• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Ahh canım ahh insanlar bi taraflarını gezdirmeye yer arıyor seni ziyaret falan bahane çok anlayissizlar çook benim çok şükür riskim yok ama daha önce kaybım oldu kimse de bu kıza yük olmayalım yormayalim demiyor pek hevesliler bana gelmeye ne diyeyim olduğu kadar yapıyorum ama bir gün bir yerde birine fena patlicam.Yuzumuz yumuşak ondan gelebiliyorlar asıl ayıp onların yaptığı da bizler ayıp olmasın diye kabul ediyoruz agirliyoruz.Bununla son olur inşallah senin benim bitmez büyük ihtimal ama artık o dolup patladigim şanslı kişi kim olur bilemiyorum
Çok haklısın canım bide ziyaret diye bahane söylüyorlar, hamileliği riskli geçen birisinin evine çoluk çocuk gelir mi Allah aşkına, kaynanamdan da var insan gelinim hamile riskli de geçiriyor sonra ayarlarız felan desin ama yok ayıp diyemez annem olsaydı söylerdi, bide ben tuğçeyi kaldırmam demiş eşime sanki ondan öncesinde gelip evi temizleyecek bana. Tatlı felan yaparım bende evden demiş bende dedim ki kimse bişey yapmasın sonuçta ziyaret diye geliyorlar hazır tatlı yiyip gitsinler. Arkamdan da konuşurlar büyük ihtimal ama umrumda değil insanlara hayır demedikçe anlamıyorlar. Zaten bebiş konusunda çok hassasım çünkü 2.5 yıl denedik hiç olmadı Bi rahatsızlığım da vardı doktorlar tüp bebek derken normal yoldan mucizemiz geldi oyüzden hiç eyvallahım yok. Bence sende herkese evet deme lafını ver yoksa tepemize çıkıyorlar

Benim de var şuan mide yanmalarim bebek büyüdükçe mide sorunları artacak heralde ☺️

İnsanlar o kadar düşüncesiz ki hamiliyken hele ki riskli gebelik geciriyorken bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Bende serklajlı olduğum için sürekli yatiyorum riskli gebeligim var wc ve yemek harici kalkamiyorum. Valla kimse kusura bakmasın komşularım akrabalar arkadaslarim vs kimseyi evime misafir kabul etmiyorum, doktorum kesinlikle enfeksiyon kapmamalisin grip de olmamalisin diyor o yüzden misafir kabul edemiyorum diyorum sallıyorum herkesi başka çare yok çünkü. Bence sen de o şekilde geçiştir enfeksiyon riskim var grip bile olsam tehlikeli misafir kabul edemiyorum de çünkü insan ister istemez biri gelince ayıp olmasın diye kalkıyor yoruyor kendini hiç gerek yok.
Sen en iyisini yapmışın canım ama bunlar 2 3 defa kaynanama söyleyince mecbur geri çevirmek istemedim kayananam da sağolsun yok şimdi olmaz diyememiş. Bu son zaten başka kimseyi kabul etmem, bu gelecek olanlarda aradıklarını bulamayacaklar hazır tatlıyla ağırlayıp geçecem böylelikle anlarlar umarım

Sen en iyisini yapmışın canım ama bunlar 2 3 defa kaynanama söyleyince mecbur geri çevirmek istemedim kayananam da sağolsun yok şimdi olmaz diyememiş. Bu son zaten başka kimseyi kabul etmem, bu gelecek olanlarda aradıklarını bulamayacaklar hazır tatlıyla ağırlayıp geçecem böylelikle anlarlar umarım
Bende gelene yok diyemiyorum güya bana geçmiş olsun demeye geliyorlar ama yük oluyorlar sabah kaynanam gil görümcem gil kahvaltıya geldi dünden beri evi topla sabah kahvaltı hazırla yoruldum geri kendileriyle onlara geçtim şu saat olmuş doğru düzgün uzanamadım ama buraya gelince yerimden kalkmıyorum da

