How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kızlar hafta sonu eşimle yemek yapmak için mutfağa girdik ben klasik mideme en iyi gelen şeyi yoğurtlu makarnamı yapacaktım eşim de kendine bir yemek seçti dedi bundan yapalım sende ye bende hayır dedim hayatta yiyemem dedim sen onu yap ye ben kendiminkini dedim yemekleri pişirip yemeye geçince gözüme güzel göründü bir tadına bakayım dedim ayyy nasıl güzel geldi nolursun tabakları değişelim dedim :halay::halay::halay:size de oluyor mu böyle garip şeyler ismini duymaya tahammül edemeyipyerken gözünüzün döndüğü :110:eşim çok güldü sonra bu hamilelik çok tutarsız yaptı beni ya :KK12: kızıma hamileyken ne bulantı ne aşerme çok iyiydim bu sefer bir değişiğim yani anlayamadım:skandal:
Eşine de ki sen yemekleri yapınca çok lezzetli geliyor kocacım bundan sonra hep sen yap olur mu 🤭🤭🤭🤭

Kizimda bi on gun mide bulantim olmustu. Sabah hic olmazdi. Simdi ile kiyasladigimda o bulanti bile degilmis. Dun uyuyamadim dogru durust. Bence de kiz ve erkek olmakla ilgili o soylenen her sey safsata.
Görümcemin 2 oğlu 2 ablamında birer kızı var. o kadar çok midem bulanıyor ki geçen görümcem benim hamileliklerimde hiç midem bulanmamıştı kız galiba seninki dedi :KK56: ablamlar da bizde hiç mide bulantısı olmamıştı demekki seninki erkek diyorlar :KK56:

Kızlar eskilerden cinsiyet belirleme yöntemleri buldum 🤭🤭
Screenshot_20220816-104630_Chrome.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20220816-104809_Chrome.jpg
    Screenshot_20220816-104809_Chrome.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220816-104740_Chrome.jpg
    Screenshot_20220816-104740_Chrome.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 33
Doktor yanlış söylemiş erkektir o. Yoksa bu teori yanlış olamaz 🤣🤣🤣 Ay inşallah yanlış çıksın zaten benimki de düşük çıktı ve gönlümde kız var 😇💕
Ben kız fikrine alıştım şuan kızım kızım diye seviyorum aman değişmesin ya 😂🙈 inşallah gönlünden geçen nasip olsun canım❤️

Ben kız fikrine alıştım şuan kızım kızım diye seviyorum aman değişmesin ya 😂🙈 inşallah gönlünden geçen nasip olsun canım❤️
Ay inşallah değişmez kuzum🥰Yeğenlerim kız olduğu için ağız alışkanlığı hep kızım diyorum ben de. Bahçedeki kedileri bile cinsiyetini bilmeden kızım diye seviyorum. Oğlum demem gerekirse dilimin alışması zaman alacak 🤣🤣🤣

Ay inşallah değişmez kuzum🥰Yeğenlerim kız olduğu için ağız alışkanlığı hep kızım diyorum ben de. Bahçedeki kedileri bile cinsiyetini bilmeden kızım diye seviyorum. Oğlum demem gerekirse dilimin alışması zaman alacak 🤣🤣🤣
Bi de ben başından beri erkek hissediyodum hatta emindim nerdeyse beğendiğim isimleri bile kenara yazdım 😂 doktor kıza benziyor diyince çok şaşırdım ama aşırı sevindim çok severim kızçeleri😍 yani yeni alıştım zaten o yüzden değişmesin 🤣🤣

Herkese günaydın :KK200:

Ben yeni hamilelikten sonra öğrendin sanıyorum canım. İlaç bizim hayatımızın bi parçası artık. Söylememe gerek yokmuş 🙈

Aynen canım hayatımın bir parçası vazgeçilmezim tiroit ilaçları :KK45:

Kuzum yanımda olur ufak kızla ilgilenir 😇😁 hala benim doktor muayeneye tek kişi alıyor tedbir amaçlı. Oda cocugu oyalar artik 😁 valla dedim erkek olursa sende oğlum oğlum deyip kızımı ikinci plana atarsan seni parçalarım 🤣🤣😂
Cinsiyet işin şakası bir yandan da gerçekten çok kız istiyorum ama bazen de acaba er... diye geçerken hop nabiyon sen diyorum 😂 sağlıklı olsun en basta 🥰

benim de bir kızım var ve yine kızım olsun çok istiyorum eşim de öyle :) allahtan hayırlısı sağlıkla gelsin de :KK200:
minseo minseo konular değişmiş ama ben yine kalça ağrısına döneceğim biraz daha okudum internette D vitamini eksikliği de sebep olabiliyormuş. 5-6 sene önce d vitamini eksikliğim vardı takviye alıyordum. Şimdi düştü mü acaba tekrar diye düşündüm. Bizim aile hekimliği de nedense sadece d vitaminine bakmıyor. Hastaneye gittiğimde ona da baktırmam lazım. Sen d vitaminini kontrol ettirmediysen aklında olsun her olasılığı değerlendirmek lazım 😇

D vitamini eksikliği sırt ağrısı da yapıyor ama rahim genişlediği için bel ve kalça ağrıları olacak maalesef :rapci:
Veee yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi forumda gezinirken karşıma çıktı 🙈 düşük hcg erkek yüksek hcg kız oluyormuş. Hatta kızlarda sabah bulantısı çok olur denmesinin sebebi de bu hormonun yüksek olmasına bağlıymış🤣

benim bir arkadaşımın hem kızı hem oğlu var ikisinde de bulantısı olmadı bu tezi çürütelim :KK52:

Merhaba öncelikle geçmiş olsun yeni gördüm siz de Tekirdağ da yaşıyormuşsunuz ben de ☺️ son adet tarihleri de aynı 🤣 hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Merhaba ben Çerkezköy'deyim merkezde değilim :)

Gunaydinlar 🌻

Tiksinmeyenler bu buyuk nimet ... Ben tiksinmede rekor kirdim:confused: En son dun suyun icme suyunun ilik olmasindan tiksindim 🤷

Bir seyi cok yedim mi o seye veda etmem gerekiyor:cry: o yuzden yemeye korkar oldum. Cunku yedigim az bi sey kaldi. Kendimle kavga ediyorum :KK4: Az ye, biraz daha ye, dur cok yedin.... 😅😅😅
Günaydınn 💛💛 bende senin gibiyim tüm gün canım bir şey istesede yesem diye düşünüyorum ama yok herşey kokuyor. Yesem midem bulanacak gibi. Azıcık bir şey aşersem herşey güzel olacak 🤩🤩

Günaydın kızlar nasılsınız 🌺
Bişey sorcam sizlere. Benim bulantım vs hiç olmadı. Şu iki gündür çok fena mide yanması var. Dünden beri de sol kalçadan bacağıma doğru inen bi ağrı var. Siz de de bu tür şeyler oluyor mu. Yarın doktora gitcem bakalım.

Kızlar bugün çok ilginç bir haber aldım 🤣🤣
Bir arkadaşım 6.ayi geçti gebeliği. Doğuma az kaldı yani. Erkek bebek bekliyorlardı.Neyse geçenlerde kontrole gidiyorlar, daha önceden doğum yapan anneler bilir bebeğin bir kalp kapakçığı anne karnında da kapanabilir, doğumdan sonraki 6.aya kadar vakti var yani. Neyse doktor kapakcik kapanmamış vs deyince bunlar bir telaş bir telaş. Fakültede randevu bulamayınca hemen İstanbula gitmişler. Doktor normal olduğunu doğumdan sonra 6.aya kadar kapanması için vakit olduğunu söylemiş. Ve tatatatataaaaam cinsiyet kız 🌺 tüm herseyleri erkeğe göre aldılar 🤭🤭🤭 Neyse en azından doğumda öğrenmediler 🤣🤣🤣 o yüzden çok erken haftalardaki tahminlere güvenmeyin bak kız 7.ayda şoklandı resmen 🤭🤭🤭

Günaydın kızlar nasılsınız 🌺
Bişey sorcam sizlere. Benim bulantım vs hiç olmadı. Şu iki gündür çok fena mide yanması var. Dünden beri de sol kalçadan bacağıma doğru inen bi ağrı var. Siz de de bu tür şeyler oluyor mu. Yarın doktora gitcem bakalım.
Günaydın canım dün konuştuk kalça ağrısını. Rahim genişlemesine bağlı olarak leğen kemiğinde oluşan baskı sonucu oluyormuş. Benimki sağdaydı ☺️ Bir de d vitaminine dikkat et. Tahlil yaptırmadıysan ona da baktır takviye gerekebilir

Günaydın canım dün konuştuk kalça ağrısını. Rahim genişlemesine bağlı olarak leğen kemiğinde oluşan baskı sonucu oluyormuş. Benimki sağdaydı ☺️ Bir de d vitaminine dikkat et. Tahlil yaptırmadıysan ona da baktır takviye gerekebilir
Mesajları okuyamadım hiç canım. İyi bari rahatladım ciddi bişey değilse 😊 tüm tahlillerim yapıldı. D vitamini ilk öğrendiğimde vermişlerdi. O zamandır düzenli kullanıyorum 😊

Bir arkadaşım 6.ayi geçti gebeliği. Doğuma az kaldı yani. Erkek bebek bekliyorlardı.Neyse geçenlerde kontrole gidiyorlar, daha önceden doğum yapan anneler bilir bebeğin bir kalp kapakçığı anne karnında da kapanabilir, doğumdan sonraki 6.aya kadar vakti var yani. Neyse doktor kapakcik kapanmamış vs deyince bunlar bir telaş bir telaş. Fakültede randevu bulamayınca hemen İstanbula gitmişler. Doktor normal olduğunu doğumdan sonra 6.aya kadar kapanması için vakit olduğunu söylemiş. Ve tatatatataaaaam cinsiyet kız 🌺 tüm herseyleri erkeğe göre aldılar 🤭🤭🤭 Neyse en azından doğumda öğrenmediler 🤣🤣🤣 o yüzden çok erken haftalardaki tahminlere güvenmeyin bak kız 7.ayda şoklandı resmen 🤭🤭🤭
Ben her şeyi Unisex almayı düşünüyorum en mantıklısı 😅🤦‍♀️

Kızlar eşi doktor olan bir arkadaşımız vardı burda ama kimdi hatırlayamıyorum görürse bi el etsin lütfen✋🙏🥰

D vitamini eksikliği sırt ağrısı da yapıyor ama rahim genişlediği için bel ve kalça ağrıları olacak maalesef :rapci:
öyleymiş canım :) bebişler büyüsün de razıyız ağrılara :KK16:

ben de bunu anlamıyorum yaa hadi ultrasonda doktor yanıldı, detaylıda rahim, testis bakılmıyor mu nasıl 6 aya kadar belli olmuyor :skandal: ben özellikle teyit edip görmek isterim detaylıda organlarını mesela

Back