2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Yok mu istanbulllular ya biz de buluşma ayarlayalım bi hafta içine böyle kıskanmaya başladık :)))

Ben İstanbulluyum

Ne guzel olurdu ben lisans ustu ogrencisiyim. Tam tez donemindeyim. Vee gebelik bu ne olacagi belli olmaz her firsatta yazmaya calisiyorum. Calisiyorum zaten... Arkadaslarim bile istifa etti arkadasliktan

Ayy ben kızımda yl tezi yazmıştım sen en harikasını yapıyorsun ben hamilelikte saldım sonra zor toparlayıp bitirdim salmasaydım çocuk dogar doğmaz biterdi doktora da biterdi belki şimdi 3üz olacağını duyunca komple bıraktım okulu artık 4 5 sene sonra af çıkarsa döncem

Vallahi bu öyle bir kişiye bağlı durum ki ben mesela kışları aşırı üşür kat kat giyinirim kızıma hep kışın atlet gibi içine uzun kollu citcitli badi giydirdim ama benim gibi olmayıp hiç kullanmayan da bir sürü kişi var ama mevsim geçişlerinde iyi oluyor onu giydirip yatırıyorum sabah kalkınca üstüne ince bir penye yelek valla kakasi falan çıkana kadar bir yerlerinden giyiyordu

Belki birisi ilişkiye girdik kanamam oldu falan demişse etkilenmissindir. Hicbir şey olmaz rahat ol bende geçende bozdum kuralları bir şey olmadı ayy hele ilk hamileliğimde midem bulandigi dönemde bile her gün yapardık yeni evlilik var bir de serde hicbir kural tanımadık

Öte yandan bende kocama ambargo koyduğum dönemde sürekli kocamın beni aldattığını görüyordum ağlayarak uyanıp kızıyordum ona ben neyden etkilendiysem artık ama hamileyken rüyalar da hakikaten gerçek gibi değişik etkisinden de çıkmak zor

Ayy evet kesinlikle onu acılan gaziler daha kullanışlı ilk zaman çünkü ağlayınca falan elin ayağına karışabiliyor o daha kolay oluyor

Evet ya negatif şeyler hakkında konuşmuşsunuz bende özellikle dikkat ediyorum çok etkilenmem ama etkilenenler olabilir diye korkuyorum ben mesela ilk gebeligimde aserdigim şeyi bile demedim çünkü mesela bulunmayan bir şeydir veya çok pahalıdır cani isteyip alamayan olur ben üzülürüm mesela

Diğer yandan ben hem aşırı belirti yasayan hem de hiç belirti yaşamayan insanlara örnek olabilirim çünkü kızımda aşırı belirti yaşadım o zaman da bana bir şey demişlerdi moralim bozulmuştu onu demek istemiyorum sürekli ağlıyordum banyoda çıkartırken hiç de bir şey olmadı sağlıklı çocuğum oldu şimdi de belirtim pek yok açıkçası bazen hamile olduğumu unutuyorum ani hareketler yapıyorum bana kızıyorlar ama yine çocuklar sağlıklı gittim doktor da dedi iyiler diye yani bazı olumsuzluklar kişisel olarak ortaya çıkabilir ama bunu yayıp kimseyi üzmeye gerek yok

Kışın ben kıyafetin altina giydiriyodum canım çift kat olacak şekilde, mevsim geçişlerinde de atlet üzerine uzun bir body tamamdır

Bende bu konudan muzdaribim canım zaten sıkıntılı süreçler geçirdim ilk defa sağlıkla bu günlere geldim şimdi okuyorum bazen korkuyorum kafama taktım kabuslar gördüm yok 38.haftada ölü doğum olmuş. 3 ay dolduktan sonra kalbi durmuş. Atlattım ama atlatamamışım demekki diyorum bak millet bunları yaşamış ya bende de çyle olursa diye içim içimi yiyor test sonucunda ya bi engel çıkarsa diye sabırsızlanıyorum. Güzel gidişatlardan konuşmak istiyorum. Mesela bulantılardan kabızlıktan yaşadığımız şuan ki hislerden ne bileyim ama motive edici de birsürü yazılanlar var onlarla da motive oluyorum. Biz duygusalız şuan o yüzden her şeyi takıyoruz bilinç altımıza işliyoruz bence. İnşalalh sağlıkl bu süreçlerde geçecek 1 ay sonra neler alacağız neler yapacağız onları konuşacağız artık diye düşünüyorum.

