2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben de 6+3 te çok net bir şekilde duymuştum eğer cihaz iyi ise siz de duyarsınız büyük ihtimalle duymasanız bile ekranda kalp atışını görürsünüz .
Tesekkur ederim insallah duyarim sizinde saglikla ilerlesin insallah 🙏

Her Kanama da veya lekelenmelerfe korkmayın diyor hekimler Burada da lekelenmesi ve kanaması olan arkadaşlar oldu bir kaç hafta önvesinden ama kesildi sonrasında doktorunla görüş mutlaka Progestan fitil verir sana gerek duyarsa da iğne de verir her ihtimale karşı düşük riskini engellemek için canım. Ama korkma sakın bebeğini de strese koyma. Rabbim sağlıkl kucağınıza almayı nasip etsin inşalalh 🙏🙏
Teşekkür ederiz inşallah aradım doktorumu aradım progestan verdi

Eki Görüntüle 3110516
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım sizce cinsiyet ne olabilir ? 🥰
Bir de sizde de kanama oldu mu bugün doktora gittim ama bebek sağlıklı kanama alanı yok iğne vuruldum progestan sabah akşam al dedi zaten kullanıyordum sebebi ne anlayamadık inşallah geçer
Merhaba, aramiza hoş geldiniz 😊 ben kız diyorum hafi bakalım tahminler tutacak mi çok merak ediyorum 😆

Merhaba arkadaşlar grupta kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar vardı Leedong Leedong seni hatırlıyorum ben hamile kalmadan önce kabızlık çok yaşardım hamile kaldığımda beri maşallah günde 2 3 defa tuvalete cikiyorum bir yerde okudum kabızlık için normalde magnezyum kullananlar varmış ben de hamilelik başından beri magnezyum kullanıyorum ama kabızlık için değil belki o iyi gelmiştir doktorunuza bir danışın isterseniz
Evet canm magnezyum takviyesi kabızlığı engelliyor. Bende ilkinde kullanmıştım. Duphalac , dulcosoft tan sonra vermişti hatta. Hatta yanlış hatırlamıyorsam, hafızam beni yanıltmıyorsa Magnesie calcine idi. Yarısı yesil yarısı beyaz bir kutu.

Kizlar saglik ocagina gidip mutlaka kayit actirmak gerekiyor mu? Ben gitmedim saglik ocagina. Zaten yatiyorum kac gundur
Evet canım, kimi sağlık ocağı sistemine düşenleri arayıp çağırmış benimki hiç aramadı ben gidip kendi kaydımı açtırdım. Sizin eksik tahlilleri felan istiyorlar form dolduruyorlar. Gebelik sürecinde tetenoz asi takibini ve bebek doğduktan sonra bebeğin rutin takibini yapıyorlar. Sizi aramadilarsa ve siz gidemeyecek gibiyseniz telefonla arayıp bilgi verin, bulantilarimdan vs yataktan kalkamıyorum dersinzi belki telefondan da yardımcı olurlar .

Kızlar 👋🏻 selam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
Bu testi yaptıran var mı aranızda ? Kafam karıştı da
2li 3lu test konusunda yapilamama sebebiyle ilgili bilgim yok ama ben fetal dna testini araştırırken çoğul gebeliklere bakılamaz tarzında bir ibare görmüştüm bir firmanin sayfasinda. Görsel olarak ekledim. Hepsinde aynı durum olmayabilir tabi ama aaştırırken firmayı bu durumu özellikle sorarsanız ilerde sorun yaşamazsınız canım.

Eklentiler

• Screenshot_20220810-013007_Chrome.jpg
    Screenshot_20220810-013007_Chrome.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 23
Selam canlar🤩
Öncelikle yanıyorum canlar mide yanıyor 😅evde soguk su kalmadı dondurma kalmadı klimanın karşısında yaşamımı idame ettiriyorum kıpırdamıyorum yerimden🤣oturduğum yerden 1,5 kilo aldım ne yapıcam hiç bilmiyorum geçmiyor bu ateş🤭
Benim çok önce geldi o durum 😒 hiç yalan söylemeyceğim geçmiyor canım daha artıyor benim her geçen gün 😁 umarım sizin bende olduğu gibi doğumdan sonrada kalmaz 🙃🙄

Teşekkür ederiz inşallah aradım doktorumu aradım progestan verdi
Kuzum konuyla bağımsız bir şey soracaktım. Sizin sat 19 Haziran değil miydi. İmza kısmındaki hamile günlüğünde tahmini doğum mart başı hafta olarak 11.hafta yazıyor acaba ben mi yanlış yazdım listeye emin olamadım. Sat 19 hazirana göre 7+3 lerde olmanız gerekmiyor mu?

