• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu da bizim 8 haftalık us. Şu an 10 bitmek üzere🥰🤭 cok karanlıktı cekemedim kuru fasulyeye benziyo

Eklentiler

• 72B5C1FB-C9B0-4155-8F06-239BFB3A8792.jpeg
    72B5C1FB-C9B0-4155-8F06-239BFB3A8792.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 78
Bu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimi 😪 kötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Sakin ol kuzum iyi düşün ki iyi olsun 🙃 Hem kötü bir durumla karşılacak bir sıkıntin da olmadı rahat ol :) 6 ay sonra gaz muhabbeti olacak inşallah

Merhaba kızlar 🌸

Bugün çok güzel bir gün olsun yazacaktım geçmişi okumadan ama sonra vazgeçtim mesajları okudum kötü haberimiz var ne yazık ki 😑 Sonbahardagel Sonbahardagel gerçekten çok üzgünüm umarım en kısa zamanda toparlarsın ve yeniden istediğin bebeğini kucağına alırsın 🤲🤲

İyi haberleri olanlar için çok sevindim umarım sağlıkla alırız hepimiz çocuklarımızı kucağımıza 🤲🤲

Gerçekten bu ara bebek kayıpları erken doğumlar her şey çok fazlalaştı insan sürekli korkuyla doktora gidiyor böyle olunca size katılıyorum bu konuda 😔 ama olumsuz düşünmek tercihim degildir genelde inşallah bu süreç sona erecek birbirimize destek olarak bu süreci tamamlayacağız kızlar umarım bugüne kadar kayıplar yasayan tüm arkadaşlarımız sağlıkla yeniden bebek sahibi olacaklar belki de covid sonrası artmış bir durumdur bu ama sonsuza kadar gidemez hepsi düzelecek kendimizi iyi yönde motive edelim 🤲🤲

Merhaba kızlar 🌸

Bugün çok güzel bir gün olsun yazacaktım geçmişi okumadan ama sonra vazgeçtim mesajları okudum kötü haberimiz var ne yazık ki 😑 Sonbahardagel Sonbahardagel gerçekten çok üzgünüm umarım en kısa zamanda toparlarsın ve yeniden istediğin bebeğini kucağına alırsın 🤲🤲

İyi haberleri olanlar için çok sevindim umarım sağlıkla alırız hepimiz çocuklarımızı kucağımıza 🤲🤲

Gerçekten bu ara bebek kayıpları erken doğumlar her şey çok fazlalaştı insan sürekli korkuyla doktora gidiyor böyle olunca size katılıyorum bu konuda 😔 ama olumsuz düşünmek tercihim degildir genelde inşallah bu süreç sona erecek birbirimize destek olarak bu süreci tamamlayacağız kızlar umarım bugüne kadar kayıplar yasayan tüm arkadaşlarımız sağlıkla yeniden bebek sahibi olacaklar belki de covid sonrası artmış bir durumdur bu ama sonsuza kadar gidemez hepsi düzelecek kendimizi iyi yönde motive edelim 🤲🤲
Amin canım inşallah 🙏🏻
Benim de ilk çocuğum olmamasına rağmen, güya tecrübeli gibi görünürüz ama hala tam anlamıyla sevinemedim yavruma kavuştuğuma.. Hep bir endişe.. acaba acaba..? Bunları hissediyor mudur diye bu sefer bir de onun için üzülüyorum. Hayırlısıyla şu 10-11 hafta kontrolleri de bir geçseydi sağlıkla.. İnşallah biraz daha rahatlarız yaa🙏🏻🌸💞

