2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım ben yaptırmayacağım nifty, ikili ve detaylı yaptıracağım ben. dr ile görüştüğümde bana 2 seçenek sundu nifty testi için biri türkiyede yapılan diğeri amerikaya gönderilen ama amerika daha iyi dedi. nifty biliyorsun zaten bi tanı testi değil tarama testi belli başlı genetik hastalıkları inceliyorlar. Rheaa Rheaa Laboratuvarın adını asistanından öğrenip yazarım ama baya pahalıydı 2-3 hafta önce 6500 tl ye geliyordu türk lirası ile şuan 8 i geçmiştir diye tahmin ediyorum.
canım merak ettim ikili yi neden yaptıracaksın? ben de sadece detaylı ultrason baktırıcam, önceki hamileliğimde de oyle yapmıstım. ikili de yuzde yuksek cıkmayacak mı

canım ben yaptırmayacağım nifty, ikili ve detaylı yaptıracağım ben. dr ile görüştüğümde bana 2 seçenek sundu nifty testi için biri türkiyede yapılan diğeri amerikaya gönderilen ama amerika daha iyi dedi. nifty biliyorsun zaten bi tanı testi değil tarama testi belli başlı genetik hastalıkları inceliyorlar. Rheaa Rheaa Laboratuvarın adını asistanından öğrenip yazarım ama baya pahalıydı 2-3 hafta önce 6500 tl ye geliyordu türk lirası ile şuan 8 i geçmiştir diye tahmin ediyorum.
İkili üçlü düşünüyorsunuz anladım şimdi.
Ben araştırmaya çalışıyorum Bakalım içime hangisi sinecek..

canım merak ettim ikili yi neden yaptıracaksın? ben de sadece detaylı ultrason baktırıcam, önceki hamileliğimde de oyle yapmıstım. ikili de yuzde yuksek cıkmayacak mı
yaşım 29 canım o yüzden 2 li yaptırırım dedim 35 üzeri olsam onu da yaptırmazdım heralde bence en önemlisi detaylı ultrason onun için çok iyi bi doktor bulup gideceğim

Eklentiler

• Screenshot_20220809_095826_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20220809_095826_com.whatsapp.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 37
bu ürünün içeriğinde retinyl palmitate, solvent, paraffinum liquidum ve BHT var. hepsi kansorejen çok zararlı maddeler. FDA özellikle hamilelerin kullanımının riskli olduğunu belirtmiş. sizin derinizden emilip bebeğe geçecek bi ürün olduğu için hamilelikte temiz içeriğe çok dikkat edin derim.
Ben bu konu hakkında inanın hiç bir bilgiye sahip değilmişim onu anladım :) Teşekkür ediyorum o zaman bunlara dikkat ediyoruz

Bana özelden ya da sakıncası yoksa burdan yazarsanız sevinirim detayları, hangi lab acaba
Kendi bünyelerinde mi çalışıyorlar? Yoksa başka merkez lab a mı gönderiyorlar doktorunuz kimdi? Ben İzmir’e sık geliyorum düşünebilirim
Doktorum Alsancak ta Opr Dr Övgü Özkan Doğan
Laboratuvarda muayenehaneye 5 dk yürüme mesafesin de denildi ben direk yetkili kişi ile görüştüğüm için laboratuvar ismini sormadım kendi bünyelerinde ekipleri var 3 seçenek sunuldu Türkiye de çalışma imkanları ,Amerika’ya ve de İngiltere’ye gönderim seçenekleri mevcut ben burda yapılmasını tercih ettim çünkü önemli olan ülke değil hangi teknoloji ile çalıştıkları dedi doktorum da ve yine en önemli ekip denildi hepsi de genetik alanında uzman doktorlar ben bunlara dikkat ettim .Bir de bütün anomalilerin araştırılmasını kapsayan testi tercih ettim sizin belirlediğiniz testlere göre fiyat azaladabiliyor denildi ama ben dediğim gibi hepsini kapsayan bir test olmasını istedim .En önemlisi de doktorumun oradaki genetik doktoru ile iletişim halinde oluyo olması farklı bir şey de isteyeceğim zaman tekrar tekrar kan aldırmak yerine bir telefonla halledebilirim kan da farklı bir şeyin incelenmesini talep edebilirim dedi doktorum .Aynı zamanda Talatpaşa laboratuvarı da önermişti .

