- 5 Mart 2013
- 23.532
- 44.646
6+2 de kalp atışlarını gördük 7+2 de dinletti canım bizeMerhaba kizlar nisan annelerinden yaziyorum persembe randevum var 6+1 olmus olucam sizce kalp atisi duyma ihtimalim var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+2 de kalp atışlarını gördük 7+2 de dinletti canım bizeMerhaba kizlar nisan annelerinden yaziyorum persembe randevum var 6+1 olmus olucam sizce kalp atisi duyma ihtimalim var mi
4 gundur benim de kahverengi lekelenmem var. Bana da kesede filan bi kanama alani gorunmuyor. Yerlesme kanamasidir dedi. 2 defa proluton igne yaptirdim. Sabah aksam progestan kullaniyorum. Tuvalet disinda kalkma dedi. Ama hala gecmedi
Evet canım yarında 11 haftalık oluyor ben happy mom uygulamasını birde gün gün gebelik kullanıyorum istersen bakabilirsin indiripKızlar ben geçen hafta salı günü 9+6 ydım bugünde 10+6 mı oluyorum ben hesaplayınca hep geriye düşüyorum beceremedim bı gebelik takvimi indirdiniz mi kullanıyor musunuz kızlar bende faydalanmak istiyorum. Birde yazıyorsunuz şunu yedim bunu yedim maşalllah ya benim bir türlü iştahım açık değil iki lokma yiyorum tok gibi şişkinlik oluyo sonra biraz zaman geçiyor kurt gibi acıkıyorum ama yesem midem bulanacakmış gibi oluyorum. 3 gündür iyiym ama hiç çıkartmadım serum taktırmıyorum da artık. Mide yanması ve asiti çok gazla bende. Belim ağrıyor ara ara kasıklarımda ağrıyor. Salçalı yemeklerden tiksindim yaptırmıyorum kardeşime makarnayı tereyağlı yapıyor ayranla içiyorum kavurulan salça kokusu midemi çok bulandırıyor.bulantısı olan arkadaşlar siz neler yiyorsunuz ?
Demek ki bu haftalarda olabiliyor. Ilk hamileligim de cok riskliydi ama hic boyle kanama yasamamistim. Insallah cabucak gecer
Öyleymiş canım dün de lavenderbrown yaşadı ama sorun çıkmadı onda da kanama alanı vs yoksa korkma, benim de 8+3 te oldu lekelenmem benim de sorun çıkmadı geçti sonraDemek ki bu haftalarda olabiliyor. Ilk hamileligim de cok riskliydi ama hic boyle kanama yasamamistim. Insallah cabucak gecer
Icim rahatladi canim tesekkur ederim. Burda birbirimize destek olmamiz cok guzelÖyleymiş canım dün de lavenderbrown yaşadı ama sorun çıkmadı onda da kanama alanı vs yoksa korkma, benim de 8+3 te oldu lekelenmem benim de sorun çıkmadı geçti sonra
Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben de 6+3 te çok net bir şekilde duymuştum eğer cihaz iyi ise siz de duyarsınız büyük ihtimalle duymasanız bile ekranda kalp atışını görürsünüz .Merhaba kizlar nisan annelerinden yaziyorum persembe randevum var 6+1 olmus olucam sizce kalp atisi duyma ihtimalim var mi
Aynı canım ben de bulantılarım çok daha iyi durumda fakat iştah hala sıfır ve kilo vermeye de devam ediyorum ,ben de salçalı yemek ağzıma koyamıyorum peynir ekmek,gevrek ayran ,bazen beyaz çorbalar yumurta falan kesinlikle ağzıma koyamıyorum zaten öğünlerden sonra o gaz beni de mahvediyor tüm yediklerim ağzımda sabahları 2 ,3 parça ceviz atabiliyorum tamamen aç kalmamak için öğlen saat 1 den önce yine bişey yiyemiyorum ama midem de hep kazınır halde .Yapacak bir şey yok beklemekten başka sağlık olsunKızlar ben geçen hafta salı günü 9+6 ydım bugünde 10+6 mı oluyorum ben hesaplayınca hep geriye düşüyorum beceremedim bı gebelik takvimi indirdiniz mi kullanıyor musunuz kızlar bende faydalanmak istiyorum. Birde yazıyorsunuz şunu yedim bunu yedim maşalllah ya benim bir türlü iştahım açık değil iki lokma yiyorum tok gibi şişkinlik oluyo sonra biraz zaman geçiyor kurt gibi acıkıyorum ama yesem midem bulanacakmış gibi oluyorum. 3 gündür iyiym ama hiç çıkartmadım serum taktırmıyorum da artık. Mide yanması ve asiti çok gazla bende. Belim ağrıyor ara ara kasıklarımda ağrıyor. Salçalı yemeklerden tiksindim yaptırmıyorum kardeşime makarnayı tereyağlı yapıyor ayranla içiyorum kavurulan salça kokusu midemi çok bulandırıyor.bulantısı olan arkadaşlar siz neler yiyorsunuz ?