Bende gelene yok diyemiyorum güya bana geçmiş olsun demeye geliyorlar ama yük oluyorlar sabah kaynanam gil görümcem gil kahvaltıya geldi dünden beri evi topla sabah kahvaltı hazırla yoruldum geri kendileriyle onlara geçtim şu saat olmuş doğru düzgün uzanamadım ama buraya gelince yerimden kalkmıyorum da
Ay yok canım bu milleti ben anlamıyorum geçmiş olsun diye gelip hizmet beklerler yiyecek bişey beklerler, bizimkilerde ziyarete diye gelecekler evime bakacaklar bişey yaptıysam onu yiyecekler ama umduklarını bulamayacaklar. Eğer ben onlara bişeyler hazırlayıp çağırsaydım onlar benim kötü olduğuma inanmazlardı ama şimdi hazır şeyler görecekler eşimde beni kaldıramayacak oyüzden anlarlar diye umuyorum. Riskli bir hamilelik geçirilmese bile bence hamile kadının evine gidilmemeli aksine yemek yapıp çağırılmalı diye düşünüyorum. Senin kaynan gilde kahvaltıya geleceğine direk kendi evlerine çağırsınlar, bidakine sende bişey hazırlama kötüydüm bişey yapamadım sizinle hazırlayalım felan de başka misafir de kabul etme

Çok haklısın canım bide ziyaret diye bahane söylüyorlar, hamileliği riskli geçen birisinin evine çoluk çocuk gelir mi Allah aşkına, kaynanamdan da var insan gelinim hamile riskli de geçiriyor sonra ayarlarız felan desin ama yok ayıp diyemez annem olsaydı söylerdi, bide ben tuğçeyi kaldırmam demiş eşime sanki ondan öncesinde gelip evi temizleyecek bana. Tatlı felan yaparım bende evden demiş bende dedim ki kimse bişey yapmasın sonuçta ziyaret diye geliyorlar hazır tatlı yiyip gitsinler. Arkamdan da konuşurlar büyük ihtimal ama umrumda değil insanlara hayır demedikçe anlamıyorlar. Zaten bebiş konusunda çok hassasım çünkü 2.5 yıl denedik hiç olmadı Bi rahatsızlığım da vardı doktorlar tüp bebek derken normal yoldan mucizemiz geldi oyüzden hiç eyvallahım yok. Bence sende herkese evet deme lafını ver yoksa tepemize çıkıyorlar
İşte eşler kaynanalar sınırı koymayinca biz kötü gelin oluyoruz.En güzelini yaparsın onlara eyvallah etmeyerek ben hep alttan aldım ses etmedim de noldu yarın öbür gün gelmeyin desem yıllardır yaptıklarım unutulur bizi istemedi olur benden kötüsü olmaz .Neyse bebislerimiz için sakin olmalıyız şuan onlardan önemli hicbir şey yok🤗

Kızlar konudan alakasız ama canım bişeye sıkıldı birilerine anlatmam gerekiyordu. Biliyorsunuz ben evde sadece yatıyorum fazla bişey yapamıyorum yasak plsentadan dolayı. Şimdide Kayınbabam gil tarafından Bi akraba var benim riskli gebelik geçirdiğim halde kaynanam gile Tuğçe gile gidelim Bi ziyaret edelim felan demişler kaynanam da bişey diyememiş neyse ilk biz eşimle kabul etmeyecektik sonra neyse ziyaretse Bi çay demleriz dışardan da tatlı vs alırız geçer dedik haber verdik ama onların işi olduğu için gelmediler şimdi yine haber vermişler 15 tatil olunca kızları torunları da gelmiş cümbür cemaat bize geleceklermiş gelde sinirlenme yani. Ben kaç aydır evdeyim eşim sağolsun bişey yaptırmıyor ama milletin düşüncesizliği beni sinir ediyor. Kaynanam da ben tuğçeyi kaldırmam felan demiş hatta bişeyler yaparım demiş bende eşime dedim ki annen bişey felan yapmasın madem ziyarete geliyorlar hazır tatlı al çaylarını içsinler gitsinler enazıdan halimizi görüp anlarlar dedim. Kayananama da böyle anlattım biraz duraksadı şaşırdı böyle konuşmama bişey demedi ama ben biraz anladım. Oda en başta gelinin bu durumu olunca şimdi kabul edemez diyememiş. Millete ayıp olacak diye çağırıyoruz. Normalde ben kendim ayıp olmasın diye düşünürüm ama hamile kalınca herkese susasım gelmiyor çünkü artık düşünmem gereken bir bebeğim var. İçimde herkese karşı hemen öfke duyuyorum bıraksalar herkese bağıracam 😏🙄
Bayramda babamlar gelmek istediler canım kabul etmedim bebek doğunca gelirsiniz dedim

