canım ben de aynı durumdayım ya, normalde protein yumurta sebze yerim deli gibi resmen ekmek peynir domates besleniyorum.onu da yemesem yemem.
canım çokkkk sevindim ya :) tebrik ediyorum, devamı da sağlıklı rahat ilerlesin inşallah
doktorum bana da kahve çay da sorun yok dedi, içebilirsin dedi, asıl ekmek börek çörek öyle şeylerden kork dedi, protein ağırlıklı besleneceksin dedi, et tavuk balık yumurta peynir yoğurt kefir bunları istiyor.
Aaaaa benim de iş yerim ümraniyede :) hem de ben de Eylülde 39 oluyorum, ben de aynı şekilde yaştan endişeliyim ama orda işi doktoruma bıraktım, o ne isterse onu yaptıracağım...kadında 25 30 yıllık doktor gerekli olanı isteyecektir diye düşünüyorum. ne önerirse yaptıracağım zaten
yok canım kendiliğinden geçmedi, bizim sıkıntımız bebekken anlaşılmadı yüzü falan hep kırmızı idi sarışın bebek cildi hassas dediler atopik dermatit dediler meğer çocuğumda doğuştan süt alerjisi varmış, 2 yaşına kadar gören hiçbir doktor anlamadı sonra alerji belirtileri arttı...4.5 yaşına kadar süt ürünü içermeyen besinlerle beslendi, 4.5 yaşında hocamız çok ağır ilerliyor böyle olursa bu çocuğun durumu astıma çevirebilir bu hızla giderse 8 yaşına kadar geçmez dedi, biz de astım olur diye korktuk ve süt aşısı diye bir yöntem tavsiye ettiler, türkiyede az uygulanan bir yöntem.10 gün hastanede kaldık, oğluma 1 damladan başlayarak her adım dozajını artırarak sulandırarak süt verdiler...vücudu süte alıştırdılar aslında, çıkınca da hastaneden 3 ay evde belli limitte süt vererek devam ettik ve kurtulduk çok şükür.
canım geçmiş olsun, ben de inşallah 2.ci de alerji olmaz diye dua ediyorum
benim yaş farkı oğlumla 8 yaş olacak ama şu an çok pişmanım keşke erken olsaydı diyorum, oğlum çok yalnız büyüdü...zaten o istedi artık dayanamadım belli bir yerden sonra oldu, şu an herşeye 0dan başlayacağım, bir daha istemeyiz diye ne var ne yoksa da dağıtmıştım, tekrar 0dan başlamakta bana çok zor geliyor.bence yaşlarının yakın olması iyi yani, biz kariyer vb. yoluna öyle kaldı gitti, köprüden önceki son çıkışta ( yaş 39 malum ) yaptık bir çılgınlık bakalım