• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
bebeği hissetmeye başlayana kadar her kontrol böyle gerecek bizi sanırım :KK43:
Oda çözüm olmuyor ki kuzum. Kızım benim cok hareketliydi yani oyle böyle değil içimde zıplar taklalar atar resmen gerinir jimnastik yapardı 🤭 hareketsiz saatimiz geçmezdi. Sonra bir sabah uyandım hareket yok, ise gittim yine yok öğlene doğru almadı mı beni bir panik, elim ayağım titremeye başladı resmen birde haftasonu. Doğru devlet hastanesi acile... meğerse hanfendi uyuyormuş :kızgın: ki uyku ve uyanik sureleri saatlik olarak cok belliydi uzun zamandir. o korku bana bir ömür yetti resmen.

Hepimiz bu süreçlerde stres yapıyoruz dün doktorum aradığında direk tedirgin açtım telefonu. Ben aradığımda neden hep korkuyorsun dedi adam. Gerçekten insan ister istemez kötü nişi duyacak diye tedirgin oluyor ama güzel haberler gelecek senden de eminim ve rabbim gönlünden geçeni verecektir sana da. Hadi güzel haberlerini getir bize de canım benim 😍🌸🤍
Umarım 🤲
Ben eski grubumdan hatırlıyorum bu kadar boş gebelik, diş gebelik, düşük, kalp durması hiç olmadı gerçekten ya 😔 o zamanda oluyordu ama bir iki tane. Simdi grubun başından beri nerdeyse her gün kötü haber alicak hale geldik bazen birkaç tane haber aldık...

Umarım 🤲
Ben eski grubumdan hatırlıyorum bu kadar boş gebelik, diş gebelik, düşük, kalp durması hiç olmadı gerçekten ya 😔 o zamanda oluyordu ama bir iki tane. Simdi grubun başından beri nerdeyse her gün kötü haber alicak hale geldik bazen birkaç tane haber aldık...
Bugün aldığımız son kötü haberle son bulsun inşallah bundan sonra hep güzel haberler alalım çok üzülüyorum böyle keşke hepimizin sağlıkla ilerleseydi. İnşallah bu söndür inşallah 🙏🙏🙏

Oda çözüm olmuyor ki kuzum. Kızım benim cok hareketliydi yani oyle böyle değil içimde zıplar taklalar atar resmen gerinir jimnastik yapardı 🤭 hareketsiz saatimiz geçmezdi. Sonra bir sabah uyandım hareket yok, ise gittim yine yok öğlene doğru almadı mı beni bir panik, elim ayağım titremeye başladı resmen birde haftasonu. Doğru devlet hastanesi acile... meğerse hanfendi uyuyormuş :kızgın: ki uyku ve uyanik sureleri saatlik olarak cok belliydi uzun zamandir. o korku bana bir ömür yetti resmen.
Annelik delilik ve yüksek doz panik atak. Doğurana kadar ayrı doğurduktan sonra ayrı. Allah hepimize iç ferahlığı versin 🙏

Kızlar, dün ikili tarama için kan vermiştim sonuç hemen çıkmaz dediler ama kismi çıkmış sadece düzeltilmiş mom hesaplanmamış. Acaba anlayan varmı sonuçtan?
CRL:53
NT:1,5 (ense kalınlığı)
Nk: + (burun kemiği varlığı)
20220819_125537.jpg

Selam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏 dualarım sizinle ben elendim hoşçakalın 🍂
Cok üzüldüm Allahim sifa versin sana İNSAALLAH saglikli bebisin olur toparlandiktan sonra 🤲🤲