Kanama daha da arttı tatlım boşa umutlanmanın da anlamı yok artık, kendimi daha çok üzeceğim diğer türlüCanim başka bir doktora görün istersen, belki umut vardır bilemeyiz
Banu çiftçiyi ekledim ona da baktım sanki o daha detaylı gibi geldi bana canım bilmem zaten pek uygulamayla işim yok günler karışıyor diye istedim hesaplarken mesela ben 10+7 ye kadar düşünüyordum ama meğer hesaplanırken 10+6 ya kadar oluyor tabi ben yanlış hesapladım bu yüzden benim bugün 11+0 olmam gerekiyordu o zamanEvet canım yarında 11 haftalık oluyor ben happy mom uygulamasını birde gün gün gebelik kullanıyorum istersen bakabilirsin indirip
Yok kuzum doktoruma güvenim tam ama sadece süreç uzadıkça daha çok üzülücem diye söyledim. Kanama da arttı zaten. Acil bi durum olursa mutlaka yönlendirir beni bi yere. Ağrım çok şiddetli değil o yüzden bekliyorumCanım takibinizi yapan doktor sizi riske atacak bir şey yapmaz canım, çünkü sizin sorumlulugunuzu taşıyor. Belkide düşündüğü ihtimaller vardır. Sizde hep iyi düşünün. Eğer kötü bir durum olduğunu düşünce güvendiği meslektaşına sizi yonlendirirdi diye düşünüyorum.. isterseniz siz yine başka bir doktordan da görüş alabilirsiniz durumunuzla ilgili. Kafanızdaki soru işaretleri netlesmis olur hem.
Bende ilk başlarda öyle düşünüyordum +7 vardır diye meğerse öyle hesaplanmıyormuş canım ayy ne güzel büyüyorlar bebişler bende yarın 10. Haftama gircem allahın izniyle canımBanu çiftçiyi ekledim ona da baktım sanki o daha detaylı gibi geldi bana canım bilmem zaten pek uygulamayla işim yok günler karışıyor diye istedim hesaplarken mesela ben 10+7 ye kadar düşünüyordum ama meğer hesaplanırken 10+6 ya kadar oluyor tabi ben yanlış hesapladım bu yüzden benim bugün 11+0 olmam gerekiyordu o zaman
Allah razı olsun canım, bütün dualarını Allah kabul etsinYaa sorma fakir ama gururlu bir çocuk olacak bir de biz ilk öğrendik şok olduk tabi hep ikiz ihtimali aklımıza gelmişti ama üçüz hiç düşünmemiştik diyoruz üçüz düşünmedik diye bir tanidiga o da diyor o üçüncü çocuktan yüzünüz gülecek görürsünüz sevin onu dedi seviyoruz tabi canımız o minik yumurtadan canlanan mucizemiz o Allah isteyen herkese tattırsın
Inşallah canım ben tespih çekerken sana da dua ederim Allah hepimize yardımcı olsun
Cinsiyet tahmini için resim atarim büyümüş olur benimkiler baya bakalım sağlıklı olsunlar da
Ben de 7+2 de sağlık ocağına gidip kayıt açtırdım tahlil bile yaptirmadilar devlet hastanesi yapsın hepsini habire kan aldirma sana da yazik dediler dün beni aramışlar hamileymissiniz kaydiniz dustu diye eee ben kaydı neden açtırdım o zaman şaka bir yana hatırlamadılar bile gittiğimi ya insan en azından üçüz gebeyim onu hatırlar sadece tetanoz aşısı gelip olun dediler o kadar onun için gün almaya gelin dediler ama onun için gün bile vermişlerdi yani bizim saglik ocağında bir cacik yok onu anladim insallah diğer arkadaşlarda vardır
Ya hemen kürtaj yerine şans vermek istedi sanirim belki de umut vardır dua edelim sana çok ya Allah'tan umut kesilmez
