklu kumaş arasına konulan elyaf, pamuk tarzında markadan markaya değişen malzeme konuluyor yalıtım icin ve bu malzeme yoğunluğuna tog deniyor. Tog ne kadar yüksekse malzeme çok konulmuş ve kalın, azsa malzeme az ve ince anlamına gelir. C Cotto B beyazkelebeksiyahlaleCanm tog demek ne oluyor
Bence bize ne alınmalı ne alınmamalı birileri bilgi vermeli. E bebek e gittim öğle arası tonlarca şey var. Her üründen almamız gerekmiyordur inşallahtog ne demek :) ilk çocuk olunca cehalet akıyor benden
Öyle canım bir olasılık belirtiyor kesin değil sonuçta. Ama testten çok detaylı ultrasonu istiyorum ben. Bebeğimi hep flu şekilde gördüm şimdiye kadar. Yüzünü ellerini herşeyini o kadar merak ediyorum ki. İnşallah anlayışlı bir doktora denk gelirim de gösterir bana da güzel güzel ekrandanBence çok farketmiyordur. Sonuçta bir tarama testi tanı testi değil. Ben yaptırmamaya karar verdim.
Sağol canımKalınlık canım. Bebeklerde uyku tutumları tog la ifade edilir. İçindeki malzeme yoğunluğu yani. İki pamuklu kumaş arasına konulan elyaf, pamuk tarzında markadan markaya değişen malzeme konuluyor yalıtım icin ve bu malzeme yoğunluğuna tog deniyor. Tog ne kadar yüksekse malzeme çok konulmuş ve kalın, azsa malzeme az ve ince anlamına gelir. C Cotto B beyazkelebeksiyahlale
Benimki de 2-2.5 hafta sonra gel dedi tam 9+0 da bunu söyledi. 11+5e gitmek daha aklıma yatıyor şu an. İnternette baktığımda da 11-14 haftalar arası diyordu ikili test için. Bence 12 de gayet uygunBana doktorum istiyosan ikili test 12 de gel dedi
Canım haftanız ileriKızlar nefes alırken sağ tarafımda baskı gibi sancı gibi bişey oluyor. Sizce vantilatör, sürekli duş vb bişey mi çarpmıştır hamilelik nedeniyle baskı mı var acaba o tarafa ? Zaten burnum hamilelik başından beri tıkalı, zor nefes alıyorum bide bu çıktı başıma
İlk sayfada tablomuz var canımBence bize ne alınmalı ne alınmamalı birileri bilgi vermeli. E bebek e gittim öğle arası tonlarca şey var. Her üründen almamız gerekmiyordur inşallahbizi hiç küçükken bu kadar ayrıntıyla büyüttüklerini sanmıyorum
Benim pazartesi 11+5 olacak .İkili test için 11+2 mi 11+5 mi daha iyi kızlar yoksa farketmiyor mu
Bunu alacağım canım, teşekkür ederimBurun tıkanması için cold-mix öneririm kızlar. Hem siz kullanırsınız hemde ilerde bebekler de kullanır.
Yattığınız odanın perdesine 3 damla damlatiyorsunuz , eğer etki etmezse gece ise yastıginiza 3 damla , gunduz ise tişörtün yakasına 3.damla. kokusu geçince yenileyebilirsiniz sürekli Vucutla teması olmadığı için güvenli. Çocuk doktorumuz, önermişti bana kızım için hem kızım hem ben hem eşim kullandı ihtiyaç olunca annemlere de verdim.. 1 yıl oldu hala ihtiyaç halinde kullanırım. Trendyoldan aldım, yeşili de var ama ben kullanmadığım için bilmiyorum mavisini kullanıyorum halen Eki Görüntüle 3119043
Aaa sen böyle yazınca aklıma geldi o zamanlar mı zordu şimdi mi zor dersen kesinlikle şimdi yaşadığım bulantılar daha da zor. O zamanlar Gece sürekli kalkıp emzirmek o uykusuz halde Bile o kadar güzel ki onu göğsünde hissetmek. Bazen uyanmazdı zorla uyandırırdım onu yanaklarıyla oynardım uyanırdı. Bazen beşiğine bile koymaya mecalim kalmazdı. Tam karşımda ayna vardı kendimle göz göze gelirdim emzirirken kendimi görünce gülmem gelirdi. HaykıCepkin gibi olurdum tek göz uyuyor diğeri zoraki açık:))) Şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağım Allah izin verirse ne güzel de olacak. Gerçekten tatlı yorgunluklar bunlar sabırsızlıkla bekliyorum o günleriCanım kan şekeri düşünce değil yükselince bebek hareketlenir. İşte o yüzden kontrollerde bebek hareketsiz ise git yemek ye çikolata yiyip gel derler, çikolata, tatlı anında kan şekerini yükseltir bu da bebekte hareket yapar.
