Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
its a boooyben geçen yapıyorum eşim napıyosun sen büyü mü yapıyosun diyo
![]()
Evettttt ben şu ana kadar iki kere gittim kontrole eşimin kuzeni olmasına rağmen heyecan oluyor :)Kızlar perşembe günü randevum var devlette nedense randevu günü yaklaşınca çok tedirgin oluyorum sizlerde böyle oluyormu
Ben bide hicbisey soramiyirum bı heyecanlanıyorum ki aklıma hiç bişey gelmiyor ekrana kilitlenip kalıyorum sanki muayene süresi bir dk gibi geliyor bu sefer not alıp gitmeyi düşünüyorumEvettttt ben şu ana kadar iki kere gittim kontrole eşimin kuzeni olmasına rağmen heyecan oluyor :)
Aynen öyle en mantıklısı oBen bide hicbisey soramiyirum bı heyecanlanıyorum ki aklıma hiç bişey gelmiyor ekrana kilitlenip kalıyorum sanki muayene süresi bir dk gibi geliyor bu sefer not alıp gitmeyi düşünüyorum
Ay ben tipini tahmin etmeye çalışsam çok beynim yanarYok canm ikiside kalsınbenm tarafım hep sarışın hiç esmer yok eşim tarafı esmer hiç sarışın yok oğlum beyaz tenli ela gözlü ama bunu anneme benzemesini çok istiyorum bakalım hangi tarafa benzicek sağlıkla gelsin de
Ya senin çok güzel bi hikayen var ne güzel bi hediye verilmiş sana. Okuyunca çok duygulanmıştım gerçekten ne güçlü kadınlar var dedimAy demek ki cihazdanmışDevletteki daha iyiydi cihazı ya özelde kalp atışını bile değişik dinledik çekmeyen televizyon gibiydi
Ya çok şanslısın benim annemde sürekli bana ye tatlıyı doğur hakkıyı deyip duruyor bir yerim ağrıyor diyorum ağrımaz diyor
Sağlıklı olsunda hiç önemli değil o benim mucizem zaten
Cinsiyetinide merak ediyorum ama içimden erkek geçiyor
![]()
Yaa çok teşekkür ederim iyi ki varsınızAslında benim ki geç döllenme değil bütün günlerimide çok iyi biliyorum yumurtlama, döllenme vs
ve de ilişki sayısıda azdı sonrasında da olmadı
Belki de farklı doktora gittiğim içinde olabilir sonradan aklıma o geldi. Önceki haftasında 1 gün geriydi. Emfeksiyonumdan sonra 3 gün oldu ama ilaçlarımın etkilediği düşündüm ben
3 gün çokta uzun bir süre değil haklısınız sonraki kontrolüm de inşallah düzelir
Bazen diyorum inşallah bebişimde annesi gibi güçlü olur ya da babası gibi çok sağlıklı olsa daha iyi olur
![]()
Yuvarlak kızmış![]()
Anladım canım
Eğer önceden doğum yaptıysak rahim ağzı daha mı iyi oluyormuş yani uzunluk olarak
Benim ilk olacak da :)
Yuvarlaksa kız oluyormuş. Ben yaptıktan sonra baktım Google’dan elimi farkında olmadan sallamamak için. Yüzük erkek,hcg düşük erkek, kese yuvarlak kız, bebek solda erkek, Çin takvimi kız, ekşi yiyorum kız, bulantım yok erkek, göğüs ucu rengi değişmedi kız, sivilcem yok erkekErkek de çıkıyor kız da bakalım 3-4 hafta sonra bi ramzi nub falan yaparız bebeğim iyi olsun da
![]()
Kızlar perşembe günü randevum var devlette nedense randevu günü yaklaşınca çok tedirgin oluyorum sizlerde böyle oluyormu
Kız sen cinsiyeti niye takıyorsun kızın da olacak oğlunda![]()
Heralde bunu bn yazdim bnimde 3.050 cikti ilac kullanıyorum haftaya persembe randevum varBenim tsh 3 çıktı canım dahiliye uzmanı da kadın doğum doktorum da 2.5 altı olması gerekiyor dedi doz artışı yaptık. 1-1.5 iner mi benim bilmiyorum. 2.5 olursa orada tutarlar gibi geliyor tahlillerimde tek sorun tsh. Haftaya dahiliye randevum da var bakalım inşallah düşmüştür
