How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gunaydinlar 🌻

Tiksinmeyenler bu buyuk nimet ... Ben tiksinmede rekor kirdim:confused: En son dun suyun icme suyunun ilik olmasindan tiksindim 🤷

Bir seyi cok yedim mi o seye veda etmem gerekiyor:cry: o yuzden yemeye korkar oldum. Cunku yedigim az bi sey kaldi. Kendimle kavga ediyorum :KK4: Az ye, biraz daha ye, dur cok yedin.... 😅😅😅
Günaydın kızçeler 🌸 canım ben 40 gündür su içmiyorum sürekli serumla takviye aldım bilirim suyun ne kadar pis geldiğini suyun kokusu midemi bulandırdı hep. İlaçlarımı ayranla içtim. Günde en az 2 litre su içmek lazım hala bile 1 bardak zor içiyorum Allah sabır versin bize. Çok şanslısınız bulantısı olmayanlar 😬bu sabah yine bulantıyla uyandım…Gitmek istemiyor benden belli ki yeri rahat yapıştı üzerine vall gitme dedim artık ya dalılılım yoksa 😅

Ayni durumdayiz aynen! Ay sizin az kalmis. Ben henuz 9+0 dayim 😥 Cogunlukla 3 ay dolunca geciyormus. Bir de bebek 8+1 de benim. Ordan da bir hafta zarardayim :KK51:
Ben 11+6 yım hala geçmedi bulantılarım 10.haftalarda biraz azalma oldu baktım 2 gün yok sonra tekrar geri döndü efsane 😄bakalım bekliyorum 4.ayıma gireceğim hep o zamanlarda kesilmiş çoğunun bulantısı bazılarınında daha etken kesilmiş. Doğuma kadar bulantısı süren çok nadir insan varmış doktorum öyle söyledi. O yüzden 4.ayı da bitirmek istiyorum bir an önce yoksa doğuma kadar yatalak bi şekilde kusa kusa gireceğim 🤣🤣🤣

Merhaba ben de çalışıyorum öğretmenim ama tam okullar kapandığında hamile kaldım 3. Ay bitiminde de işe başlamış olacağım bir şey sormak istiyorum birkaç kişiden covid nedeniyle 24. Haftada hamilelere idari izin geri gelecek diye duydum siz aktif olarak çalışıyorsunuz böyle bir duyum aldınız mı acaba?
Canım Covit varken izin kullanan gebe arkadaşlarım vardı erkenden izne ayrıldılar 5 aylık falan çok iyi hatırlıyorum hatta gebeler için Covit bitene kadar geçerli demişlerdi hala devam ediyor mu bilmiyorum çünkü bir çok şeyi kaldırdılar canım.

Canım Covit varken izin kullanan gebe arkadaşlarım vardı erkenden izne ayrıldılar 5 aylık falan çok iyi hatırlıyorum hatta gebeler için Covit bitene kadar geçerli demişlerdi hala devam ediyor mu bilmiyorum çünkü bir çok şeyi kaldırdılar canım.
Kaldırdılar canım onu Nisan da 6 aylıkken izne ayriliyordun vakalar azaldı diye kalktı ama işte şimdi tekrar artışa geçerse belki Ekim Kasım gibi yine gelir diyorlar çok iyi olur benim için okulum 45 50 km uzakta her gün zor olacak

Günaydın Kızlar yine dünden kalan tüm mesajlarınızı okudum işe başlamadan ve çok yoruldum konulardan mahrum kalmayayım diyorum ama yetişemiyorum umarım güzel haberler aldığımız eğlendiğimiz sıkıntılı olanların rahatladığı bir gün olur güzel hamişler :anneadayı: :anneadayı:

Daha önce doğum yapan annelerim özellikle sorum size bilen varsa da tabi yazabilir. 12 den sonra demire başlıycakmışım da demir ilaçları baya pahalı oluyor dedi arkadaşım 300 tl falan. Doğru mu?
canım devletin karşıladığı bir süre demir takviyesi var onlardan isteyebilirsin genelde vitaminleri karşılamıyor onlar biraz pahalı olabiliyor dr na danışırsın
Kızlar kafama bişey takıldı size sormak istedim 🤭 Geçen hafta enfeksiyonum yüksek ateşimi düşüremiyoruz falan yazmıştım ve doktorum covid testide ver dedi ve pozitif çıktı 😅 Biraz yorsada beni çok şükür atlattım ama o günlerde kadın doğum doktorum kontrol ettiğinde bebişin gelişimi 3 gün geri çıktı 8+2 olması gerekirken 7+6 çıktı ve doktor önemli değil dedi. Bu durum sürekli mi devam ediyor yoksa o ara kapanıyor mu 🤔 Randevum 24 ünde merak ediyorum 😅 Bilen birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim 😂😍
valla canım 8+2 de gittim dr a en son 1 gün önce rahatsızdım ateşlenmiştim dr um covid testi ver ve ateşe dikkat et en önemlisi o demişti bana covid geçirmek gelişimde gerilik yapabilirmiş ama çok takılma benimde kontrolüm yarın 3 haftadır gitmedim miniğimi bende çok merak ediyorum ama birkaç gün ileri yada geriyi çok önemsemiyor doktorlar içini ferah tut
Tesekkur ederim. cok endiseliyim insallah yanlis suphelenmisler der bu doktor. Cok cok nadir gorulen kesin tedavisi olmayan bir hastaliktan supheleniyorlar ve turkiye de sadece bir doktorun bu hastalikla ilgilenecegini soyledi herkes. O da istanbulda zar zor randevu aldik 4 aydir bekliyoruz. Aslinda inanilmaz stresliyim. Ama bir yandan da icim cok ferah nedense. Kotu bir sey demeyecekmis gibi geliyor. Son 1 senedir iki ameliyat oldu kadincagiz bir yerini duzeltiyoruz baska yerinden bir sey cikiyor. Troid kanseri cikti, erken evreydi ameliyatla kurtuldu. Simdi gogusten supheleniyorlar. 3 ayda bir kontrole gidiyorduk o da iyilesme gosterdi 6 aya cikti kontrolleri derken safrakesesi tasi cikti aldirdik derken cigerlerinde bu sorun cikti iste. Daha temiz daha sakin sehir iyi gelir dedik tasidik, iyi geldi de sanirim. Toruna da cok sevinir moral motivasyon olur diye vallahi kendimden cok onun icin istedim. Insallah saglikla dogar bebegim de anneannesine yasam umudu olur.
çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifasını versin hayırlı haberler alırsınız inşallah :)
Yüzük de kız çıktı hahah Adetim 2 gün gecikmişti
onuda denemedik demeyelim nasıl yapılıyor ki bu yüzük testi :110:
Merhaba ben de çalışıyorum öğretmenim ama tam okullar kapandığında hamile kaldım 3. Ay bitiminde de işe başlamış olacağım bir şey sormak istiyorum birkaç kişiden covid nedeniyle 24. Haftada hamilelere idari izin geri gelecek diye duydum siz aktif olarak çalışıyorsunuz böyle bir duyum aldınız mı acaba?
Canım evet böyle birşey vardı çok da güzeldi ama kaldırıldı tekrar geleceğini sanmıyorum çünkü sağlık bakanı birçok açıklamasında aşımız ilacımız var bu şekilde atlatacağız falan dedi yani artık hiç bir şey yapılmaz diye düşünüyorum.