Ay yok canım bu milleti ben anlamıyorum geçmiş olsun diye gelip hizmet beklerler yiyecek bişey beklerler, bizimkilerde ziyarete diye gelecekler evime bakacaklar bişey yaptıysam onu yiyecekler ama umduklarını bulamayacaklar. Eğer ben onlara bişeyler hazırlayıp çağırsaydım onlar benim kötü olduğuma inanmazlardı ama şimdi hazır şeyler görecekler eşimde beni kaldıramayacak oyüzden anlarlar diye umuyorum. Riskli bir hamilelik geçirilmese bile bence hamile kadının evine gidilmemeli aksine yemek yapıp çağırılmalı diye düşünüyorum. Senin kaynan gilde kahvaltıya geleceğine direk kendi evlerine çağırsınlar, bidakine sende bişey hazırlama kötüydüm bişey yapamadım sizinle hazırlayalım felan de başka misafir de kabul etme
Görümcem senede 1 gelir zaten öyle sık gelen biri değil diye yok diyemedim mesafemizde 1 saat var aramızda ama erken gelseler beraber hazırlardık dediğin gibi öğlene yakın geldiler hepsini ben hazırlamak zorunda kaldım malesef kendilerine de hastaneye gidersek ancak geliyorum arabayla bugün eşim işten geç gelecek diye otobüse bindim yürüdüm falan yoruldum şuan da gazdan ölüyorum burası sobalı soğuk ondan mı anlamadım

İşte eşler kaynanalar sınırı koymayinca biz kötü gelin oluyoruz.En güzelini yaparsın onlara eyvallah etmeyerek ben hep alttan aldım ses etmedim de noldu yarın öbür gün gelmeyin desem yıllardır yaptıklarım unutulur bizi istemedi olur benden kötüsü olmaz .Neyse bebislerimiz için sakin olmalıyız şuan onlardan önemli hicbir şey yok🤗
Nedense benim içim hemen soğumuyor ya düşünüp düşünüp sinirleniyorum neyse yapacak bişey yok artık gelsinler gitsinler, bebişim için sakin olmam lazım 🥰

Görümcem senede 1 gelir zaten öyle sık gelen biri değil diye yok diyemedim mesafemizde 1 saat var aramızda ama erken gelseler beraber hazırlardık dediğin gibi öğlene yakın geldiler hepsini ben hazırlamak zorunda kaldım malesef kendilerine de hastaneye gidersek ancak geliyorum arabayla bugün eşim işten geç gelecek diye otobüse bindim yürüdüm falan yoruldum şuan da gazdan ölüyorum burası sobalı soğuk ondan mı anlamadım
Anladım canım sende haklısın senede 1 geliyorsa insan bişey diyemiyor, sobalı evde diğer yerler soğuk olunca hemen üşütüyoruz canım ayaklarına patik giy diğer soğuk odalara da çıkma, buaralar benim karnımda hep gaz dolu hiç geçmiyor çok rahatsız edici kasıklarıma kadar vuruyor ağrısı

Bayramda babamlar gelmek istediler canım kabul etmedim bebek doğunca gelirsiniz dedim
İyisini yapmışın canım bazen halden anlamaları gerekiyor, hamilelik döneminde daha çok anlayışa ihtiyaç duyuyoruz. Annem Almanya da burda olsaydı herşeyimle ilgilenirdi neyse ki Nisan da gelecekler Allahın izniyle o günü sabırsızlıkla bekliyorum valla

Back