Ay hiç olur mu aksine yazdıkların daha motive etti beni 30 yaş üstü hep öyle çıkar dedin yaOy maşallahama valla anlamadım 2 hafta sonra görüşelim lütfen bebecik
Yanlis anlamadin di mi canim? 1 ay geçsin dediğim hani sonraki kontrol 1 ay sonraymis ya.. İnsan zor sabrediyor ondan öyle dedim. Yani risk falan olarak değil, yanlış anlamaSağlıkla gelsin hepsi inşallah
Risk oranları ortalama değerin altında canım. Öyle anladım. Düşük yani oran. Geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin inşallah
Valla iyi pişince yiyorum canımİnşallah sana da yiyebilirsin der
Yaa benim burnumda sürekli tıkalı sürekli..Kızlar nefes alırken sağ tarafımda baskı gibi sancı gibi bişey oluyor. Sizce vantilatör, sürekli duş vb bişey mi çarpmıştır hamilelik nedeniyle baskı mı var acaba o tarafa ? Zaten burnum hamilelik başından beri tıkalı, zor nefes alıyorum bide bu çıktı başıma
Geçmiş olsun yanlış gruba yazıyorsunuz sanırımKızlar nefes alırken sağ tarafımda baskı gibi sancı gibi bişey oluyor. Sizce vantilatör, sürekli duş vb bişey mi çarpmıştır hamilelik nedeniyle baskı mı var acaba o tarafa ? Zaten burnum hamilelik başından beri tıkalı, zor nefes alıyorum bide bu çıktı başıma
Bende sırt ve göğüs ağrısı şeklinde gibi tam tarif edemediğim şekilde mide ağrısı yaşıyorum. Nefes alırken batma oluyor göğsüm sıkışıyor gibi. Doktoruma folik asitimi değiştirmişti ondan sonda olduğunu söyledim bırakmamı söyledi. Belki sende de öyle bi durum vardır.Kızlar nefes alırken sağ tarafımda baskı gibi sancı gibi bişey oluyor. Sizce vantilatör, sürekli duş vb bişey mi çarpmıştır hamilelik nedeniyle baskı mı var acaba o tarafa ? Zaten burnum hamilelik başından beri tıkalı, zor nefes alıyorum bide bu çıktı başıma
Ahh canım benim çok teşekkür ederim güzel bilgilendirmen için ama çapa bana aşırı uzakyakınımda arabası olan kimsede yok. Geniş çaplı Bi hastane aslında keşke gidebilsem ama saol yinede canım benim
Ay sende uzaktasın zorlanırsın canım Allah kolaylık versin inşallahHabipler yaylaköy demisin canım?
Ay canım ben yanlışlıkla yazmışım gruba. Ben normalde kasım annelerindeyimBende sırt ve göğüs ağrısı şeklinde gibi tam tarif edemediğim şekilde mide ağrısı yaşıyorum. Nefes alırken batma oluyor göğsüm sıkışıyor gibi. Doktoruma folik asitimi değiştirmişti ondan sonda olduğunu söyledim bırakmamı söyledi. Belki sende de öyle bi durum vardır.
Burun spreyi kullanabiliyor muyuZ ? Benim de geceleri tıkanıyordu 5 6 hafta önce farkettim yumuşatıcıdan kaynaklanıyor kestim kullanmayı iyiyim şimdi.Yaa benim burnumda sürekli tıkalı sürekli..
Burun spreyi almaktan yoruldum
Kuşum normalde inan yemeyi hele ki yazın asla sevmem ama şuan yasak ya nasil cazip geliyor kendime sen kahveyi unutmus insansin unut bunu diyorum ama yok:) eger cuma dr olumlu derse babamin kurban etinden kendime az sucuk yaptirip iyice pisirip yiyeyim diyorum. Yoksa disarda benim hic guvendigim bi yer yokBenim canım da bi ara sucuk istemişti bu videoyu izleyince güvendiğim bi yerden iyice pişirerek yedim, ama salam, sosis yemem onlara güvenemiyorum hamile değilken de çok tercih etmiyordum
İnşallah canım düzelir. Hiç bilgi sahibi olduğum bi konu da değil ilk defa burada duydum yorum da yapamıyorum o yüzdenCanımm mide bulantılarım devam ediyor uyuyorum uyanıyorum öyle bi hayat yani çok giremiyorum bile burayabir de su protein kaçağı meselesinden canım sıkkın bakalım haftaya kontrol var umarım düzelmiştir
Benim fotoğrafım gerçekten hiç net değil.2 hafta sonraki fotoğrafımı gönderirim mutlaka. Arkadaşların doktorlarıyla uyumlu söylemiş hep seninki de doğrudur bence kızın olacakYaa benimde aynı süslü süslü bandanalar çok hoşuma gidiyorAh keşke benimkide az istese ama sürekli normal doğum olsun diyor daha şimdiden Bu arada instagramdaki cinsiyet tahmini sayfasına yazdın mı bana %90 kız dedi çok şaşırdım Gerçekten bakabilene Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah yoksa çok zor
Çocuklar için olan deniz sulu spreyden kullanıyorum bazen de serum fizyolojik kullanıyorum.Burun spreyi kullanabiliyor muyuZ ? Benim de geceleri tıkanıyordu 5 6 hafta önce farkettim yumuşatıcıdan kaynaklanıyor kestim kullanmayı iyiyim şimdi.
