2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yapmadığın bir lahana testi kalmış herhde

Ben kızıma hamileyken görümcem makas bıçak olanı yapmıştı inada kaynanası yapmış ben bilmeden makasa oturmuştum kız olcak demişlerdi her ne kadar inanmasamda tutmuştu bende ve gorumcemde

Ben çikolata hastasıyım normalde amapgluma hamileyken 3 ay ağzıma sürmedim sonra geçti ekşi Ayşe derler ama diğer oğlumda da full yeşil erik yedim ki normalde hiç sevmem almam eve yani yemeklerle hiç bir alakası yok 3.gebeligim hiç biseydeb tiksinmedim şuana kadar

Gunaydinlar

Tiksinmeyenler bu buyuk nimet ... Ben tiksinmede rekor kirdim En son dun suyun icme suyunun ilik olmasindan tiksindim

Bir seyi cok yedim mi o seye veda etmem gerekiyor o yuzden yemeye korkar oldum. Cunku yedigim az bi sey kaldi. Kendimle kavga ediyorum Az ye, biraz daha ye, dur cok yedin....

Ben de kendimle kavga ediyorum canim :) Allah yardimcimiz olsun. Sudan ben de tiksiniyorum günde en fazla 2 bardak icebiliyorum o da soğuk olursa. Normalde sevdiğim çoğu şeyden tiksindim ve yemek sonrası hayattan soğuyorum nasil kötü bir tat yediğime pişman oluyorum, yemesem daha çok mide bulantısı. Bilmiyorum valla yarin 11 haftalik oluyor umarım en azından 4.ayda gecer

Ayni durumdayiz aynen! Ay sizin az kalmis. Ben henuz 9+0 dayim Cogunlukla 3 ay dolunca geciyormus. Bir de bebek 8+1 de benim. Ordan da bir hafta zarardayim

Evrt evet sndin 25 mcg kullaniyorum canim . Benimde perşembe ama ani tatil karari var bndr cumaya cekebilirim belki. Yazarim canim
En güzelini yapmış bosver kafasını bizim gibi herseye takmamış belki de. belirti var belirti yok soru işaretlerini vs hepsini geçmiş, o level i atlamış:)
Hosgeldiniz @Angel angel
Aynen oyle ya bnim eltim 3 aylik krn ogrenmis ne dusuk stresi ne belirti ne test stresi kalmamis bebk oluşmuş. Gecen anlatti dedim me guzell keşke bnde oyle ogrensem bildigin stres topu gibiyiz

Merhaba ben de çalışıyorum öğretmenim ama tam okullar kapandığında hamile kaldım 3. Ay bitiminde de işe başlamış olacağım bir şey sormak istiyorum birkaç kişiden covid nedeniyle 24. Haftada hamilelere idari izin geri gelecek diye duydum siz aktif olarak çalışıyorsunuz böyle bir duyum aldınız mı acaba?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun yeni gördüm siz de Tekirdağ da yaşıyormuşsunuz ben de son adet tarihleri de aynı hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Benim boyle bir seyden haberim yok. Pandemi de cocuk sahibi olmak varmis :)

Yaaaaa bende kendimle kavga ediyorum cnm az ye diye, bak cok yedin 2 ytabak nedir , 3.tabak olmaz, sakın 3.tabagi bitirme, al işte aldın kiloları verirken soylenme sakın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…