How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok ben açıkçası sizleri de çok iyi anlıyorum ama ben kaos seviyorum sanirim çünkü saçma bir şekilde bağlıyım buraya 😂😂😂 ben mesela baba tarafından Giresunluyum küçükken köye giderdik ve küçük çocuğum yani düşünün bir gün buradan hiç araba geçmiyor her yer çok yeşil buraya tahammül edemiyorum diye ağlamıştım 😂😂😂 tatil isteyip 5 günde eve dönmek istemem var tabi bir de annem artık beni buradan kazımak için Kırklareli İğneada da yerleri var oraya yazlık yaptırmayı düşünüyor yaz boyu orada durursam bu saplantı gecer diye dusunuyor 😂😂 ama 3 gun sonra her yer yesil hep denizi goruyorum insan yok delircem ben diyerek kacmaya calisabilirim diye de korkuyor sanirim 😂😂😂😂
Ay resmen benim tam tersim 😁 bende de kimse olmasa da olur sessiz sakin olsun, kuş sesinden başka ses duymamayim sahile oturdum mu bomboş kumsal görmek gözün alabildiği tüm yerlerin yeşil ve mavi olmasını istiyorum....
Ya herkes nerde mutluysa orda olmalı , birde ben en çok büyük şehirlerde çocuklara üzülüyorum açıkçası. Park bulmak dert, ağaç bulmak çok dert bazı yerlerde. Yetişkinler iş güç vs derken kendini oyalıyor ama çocuk benim düşüncemde çimende yuvarlanarak ağaca tırmanarak böcek kovalayarak buyumeli. Belkide ben öyle büyüdüğüm için bu kadar toprağa ağaca cimene bağlıyım bilmiyorum.
Ay bir İstanbul anımı anlatayım da gülelim 🤣🤣 bundan yiĺllaaar yillar evvel kuzen iş çıkışında Mecidiyeköy e alışveriş merkezinde buluşalım dedi. Neyse bana tarif etti evden oraya gitmeyi bir şekilde gittim o da iş çıkışı oraya direk geldi. Mecidiyeköy e geldim tamam da karşıdan karşıya geçmek büyük dert. Ben alışmışım edirnede ışıklara uymaya ki önceden çok katı şekilde herkes ışıklara çok uyardı. Kirmizi da geçmek isteyenlere kenarda bekleyenler izin vermezdi kızarlardı. Birde yaya yola adım atinca mutlaka dururdu yoldaki araclar. Neyse bekle babam bekle ışık yanıyor yayaya ama araç geçiyor. Ben bekliyorum, yolun kenarında duruyorum kimse yol vermiyor 😪 ben yine bekliyorum kuzen aradı dedi neredesin simdidye 2 defa gelmen lazımdı dedim geldim de karşıdan karşıya geçemedim 🤣🤣🤣 kızcağız alışveriş merkezinden geldi de karşıdan karşıya geçirdi resmen 😅😅🤣 insan büyüdüğü sehirin kurallarına alışıyor. Tabi sonraki gelislerimde alıştım trafik düzenine hemen yola atlıyordum 🤭🤭 yok ben İstanbula geleyim gezeyim, sahilde iki 🍻 midye , alışveriş yapayım , çiçek pasajına uğrayayim ama sonra döneyim 😁 fazlasını bünyem kaldırmıyor gerçekten 🥰

At çantanda kalsın hep ama midem bulandıktan sonra hiç bir bulantı ilacı bana fayda etmedi canım. Öyle de çıkarttım böylede midem hep fokur fokur kaynıyordu bugünde öyle oldu maalesef neyse az kaldı gün sayıyorum artık kurtulmak için :))
Bulantilarin tamamen geçtiğinde bir helva kavur da sevabına dağıt 😁 ne çektin valla Leedong Leedong

Veee yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi forumda gezinirken karşıma çıktı 🙈 düşük hcg erkek yüksek hcg kız oluyormuş. Hatta kızlarda sabah bulantısı çok olur denmesinin sebebi de bu hormonun yüksek olmasına bağlıymış🤣
Çiks tutmaz . Benim kizimda hiç bulantı kusma baş donmesi vs çekmedim. Hemde hiccccc. Hcg hormonu zaten her gün artan bir şey, kanda erken baktırırsan düşük ileriki tarihte baktirirsan yüksek çıkar 🤣🤣😂 neye göre demişler ki düşük yüksek diye? Regl tarihine göreyse erken geç dollenmeyi nasıl hesapladilar ?

