• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benmki ne oğluma nede kızıma benziyor farklı geçiyor bu sefer ben hâlâ kimseye söylemedim 😄 dün oğluma söyledim çok sevindi kuzum🥰🤗
Bizim de yakın aile ve yakın bi kaç arkadaşımız biliyor akrabalara daha söylemedik, bana kalsa doğurana kadar söylemem zaten :KK47:
Ahaha bende öyle olmuştım gönlümden geçen kızdı herkes erkek deyince erkek olacağına inanmıştım artık 🤣🤣🤣
ben de aynı durumdayım şuan doktor cinsiyet kız derse çok şaşırıcam :D

Genoks firmasına yaptırdım canım ben. Firmadan geldiler zaten direk hanımı doktorun muayenesinde aldılar. Doktorum onu tavsiye etti. Dolar üzerinden yapıyorlar 350$ a yapılıyor. 6300 TL ödeme yaptım. Bana herkes erkek dedi hatta annem erkek hastane çıkışı galan almıştı düşün o kadar eminler 😬sadece 1/2 kişi kız dedi. Ama gönlümden kız geçmişti hep. Rabbim sağlık versin dedim hepsinin güzelliği başka. Erkek olsaydı da çok mutlu olurdum. Yeter ki sağlıkla gelsinler sağlıklı olsun hepsi 🙏
Peki sonuçları nereye gönderdiler. Amerika firması mı Kore mi

Genoks firmasına yaptırdım canım ben. Firmadan geldiler zaten direk hanımı doktorun muayenesinde aldılar. Doktorum onu tavsiye etti. Dolar üzerinden yapıyorlar 350$ a yapılıyor. 6300 TL ödeme yaptım. Bana herkes erkek dedi hatta annem erkek hastane çıkışı galan almıştı düşün o kadar eminler 😬sadece 1/2 kişi kız dedi. Ama gönlümden kız geçmişti hep. Rabbim sağlık versin dedim hepsinin güzelliği başka. Erkek olsaydı da çok mutlu olurdum. Yeter ki sağlıkla gelsinler sağlıklı olsun hepsi 🙏
Genoks firması her şehir de var mı acaba?
Ben izmir ya da Bursa’da bir firma düşünüyorum.
Kaçıncı haftada kan aldılar tam olarak?.

Elbette hepsi sağlıkla doğsun inşllah 🥰

Bizim de yakın aile ve yakın bi kaç arkadaşımız biliyor akrabalara daha söylemedik, bana kalsa doğurana kadar söylemem zaten :KK47:
Biz de hala söylemiyoruz. İş yerinde giyecek kıyafet bulamıyorum. Gobisim çıkıp duruyor hepsinde🙈 Haftaya cuma kontrol var. Sonra da 1 hafta tatilim var. Kontrolde inşallah oğlana soylucez 🥲 güzel haberler alırız inşallah 🙏🏻 Tatil dönüşü de annemlere ugrayacağız. Yuzyuze söyleyeceğiz cok heyecanli 🤗😍Dönüşte de artık şirketteki arkadaşlara.. Zaten söylemezsem kesin kilo aldın falan diyecekler artik 😁

Kızlar bulantilariniz ne alemde 11. Haftaya girdik benim baştaki gibi değil. Azaldı
Ne güzel.. geçer artık inşallah.. Bende bulantı olmadı hiç ama 1 haftadır da bende sabahları mide yanması, mide kazınması.. böyle kötü bir rahatsızlık oluyor da tam anlatamıyorum. Geçen hamileligimde de oluyordu, yaşayınca hatırladım. Gaviscon falan içiyordum o zaman.. Cubuk kraker, peynir ekmek falan atistiriyorum ama geçmiyor tam. Bir kaç hafta böyle gidecek galiba..

Selam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏 dualarım sizinle ben elendim hoşçakalın 🍂
Çok üzüldüm ne desem bilemedim :( inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur

Selam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏 dualarım sizinle ben elendim hoşçakalın 🍂
Ah canım çok üzüldüm :( Bir şüphe falan var mıydı ki..? Çok çok geçmiş olsun.. Allah sabrını versin canım.. inşallah hayırlı zamanda sağlıkla kavusursunuz 🙏🏻

Selam arkadaşlar
Cok gecmis olsun. Siz iyi olun insallah. Bu sureci saglikla tamamlayin Allah in izni ile...

Merhaba kızlar. Ben bugün kontrole gittim. Haftam 10+4 olması gerekirken bebek 11+3 çıktı sizin de böyle haftanın önde gittiği oldu mu? Bir sorun olur mu sizce?

Selam arkadaşlar
Çok üzgünüm allah kalbinize ferahlık versin. En yakın zamanda tekrar nasip olsun inşallah.😔

D17F6B02-89AA-409C-9046-CFF074C2BF29.jpeg

Kızlar şimdi çıktım doktordan 8+3 tam haftasıyla uyumlu 2 cm olmuş miniğim 🧿🙏🏼 Herşey yolunda dedi çok şükür 🙏🏼

Selam arkadaşlar
Ahh canım benim yaa hiç beklemiyordum nasıl üzüldüm ya çok geçmiş olsun. Allahım tekrardan sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sanada canım 😔😔🤲🏻

Back