Ayy öyle gibi yazmışım çünkü benim hatam ama rüyamda gördüm hatta bir uyandım ağlamış gibi böyle değişik dün gece de bir şey gördüm ama ne gördüm hatırlamıyorum yine korkuyla uyandım hatta uyuyamadım geri sokak hayvanları konusunda haklisin valla ne diyeyim bizim orası Istanbul un yeni gelişen bir bölgesi ve ormanlara çok yakın olduğu için aşırı köpek var sokaklarda ama genelde çok sakin hayvanlar yemek de veriyoruz kendini sevdiriyor ev kopegiymisçoğu belli bizim orda da insanlar genelde iyi davrandığı için pek kötü davranışlarını görmedim ben bazen birbirleri ile kavga ediyorlar o kadar yine de yazık ama bizim insafınızla yaşıyorlar sahip çıkılmalı hepsi de çok güzel hayvanlar valla bizim site ve karşıda bir odabaşı var biz besliyoruz hep bir ara çok artmıştı ve saldırganlar da varmis aralarında onları topladılar şuan biraz daha az ve insancıl türler gelmiş genelde herhalde kızım bile yemek götürüyor babasıyla hele Ülkü gelince hiç üstlerine doğru gitmiyorlarmış yemeği bırakıp uzaklaşınca gidip alıyorlarmış gerçekten yazik bir heves ugruna o canlilari sokaga birakmak ben korkarim dedigim gibi ama icim aciyor su alemde insan kadar cani bir varlik yok herhalde
Hadi hayırlısı olsun canım senin de rabbim sağ sağlim kavuştursun bizleri. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah canım.Bende ilk başlarda öyle düşünüyordum +7 vardır diye meğerse öyle hesaplanmıyormuş canım ayy ne güzel büyüyorlar bebişler bende yarın 10. Haftama gircem allahın izniyle canım
Ahh canım benim teşekkür ederim inşallah allahın izniyle sağ salim rabbim o günleri görmeyi nasip etsin bütün herkeseHadi hayırlısı olsun canım senin de rabbim sağ sağlim kavuştursun bizleri. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah canım.
O haftalarda oluyor genellikle lekelenme korkma canım eğer çok artarsa doktoruna bildir yinedeKızlar merhaba 6+3 gebelikte kahverengi lekelenme normal mi bugün kalp atışını duyduk doktor herhangi bir tehliken var demedi fakat eve gelince bi baktım lekelenmem olmus normal mi
Benim de kalp atisini gordugumuz gun basladi. Ama doktora gorunmende fayda var. Eger progestan filan kullanmiyorsan baslatirKızlar merhaba 6+3 gebelikte kahverengi lekelenme normal mi bugün kalp atışını duyduk doktor herhangi bir tehliken var demedi fakat eve gelince bi baktım lekelenmem olmus normal mi
Her Kanama da veya lekelenmelerfe korkmayın diyor hekimler Burada da lekelenmesi ve kanaması olan arkadaşlar oldu bir kaç hafta önvesinden ama kesildi sonrasında doktorunla görüş mutlaka Progestan fitil verir sana gerek duyarsa da iğne de verir her ihtimale karşı düşük riskini engellemek için canım. Ama korkma sakın bebeğini de strese koyma. Rabbim sağlıkl kucağınıza almayı nasip etsin inşalalhKızlar merhaba 6+3 gebelikte kahverengi lekelenme normal mi bugün kalp atışını duyduk doktor herhangi bir tehliken var demedi fakat eve gelince bi baktım lekelenmem olmus normal mi
Amin cnm inşallahAhh canım benim teşekkür ederim inşallah allahın izniyle sağ salim rabbim o günleri görmeyi nasip etsin bütün herkese