- 1 Nisan 2022
- 12.992
- 15.701
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
- #1.141
Kızlar ayakta fazla durunca beliniz ağrıyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım benim ağrım olmuyor. Ağrın mı var?Kızlar ayakta fazla durunca beliniz ağrıyormu
Her yerim ağrıyor bacağım belim sırtımKızlar ayakta fazla durunca beliniz ağrıyormu
Bende bel başladı kasıklara vuruyorHer yerim ağrıyor bacağım belim sırtım
Benimde ağrıyor.bugün alışverişe gittim biraz yürüdüm filan . Sonra Yemek yaparken ağrıdı biraz. KorktumKızlar ayakta fazla durunca beliniz ağrıyormu
Ayakta durdum mutfakta sanırım çokmu durdum şimdi kasıkta belde ufaktan ağrı varHayır canım benim ağrım olmuyor. Ağrın mı var?
Amin canım.Gözün aydın ne güzel olumlu konuşmuş bende sordum keseyi iyi yerleşmiş dedi bana.Yok benim doktor konntrölüm 24 karından duyulmasını istiyorumNiqu doktoruma gittim kese gözüktü karından doktorum dikişlerin iyi dedi kese iyi yere yerleşmiş bir sorun olmaz dedi olumsuz hiçbir şey konuşmadı şükür umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza siz kalp atışı dinlendiniz mi ?
Kalp atışı duyanlar karından kaçıncı hafta duyuldu karından duyulmazsa alttan muayene mi yapıyorlar
Bende korktum hemen uzandımBenimde ağrıyor.bugün alışverişe gittim biraz yürüdüm filan . Sonra Yemek yaparken ağrıdı biraz. Korktum
İç kanama hakkında bilgim yok ama doktor önemli değil dediyse yerleşme kanamaları falan da olabilir belkiKızlar ben bebişimi gördüm, atan minik kalbinide Herşey yolunda sadece iç kanaman var ama önemli değil dedi. Bu ne demek oluyor anlayamadım?
Alt muayeneyle, karından birşey görünmez dediİç kanama hakkında bilgim yok ama doktor önemli değil dediyse yerleşme kanamaları falan da olabilir belki
Kalp atışını karından mı duydunuz alt muayene mi ?
Keseden ayrı kanama alanın olabilir canım genelde küçülüp kayboluyorAlt muayeneyle, karından birşey görünmez dedi
Evet kesenin yanındaydı, inşaallah öyledir canım. Biraz rahatladım kafaya taktım bayaKeseden ayrı kanama alanın olabilir canım genelde küçülüp kayboluyor
Genelde keseye çok etkisi olmuyor sen kafana takma içini ferah tut stres o kanama alanından daha etkili emin ol canımEvet kesenin yanındaydı, inşaallah öyledir canım. Biraz rahatladım kafaya taktım baya
Haftaya gelin dedierken canım erken. ne zaman gel dedi? haftaya filan görünür
Gözün aydın iç kanama oluyor lekelenme ola bilir ama sende yok ne güzel ireli zamanlarda çok zaman geciyorKızlar ben bebişimi gördüm, atan minik kalbinide Herşey yolunda sadece iç kanaman var ama önemli değil dedi. Bu ne demek oluyor anlayamadım?
İnşallah sıkıntısız sağlıkla atlatırız bu süreciHamilelik kisti deniliyor bizde çıkan kistlere o yzuden zararsizlar inşallah sağlıkla tamamlarım sürecimizi