ben nifty yaptırmayacağım ama doktorum amerika'ya gönderilen testin daha güvenilir olduğunu söyledi, sanırım genoks firması ankarada bakılıyor onu çok önermemişti bilginiz olsun
Testin hangi ülkeye gönderildiğinden çok hangi teknoloji ile çalıştığı ve inceleyen ekibin uzmanlık alanlarının ne olduğu çok daha önemli demişti bana da doktorum .Şuan zaten bir çok ülkede bu fetal DNA yaygın fakat kullanılan teknolojinin ismi önemli demişti adını da vermişti fakat ben unuttum .

Testin hangi ülkeye gönderildiğinden çok hangi teknoloji ile çalıştığı ve inceleyen ekibin uzmanlık alanlarının ne olduğu çok daha önemli demişti bana da doktorum .Şuan zaten bir çok ülkede bu fetal DNA yaygın fakat kullanılan teknolojinin ismi önemli demişti adını da vermişti fakat ben unuttum .
olabilir canım ben dediğim gibi yaptırmayacağım için çok araştırmadım detaylı da sormadım doktora genel bi konuştuk sadece. fakat ben genoks ile şikayet çok duydum, şikayetvar a da yazmışlar yanlış sonuçlar ile alakalı o yüzden onu en başta elemiştim kafamda zaten sonra da yaptırmamaya karar verince diğer seçenekleri araştırmadım. bu arada yaptırmadan önce hangi firma ile çalışacaksanız arayıp detaylı bilgi mutlaka alın doktorunuz haricinde, fikriniz değişebiliyor ejce ejce Rheaa Rheaa

Doktorum Alsancak ta Opr Dr Övgü Özkan Doğan
Laboratuvarda muayenehaneye 5 dk yürüme mesafesin de denildi ben direk yetkili kişi ile görüştüğüm için laboratuvar ismini sormadım kendi bünyelerinde ekipleri var 3 seçenek sunuldu Türkiye de çalışma imkanları ,Amerika’ya ve de İngiltere’ye gönderim seçenekleri mevcut ben burda yapılmasını tercih ettim çünkü önemli olan ülke değil hangi teknoloji ile çalıştıkları dedi doktorum da ve yine en önemli ekip denildi hepsi de genetik alanında uzman doktorlar ben bunlara dikkat ettim .Bir de bütün anomalilerin araştırılmasını kapsayan testi tercih ettim sizin belirlediğiniz testlere göre fiyat azaladabiliyor denildi ama ben dediğim gibi hepsini kapsayan bir test olmasını istedim .En önemlisi de doktorumun oradaki genetik doktoru ile iletişim halinde oluyo olması farklı bir şey de isteyeceğim zaman tekrar tekrar kan aldırmak yerine bir telefonla halledebilirim kan da farklı bir şeyin incelenmesini talep edebilirim dedi doktorum .Aynı zamanda Talatpaşa laboratuvarı da önermişti .
Bilgiler için teşekkür ederim🌈
Çalışılmasını istediğiniz testin tam adı nedir?

Beni listeden silebilirsiniz kizlar bebegimin azicik atan kalbi geçen hafta durmus hepinize saglikli gebelikler diliyorum insallah son kayip ben olurum baskada kimse kaybetmez bebeğini saglicakla kalin allaha emanet olun ❤️🤲
canım çok üzüldüm sağlıkla en kısa sürede yine bu heyecanı yaşarsın inşallah bende mart ayında bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum şimdi yine aynı heyecanı yaşıyorum kendini üzme en kısa sürede toparlan ve sağlığına kavuş :) Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah :)

X