Yapmadığın bir lahana testi kalmış herhdeYuvarlaksa kız oluyormuş. Ben yaptıktan sonra baktım Google’dan elimi farkında olmadan sallamamak için. Yüzük erkek,hcg düşük erkek, kese yuvarlak kız, bebek solda erkek, Çin takvimi kız, ekşi yiyorum kız, bulantım yok erkek, göğüs ucu rengi değişmedi kız, sivilcem yok erkekErkek de çıkıyor kız da bakalım 3-4 hafta sonra bi ramzi nub falan yaparız bebeğim iyi olsun da
Aminn kuzum hepimizin gönlünce olsun inşallahAy ben tipini tahmin etmeye çalışsam çok beynim yanarDediğin gibi sağlıkla gelsin canım zaten senin için dünya güzeli olacak. Allah gönlündeki gibi versin
Evet ya cihaz farkı da etkili olur o benim aklıma gelmemişti açıkçası ama çok da mantıklı tabi kesin cihaz farkından kaynaklanmıştırinşallah kuzum hem sağlıklı hem de çok güçlü olur
Benim yuvarlak çıkmadıydı zaten yüzük erkek çıktıydı şimdi size 2 tane daha cinsiyet tahmini yöntemi yazcam alttauygulatabileceginiz insanlar varsa o yöntemler eksik kalmasın yapın
Önceden yapılan zamanlı doğum yeterli uzunlukta olduğunu düşündürür ama bazen yeterli olmaz veya kısalır onu ben şimdiden bilemem demiştiben 39+4te doğum yapmıştım ordan biliyor durumu ondan bu varsayımı yapıyor sizde bu durumu bilemedikleri için biraz daha olumsuz bir tavır sergiliyor olabilirler ama alakası yok bence uygun olan gebe her türlü uygun oluyor ilk de olsa 2 de olsa bu ilk donemlerde bunlari dusunup takma kafana insallah cok güzel bir sekilde ilerleyecek ve saglikla kucagimiza alacagiz bebislerimizi kucagimiza
Bak şimdi size 2 yöntem daha ama bunları yapması için suç ortağına ihtiyacınız var benim anam yapmıştı
1) senin olmadığın zamanda koltukların altı olur arkası yastıklı koltuk varsa o olur onların altına makas ve bicak saklayacak bir kisi sen de olaydan habersiz ortama girip rastgele bir yere oturcan ki bazen birkac yer degistir.e sonucu o malzemelere erisiyorsun makasa yakin yere oturursan kiz bicaga yakin yere oturursan erkek olur bu bende erkek ciktiydi
2) senin arkan donukkenbir kişi kafandan tuz serpiyor sen eğer burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız bu bende kız çıkmıştı
Efsane yöntemleri denemek için bir suç ortağınız olmalı ve bunu söyledikten sonra her an yapabilir olmalı yani size supriz olmalı ben hiç bilmediğim için alakasız bir şekilde dahil olmustum sürece
Ben çok heyecanlanıyorum ama tedirginlik pek olmuyorben uyku uyuyamayacak derecede heyecanlı oluyorum
Evet aslında doktorum da tahmin etti ama işte insan oğlu doyumsuz oluyo
Ben kızıma hamileyken görümcem makas bıçak olanı yapmıştı inada kaynanası yapmış ben bilmeden makasa oturmuştum kız olcak demişlerdi her ne kadar inanmasamda tutmuştu bende ve gorumcemdeHem de nasıl stresten midem ağrıyor doktorun odasına girince doktor hadi hadi hemen bakalım sen dayanamıcan diyor
1. Yöntem tehlikeli bıçak başka bi taraflarımıza girebilir zaten kabızlıktan çekiyorum bi de bıçak yarası ile uğraşmak hoş olmaz
2. Yöntem biri kafama tuz serpse burnumu kaşımam direk ağzına çakarım
Ayy helva dedin canm çekti simdikBulantilarin tamamen geçtiğinde bir helva kavur da sevabına dağıtne çektin valla @Leedong
Ben çikolata hastasıyım normalde amapgluma hamileyken 3 ay ağzıma sürmedim sonra geçti ekşi Ayşe derler ama diğer oğlumda da full yeşil erik yedim ki normalde hiç sevmem almam eve yani yemeklerle hiç bir alakası yok 3.gebeligim hiç biseydeb tiksinmedim şuana kadarBen eşimden sonra hayatta en çok nutellaya aşık oldum herhalde ama düşününce midemi bulandırıyor artıkEn ufak tatlı isteğim yok. Kırk yıl düşünsem nutelladan soğuyacağım aklıma gelmezdi tatlı olunca erkek bebek mi oluyordu onu hep karıştırıyorum
Ben de kendimle kavga ediyorum canim :) Allah yardimcimiz olsun. Sudan ben de tiksiniyorum günde en fazla 2 bardak icebiliyorum o da soğuk olursa. Normalde sevdiğim çoğu şeyden tiksindim ve yemek sonrası hayattan soğuyorum nasil kötü bir tat yediğime pişman oluyorum, yemesem daha çok mide bulantısı. Bilmiyorum valla yarin 11 haftalik oluyor umarım en azından 4.ayda gecerGunaydinlar
Tiksinmeyenler bu buyuk nimet ... Ben tiksinmede rekor kirdimEn son dun suyun icme suyunun ilik olmasindan tiksindim
Bir seyi cok yedim mi o seye veda etmem gerekiyoro yuzden yemeye korkar oldum. Cunku yedigim az bi sey kaldi. Kendimle kavga ediyorum Az ye, biraz daha ye, dur cok yedin....