Ya benim doktor da dürttü bana mısın diyen yok uykusu baya ağırBenim de son kontrolde mışıl mışıl uyuyordu doktor ultrason aleti ile dürte dürte uyandırdı ayaklarını oynatıp eliyle yüzünü kapadıeşim de diyor ki bu hareketleri kendi mi yapıyor, yok dedim içerde kukla gibi oynatan biri var onu o yaptırıyor
İnşallah canım benim hayırlısıyla geçsinİnşallah canım düzelir. Hiç bilgi sahibi olduğum bi konu da değil ilk defa burada duydum yorum da yapamıyorum o yüzdenAma iyi olmana sevindim. Son haftalar artık bulantılar İçin. Herşey daha güzel geçecek artık
Canım ben bunu aldım LCWaikiki.comBak onlar mantıklı canım, tatlı falan yedirip bebeleri coşturmayalım gece geceyalnız geçen ekim grubunda da bir arkadaşla konuştuk, kan şekeri düşünce bebeklerin hareketlenmesi ile ilgili. Ben şüphelenyiordum, o da yaşamış aynı şeyi. Kan şekeri düşünce bebekler galiba hareketleniyor, doktor değilim gözlemşm bu,,soramadım doktora henüz. Yazdığın şeylerde kan şekeri düşünce yenilen şeyler aslında. Alakalı olabilir mi
Aa evet owli ye de bakmıştım ama pahalıydı, takip etsek biraz uyguna denk gelir mi acaba ? Reflü yatağı almadan, tecrübeli değilim ama almayı düşünüyorum.
Doktor ikacı kullan dedi mi peki ? Diğer dediklerim ide yap bakalım, bide ayaklarını havaya dik. Az önce belim rahatlasın diye kendimi yormadan elimi belime koydum ayakta, hafif hafif bi sağa bi sola döndüm. Azıcık iyi geldi. Benim belden de olabilir ya bana öyle geliyor yani
, güzel bir masaj yaptırsak hepsi çözülür aslında da neyse doğumdan sonra ılmazsa bi gün bebişlere babalara nenelere bırakıp hemen masaj yaptırmaya mı gitsek masörü eve mi çağırsak şöyle baştan aşağı yoğursalar bizi. Ne hamileliktekş bu ağrılar kalır aklımızda ne doğumdakiler..
Linkini yollar mısın canım ? Nasıl yumuşak mı aldıkların
Enee ben de şimdi senden alıntı yaptım hiç dikkat etmedim hangi anneler grubu olduğunaAy canım ben yanlışlıkla yazmışım gruba. Ben normalde kasım annelerindeyimdokunmatik telefon azizliği yorgunlukla birleşince böyle oldu işte. galiba soğuk aldım o yüzden ağrım var, sabaha geçmiş olur inşallah
Doktoruna sor canım mutlaka, yani çok detaylı şu anda hatırlamasam da ( sabah mahmurluğu) mesela bazı mineraller ile bazıları bir olmuyor gibi bişey vardı. Kalsiyum da bunlardan biriydi. Ama detayı unuttum. Osteocare verdi doktorum, içinde magnezyum da var. Ama onu kullanırsam diğer magnezyum ilacını o gün içemem. Çünkü ağır geliyor. En iyisi doktoruna sor sen, diğer ilaçlar ile ne kullanman gerektiğini bilir. Bazı araştırmalar fazla miktarda mineral, vitamin vb şeylerin de bebeklere zararı olduğunu söylüyor. Ben korka korka kullandım bir kısmını, çünkü 2 multivitaminde de aynı vitaminler vardı mesela, fazla gelir diye tedirgin olmuştum. bikaç doktora danıştım hatta. Sınırı geçmediğğim için kullanabilirmişim. Ondan sonra başladım kullanmaya. O yüzden diyorum günlük önerilen dozu aşma. Doktorun daha iyi bilirCanım ben bunu aldım LCWaikiki.com
Bi de bunların 2.6 tog olanları var yorumlar iyiydi baya. Bugün gelecek nasıl olduğunu söylerim sana da
Valla komple bir masaja hayır demem aslamagnezyuma ek olarak kalsiyum alayım dedim. Anneme eczacı hamilelere sakıncalı kalsiyum doktoru önermediyse vermem demiş
Hehehe mart anneleri demiştir kasım annelerine neler oluyor diyeEnee ben de şimdi senden alıntı yaptım hiç dikkat etmedim hangi anneler grubu olduğuna
Biliyorum canım gayet donanımlı bir araştırma hastanesi annem zamanında çok gidip geldi çapaya. Dün akşam baktım ordada yoktu boşluk bana özel yolu gözüküyor. Yardımın tavsiyen için çok teşekkür ederim canımEvet yani bazı durumlardan dolayı zor bir hastane ama olanakları geniş ve kadrosu çok iyi aslında çok bilgililer bazen üzerinde ders yapıyorlar o komik oluyo ama istemezsen çok ısrarlı değiller benim üçüzleri merak etti öğrenciler ben de baksinlar dedim
Evet uzak hakikaten ama uzmanlar orada özeldekiler bana bu kadar güven veremedi ki onlar bile çapaya git dediler kendileri bu araştırma hastanesi işi dediler
Yok canım yakın bana yayla ve aşırı güzel bir yer çok severim küçük karadeniz resmenama ben eski habipler dedikleri yerdeyim annemin köyüydü burası eskiden gelirdim ben hep hayvanlar vardı burada ağaçlar vardı şimdi her yer 13 katlı ev annemin köyü deyince dalga geçiyorlar benimle ama öyleydi
Canım benim sıkma canını allahın izniyle güzel haberler alıcaksın kötü düşünmek yok bebişleri sevelim onları düşünelimCanımm mide bulantılarım devam ediyor uyuyorum uyanıyorum öyle bi hayat yani çok giremiyorum bile burayabir de su protein kaçağı meselesinden canım sıkkın bakalım haftaya kontrol var umarım düzelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?