Bu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimi 😪 kötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Bugun cuma bol bol dua et içini ferah tut saglikliysa zaten ALLAH nasip eder ve bebek tutunur zaten saglikli değilse de bi şekilde olmuyor yani o yuzden merak etme saglikli bi dollenmeuse bebeisin seninle yasar İNSAALLAH ben hep ole dua ediyorum Allahim saglikli evlatlar ver diye gercekten saglikli olmasi en önemlisi İNSAALLAH guzel haberlerini verirsin stres yapma kendine ben kanamayla gittim kesin dedim bir sıkıntı var dustu düşecek diye kalbimin sesini kulaklarımda duymuştum resmen ama cok sukur bebisin de kalbi atıyordu ama halen diken üstündeyim benim hep kanamam oluyor su içip dinleniom artik stres de yapmiom saglikliysa benimdir diyorum zaten

Merhaba kızlar. Ben bugün kontrole gittim. Haftam 10+4 olması gerekirken bebek 11+3 çıktı sizin de böyle haftanın önde gittiği oldu mu? Bir sorun olur mu sizce?
Maşallah :) :nazar: Hiç merak etme, önde olması sorun değil. Oğlum daha ilk kontrollerden itibaren doğana kadar 3 gün 5 gün derken 1-2 hafta falan önde gitti hep:KK48: Hatta ilerleyen zamanlarda kafası şu haftada, bebek şu haftada diye ayrı ayrı söyleniyor. Kafasının 2 hafta önde olduğunu biliyorum 🙈 Sadece birazcık büyük kafalı doğdu ihihiih :) :KK68: Kilosu da 4e yakındı. Normal doğuma engel oldu ama çok şükür onun dışında bir sıkıntı olmadı. Doktorlar sürekli takip ediyorlar. Bir şey olsa mutlaka bilgi verirler canım. Sağlıkla büyüsün :) Belki de erkektir ;)

5 doz mu 😱 beni sadece hamilelikte 2 doğumdan sonra 1 doz için çağırmışlardı.
Valla 5 dedi. Belki süre ile alakalıdır. Doğumdan sonra 3 doz yaptırırsanız sizi ve galiba bebeği de 10 sene mi koruyacak, sonrasında hatta 1 tane daha yaptırırsan tüm doğurganlık boyunca sizi koruyacak gibi bir şeyler dedi valla hızlı hızlı da söyledi.. ama 5 dozdan ve 10 seneden eminim. Bu arada zaten yaş 40. Doğurganlık dediği de 70 yaş değildir sanırım :KK48: :KK45: Daha ne korusun.. hehehehe
Benimki de 2 hafta once bir hafta geride idi. Kalp atisi da zayifti. Bugun belli olacak akibeti. Ya gec dollenme ya da malum durum... Ikisine de hazirladim kendimi. Dedigin gibi belirtiler aynen devam, o bir gosterge degil :KK43:
Ah canım.. Öyle düşünme. Hepimizde aynı endişeler var. Ben de şimdi düşünmeye başladım oğlanı götürmesem mi hastaneye. Haftaya götürüp gösterelim, söyleyelim diyordum ama.. kafam karıştı benim de.. Güzel haberler alırsın inşallaj.. Hepimiz de alırız inşallah 🙏🙏
Bugun cuma bol bol dua et içini ferah tut saglikliysa zaten ALLAH nasip eder ve bebek tutunur zaten saglikli değilse de bi şekilde olmuyor yani o yuzden merak etme saglikli bi dollenmeuse bebeisin seninle yasar İNSAALLAH ben hep ole dua ediyorum Allahim saglikli evlatlar ver diye gercekten saglikli olmasi en önemlisi İNSAALLAH guzel haberlerini verirsin stres yapma kendine ben kanamayla gittim kesin dedim bir sıkıntı var dustu düşecek diye kalbimin sesini kulaklarımda duymuştum resmen ama cok sukur bebisin de kalbi atıyordu ama halen diken üstündeyim benim hep kanamam oluyor su içip dinleniom artik stres de yapmiom saglikliysa benimdir diyorum zaten
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz yaa 🙏

Bu akşam kontrolüm var ve çok gergin hissediyorum şuan kendimi 😪 kötü bir durumla karşılaşma ihtimali beynimi resmen kemiriyor....
Her şey çoook güzel olacak kuzucum 😍 Akşam miniğini göreceksin kocaman olmuştur şimdi annesine pozlar verecek 🙈 içini ferah tut Allahın izniyle her şey yolundadır 🙏❤️

