• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benim kedim var 10 yaşında, 9 senedir bizimle. Tatile gittiğimde, işe gittiğimde izlemek için kamera aldığım ailemizin en küçük ve değerli üyesi. Geçen birisi bebeğin doğunca “kediyi” ne yapacaksın dedi. Tüylerim diken diken oldu. Bu duyguyu yaşamayan bilemez, ne anlatsam boş diye düşünüp sadece dedim ki telefonumda 1000 tane fotoğraf var, üçte biri diğer insanlar için sadece bir kedi olan “Gofret”. Sence ne yaparım 😬 sustu.
Anlamazlar hiç uğraşma. Keşke herkes tatsa bu duyguyu :) sen yine de sabırla kibarca cevap vermişsin 👏🏻

Ahaha doğru ama saç tüy biz çok döküyoruz aslında😂 bide masraflı olmuyor mu diyorlar ya aileden biri olduğunu inandıramazsın asla
IMG_6620.webp

Gofretcim premium mamasını kıtırdatıp bir tur tarandıktan sonra güzellik uykusuna çekildi, tüm bu söylenenlere çokta tın diye cevap veriyor 🤣🤣🤣

Daha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum 😂😂😂
Sokağa falan atarız diye düşünüyorlar heralde. Ben çok sinir oluyorum

Eklentiler

• 1000027247.webp
    1000027247.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 63
Canım katı muhtemel açıklanmıştı benimde esim askeri personel bizede bu yil katı gelebilir hemde doğu ve 5. Bölge ama açıklanmadı diye biliyorum

Inşallah uzatırlar canım bizde uzatmaknicin görüştük bakalım yoksa işimiz zor
Kati muhtemmeller dün belki oldu 1 ay sonra da tercih yapılır işte bizim kesin doğu 15 yıldır batıda çünkü eşim hiç doğu yapmadı zorunlu tayin yani bizim kabul edeceklerini hiç sanmıyorum uzatmayı ya 😢

Eki Görüntüle 3541178

Gofretcim premium mamasını kıtırdatıp bir tur tarandıktan sonra güzellik uykusuna çekildi, tüm bu söylenenlere çokta tın diye cevap veriyor 🤣🤣🤣
Of benim Tosbik gibi iri kıyım birisi galiba 😁 çok güzeller hepsi ya.

Bebeklerimize çok güzel bir arkadaş olacaklar. Ben hamileliğimi söylerken bile artık 4 kişiyiz diyordum.
Birinin bunu at ya da gönder demesi bana korkunç geliyor. Bebekten farkları yok bence yerim hepsini ❤️❤️

Of benim Tosbik gibi iri kıyım birisi galiba 😁 çok güzeller hepsi ya.

Bebeklerimize çok güzel bir arkadaş olacaklar. Ben hamileliğimi söylerken bile artık 4 kişiyiz diyordum.
Birinin bunu at ya da gönder demesi bana korkunç geliyor. Bebekten farkları yok bence yerim hepsini ❤️❤️
Hepsi gerçekten çok guzelll. Nasıl sevgi dolular. Onlar da evimizin ailemizin üyesi. Kimileri için anlaması zor olsada😊

Hepsi gerçekten çok guzelll. Nasıl sevgi dolular. Onlar da evimizin ailemizin üyesi. Kimileri için anlaması zor olsada😊
Tek bir korkum var 😁 benim Tosbik adının canlı örneği 10 kilo oldu herhalde , bayağı şişman ve sürekli park yatağa çıkıyor bayıldı 😁 bebeğin üstüne yatarsa diye korkuyorum o yüzden ona da yeni bir yatak alacağım sanırım😂 o da benim sorumluluğumda tabi takip edeceğim artık çünkü kıyafetlerine filan da direkt yatıyor. Çok merak ediyorum bebeğe tepkisini filan 😁

Tek bir korkum var 😁 benim Tosbik adının canlı örneği 10 kilo oldu herhalde , bayağı şişman ve sürekli park yatağa çıkıyor bayıldı 😁 bebeğin üstüne yatarsa diye korkuyorum o yüzden ona da yeni bir yatak alacağım sanırım😂 o da benim sorumluluğumda tabi takip edeceğim artık çünkü kıyafetlerine filan da direkt yatıyor. Çok merak ediyorum bebeğe tepkisini filan 😁
Hshshs tam bir tosbik cidden. Bizim kedi Minnoş, o da isminin hakkını veriyor 2 kilo tam bir bebek. En çok eşimi kiskanacak diye düşünüyorum çünkü geceleri onun kolunda uyuyor ☺️ Umarım depresyona girmez...

Uzun zamandır sabah uyanıp böyle güzel kedo manzaraları ile karşılaşmıyordum 🤩 hafta sonum çok güzel başladı iyi ki girip bakmışım buraya 💕 hepinizin çocuklarının göbüşlerinden mıncırıyor iyi hafta sonları diliyorum 😬
Ne güzel yazmışsın canım 🥰 hepimize iyi haftasonları diliyorum 🌷ben de park yatak alacağım ve yatağımın yanında olacak zaten. Doğumdan sonra kedileri yatak odasına sokmayacağım. Sen ona yeni yatak alsan da o gidip ayakkabı kutusu poşet falan bulur oraya yatar, öyle bir durum da var. 😂 Ama benim paylaştığım fotoğraftaki gibi bir kedi evi alabilirsin, böyle bir şey daha çok ilgilerini çekiyor. 🙏

Ay ben de aynı şeyden korkuyorum. Bizimki de 6,5kg ve geceleri bizimle yatar. Bebek gelince odanın kapısını kapatıp odanın dışına atmak da istemiyorum. Bi de şimdilik bebek eşyalarına pek ilgi göstermiyormuş gibi gözüküyordu ama meğer biz yokken gizli gizli orada takılıyormuş😆 bulduğumuz manzara bu.

Ayrıca çok da kıskanç, şimdiden eşim ne zmn göbeğimi sevse o da mır mır diye hemen geliyor ☺️

Eklentiler

• 99c55ba2-4a94-466d-a472-8cf912934fbd.webp
    99c55ba2-4a94-466d-a472-8cf912934fbd.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 54
Back
X