- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
Yok canım ben 12 +1 deyim doktor bana 14.haftaya kadar yaptırabilirsin dedi ikili taramayı. Çoğu arkadaşlar 11.haftasında yaptırınca şaşırdım bendeGeçmiş olsun canım. İnşallah bu son kötü gecedir. Parol iyi geliyor. Zaten çok içmiyorsun bence zorlandığında iç. Sana da yazık.. Bebeğin iyidir canım
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun inşallah İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.. Fetal DNA yaptıran arkadaşlar var. Ben de yaptıracağım. 11 hafta bitince 12. hafta içerisinde yaptıracağım.
Kızlar 11+ olunca da 12. hafta sayılıyor. Mesela burada isimlerimizin altında yazan haftalarda o şekilde. Ben 9+4üm. 10. hafta yazıyor. Belki de öyle demek istemiştir size de.. ama öyle değilse bile 11-12 haftalar uygun diye biliyorum. Çok fark etmiyor sanırım.
Canım o testler oran verdiği için; güvenilmez değil de aslında net değil. Yani 1/100.000 ihtimal denk gelebilir, 1/20 ihtimal denk gelmeyebilir. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavruşlarımıza
Ah canım.. İnşallah sen de hepimiz de sağlıkla kavuşuruz Ayrıca çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin.. Allah'ın izniyle her şey güzel gider umarım 14. hafta demesi biraz korkutuyor gerçekten ama biraz temkinli davranıyor sanırım doktor. Biz hep iyi şeyler düşünelim Allah gönlümüze göre versin inşallah