Oda çözüm olmuyor ki kuzum. Kızım benim cok hareketliydi yani oyle böyle değil içimde zıplar taklalar atar resmen gerinir jimnastik yapardıbebeği hissetmeye başlayana kadar her kontrol böyle gerecek bizi sanırım
UmarımHepimiz bu süreçlerde stres yapıyoruz dün doktorum aradığında direk tedirgin açtım telefonu. Ben aradığımda neden hep korkuyorsun dedi adam. Gerçekten insan ister istemez kötü nişi duyacak diye tedirgin oluyor ama güzel haberler gelecek senden de eminim ve rabbim gönlünden geçeni verecektir sana da. Hadi güzel haberlerini getir bize de canım benim
Bugün aldığımız son kötü haberle son bulsun inşallah bundan sonra hep güzel haberler alalım çok üzülüyorum böyle keşke hepimizin sağlıkla ilerleseydi. İnşallah bu söndür inşallahUmarım
Ben eski grubumdan hatırlıyorum bu kadar boş gebelik, diş gebelik, düşük, kalp durması hiç olmadı gerçekten yao zamanda oluyordu ama bir iki tane. Simdi grubun başından beri nerdeyse her gün kötü haber alicak hale geldik bazen birkaç tane haber aldık...
Annelik delilik ve yüksek doz panik atak. Doğurana kadar ayrı doğurduktan sonra ayrı. Allah hepimize iç ferahlığı versinOda çözüm olmuyor ki kuzum. Kızım benim cok hareketliydi yani oyle böyle değil içimde zıplar taklalar atar resmen gerinir jimnastik yapardıhareketsiz saatimiz geçmezdi. Sonra bir sabah uyandım hareket yok, ise gittim yine yok öğlene doğru almadı mı beni bir panik, elim ayağım titremeye başladı resmen birde haftasonu. Doğru devlet hastanesi acile... meğerse hanfendi uyuyormuş ki uyku ve uyanik sureleri saatlik olarak cok belliydi uzun zamandir. o korku bana bir ömür yetti resmen.
Cok üzüldüm Allahim sifa versin sana İNSAALLAH saglikli bebisin olur toparlandiktan sonraSelam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallahdualarım sizinle ben elendim hoşçakalın
Bu durumları doğurana kadar yaşayacağız sanırım. Ortak noktamızBu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimikötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Bugun cuma bol bol dua et içini ferah tut saglikliysa zaten ALLAH nasip eder ve bebek tutunur zaten saglikli değilse de bi şekilde olmuyor yani o yuzden merak etme saglikli bi dollenmeuse bebeisin seninle yasar İNSAALLAH ben hep ole dua ediyorum Allahim saglikli evlatlar ver diye gercekten saglikli olmasi en önemlisi İNSAALLAH guzel haberlerini verirsin stres yapma kendine ben kanamayla gittim kesin dedim bir sıkıntı var dustu düşecek diye kalbimin sesini kulaklarımda duymuştum resmen ama cok sukur bebisin de kalbi atıyordu ama halen diken üstündeyim benim hep kanamam oluyor su içip dinleniom artik stres de yapmiom saglikliysa benimdir diyorum zatenBu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimikötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Maşallah :)Merhaba kızlar. Ben bugün kontrole gittim. Haftam 10+4 olması gerekirken bebek 11+3 çıktı sizin de böyle haftanın önde gittiği oldu mu? Bir sorun olur mu sizce?
Valla 5 dedi. Belki süre ile alakalıdır. Doğumdan sonra 3 doz yaptırırsanız sizi ve galiba bebeği de 10 sene mi koruyacak, sonrasında hatta 1 tane daha yaptırırsan tüm doğurganlık boyunca sizi koruyacak gibi bir şeyler dedi valla hızlı hızlı da söyledi.. ama 5 dozdan ve 10 seneden eminim. Bu arada zaten yaş 40. Doğurganlık dediği de 70 yaş değildir sanırım5 doz mubeni sadece hamilelikte 2 doğumdan sonra 1 doz için çağırmışlardı.