Oncelikle hayirli olsun tebrik ederim saglikla guzellikle gelsin 🤲👼 sn 11 haftayi nerde gecirdin beee biz kesesiydi kalp atisiydi yerlesme kanamasiydi carti curtu konusurken sn nerdeydin sn nerdesin😅😅 esprik yapiom bu arada hosgeldinn 😇
Geçti ama nasıl gecti bir de bana sorun 😅😅 teşekkür ederim hoşbulduk 😊

Bulantilarin tamamen geçtiğinde bir helva kavur da sevabına dağıt 😁 ne çektin valla Leedong Leedong
Sorma yaa tam bi oh diyorum artık bitti diyorum tak diye akşam üzeri başlıyor kazan kaynar gibi😁aha diyorum geliyor benim iki gözümün çiçeği 🤣🤣🤣 balla bugün rennie aldım artık boğazıma kadar yanmaya başladım keşke benimde hiç belirtim olmasaydı gerçekten şanslısınız ama ben de o şansımı kzıımda kullanmıştım demekki bunda çekeceim varmış😁 ah ah kızımda doğum- 5 gün kala işten ayrıldım evimi komple temizledim camları sildim yastığımı yatağımı herşeyimi hazırladım ertesi gün doğuma gittim. Hele şu halime bak nefes alırken midem bulanıyor 🤣🤣🤣 ama bişi diyim mi yaşadığım kabızlık bulantıdan beter hem ağrılı sancılı oluyor kanama yaptı çatlama yaptı. Bulantım geldim kusuyrpım en azından buna lavman bile işlemedi. Amannn amannn Allah kimseye vermesin düşmanıma vermesin. Ben 2/3 hafta daha katlanırım bu bulantılara yeter ki kabız olmayayım 😬

Aaa masallah 😍 ne kadar cokmus gerçekten 😁😁
Evet benim reglim bitti 1 hafta sonra belirtilerim başladı en son dayanamadım reglime 12 gün kala evde idrar testim vardı yaptım pozitif çıktı bende üzerine düşmedim doktora falan gitmedim tale gidiyordum zaten bittim 10 gün sonra geldim pazartesi de kan verdim öyle doktora muayene oldum. Canım o yüzden şuan hemen hemen 1 hafta önde gidiyor bakalım sağlıkla ilerleisnde yeter bana canım

Çin takvimi bende erkek gösteriyor. Tatlıya baya düşkünlüğüm arttı😁 öyle çok bulantımda yok ama bende de beta hcg yüksekti. Gerçi o tutunmayla alakalı diye düşünüyorum kimin bebişi erken tutunursa o yüksek çıkıyor 😁 birde en son 6. Hafta da kesem yuvarlaktı. Baya karışık ya. Bu cuma randevum var bakalım bu hafta ne çıkıcak 🙈

Merhaba
Biraz alakasız olacak ama serklaj yaptırmayı düşünüyor musunuz doktorunuz birşey dedi mi
Sizin de üçüz ondan soruyorum
Canım bildiğim kadarıyla o hadi yapalım denilip yapılan birsey değil. Gerekli durumda doktorunuz sizin ve bebeğin sağlığı için öneriyor. Gerekiyorsa yaptırılmalı diye düşünüyorum ben. Buna doktorunuz karar vermeli tabi. Bizim bir hocanın eşi serklaj yaptırmak durumunda kaldı 4.ayda doğum sancısı çekince doktor bu şekilde ve ilaç takviyesiyle doğumu surekli erteledi 37.haftaya kadar. Hatta o kadar afacan doğmaya o kadar meraklıydı ki iki defa dikisi patlattı yaramaz. Üçüncüsünde uslu durdu ama 😅 hala aynı 3 yasini geçti hala çok yaramaz ve afacan 🤭🤭🤭

Doktorumda öyle söyledi ama ben kendimi suçladım enfeksiyonum yüksekti sürekli antibiyotik kullandım 🙈 inşallah kapanmıştır 💜
Hayir cnm kız ondaki koruma bizde yok 😁 ufaciklar ama çok dayanıklılar gerçekten 😊 antibiyotiği doktorunuz emzirme ve gebeliğe uygun vermiştir. Ona bakarsan ben hamile olduğumu öğrenmeden önce antibiyotikler suruplar gargaralqr içtim. İlaçlar bitti 1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 😁 ama doktoruma demistim gebelik şüphesi var diye. Ona göre ilaç vermişti 😊

1. Yöntem tehlikeli bıçak başka bi taraflarımıza girebilir zaten kabızlıktan çekiyorum bi de bıçak yarası ile uğraşmak hoş olmaz 🤣

2. Yöntem biri kafama tuz serpse burnumu kaşımam direk ağzına çakarım 🤣🤣

Yok 1. yöntemde oturup sakatlık çıkacak yerlere koymuyorlar bizde koltuğun baya altına koymustu annem gozukmeyecek şekilde eskiden yastıklı koltuklar varken koltukların altına koyuyorlarmış tabi ben bıçağın olduğu tarafa oturmuşum direkt ben hiç bilmiyordum ama bunu duyunca gülme krizi girdiydi 🙈😂😂😂

