• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlar benim idrar tahlili sonucum çıktı enfeksiyon yok fakat keton çıkmış tek kullanımlık saşe verdi bu sıkıntı yaratır mı canım sıkıldı biraz?

Merhaba kızlar. Ben bugün kontrole gittim. Haftam 10+4 olması gerekirken bebek 11+3 çıktı sizin de böyle haftanın önde gittiği oldu mu? Bir sorun olur mu sizce?
Yok canım hiç bir sorun olmaz,
İçini ferah tut 🤗
Allah razı olsun hepinizden hiç şüphem yoktu belirtilerim azda olsa devam ediyordu nasip yapacak bişey kalmadı
Çok üzgünüm canım, Rabbim yardımcın olsun.
5 doz mu 😱 beni sadece hamilelikte 2 doğumdan sonra 1 doz için çağırmışlardı.
Üf 5 doz çok.
İlk hamilelikte hamileyken 2 olduğumu hatırlıyorum ama sonrası yok sanki 😀
Bu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimi 😪 kötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Her şey güzel olacak ❤️
Umarım 🤲
Ben eski grubumdan hatırlıyorum bu kadar boş gebelik, diş gebelik, düşük, kalp durması hiç olmadı gerçekten ya 😔 o zamanda oluyordu ama bir iki tane. Simdi grubun başından beri nerdeyse her gün kötü haber alicak hale geldik bazen birkaç tane haber aldık...
Son olsun bu inşallah canım 😔🧿
Valla bende çok şaşırıyorum eskiden hiç bu kadar dediğin gibi duymazdım. Genlerimizle oynadılar diyorlardı artık inanıyorum buna 🤦‍♀️
Buna ben de inanmaya başladım.
Rabbim kötülere fırsat vermesin,
Bizleri, ailemizi, evlatlarımızı korusun kollasin

ben de aynıyım valla ama göbegim cıkmaya basladı. geçen patavatsız bir komşum var oglumla parkta oynarken bir anda durup siz hamilemisiniz dedi. ben de cok sasırdım cunku sadece merhaba iyi aksamlar hiçbir muhabbetimiz yok. yok degilim neden sordunuz dedim. boyle vucudunuz tam hamile seklini almıs toparlanmıs filan dedi :S biraz kilo aldım sadece dedim konu kapandı ama insanlar ne kadar rahat sorabiliyor şaşırdım. ben tahmin etsem bile hayatta sormam boyle tanımadıgım birine. belki ben hamile degilim kilo aldım ve bu soyledigin moralimi bozdu.
haftaya 12 hafta oluyor yavas yavas cocuklara ve ailelere soylemeye baslayacagız biz de. bir de belki yakın arkadaslarıma soylerim :)
Ben de hiç soramam canım ya.
Hatta oğlumun sınıf arkadaşının annesi hamileydi ben acaba kilo mu aldı falan derekn, 6.5 aylık hamile olduğunu öğrendim.
Biz mi diyorum çok ince düşünüyoruz acaba

Yok canım hiç bir sorun olmaz,
İçini ferah tut 🤗

Çok üzgünüm canım, Rabbim yardımcın olsun.

Üf 5 doz çok.
İlk hamilelikte hamileyken 2 olduğumu hatırlıyorum ama sonrası yok sanki 😀

Her şey güzel olacak ❤️

Son olsun bu inşallah canım 😔🧿

Buna ben de inanmaya başladım.
Rabbim kötülere fırsat vermesin,
Bizleri, ailemizi, evlatlarımızı korusun kollasin
Öyle canım malesef çünkü bu senelerde çok duymaya başladım çevremdede 😔 Allahım bizleri korusun kötülüklerden 🤲🏻 Amin canım inşallah 🌸🏵️

Ben de hiç soramam canım ya.
Hatta oğlumun sınıf arkadaşının annesi hamileydi ben acaba kilo mu aldı falan derekn, 6.5 aylık hamile olduğunu öğrendim.
Biz mi diyorum çok ince düşünüyoruz acaba
ay kesinlikle biz ince düşünüyoruz :) ben de aynıyım kendisi soylemedikce soramam ayıp gelir.

Benimki de 2 hafta once bir hafta geride idi. Kalp atisi da zayifti. Bugun belli olacak akibeti. Ya gec dollenme ya da malum durum... Ikisine de hazirladim kendimi. Dedigin gibi belirtiler aynen devam, o bir gosterge degil :KK43:
iyi düşünelim iyi olsun canım, bazı bebişler sonradan toparlıyor haftasını yakalıyor. Allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Aynı ben saklayabilsem doğuran kadar soylemicem diyorum :21:
Bende saklıyorum kızlar doğurana kadar söylemem sadece aileler biliyor. Arşivden fotolar paylaşıyorum eski millette geziyorum sanıyor sürekli 😀 yoksa iş yerindekiler çakal. Alkollü olan fotolarda paylaşayım şüphelerini öldüreyim hepsinin 😬😬

8+2 sen herkese merhaba😍🙏🏻 Şükürler olsun her şey yolunda kizlar herkesin de yolundadır insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🫠 cinsiyet tahmininiz var mi😬
Cinsiyet tahmini için çok erken 10.haftadan sonea olsaydı görüntü daha net gözükürdü ama hissiyatıma göre erkek diyorum 😬 maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bulantılarımdan bıçak gibi kesilsin rahat et sende keyfini çıkart inşallah benimkisi gibi uzamaz canım benim😍🧿🧿

ben de 2 doz olmustum diye hatırlıyorum, dogumdan sonra da hiç olmadım:) 5 doz cok sanki bence de
Ben de doğumdan sonra olmadım sanki, çünkü ben de çok kol ağrısı yapmıştı bir onu net hatırlıyorum
Bende saklıyorum kızlar doğurana kadar söylemem sadece aileler biliyor. Arşivden fotolar paylaşıyorum eski millette geziyorum sanıyor sürekli 😀 yoksa iş yerindekiler çakal. Alkollü olan fotolarda paylaşayım şüphelerini öldüreyim hepsinin 😬😬
Seni seniiii 😀😀

Cinsiyet tahmini için çok erken 10.haftadan sonea olsaydı görüntü daha net gözükürdü ama hissiyatıma göre erkek diyorum 😬 maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bulantılarımdan bıçak gibi kesilsin rahat et sende keyfini çıkart inşallah benimkisi gibi uzamaz canım benim😍🧿🧿
Canımmm çok amin 🙏🏻 insallah ikimizinki de biter en kısa zamanda hayırlısıyla❤️

Back