Umarım 🤲
Valla bende çok şaşırıyorum eskiden hiç bu kadar dediğin gibi duymazdım. Genlerimizle oynadılar diyorlardı artık inanıyorum buna 🤦‍♀️

Ben de bunu düşündüm ya.. Hem de yani yavrular da baya büyüdü, çok da başında değiliz ki.. Neden böyle oluyor :( Çok üzüldüm.. Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun 🥺🙏🏻🙏🏻

Selam arkadaşlar
Bugün olmam gereken 10+3 ama bebeğim 7+5 de kalbi malesef durmuş saat 2 de kürtaja giricem.. Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏 dualarım sizinle ben elendim hoşçakalın 🍂
Canm ya çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim 😞 rabbimin vardır bir bildiği böylesi senin için daha hayırlıdır belki ahirette şefaatçin olur inşallah 🤲 rabbim en kısa zamanda yerini sağlıklı bir bebekle doldursun duam seninle

Kızlar, dün ikili tarama için kan vermiştim sonuç hemen çıkmaz dediler ama kismi çıkmış sadece düzeltilmiş mom hesaplanmamış. Acaba anlayan varmı sonuçtan?
CRL:53
NT:1,5 (ense kalınlığı)
Nk: + (burun kemiği varlığı)
Eki Görüntüle 3115950
Canım sonuç çıkmış ama ikili taramada önemli olan % olarak belirtilen kısmı. Orda yazıyor örnek veriyorum down sendromu 0.000001 gibi bir şey. Ona bakıyorlar daha çok. Tabi değişmiş ise bilemem sistem.
Bu durumları doğurana kadar yaşayacağız sanırım. Ortak noktamız
Annelik gerçekten delilik gibi bir şey. Sürekli endişe sürekli bir evham...
Her şey çoook güzel olacak kuzucum 😍 Akşam miniğini göreceksin kocaman olmuştur şimdi annesine pozlar verecek 🙈 içini ferah tut Allahın izniyle her şey yolundadır 🙏❤️
Ay umarım canm. Yani ben kızımda uçarak giderdim resmen ama şimdi ne bileyim böyle ayaklarım gitsin istemiyorum içimde bir korku tarif edemediğim...
Valla bende çok şaşırıyorum eskiden hiç bu kadar dediğin gibi duymazdım. Genlerimizle oynadılar diyorlardı artık inanıyorum buna 🤦‍♀️
Bilemiyorum ki hiç canm. Ama var bir şeyler orası kesin..
Ben de bunu düşündüm ya.. Hem de yani yavrular da baya büyüdü, çok da başında değiliz ki.. Neden böyle oluyor :KK43: Çok üzüldüm.. Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun 🥺🙏🏻🙏🏻
Evet hani ilk haftalarda olsa tamam normal diyeceğiz ileriki haftalarda da olabilir ona da tamam bir iki gayet normal. Ama her gün her gün insan acaba? Diyor resmen..

Canım sonuç çıkmış ama ikili taramada önemli olan % olarak belirtilen kısmı. Orda yazıyor örnek veriyorum down sendromu 0.000001 gibi bir şey. Ona bakıyorlar daha çok. Tabi değişmiş ise bilemem sistem.

Annelik gerçekten delilik gibi bir şey. Sürekli endişe sürekli bir evham...

Ay umarım canm. Yani ben kızımda uçarak giderdim resmen ama şimdi ne bileyim böyle ayaklarım gitsin istemiyorum içimde bir korku tarif edemediğim...

Bilemiyorum ki hiç canm. Ama var bir şeyler orası kesin..

Evet hani ilk haftalarda olsa tamam normal diyeceğiz ileriki haftalarda da olabilir ona da tamam bir iki gayet normal. Ama her gün her gün insan acaba? Diyor resmen..
Aynen canım birşeyler var valla Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 🤲🏻😔

Back