2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sağlıkla gelsin insallah anladığimdan değil ama içinden kız geçti canım

Son düzenleme:
Dmi bende ultason cihazı iyi bir doktor bulamadım özeldekide net değildi devlette ki doktorum sdce kalp atışı var bir sorun yok dedi o kadar
Canımcım benim bugünkü muayenemde de cihaz iyi değildi doktor iki gün küçük ölçtü ama kendisi de dedi 1-2 gün önemsiz cihazım çok iyi değil diye Geçen de sormuştun ya ondan dedim. Bizim bebişler de gününde bence için rahat olsun benim de beta çok düşüktü 3 gün gecikmede. Bu teoriye göre erkek oluyor ama aynı senin gibiyim kız istiyorum ben de Allah hayırlısını versin. Ben sana kız tahmin ediyorum içimden geldi

Ayy maşallah kuzuma sağlıcakla gelsin inşallah eli yanağında mi sanki bana mi öyle geldi uykucu minnağın

Canım iki boyutlu bir fotoğrafı olsaydı keşke 3 boyutluda gerçekten anlayamadım Başka fotoğraf varsa onu mu yüklesen

Özel benimde doktor o yazmıştı raporumu niye size oyle bilgi verildiki

Inşallah çıkartırsın canım yaa keşke aile hekimi yazsaydı benim aile hekimim rapor olmadan da hemen yazdı
Sizin aile hekimi nasıl yazdı da bizimki yazmıyor ya bende onu anlamıyorum. Daha önce devlette mi yazdırmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…