2. Zaten 1 tutam tuz hissetmiyorsun bile ondan sonra refleks olarak ağzına veya burnuna ilk hangisine dokunursan ona göre tahmin etme vardı ama bunda ben açıkçası annemden denizde kafama kum geldiği için yediğim azarlar yuzunden huy kaptigimdan kafama kum tarzı şeyler gelince tik gibi oluyorum bunu duyunca çok sinirlenip kavga etmiştim bende ama hissettirecek gibi atılmıyor bir cimdik tuz diyeyim 🙄

Perşembe günü ablama gidiyorum kuzenim de olacak onlara söylerim. Eğlence olur bize de. İkincinin habersiz yapılması lazım tabi ben kız istediğim için direkt ağzımı kaşırım çünkü 😀

Ahahah bence de söyle anlat bunları yaparlar sana da eğlence oluyor hakikaten ben gülmüştüm ama tuz hala tik bende kum da o konuyu aşamadım 😂😂

Tuz şeysini annem yaptı onda da kız çıktı eğer o kadar şeye rağmen oğlan çıkarsa tezi çürütücem 😂

Evet sen şuan tek başına tüm batık inançlarımızın katili olabilecek kişisin bakalım doktorun ne diyecek 🙈😂😂

Ay resmen benim tam tersim 😁 bende de kimse olmasa da olur sessiz sakin olsun, kuş sesinden başka ses duymamayim sahile oturdum mu bomboş kumsal görmek gözün alabildiği tüm yerlerin yeşil ve mavi olmasını istiyorum....
Ya herkes nerde mutluysa orda olmalı , birde ben en çok büyük şehirlerde çocuklara üzülüyorum açıkçası. Park bulmak dert, ağaç bulmak çok dert bazı yerlerde. Yetişkinler iş güç vs derken kendini oyalıyor ama çocuk benim düşüncemde çimende yuvarlanarak ağaca tırmanarak böcek kovalayarak buyumeli. Belkide ben öyle büyüdüğüm için bu kadar toprağa ağaca cimene bağlıyım bilmiyorum.
Ay bir İstanbul anımı anlatayım da gülelim 🤣🤣 bundan yiĺllaaar yillar evvel kuzen iş çıkışında Mecidiyeköy e alışveriş merkezinde buluşalım dedi. Neyse bana tarif etti evden oraya gitmeyi bir şekilde gittim o da iş çıkışı oraya direk geldi. Mecidiyeköy e geldim tamam da karşıdan karşıya geçmek büyük dert. Ben alışmışım edirnede ışıklara uymaya ki önceden çok katı şekilde herkes ışıklara çok uyardı. Kirmizi da geçmek isteyenlere kenarda bekleyenler izin vermezdi kızarlardı. Birde yaya yola adım atinca mutlaka dururdu yoldaki araclar. Neyse bekle babam bekle ışık yanıyor yayaya ama araç geçiyor. Ben bekliyorum, yolun kenarında duruyorum kimse yol vermiyor 😪 ben yine bekliyorum kuzen aradı dedi neredesin simdidye 2 defa gelmen lazımdı dedim geldim de karşıdan karşıya geçemedim 🤣🤣🤣 kızcağız alışveriş merkezinden geldi de karşıdan karşıya geçirdi resmen 😅😅🤣 insan büyüdüğü sehirin kurallarına alışıyor. Tabi sonraki gelislerimde alıştım trafik düzenine hemen yola atlıyordum 🤭🤭 yok ben İstanbula geleyim gezeyim, sahilde iki 🍻 midye , alışveriş yapayım , çiçek pasajına uğrayayim ama sonra döneyim 😁 fazlasını bünyem kaldırmıyor gerçekten 🥰

Yok diyorum ya bence de insanlar aşırı farklı bende kendime şaşırıyorum 🙈 yaa ben şimdi istanbulun merkezinde oturmuyorum tabi çocuğum o konuda şanslı ormanlara çok yakınız bahar aylarında haftasonuna ormanda geçiyor sürekli ve biz de hala ufak bir köy havası var şuan oturduğum yer eskiden anamın köyüydü 😂😂 tabi İstanbuldaki köylerin akıbeti gibi şuan 13 katlı evlerde sitelerde oturuyoruz bizim park bahçe ağaç sorunumuz yok okula giderken böğürtlen yiyerek gidiyoruz hala meyve ağaçları da var tek tük kalsa da ve umumi ağaçlar herkes alıp yiyor 🙈😂 şuan köy kent arası bir şey ama kendimi istediğimde yarim saat 45 dk da istanbulun kaosunun ortasına alabildiğim için mutluyum 😂😂😂 merkez olmayınca hatlar hep transit her yere kolay gidiyorum tek sorun az saatlerde otobüs kalkması yoksa ben mecidiyeköy e mesela 40 45 dkda giderim suan oturdugum evden 🙈 ki merkezde otururken hatta beşiktaşta otururken bile bundan uzun sürede gidiyordum mecidiyeköy e 😂😂😂 yarın kendimi bir çapaya atarim off eşim bana diyor senin kaosla beslendigini bilirdim de bu kadar beklemiyordum 😂😂

Back