kızlar hafta sonu eşimle yemek yapmak için mutfağa girdik ben klasik mideme en iyi gelen şeyi yoğurtlu makarnamı yapacaktım eşim de kendine bir yemek seçti dedi bundan yapalım sende ye bende hayır dedim hayatta yiyemem dedim sen onu yap ye ben kendiminkini dedim yemekleri pişirip yemeye geçince gözüme güzel göründü bir tadına bakayım dedim ayyy nasıl güzel geldi nolursun tabakları değişelim dedim :halay::halay::halay:size de oluyor mu böyle garip şeyler ismini duymaya tahammül edemeyipyerken gözünüzün döndüğü :110:eşim çok güldü sonra bu hamilelik çok tutarsız yaptı beni ya :KK12: kızıma hamileyken ne bulantı ne aşerme çok iyiydim bu sefer bir değişiğim yani anlayamadım:skandal:

Veee yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi forumda gezinirken karşıma çıktı 🙈 düşük hcg erkek yüksek hcg kız oluyormuş. Hatta kızlarda sabah bulantısı çok olur denmesinin sebebi de bu hormonun yüksek olmasına bağlıymış🤣
Müsaadenizle bu tezi çürütüyorum 😂 ilk öğrendiğimde beta 64tü ve henüz hiç sabah bulantısı yaşamadım. Hatta doğru düzgün belirti yaşamadım diyebilirim😂Doktor kıza benziyor dedi 🙈

Müsaadenizle bu tezi çürütüyorum 😂 ilk öğrendiğimde beta 64tü ve henüz hiç sabah bulantısı yaşamadım. Hatta doğru düzgün belirti yaşamadım diyebilirim😂Doktor kıza benziyor dedi 🙈
Kizimda bi on gun mide bulantim olmustu. Sabah hic olmazdi. Simdi ile kiyasladigimda o bulanti bile degilmis. Dun uyuyamadim dogru durust. Bence de kiz ve erkek olmakla ilgili o soylenen her sey safsata.

Çiks tutmaz . Benim kizimda hiç bulantı kusma baş donmesi vs çekmedim. Hemde hiccccc. Hcg hormonu zaten her gün artan bir şey, kanda erken baktırırsan düşük ileriki tarihte baktirirsan yüksek çıkar 🤣🤣😂 neye göre demişler ki düşük yüksek diye? Regl tarihine göreyse erken geç dollenmeyi nasıl hesapladilar ?
Ya tabiki saçma teoriler 🤣Ama herkesin de aynı olmuyor. Atıyorum geç döllenme olmadan regl günü birinde 50 birinde 500 çıkabiliyor. Ya da senin 5 gün gecikmede çıkan sonuç başkasında 1 gün gecikmede çıkıyor. O yüzden dediğim gibi yükseklik kime göre neye göre belirleniyor onu da bilmiyorum

Doktor yanlış söylemiş erkektir o. Yoksa bu teori yanlış olamaz 🤣🤣🤣 Ay inşallah yanlış çıksın zaten benimki de düşük çıktı ve gönlümde kız var 😇💕

Kizimda bi on gun mide bulantim olmustu. Sabah hic olmazdi. Simdi ile kiyasladigimda o bulanti bile degilmis. Dun uyuyamadim dogru durust. Bence de kiz ve erkek olmakla ilgili o soylenen her sey safsata.
Annemin de ablamın da iki kızı var ikisi de sıfır belirti hamilelik geçirdiler. Şimdi bende de yok çok şükür. Yani kızsa mide bulanır diye bişey mantıklı değil tabi. Ama eğleniyoruz canım takılmayın herkes farkında bu teorilerin safsata olduğunun. Bu devirde kim inanır ki zaten 🤣🤣🤣

Annemin de ablamın da iki kızı var ikisi de sıfır belirti hamilelik geçirdiler. Şimdi bende de yok çok şükür. Yani kızsa mide bulanır diye bişey mantıklı değil tabi. Ama eğleniyoruz canım takılmayın herkes farkında bu teorilerin safsata olduğunun. Bu devirde kim inanır ki zaten 🤣🤣🤣
Bende de yok bulantı şükür, hadi inşallah sağlıkla 🧿😀

Back