Sana gelene kadar canım gerçekleri yaşayanları okuduk onlar etkiledi beni de ben de rüyamda böyle benzer şeyler görmeye başlamıştım neyse bulantılarım çok fazla oldu üzerine kabız oldum ağrılsrım sızım oldu da aklıma sadeve çektiğim acılarım geliyordu :) şuan bile sadece Totomun ağrısını düşünüyorum sadece resmen zonkluyor Allah düşmanıma vermesin inşallah

Kesinlikle katılıyorum, burada sürekli geçmiş olumsuz tecrubeleri paylaşınca belki o kişi rahatlıyor ama diğer hamilelere olumsuzluk yüklemiş oluyor. Benim belirtim olmasina ragmen hiç rahat değilim, bu konunun belirtiyle alakası yok zaten buna bağlamak cok anlamsız. Doğrusunu bilsek de etkilenebiliyoruz suan hormonlar tavan herseye gözümüz doluyor zaten. Maalesef herkes ince düşünemiyor. Bu yazın umarım grubun sağlıklı iletişimi açısından faydalı olmuştur, açık konuşmak her zaman en iyisidir.
Tabiki endişemizi paylaşalım ama hep geçmiş olumsuzlukları konuşmak grubun enerjisini de aşağıya çekiyor. Ben de etkilenmemek icin artık azaltayim bakmayayim diyorum ama sevdiğim cok arkadaş var burda ve hep benzer süreçlerden geçiyoruz, geçmişten gelip okuyorum yazdıklarınızı. minseo gibi çok fazla olumsuzluk içeren yorumları görmezden gelerek okumaya çalışıyorum. Dilerim kalan sürecimizi keyifli sağlıklı bir şekilde tamamlariz ve doğum sonrası da paylasimlarimiz devam eder

Beni de arıyorlar ayrıldım diyorum hamile misin diyorlar yaw hemen hamileliğe getiriyorlar anlamıyorum ben işten ayrılan birisine hamilemisin diye hayatta sormam aklıma da gelmez zaten :)

Sen baya zor geçiriyorsun ama bi yandan da dediğin gibi stres yapmaya vaktin olmuyor. O da işin pozitifi yönü Ben bi de döngüye girdim. Stres yaparsam bebeğe zarar verir diye stres yapıyorum. Saçma sapan bişey

Kesinlikle belirtiyle alakası yok ben hep diyorum kızımda hiç böyle olmadım belirtilerim yok gibiydi herşeyi diyor içiyordum hatta merdivenden bile düştüm 7 aylıkken hiç bişeyde olmadı ama çoğu yerde birden kesildiğinde belirtiler diyorlar belirtti olmayanlarda demiyor kimse. O yüzden yanlış anlaşılıyor bence. Bu kadar takılmamak lazım belirti olayına bence belirtisi olmayanlar çok şanslı keşke benimde hiç olmasaydı. Allah’ın lütfu kızlar size şanslısınız :)

Aaa orayı biliyorum bende canım e bebek te var kocaman
Evet canım buraya yakın olanlara tavsiye ederim kısa zaman önce hediyelik eşya bakmak için gitmiştim resmen büyülendim öyle güzel şeyler vardı ki aklınd açıcılar fikri olmayan insan bile o gece çocuk yapmaya karar verirdi

Ben de tavsiye üzerine almistim ama bilmem sütüm az geldiğinden midir ben hiç memnun kalmadım hastane tipi almistim. Genelde birçok anne memnun kalıyor ama
Canın evet çekim gücü hastane tipi kadar değil, mesela benim ilk zamanlar sütüm çok azdı, çoğalana kadar lansinoh ta çok uğraştım çekimi az geldi süt gelmedi vs vs. Ama çoğaldıktan sonra çekimi yeterli geldi uzun süre aktif kullandım, sonra göğüsler terbiye olunca ve çalışmayınca kullanma ihtiyacım kalmadı.

Dimi birsürü çok güzel şey var insanın hepsini alası geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…