Yok kuzum doktoruma güvenim tam ama sadece süreç uzadıkça daha çok üzülücem diye söyledim. Kanama da arttı zaten. Acil bi durum olursa mutlaka yönlendirir beni bi yere. Ağrım çok şiddetli değil o yüzden bekliyorum
Kötü düşünmek istemiyorum hep iyi olsun istiyorum 😔iğneleri olun bakalım belki kanama durur, ben böyle durumlarda ne diyeceğimi hiç bilemiyorum . Ama inşallah en yakın zamanda güzel ve hayırlı haberler alırsınız 🤲

Kızlar o kadar yoruldum ki bugün , kasık ve bel agrim basladi 😶
Birkaç gündür çok rüzgar vardi diye kzii sahile indirmemisrim bugün rüzgar azalınca hadi indireyim dedim dalgalı denizden çıkaramadım sürekli kacma kovalama modundaydik. Eve gelirken parka kaçma macerasında kovalamaca yaşadık. Aksam değişiklik olsun diye mini lunaparka götürdüm beni tramboline soktu elele tutuşup yarım saatten fazla zıpladık 😪 üstüne kendini taşıtması da cabası. Hani bu geceyi kanamasız atlatsam gerisi kolay diyebilecegim bir gün geçirdim....

Evet canım, kimi sağlık ocağı sistemine düşenleri arayıp çağırmış benimki hiç aramadı ben gidip kendi kaydımı açtırdım. Sizin eksik tahlilleri felan istiyorlar form dolduruyorlar. Gebelik sürecinde tetenoz asi takibini ve bebek doğduktan sonra bebeğin rutin takibini yapıyorlar. Sizi aramadilarsa ve siz gidemeyecek gibiyseniz telefonla arayıp bilgi verin, bulantilarimdan vs yataktan kalkamıyorum dersinzi belki telefondan da yardımcı olurlar .
Ben sağlık ocagini arıyorum cevap vermiyor 🤭 evime 100 MT ama hiç gidesim yok

Birkaç gündür çok rüzgar vardi diye kzii sahile indirmemisrim bugün rüzgar azalınca hadi indireyim dedim dalgalı denizden çıkaramadım sürekli kacma kovalama modundaydik. Eve gelirken parka kaçma macerasında kovalamaca yaşadık. Aksam değişiklik olsun diye mini lunaparka götürdüm beni tramboline soktu elele tutuşup yarım saatten fazla zıpladık 😪 üstüne kendini taşıtması da cabası. Hani bu geceyi kanamasız atlatsam gerisi kolay diyebilecegim bir gün geçirdim....
Geçmiş olsun ama trambolinde yarım saattn fazla ziplamaniz bu aylarda sakıncalı değil mi? Ve maşallah bir gunde bu kadar enerji 🧿🧿ben 1 yere gitsem pert

Kötü düşünmek istemiyorum hep iyi olsun istiyorum 😔iğneleri olun bakalım belki kanama durur, ben böyle durumlarda ne diyeceğimi hiç bilemiyorum . Ama inşallah en yakın zamanda güzel ve hayırlı haberler alırsınız 🤲
Ben de senin gibiyim, teselli edecek cümle bulunmuyor. Hayırlısı buymuş deyip geçicez napalım. Allah sizin kuzularınıza sağlık versin ❤️

Canım kendini çok yormuşsun keşke eşinle binseydi sen mümkünse çok hareketli şeyler yapma bir süre. Umarım bir sıkıntı çıkmaz ağrılarında geçer bir an önce canım. 💐

X