2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Nifty testi fetal DNA ile aynı testmış canım sordum fiyatını 350$ dediler 6,300 e falan geliyor randevu aldım cuma yapılacak bana. Benim düşük geçmişim var 6 tane o yüzden yaptırmam gerekiyordu tarama testini canım. Hayırlsıyla inşallah temiz çıkarlar hepsi kimseden üzücü haber almam ben burada güzel şeyler okuyunca gerçekten de hep umutlu oluyorum pozitif enerji alıyorum kızlar inşallah en güzel zamanlarımızı konuşuruz aldıklarımızı birbirimize tavsiye ederiz rabbim güzel günleri göstersin bize sağlıkla 🙏
inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım :dua:
Benim tansiyon düşünce basim döner sersem gibi olurum yüksek tansiyondan korktum acikcasi sagol canim bnim gidebilirsem saglik ocagina giderim havada aşırı sicak 😔
başını soğuk suyun altına tut canım en etkili yöntem o ama mutlaka bi takipte yap belki de tansiyonla alakalı değildir ama alakası varsa da ona göre önlem alırsın

Pek iyi haberler veremeyeceğim 😔 daha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 😔 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım
ne desem bilemedim çok üzgünüm :KK43:

Kizlar adana sehir hastanesinde amniyosentez yapiliyor mu

canım ben yaptırmayacağım nifty, ikili ve detaylı yaptıracağım ben. dr ile görüştüğümde bana 2 seçenek sundu nifty testi için biri türkiyede yapılan diğeri amerikaya gönderilen ama amerika daha iyi dedi. nifty biliyorsun zaten bi tanı testi değil tarama testi belli başlı genetik hastalıkları inceliyorlar. Rheaa Rheaa Laboratuvarın adını asistanından öğrenip yazarım ama baya pahalıydı 2-3 hafta önce 6500 tl ye geliyordu türk lirası ile şuan 8 i geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Öğrenirsen çok sevinirim cnm 🙃bilgimiz olsun. Ben çok kararsızım gerçekten 🥴

Pek iyi haberler veremeyeceğim 😔 daha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 😔 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım
Peki kese içi boş mu yolk var mıydı

Canim bol bol dua et ..ben kimyasal yasadim ,10 haftalikti kalpi durdu kurtaj oldum seni cok iyi anliyorum ..ama guzel dusun her seyin hayirlisini iste biz ne yaparsak yapalim olan oluyor ..benim dr esi 2 kere dusuk yapmis dedi ki bak ben dr oldugum halde bir sey yapamadim lutfen demisti Allaha birak ...nasip diyorum her sey
Canımsın ne güzel söyledin 🙏🙏
Hepimiz sağlıcakla kavuşalm evlatlrmza

Güzel annecikler
Oğlumun doğum günü dündü ama evde yapmak istemedim bugüne yer bulabldk.
Hazırlık derken kafam rahatladı bulantım çok az oldu. Dedim ki evden çıkıp bir şeylere verince daha kendimi dinlemedim demek ki bulantı çare= meşguliyet terapisi 🤭🤭❤️

Kızlar sırtta yanma neden olur acaba sırtımda yanma hissi geliyor ara ara benim
Midende gaz varsa sırtına vuruyordur muhtemelen canım
O zaman seni hazır yakalamışken, saçlarım çok uzun ve dökülme sorunum var, şampuan konusunda nelere dikkat etmek gerekir :)
Canım saçını kestir en kesin çözüm o 🙈 benim de uzadığında çok dökülüyor kestirince duruyo dökülmesi. Şu an hormonlardan dolayı aslında saçlarımız daha güçlü ve daha hızlı uzuyor ama şampuan içeriği soruyorsan şampuanlarda en tehlikeli içerik peg diye bi madde var ona dikkat etmek lazım bi de paraben ve silikon. Ben şuan syoss pure kullanıyorum (mavi şişe) diğerlerine nispeten çok daha temiz içerikli

Eklentiler

• Screenshot_20220809_095826_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20220809_095826_com.whatsapp.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 31
Diyecek bişey yok kuzum, yine nasip olmadı 😔 eşim de tüp bebek istemez muhtemelen, konuşamıyoruz bile.. bizim nasibimizde çocuk yok demek ki ..
Öyle deme canım neden istemesin devlet destekli deneyebilirsin eşin dna hasarı testi yaptırmış mıydı canım?

Baya da planlısın maşallah 😀 E tabi üç tane yeni yavru geliyor aileye istersen planlama dimi 😂 Yalnız 3 bebek de ablalarına benzerse size eşya dayanmayacak gibi 😍😅

Ahaha ben plancıyım meslek olarak da ondandır mesleki deformasyondur o 🤣🤣🤣 ayy eşya kısmı en katlanır kısmıydı pek benzemezler umarım ablalarına 🤣 en azından uyku problemimiz kızım kadar olmasın yeter 🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana bir kiz çocuğun bu kadar yaramaz ve huysuz olduğunu düşünmezdim 🤦‍♀️ oğlu olanlarla aynı dertleri yaşıyor olmak şaşırtıyor beni 🤣🤣🤣

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun inşallah :KK28:

Benim gibi yumurta yiyemeyen, yemek istemeyen var mı sabahları asla yemek istemiyorum kendimi de zorlamak istemiyorum yemiyorum o yüzden :KK17:

Ben eskiden her gece yatmadan süt içerdim soğuk süt 🙈🤣 kızıma hamileyken de çok iyi gelir diye düşündüm midem çok bulanıyordu ama zorlaya zorlaya içtim kussam bile içtim ve sonuç şuan sütlü tatlı yaparken bile süt kokusundan midem bulanıyor hamileliğim bitti süt nefretim bitmedi 🙄 ama çikolatadan da tiksinmiştim yemedim hamileliğim boyunca hamileliğim bitti 1 2 ay içinde canım istedi çikolata 🙈 yani yararlı şeyleri mideniz almıyorsa yemeyin kısa bir dönem zaten bir süre sonra geçer yiyebilirsiniz bence ısrar etmek iyi sonuç vermeyebiliyor 🤣🤣

Anne hangi fotoğrafa bakarsa bebek ona benzer miş diye bişey var ya kızlar siz bakıyor musunuz😊

Bu gerçek mi acaba gerçekse ben kendime bakmışım hep kızım bana benzedi aynı 🙈🤣

Öyle deme canım neden istemesin devlet destekli deneyebilirsin eşin dna hasarı testi yaptırmış mıydı canım?
Hayır bi tek o kaldı yapılmayan. Bizim önceki evliliklerden çocuk olunca devlet karşılamıyor kuzum ama iyi araştırmak lazım tabii

X