Birde ek olarak, yeni doğan döneminde duymuşsunuzdur bebekler 2 saatte bir emzirilir ve derler çok zor uyandirdim emzirmek için uyanmadı bir türlü diye. Kan şekeri düşen bebek uyur ve zor uyanır çünkü. Daha fazla düşmesin diye 2 saatte bir uyandırıp gece gündüz besleme yapılır. Yeni doganda düşük kan sekeri olumsuz bir çok şeye sebep olabilir.
11 hafta olması yeterli kuzum benim doktorum biliyorsunuz geçen hafta cuma kontrol etmişti bu hafta cuma ya hem ek kontroller hem ikili taramaya çağırdı cuma 11+5 oluyorum.İkili test için 11+2 mi 11+5 mi daha iyi kızlar yoksa farketmiyor mu
Öyle kuzum yüzde 65 güvenli dedi doktorum. Sağlıklı değil oranı çok yüksek dediğim hastada bile sağlıklı doğum oldu tersi de oldu dedi.Ne bileyim düşündüm aksi bir durum olsa Allah korusun tedavisi yok zaten. Gebeliği sonlandırmak düşüncesi de bir anne için tarifi olmayan bi mevzu. Kesin sonuç olsa kabullenirsin bi şekilde hayatını ona göre şekillendirirsin ama ihtimaller, belirsizlikler benim hayatımda en zorlandığım şey. O yüzden onları es geçtim. İnşallah hiç bir anne yaşamazÖyle canım bir olasılık belirtiyor kesin değil sonuçta. Ama testten çok detaylı ultrasonu istiyorum ben. Bebeğimi hep flu şekilde gördüm şimdiye kadar. Yüzünü ellerini herşeyini o kadar merak ediyorum ki. İnşallah anlayışlı bir doktora denk gelirim de gösterir bana da güzel güzel ekrandanHiçbirimiz üzücü bişeyle karşılaşmayalım tabi Allah korusun
Aynen canım bizi nasıl büyüttülerse aynı mantıkla büyütmek bana doğru geliyor. Ivır zıvır para tuzağı bi sürü şey var. Ama annelerimizde olmayan şimdi teknolojinin bize sunduğu bi sürü nimet de var. Hangisi gerekli hangisi değil zaman içinde de göreceğimize inanıyorum. Bence annelik zor ama bi yandan da çok doğal bişey. O doğallığa bırakmak istiyorum kendimi. Gereksiz eşya da istemiyorum o yüzdenBence bize ne alınmalı ne alınmamalı birileri bilgi vermeli. E bebek e gittim öğle arası tonlarca şey var. Her üründen almamız gerekmiyordur inşallahbizi hiç küçükken bu kadar ayrıntıyla büyüttüklerini sanmıyorum
Aramiza hoş geldiniz,.Arkadaşlar merhaba,
Ben de Mart ayında ikiz annesi olacağım gibi görünüyor. Tabi benim bebişler erken gelmezse :)
9+5 teyim ben. Daha önce down sendromlu gebelik ve düşük geçmişim olduğu için biraz tedirginim. Sizler fetal DNA testi yaptırdınız mı? yaptırdıysanız hangi haftada yaptırdınız?
Herkese sağlıklı bir gebelik ve mis koklu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum :)
ANNE ADAYI ANNE
YAŞISON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKİLK
KİLOCİNSİYET İSİM GERÇEKLEŞEN
DOĞUM TARİHİ35 15 Haziran İzmir 1 53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?