Hem de nasıl stresten midem ağrıyor doktorun odasına girince doktor hadi hadi hemen bakalım sen dayanamıcan diyorKızlar perşembe günü randevum var devlette nedense randevu günü yaklaşınca çok tedirgin oluyorum sizlerde böyle oluyormu
Benim yuvarlak çıkmadıydı zaten yüzük erkek çıktıydı şimdi size 2 tane daha cinsiyet tahmini yöntemi yazcam alttauygulatabileceginiz insanlar varsa o yöntemler eksik kalmasın yapın
![]()
1. Yöntem tehlikeli bıçak başka bi taraflarımıza girebilir zaten kabızlıktan çekiyorum bi de bıçak yarası ile uğraşmak hoş olmaz1) senin olmadığın zamanda koltukların altı olur arkası yastıklı koltuk varsa o olur onların altına makas ve bicak saklayacak bir kisi sen de olaydan habersiz ortama girip rastgele bir yere oturcan ki bazen birkac yer degistir.e sonucu o malzemelere erisiyorsun makasa yakin yere oturursan kiz bicaga yakin yere oturursan erkek olur bu bende erkek ciktiydi
2) senin arkan donukkenbir kişi kafandan tuz serpiyor sen eğer burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız bu bende kız çıkmıştı![]()
Oncelikle hayirli olsun tebrik ederim saglikla guzellikle gelsinMerhaba ben yeni üyeyim. SAT 1 haziran. Beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum![]()
Seninkilerin çoğu kızı gösteriyorBen de çin takvimi kız diyen de var erkek diyen de, kese şeklim değişti hiç aynı kalmadı, soldan yumurtladım, göğüs ucu rengi aynı, bulantı her an vardı, sivilcelenme değil de cildimde bezeler arttı, ekşi yiyorum, hcg yi de ilk öğrendiğimde yüksekti:)))))
Ben yaklaşmadan da tedirgin oluyorumKızlar perşembe günü randevum var devlette nedense randevu günü yaklaşınca çok tedirgin oluyorum sizlerde böyle oluyormu
Bn fetal dna icin bugun nice firmasiyla görüştüm 4 haftalikken bile test yapiliyor dedi. Normalde 10 haftalikken yapılırmış yani. Firma yaptığı testlerde hic yanilmamis. Ama bn yaptirmayacagim bu testi ikili uclu yapar gecerim cok üstüne düşmüyorumFetal dna ikili taramadan daha net ve detaylı sonuç verir canım. Ben daha doktorumla fetal dna konuşmadım ama yaptır derse bende 12.hafta düşünürüm kanda yeterli dna bulunması açısından.sonuçta ikili test olmayacak sizin
![]()
Benimde çok kafam karıştı biliyormusunuz gittiğim doktorlar hep 11.hafta diye diretince benimde aklımda 11.hafta olmalı düşüncesi kaldı. Internette 11-14.hafta aralığı diyor. Bilemedim gerçekten
Perşembe günü ablama gidiyorum kuzenim de olacak onlara söylerim. Eğlence olur bize de. İkincinin habersiz yapılması lazım tabi ben kız istediğim için direkt ağzımı kaşırım çünküBak şimdi size 2 yöntem daha ama bunları yapması için suç ortağına ihtiyacınız var benim anam yapmıştı
1) senin olmadığın zamanda koltukların altı olur arkası yastıklı koltuk varsa o olur onların altına makas ve bicak saklayacak bir kisi sen de olaydan habersiz ortama girip rastgele bir yere oturcan ki bazen birkac yer degistir.e sonucu o malzemelere erisiyorsun makasa yakin yere oturursan kiz bicaga yakin yere oturursan erkek olur bu bende erkek ciktiydi
