• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ah canım çok üzüldüm :KK43: Bir şüphe falan var mıydı ki..? Çok çok geçmiş olsun.. Allah sabrını versin canım.. inşallah hayırlı zamanda sağlıkla kavusursunuz 🙏🏻
Allah razı olsun hepinizden hiç şüphem yoktu belirtilerim azda olsa devam ediyordu nasip yapacak bişey kalmadı

Oda takımı almayı düşünüyor musun? Erken şuan ama fiyatlar da gittikçe artıyor almak da istiyorum biran önce bilemedim. Oda takımında mesela beşik yerine park yatak mı kullanılıyor ya da tahta beşik daha mı avantajlı ya sa ikisini de mi alacağız ? Annemlerde bi tane park yatak var kullanılmıyor şuan almak yerine onu mu kullansam atmadıysa tabi 😅yoksa yeni alıp annemlerde de o mu dursa ?
Ben şahsi fikrimi belirtyim güzel kullanışlı bir genç odası almak, yatak olarakta montessori yataklardan koymak mantıklı. Uzun zaman kullanılır birde annenizden park yatağı kullanabilirsiniz. Zaten bildiğim kadarıyla taşıması gayet kolaymış Ben karyola besik aldım evet uzun süre kullanacak şu an cok rahat yatıyor içinde ama yer kaplıyor yatak odasında halen yanımda uyuyor çünkü. Ayırmadim daha. Tabi sizin tercihiniz

Selam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏 dualarım sizinle ben elendim hoşçakalın 🍂
Çok üzüldüm çok çok çok geçmiş olsun :KK42:benimde kontrolüm haftaya ödüm kopuyor Olumsuz birşey duyacağım diye. Allah'ım hepimize yardım et sağ salim tamamlayalım süreci yavrularımızla beraber :KK42:

Bana baya bilgi verdi. Şu haftalarda şu yaptırılıyor, şu haftalarda şu yaptırılıyor falan diye.. Sonuçları da e-nabıza düşer oradan öğrenirsiniz dedi, düştü zaten.
Tetonoz 5 doz 🤦‍♀️ daha yok mu dedim 😅 İlki 18. haftadaymış. Gelin 18. haftada yapalım dedi. Bir daha arar mı acaba bilmiyorum. 2si hamileyken 3ü doğumdan sonraymış. Sonrakileri kesin unuturum aramazsa zaten.
5 doz mu 😱 beni sadece hamilelikte 2 doğumdan sonra 1 doz için çağırmışlardı.

Allah razı olsun hepinizden hiç şüphem yoktu belirtilerim azda olsa devam ediyordu nasip yapacak bişey kalmadı
Benimki de 2 hafta once bir hafta geride idi. Kalp atisi da zayifti. Bugun belli olacak akibeti. Ya gec dollenme ya da malum durum... Ikisine de hazirladim kendimi. Dedigin gibi belirtiler aynen devam, o bir gosterge degil :(

Benimki de 2 hafta once bir hafta geride idi. Kalp atisi da zayifti. Bugun belli olacak akibeti. Ya gec dollenme ya da malum durum... Ikisine de hazirladim kendimi. Dedigin gibi belirtiler aynen devam, o bir gosterge degil :KK43:
Rabbim inşallah sağ salim nasip eder sen içini ferah tut kuzum

Peki sonuçları nereye gönderdiler. Amerika firması mı Kore mi
Burada bakılıyor artık ekipmanlar burada da var uzman ekipler bakıyor burada da ilerledi tıp eskiden yolluyorlardı ama şimdi firmalar ülkelere ekipmanlarını yolluyorlar bu işin eğitimini almış uzman kadro oluşturuyorlar. Zaten doktorum güvenilir bir firma dedi hiç sıkıntı yaşamamış şu ana kadar. Bende doktoruma çok güveniyorum canım onu dinledim.

Genoks firması her şehir de var mı acaba?
Ben izmir ya da Bursa’da bir firma düşünüyorum.
Kaçıncı haftada kan aldılar tam olarak?.

Elbette hepsi sağlıkla doğsun inşllah 🥰
Galiba çoğu yerden alıyorlar kanı firmaya yönlendiriyorlar her yerde varmış kızlar öyle biliyorum. İsterseniz sorun özel hastanelere genoksla çalışan hangi hastaneler var. Zaten her hastane çoğunlukla sanırım genoksla çalışıyormuş.

Genoks firması her şehir de var mı acaba?
Ben izmir ya da Bursa’da bir firma düşünüyorum.
Kaçıncı haftada kan aldılar tam olarak?.

Elbette hepsi sağlıkla doğsun inşllah 🥰
Bş de ben kanı 11+2 de verdim canım 10/11/12.haftalarda alıyorlarmış sanırım

Kızlar bulantilariniz ne alemde 11. Haftaya girdik benim baştaki gibi değil. Azaldı
Benimde başlatanlar gibi değil amaçla azaldı diyemem günde 2/3 defa kusuyorım iştahım yok 1,5 ayı geçti ben böyleyim zayıfladım. Açken bulantım var yokken bulantım var ilaçların hiç birisi fayda etmedi hepsini boşuna almışım kullanmıyorum artık. Su içsem kusuyroum. Yıldım artık. Rabbim benim gibi bulantıları olan herkesin yardımcısı olsun insanı hayattan soğutuyor mutlu olamıyorum çünkü hep hasta gibiyim 🤢

E
Selam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏 dualarım sizinle ben elendim hoşçakalın 🍂
Rabbim gönlüne göre olanı versin sağlıkla sıhhatle inşallah canım 🙏sakın üzme kendini elbet bir bildiği vardır rabbimin canım benimiz çok geçmiş olsun😘

Bu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimi 😪 kötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Hepimiz bu süreçlerde stres yapıyoruz dün doktorum aradığında direk tedirgin açtım telefonu. Ben aradığımda neden hep korkuyorsun dedi adam. Gerçekten insan ister istemez kötü nişi duyacak diye tedirgin oluyor ama güzel haberler gelecek senden de eminim ve rabbim gönlünden geçeni verecektir sana da. Hadi güzel haberlerini getir bize de canım benim 😍🌸🤍

Merhaba kızlar. Ben bugün kontrole gittim. Haftam 10+4 olması gerekirken bebek 11+3 çıktı sizin de böyle haftanın önde gittiği oldu mu? Bir sorun olur mu sizce?
Evet canım merak etme bende sata göre 1 hafta önden gidiyorum. Gayette güzel gidiyor test sonuçlarım temiz çıktı. Bazen 1 hafta geriden ya da 1 hafta ileriden gidebiliyor gebelerde hepsi sata göre uyumlu olamıyor. Ne zaman dölleneceğimşz belli değil :)))

Back