Ayni durumdayiz aynen! Ay sizin az kalmis. Ben henuz 9+0 dayimBen de kendimle kavga ediyorum canim :) Allah yardimcimiz olsun. Sudan ben de tiksiniyorum günde en fazla 2 bardak icebiliyorum o da soğuk olursa. Normalde sevdiğim çoğu şeyden tiksindim ve yemek sonrası hayattan soğuyorum nasil kötü bir tat yediğime pişman oluyorum, yemesem daha çok mide bulantısı. Bilmiyorum valla yarin 11 haftalik oluyor umarım en azından 4.ayda gecer
Evrt evet sndinBen yazmış olabilirim düşüyor diyeAynıymış tsh değerimiz. Kaçlık kullanıyorsun canım ilacını. Mutlaka sonucunu yaz aynıyız çünkü benim haftaya randevum cuma kan tahlili vereceğim önce
Aynen oyle ya bnim eltim 3 aylik krn ogrenmis ne dusuk stresi ne belirti ne test stresi kalmamis bebk oluşmuş. Gecen anlatti dedim me guzell keşke bnde oyle ogrensem bildigin stres topu gibiyizEn güzelini yapmış bosverkafasını bizim gibi herseye takmamış belki de. belirti var belirti yok soru işaretlerini vs hepsini geçmiş, o level i atlamış:)
Hosgeldiniz @Angel angel
Al iste biz olmadigimizdan zorlanmissinGeçti ama nasıl gecti bir de bana sorunteşekkür ederim hoşbulduk
Merhaba ben de çalışıyorum öğretmenim ama tam okullar kapandığında hamile kaldım 3. Ay bitiminde de işe başlamış olacağım bir şey sormak istiyorum birkaç kişiden covid nedeniyle 24. Haftada hamilelere idari izin geri gelecek diye duydum siz aktif olarak çalışıyorsunuz böyle bir duyum aldınız mı acaba?Buradan gordugum kadari ile evdeki calismayan anne adaylari olsun, calisan anne adaylari olsun gebeligini istedigi ve planladigi gibi yasiyor. Ulkemizde ve dunyada ne cok kadin var ki istemedigi sekilde ve istenmeyen kosullar altinda yasamakta...
Hepimiz normal halimizde degiliz. Dogal olarak... Cunku gebeyiz. Bu yuzden normal halimize gore bir cok istemedigimiz sikayetler olacak. Bu surecin parcasi. Bunlari bi kenara duygu ve düşüncelerimizle gelecege mektup gibi bebeklerimize yazarsak onu ne kadar sevdigimizi ve hayatimiza katilmasindaki istegimizi ... Bence hem iyi hissederiz hem de ileride onun da cok hosuna gider. Hem de bu durumla daha iyi bas edebiliriz. Sikayet ettikce daha da guclu gelecek istemedigimiz seylerve de bu olumsuz duygu ile dunyaya getirdigimiz bebege bakarken yasayacagimiz zorluklara karsi daha tahammulsuz oluruz
O zaman saglikla gelsin bebislerbiz sabrederiz bence
Benim de tiroit var yıllardır ilaç kullanıyorum. şu anda haftada 5 gün 150 mg, 2 gün 100 mg kullanıyorum. 2 hafta önce tiroit değerim 11'lerdeydi bu durum canımı sıkıyor tabiki ama ilaçlarla dengelemeye çalışıyorlar. Eylülün ilk haftası tekrar tahlil yapılacak bakalım umarım her şey normale dönmüştür. benim tiroit hep dengesiz o yüzden çok sık kontrole gidiyorum. bunları size evham yapın diye değilde her şeyin kontrol altına alınabileceğini anlatmak için yazdım kızla
Merhaba öncelikle geçmiş olsun yeni gördüm siz de Tekirdağ da yaşıyormuşsunuz ben deBenim de tiroit var yıllardır ilaç kullanıyorum. şu anda haftada 5 gün 150 mg, 2 gün 100 mg kullanıyorum. 2 hafta önce tiroit değerim 11'lerdeydi bu durum canımı sıkıyor tabiki ama ilaçlarla dengelemeye çalışıyorlar. Eylülün ilk haftası tekrar tahlil yapılacak bakalım umarım her şey normale dönmüştür. benim tiroit hep dengesiz o yüzden çok sık kontrole gidiyorum. bunları size evham yapın diye değilde her şeyin kontrol altına alınabileceğini anlatmak için yazdım kızlar
Benim boyle bir seyden haberim yok. Pandemi de cocuk sahibi olmak varmis :)Merhaba ben de çalışıyorum öğretmenim ama tam okullar kapandığında hamile kaldım 3. Ay bitiminde de işe başlamış olacağım bir şey sormak istiyorum birkaç kişiden covid nedeniyle 24. Haftada hamilelere idari izin geri gelecek diye duydum siz aktif olarak çalışıyorsunuz böyle bir duyum aldınız mı acaba?
Yaaaa nasıl yapsakAyy helva dedin canm çekti simdik
YaaaaaGunaydinlar
Tiksinmeyenler bu buyuk nimet ... Ben tiksinmede rekor kirdimEn son dun suyun icme suyunun ilik olmasindan tiksindim
Bir seyi cok yedim mi o seye veda etmem gerekiyoro yuzden yemeye korkar oldum. Cunku yedigim az bi sey kaldi. Kendimle kavga ediyorum Az ye, biraz daha ye, dur cok yedin....
Bakalım vakalar artış gösterdiği için herhalde.insanlar belki de içlerinden geçenleri yüksek sesle söylemiştirBenim boyle bir seyden haberim yok. Pandemi de cocuk sahibi olmak varmis :)
Hayiirr üzülme geçti bileYaaaa nasıl yapsaküzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?