2) senin arkan donukkenbir kişi kafandan tuz serpiyor sen eğer burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız bu bende kız çıkmıştı
Efsane yöntemleri denemek için bir suç ortağınız olmalı ve bunu söyledikten sonra her an yapabilir olmalı yani size supriz olmalı ben hiç bilmediğim için alakasız bir şekilde dahil olmustum sürece![]()
Ben yazmış olabilirim düşüyor diyeHeralde bunu bn yazdim bnimde 3.050 cikti ilac kullanıyorum haftaya persembe randevum varduser endise etme biri bana daha once yazmisti ilacla hemen düşüyor diye
En güzelini yapmış bosverOncelikle hayirli olsun tebrik ederim saglikla guzellikle gelsinsn 11 haftayi nerde gecirdin beee biz kesesiydi kalp atisiydi yerlesme kanamasiydi carti curtu konusurken sn nerdeydin sn nerdesin
esprik yapiom bu arada hosgeldinn
![]()
Yüzük de kız çıktı hahah Adetim 2 gün gecikmiştiSeninkilerin çoğu kızı gösteriyoradetin kaçıncı günü 955 çıktı. Git bi de yüzük salla çok eğlenceli
![]()
Tuz şeysini annem yaptı onda da kız çıktı eğer o kadar şeye rağmen oğlan çıkarsa tezi çürütücemEvet ya cihaz farkı da etkili olur o benim aklıma gelmemişti açıkçası ama çok da mantıklı tabi kesin cihaz farkından kaynaklanmıştırinşallah kuzum hem sağlıklı hem de çok güçlü olur
Benim yuvarlak çıkmadıydı zaten yüzük erkek çıktıydı şimdi size 2 tane daha cinsiyet tahmini yöntemi yazcam alttauygulatabileceginiz insanlar varsa o yöntemler eksik kalmasın yapın
Önceden yapılan zamanlı doğum yeterli uzunlukta olduğunu düşündürür ama bazen yeterli olmaz veya kısalır onu ben şimdiden bilemem demiştiben 39+4te doğum yapmıştım ordan biliyor durumu ondan bu varsayımı yapıyor sizde bu durumu bilemedikleri için biraz daha olumsuz bir tavır sergiliyor olabilirler ama alakası yok bence uygun olan gebe her türlü uygun oluyor ilk de olsa 2 de olsa
bu ilk donemlerde bunlari dusunup takma kafana insallah cok güzel bir sekilde ilerleyecek ve saglikla kucagimiza alacagiz bebislerimizi kucagimiza
Bak şimdi size 2 yöntem daha ama bunları yapması için suç ortağına ihtiyacınız var benim anam yapmıştı
1) senin olmadığın zamanda koltukların altı olur arkası yastıklı koltuk varsa o olur onların altına makas ve bicak saklayacak bir kisi sen de olaydan habersiz ortama girip rastgele bir yere oturcan ki bazen birkac yer degistir.e sonucu o malzemelere erisiyorsun makasa yakin yere oturursan kiz bicaga yakin yere oturursan erkek olur bu bende erkek ciktiydi
2) senin arkan donukkenbir kişi kafandan tuz serpiyor sen eğer burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız bu bende kız çıkmıştı
Efsane yöntemleri denemek için bir suç ortağınız olmalı ve bunu söyledikten sonra her an yapabilir olmalı yani size supriz olmalı ben hiç bilmediğim için alakasız bir şekilde dahil olmustum sürece
Ben çok heyecanlanıyorum ama tedirginlik pek olmuyorben uyku uyuyamayacak derecede heyecanlı oluyorum
Evet aslında doktorum da tahmin etti ama işte insan oğlu doyumsuz oluyo![]()
Senin hcg baya yüksek çıkmış canım kız olabilir mi ki bakalım tutacak mıYüzük de kız çıktı hahah Adetim 2 gün gecikmişti