- 23 Eylül 2024
- 482
- 749
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.241
Bende arkadaşlarımın tavsiyesi ile molfix ile başlamaya karar verdim ve iki paket aldımBen 1 paket molfix premium&soft aldım bakalım pişik, memnuniyet durumuna göre devam ederim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende arkadaşlarımın tavsiyesi ile molfix ile başlamaya karar verdim ve iki paket aldımBen 1 paket molfix premium&soft aldım bakalım pişik, memnuniyet durumuna göre devam ederim.![]()
Anlamazlar hiç uğraşma. Keşke herkes tatsa bu duyguyu :) sen yine de sabırla kibarca cevap vermişsinBenim kedim var 10 yaşında, 9 senedir bizimle. Tatile gittiğimde, işe gittiğimde izlemek için kamera aldığım ailemizin en küçük ve değerli üyesi. Geçen birisi bebeğin doğunca “kediyi” ne yapacaksın dedi. Tüylerim diken diken oldu. Bu duyguyu yaşamayan bilemez, ne anlatsam boş diye düşünüp sadece dedim ki telefonumda 1000 tane fotoğraf var, üçte biri diğer insanlar için sadece bir kedi olan “Gofret”. Sence ne yaparımsustu.
Tüyü dökülmüyor mu diyenlere kocam daha fazla tüy döküyor diyorumAnlamazlar hiç uğraşma. Keşke herkes tatsa bu duyguyu :) sen yine de sabırla kibarca cevap vermişsin![]()
Ahaha doğru ama saç tüy biz çok döküyoruz aslındabide masraflı olmuyor mu diyorlar ya aileden biri olduğunu inandıramazsın asla
Çok tatlı ve tertemizEki Görüntüle 3541178
Gofretcim premium mamasını kıtırdatıp bir tur tarandıktan sonra güzellik uykusuna çekildi, tüm bu söylenenlere çokta tın diye cevap veriyor![]()
Teşekkür ediyor teyzesiii garfield ın dişi halidir köşe yastığı gibiÇok tatlı ve tertemizMaşallah
![]()
Sokağa falan atarız diye düşünüyorlar heralde. Ben çok sinir oluyorumDaha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum![]()
Bişey demiyorlar Amin inşallah teşekkür ederimCanım böyle Bişey çevremde duymadım görmedim doktorlar ne diyor, ilerleyen zamanlarda kaybolan bişeydir belki
Çok tatlı maşallahSokağa falan atarız diye düşünüyorlar heralde. Ben çok sinir oluyorum
Canım katı muhtemel açıklanmıştı benimde esim askeri personel bizede bu yil katı gelebilir hemde doğu ve 5. Bölge ama açıklanmadı diye biliyorum
Kati muhtemmeller dün belki oldu 1 ay sonra da tercih yapılır işte bizim kesin doğu 15 yıldır batıda çünkü eşim hiç doğu yapmadı zorunlu tayin yani bizim kabul edeceklerini hiç sanmıyorum uzatmayı yaInşallah uzatırlar canım bizde uzatmaknicin görüştük bakalım yoksa işimiz zor
Hahaha , çok mantıklı, tüy çok olur diyenlere kocam da döküyor onu ne yapayım diye sorayım ben deTüyü dökülmüyor mu diyenlere kocam daha fazla tüy döküyor diyorum![]()
Of benim Tosbik gibi iri kıyım birisi galibaEki Görüntüle 3541178
Gofretcim premium mamasını kıtırdatıp bir tur tarandıktan sonra güzellik uykusuna çekildi, tüm bu söylenenlere çokta tın diye cevap veriyor![]()
Hepsi gerçekten çok guzelll. Nasıl sevgi dolular. Onlar da evimizin ailemizin üyesi. Kimileri için anlaması zor olsadaOf benim Tosbik gibi iri kıyım birisi galibaçok güzeller hepsi ya.
Bebeklerimize çok güzel bir arkadaş olacaklar. Ben hamileliğimi söylerken bile artık 4 kişiyiz diyordum.
Birinin bunu at ya da gönder demesi bana korkunç geliyor. Bebekten farkları yok bence yerim hepsini![]()
İyi hafta sonları canım. Bol tekmeliUzun zamandır sabah uyanıp böyle güzel kedo manzaraları ile karşılaşmıyordumhafta sonum çok güzel başladı iyi ki girip bakmışım buraya
hepinizin çocuklarının göbüşlerinden mıncırıyor iyi hafta sonları diliyorum
![]()
Tek bir korkum varHepsi gerçekten çok guzelll. Nasıl sevgi dolular. Onlar da evimizin ailemizin üyesi. Kimileri için anlaması zor olsada![]()
Hshshs tam bir tosbik cidden. Bizim kedi Minnoş, o da isminin hakkını veriyor 2 kilo tam bir bebek. En çok eşimi kiskanacak diye düşünüyorum çünkü geceleri onun kolunda uyuyorTek bir korkum varbenim Tosbik adının canlı örneği 10 kilo oldu herhalde , bayağı şişman ve sürekli park yatağa çıkıyor bayıldı
bebeğin üstüne yatarsa diye korkuyorum o yüzden ona da yeni bir yatak alacağım sanırım
o da benim sorumluluğumda tabi takip edeceğim artık çünkü kıyafetlerine filan da direkt yatıyor. Çok merak ediyorum bebeğe tepkisini filan
![]()
Ne güzel yazmışsın canımUzun zamandır sabah uyanıp böyle güzel kedo manzaraları ile karşılaşmıyordumhafta sonum çok güzel başladı iyi ki girip bakmışım buraya
hepinizin çocuklarının göbüşlerinden mıncırıyor iyi hafta sonları diliyorum
![]()
Ay ben de aynı şeyden korkuyorum. Bizimki de 6,5kg ve geceleri bizimle yatar. Bebek gelince odanın kapısını kapatıp odanın dışına atmak da istemiyorum. Bi de şimdilik bebek eşyalarına pek ilgi göstermiyormuş gibi gözüküyordu ama meğer biz yokken gizli gizli orada takılıyormuşTek bir korkum varbenim Tosbik adının canlı örneği 10 kilo oldu herhalde , bayağı şişman ve sürekli park yatağa çıkıyor bayıldı
bebeğin üstüne yatarsa diye korkuyorum o yüzden ona da yeni bir yatak alacağım sanırım
o da benim sorumluluğumda tabi takip edeceğim artık çünkü kıyafetlerine filan da direkt yatıyor. Çok merak ediyorum bebeğe tepkisini filan
![]()