Ah canım.. Öyle düşünme. Hepimizde aynı endişeler var. Ben de şimdi düşünmeye başladım oğlanı götürmesem mi hastaneye. Haftaya götürüp gösterelim, söyleyelim diyordum ama.. kafam karıştı benim de.. Güzel haberler alırsın inşallaj.. Hepimiz de alırız inşallahBenimki de 2 hafta once bir hafta geride idi. Kalp atisi da zayifti. Bugun belli olacak akibeti. Ya gec dollenme ya da malum durum... Ikisine de hazirladim kendimi. Dedigin gibi belirtiler aynen devam, o bir gosterge degil
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz yaaBugun cuma bol bol dua et içini ferah tut saglikliysa zaten ALLAH nasip eder ve bebek tutunur zaten saglikli değilse de bi şekilde olmuyor yani o yuzden merak etme saglikli bi dollenmeuse bebeisin seninle yasar İNSAALLAH ben hep ole dua ediyorum Allahim saglikli evlatlar ver diye gercekten saglikli olmasi en önemlisi İNSAALLAH guzel haberlerini verirsin stres yapma kendine ben kanamayla gittim kesin dedim bir sıkıntı var dustu düşecek diye kalbimin sesini kulaklarımda duymuştum resmen ama cok sukur bebisin de kalbi atıyordu ama halen diken üstündeyim benim hep kanamam oluyor su içip dinleniom artik stres de yapmiom saglikliysa benimdir diyorum zaten
Her şey çoook güzel olacak kuzucumBu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimikötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Valla bende çok şaşırıyorum eskiden hiç bu kadar dediğin gibi duymazdım. Genlerimizle oynadılar diyorlardı artık inanıyorum bunaUmarım
Ben eski grubumdan hatırlıyorum bu kadar boş gebelik, diş gebelik, düşük, kalp durması hiç olmadı gerçekten yao zamanda oluyordu ama bir iki tane. Simdi grubun başından beri nerdeyse her gün kötü haber alicak hale geldik bazen birkaç tane haber aldık...
Ben de bunu düşündüm ya.. Hem de yani yavrular da baya büyüdü, çok da başında değiliz ki.. Neden böyle oluyorBen eski grubumdan hatırlıyorum bu kadar boş gebelik, diş gebelik, düşük, kalp durması hiç olmadı gerçekten yao zamanda oluyordu ama bir iki tane. Simdi grubun başından beri nerdeyse her gün kötü haber alicak hale geldik bazen birkaç tane haber aldık...
Aynı ben saklayabilsem doğuran kadar soylemicem diyorumBizim de yakın aile ve yakın bi kaç arkadaşımız biliyor akrabalara daha söylemedik, bana kalsa doğurana kadar söylemem zaten
ben de aynı durumdayım şuan doktor cinsiyet kız derse çok şaşırıcam
Canm ya çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedimSelam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallahdualarım sizinle ben elendim hoşçakalın
Canım sonuç çıkmış ama ikili taramada önemli olan % olarak belirtilen kısmı. Orda yazıyor örnek veriyorum down sendromu 0.000001 gibi bir şey. Ona bakıyorlar daha çok. Tabi değişmiş ise bilemem sistem.Kızlar, dün ikili tarama için kan vermiştim sonuç hemen çıkmaz dediler ama kismi çıkmış sadece düzeltilmiş mom hesaplanmamış. Acaba anlayan varmı sonuçtan?
CRL:53
NT:1,5 (ense kalınlığı)
Nk: + (burun kemiği varlığı)
Eki Görüntüle 3115950
Annelik gerçekten delilik gibi bir şey. Sürekli endişe sürekli bir evham...Bu durumları doğurana kadar yaşayacağız sanırım. Ortak noktamız
Ay umarım canm. Yani ben kızımda uçarak giderdim resmen ama şimdi ne bileyim böyle ayaklarım gitsin istemiyorum içimde bir korku tarif edemediğim...Her şey çoook güzel olacak kuzucumAkşam miniğini göreceksin kocaman olmuştur şimdi annesine pozlar verecek içini ferah tut Allahın izniyle her şey yolundadır
Bilemiyorum ki hiç canm. Ama var bir şeyler orası kesin..Valla bende çok şaşırıyorum eskiden hiç bu kadar dediğin gibi duymazdım. Genlerimizle oynadılar diyorlardı artık inanıyorum buna
Evet hani ilk haftalarda olsa tamam normal diyeceğiz ileriki haftalarda da olabilir ona da tamam bir iki gayet normal. Ama her gün her gün insan acaba? Diyor resmen..Ben de bunu düşündüm ya.. Hem de yani yavrular da baya büyüdü, çok da başında değiliz ki.. Neden böyle oluyorÇok üzüldüm.. Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun
Çok teşekkür ederimBş de ben kanı 11+2 de verdim canım 10/11/12.haftalarda alıyorlarmış sanırım
Aynen canım birşeyler var valla Allah sonumuzu hayır etsin inşallahCanım sonuç çıkmış ama ikili taramada önemli olan % olarak belirtilen kısmı. Orda yazıyor örnek veriyorum down sendromu 0.000001 gibi bir şey. Ona bakıyorlar daha çok. Tabi değişmiş ise bilemem sistem.
Annelik gerçekten delilik gibi bir şey. Sürekli endişe sürekli bir evham...
Ay umarım canm. Yani ben kızımda uçarak giderdim resmen ama şimdi ne bileyim böyle ayaklarım gitsin istemiyorum içimde bir korku tarif edemediğim...
Bilemiyorum ki hiç canm. Ama var bir şeyler orası kesin..
Evet hani ilk haftalarda olsa tamam normal diyeceğiz ileriki haftalarda da olabilir ona da tamam bir iki gayet normal. Ama her gün her gün insan acaba? Diyor resmen..
Maşallah canım daha küçük ama erkek diye düşündüm sağlıklı olsunda8+2 sen herkese merhabaŞükürler olsun her şey yolunda kizlar herkesin de yolundadır insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım cinsiyet tahmininiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?