Benim canım da bi ara sucuk istemişti bu videoyu izleyince güvendiğim bi yerden iyice pişirerek yedim, ama salam, sosis yemem onlara güvenemiyorum hamile değilken de çok tercih etmiyordum
Kızlarr merhaba Bugün doktor kontrolüm vardı covidten sonraki ilk kontrol ve çok korkuyodum çok şükür bir sorun yokmuş Doktoruma ayağımın altında yanma var saçlarım dökülüyor dedim gebelik vitaminleri verdi Bu sefer devletteki doktoruma gittim çok net değil sanki diğer kızların ki gibi Cinsiyet tahmini yapılabilir mi bilmiyorum Sata göre 10+4 olması lazımdı ama 10+2
Melaba teyseler ben sağlıklıymışım burun kemiğim iyi görünüyormuş, uykucu çıktım biraz zorlandılr uyandırmak için 11+4 müşümm cinsiyetim için doktor tahminde bulundu ama çok erken dediiiiii
Canımcım benim bugünkü muayenemde de cihaz iyi değildi doktor iki gün küçük ölçtü ama kendisi de dedi 1-2 gün önemsiz cihazım çok iyi değil diye Geçen de sormuştun ya ondan dedim. Bizim bebişler de gününde bence için rahat olsun benim de beta çok düşüktü 3 gün gecikmede. Bu teoriye göre erkek oluyor ama aynı senin gibiyim kız istiyorum ben de Allah hayırlısını versin. Ben sana kız tahmin ediyorum içimden geldi
Melaba teyseler ben sağlıklıymışım burun kemiğim iyi görünüyormuş, uykucu çıktım biraz zorlandılr uyandırmak için 11+4 müşümm cinsiyetim için doktor tahminde bulundu ama çok erken dediiiiiiEki Görüntüle 3118619
Melaba teyseler ben sağlıklıymışım burun kemiğim iyi görünüyormuş, uykucu çıktım biraz zorlandılr uyandırmak için 11+4 müşümm cinsiyetim için doktor tahminde bulundu ama çok erken dediiiiiiEki Görüntüle 3118619
Benim doktor özel canım yazmıyor. Aile hekimi de görüştüm ekranda görmem gerekiyor önce devlette çıkartman gerekiyor dedi. Devlette kadın doğum uzmanına muayene olmaya çalışıyorum sıra alabilirsem inşallah