Yok mu istanbulllular ya biz de buluşma ayarlayalım bi hafta içine böyle kıskanmaya başladık :)))
Ben İstanbulluyum
Ne guzel olurduben lisans ustu ogrencisiyim. Tam tez donemindeyim. Vee gebelik bu ne olacagi belli olmaz her firsatta yazmaya calisiyorum. Calisiyorum zaten... Arkadaslarim bile istifa etti arkadasliktan
Ayy ben kızımda yl tezi yazmıştım sen en harikasını yapıyorsun
mochi diye bi markanın vakumlu süt toplama aparatı var , onu deneme şansınız oldu mu ?
bir de yine tecrübeli annelere bir sorum olacaktı, uzun kollu çıtçıtlı body nasıl kullanılıyor? kışın mı mevsim geçişinde mi , üstüne ne giydiriliyor ? kafamda bir türlü oturtamadım uzun kollu bodyleri
Vallahi bu öyle bir kişiye bağlı durum ki ben mesela kışları aşırı üşür kat kat giyinirim kızıma hep kışın atlet gibi içine uzun kollu citcitli badi giydirdim ama benim gibi olmayıp hiç kullanmayan da bir sürü kişi var
Kızlar günaydın. Eşimle gece şu malum12 hafta kuralını kaldırdım. Dün zaten 2 saat kadar yürümüştüm kendimi son günlerde enerjik ve iyi hissediyorum. Korkumu attığım için dün çok istedim. Sonra da günlerdir olmadığı kadar rahat bir uyku uyudum. Bugün de eğlenceli bi şekilde sizinle paylaşırım güleriz falan diyordum. Ama sabah 7 gibi korkunç bir kabusla uyandım o kadar kötüyüm ki. Şu anki en büyük korkumuzun en kanlı halini yaşadım öyle diyeyim. Söylemeye, dile getirmeye bile korkuyorum anlatmıyorum o yüzden.Eşim kan olduğu için rüya bozulmuştur bebeğimiz sağlıklı merak etme dedi ama yine de içim bir türlü rahat değil. İçimi endişe kapladı umarım kötü birşey yoktur. Bi gelse şu randevu görsem bi an önce yavrumu ah ya Allahım korusun hepimizi
Belki birisi ilişkiye girdik kanamam oldu falan demişse etkilenmissindir. Hicbir şey olmaz rahat ol bende geçende bozdum kuralları bir şey olmadı
Öte yandan bende kocama ambargo koyduğum dönemde sürekli kocamın beni aldattığını görüyordum ağlayarak uyanıp kızıyordum ona
Cok kullanisli oluyor. Mesela onu giydirip sonra pijamasini giydirdiniz mi evde miss ... Ben bezi birakana kadar hep kullandim. Mutlaka alin derim... Ama bebekken daha cok onden acmali seyler kullanisli...basindan cikarmalilar zorlayabilir tecrubesi olmayani...
Ayy evet kesinlikle onu acılan gaziler daha kullanışlı ilk zaman çünkü ağlayınca falan elin ayağına karışabiliyor o daha kolay oluyor
Korkma tamamen bilinçaltının oyunu. Ben de dün burda yine belirtim yoktu bebeğin kalbi durmuştu gibi şeyler okudum bütün gece kanamam olduğunu gördüm rüyamda, bi de sabah depremle uyandık tuz biber oldu üstüne. Bu tarz olumsuz negatif şeyler beni de etkiliyor o yüzden çok girmemeye karar verdim muayneye kadar. Zaten belirtim yok iyice takıyorum keşke bu tarz yorumlar yerine daha pozitif şeyler yazılsa.
Evet ya negatif şeyler hakkında konuşmuşsunuz bende özellikle dikkat ediyorum çok etkilenmem ama etkilenenler olabilir diye korkuyorum ben mesela ilk gebeligimde aserdigim şeyi bile demedim çünkü mesela bulunmayan bir şeydir veya çok pahalıdır cani isteyip alamayan olur ben üzülürüm mesela
Diğer yandan ben hem aşırı belirti yasayan hem de hiç belirti yaşamayan insanlara örnek olabilirim çünkü kızımda aşırı belirti yaşadım o zaman da bana bir şey demişlerdi moralim bozulmuştu onu demek istemiyorum sürekli ağlıyordum banyoda çıkartırken