Maşallah :) :nazar: Hiç merak etme, önde olması sorun değil. Oğlum daha ilk kontrollerden itibaren doğana kadar 3 gün 5 gün derken 1-2 hafta falan önde gitti hep:KK48: Hatta ilerleyen zamanlarda kafası şu haftada, bebek şu haftada diye ayrı ayrı söyleniyor. Kafasının 2 hafta önde olduğunu biliyorum 🙈 Sadece birazcık büyük kafalı doğdu ihihiih :) :KK68: Kilosu da 4e yakındı. Normal doğuma engel oldu ama çok şükür onun dışında bir sıkıntı olmadı. Doktorlar sürekli takip ediyorlar. Bir şey olsa mutlaka bilgi verirler canım. Sağlıkla büyüsün :) Belki de erkektir :KK66:
Ayy inşallah canım sağol valla içimi rahatlattınız. Zaten hamile olduğumu bilen herkes senin oğlun olacak hissediyorum diyip duruyorlar bana. Çok hareketliydi bugün ultrasonda doktorla izledik hayretle. Kendimi erkek fikrine hazırladım şimdiden galiba 😂😂

Selam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏 dualarım sizinle ben elendim hoşçakalın 🍂
canım cok üzüldüm ne denir bilemiyorum. inşallah en yakın zamanda saglıkla tekrar hamile kalır bize de haber verirsin :KK200:

Ultrason görüntüsü paylaşanlara yaptığım yorumları kenara not ettim canım 😊
ben de göndermiştim beni not etmemişsin :KK1:
Bu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimi 😪 kötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
hiç strese sokma kendini canım, inşallah herşey yolunda cıkacak, gergin olma ki bebişine de yansımasın. dua edip olumlu düşüneceğiz yoksa günler gecmez bize
Oda çözüm olmuyor ki kuzum. Kızım benim cok hareketliydi yani oyle böyle değil içimde zıplar taklalar atar resmen gerinir jimnastik yapardı 🤭 hareketsiz saatimiz geçmezdi. Sonra bir sabah uyandım hareket yok, ise gittim yine yok öğlene doğru almadı mı beni bir panik, elim ayağım titremeye başladı resmen birde haftasonu. Doğru devlet hastanesi acile... meğerse hanfendi uyuyormuş :kızgın: ki uyku ve uyanik sureleri saatlik olarak cok belliydi uzun zamandir. o korku bana bir ömür yetti resmen.
katılıyorum bir çözüm degil ama dedigin gibi bebegin bir rutini oluyor, gün içinde bebeginden haber alıyorsun. cok uzun süre haber gelmediginde belki endişelebiliriz ama onda da süre tutmak lazım. ben mesela steteskop almayı düşünüyorum boyle durumlarda en azından kalbini dinlerim diye düşünüyorum :)
Umarım 🤲
Ben eski grubumdan hatırlıyorum bu kadar boş gebelik, diş gebelik, düşük, kalp durması hiç olmadı gerçekten ya 😔 o zamanda oluyordu ama bir iki tane. Simdi grubun başından beri nerdeyse her gün kötü haber alicak hale geldik bazen birkaç tane haber aldık...
maalesef bu sefer boyle oldu ben de önceki grubumda hatırlamıyorum pek, inşallah hepimiz saglıkla kavusuruz yavrularımıza, kayıpları olan arkadaslara da Allah sabır versin, inşallah saglıkla bebek sahibi olurlar yakın zamanda:KK200:

Aynı ben saklayabilsem doğuran kadar soylemicem diyorum :21:
ben de aynıyım valla ama göbegim cıkmaya basladı. geçen patavatsız bir komşum var oglumla parkta oynarken bir anda durup siz hamilemisiniz dedi. ben de cok sasırdım cunku sadece merhaba iyi aksamlar hiçbir muhabbetimiz yok. yok degilim neden sordunuz dedim. boyle vucudunuz tam hamile seklini almıs toparlanmıs filan dedi :S biraz kilo aldım sadece dedim konu kapandı ama insanlar ne kadar rahat sorabiliyor şaşırdım. ben tahmin etsem bile hayatta sormam boyle tanımadıgım birine. belki ben hamile degilim kilo aldım ve bu soyledigin moralimi bozdu.
haftaya 12 hafta oluyor yavas yavas cocuklara ve ailelere soylemeye baslayacagız biz de. bir de belki yakın arkadaslarıma soylerim :)

Back