- 16 Ağustos 2020
- 2.810
- 4.242
Yasli yok ama komsu var bi onlara sorayim bi an beynim durduSunrseee yaşlı komşuların varsa onlarda mutlaka vardır alet rica edebilirsin ölçmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasli yok ama komsu var bi onlara sorayim bi an beynim durduSunrseee yaşlı komşuların varsa onlarda mutlaka vardır alet rica edebilirsin ölçmek için
inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canımNifty testi fetal DNA ile aynı testmış canım sordum fiyatını 350$ dediler 6,300 e falan geliyor randevu aldım cuma yapılacak bana. Benim düşük geçmişim var 6 tane o yüzden yaptırmam gerekiyordu tarama testini canım. Hayırlsıyla inşallah temiz çıkarlar hepsi kimseden üzücü haber almam ben burada güzel şeyler okuyunca gerçekten de hep umutlu oluyorum pozitif enerji alıyorum kızlar inşallah en güzel zamanlarımızı konuşuruz aldıklarımızı birbirimize tavsiye ederiz rabbim güzel günleri göstersin bize sağlıkla
başını soğuk suyun altına tut canım en etkili yöntem o ama mutlaka bi takipte yap belki de tansiyonla alakalı değildir ama alakası varsa da ona göre önlem alırsınBenim tansiyon düşünce basim döner sersem gibi olurum yüksek tansiyondan korktum acikcasi sagol canim bnim gidebilirsem saglik ocagina giderim havada aşırı sicak
ne desem bilemedim çok üzgünümPek iyi haberler veremeyeceğim daha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım
Teşekkür ederimmmmEkledim cnm
Aramiza hos geldin
O zaman seni hazır yakalamışken, saçlarım çok uzun ve dökülme sorunum var, şampuan konusunda nelere dikkat etmek gerekir :)evet canım bebek için zararlı içerikleri kullanmamakta büyük fayda var :)
Öğrenirsen çok sevinirim cnm bilgimiz olsun. Ben çok kararsızım gerçektencanım ben yaptırmayacağım nifty, ikili ve detaylı yaptıracağım ben. dr ile görüştüğümde bana 2 seçenek sundu nifty testi için biri türkiyede yapılan diğeri amerikaya gönderilen ama amerika daha iyi dedi. nifty biliyorsun zaten bi tanı testi değil tarama testi belli başlı genetik hastalıkları inceliyorlar. Rheaa Laboratuvarın adını asistanından öğrenip yazarım ama baya pahalıydı 2-3 hafta önce 6500 tl ye geliyordu türk lirası ile şuan 8 i geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Peki kese içi boş mu yolk var mıydıPek iyi haberler veremeyeceğim daha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım
Diyecek bişey yok kuzum, yine nasip olmadı eşim de tüp bebek istemez muhtemelen, konuşamıyoruz bile.. bizim nasibimizde çocuk yok demek ki ..ne desem bilemedim çok üzgünüm
Yolk var, 1 hafta önce de yolk vardı ama hem kese büyümüyor hem de kalp atışı yok. Ölçümler sürekli daha geriye düşüyorPeki kese içi boş mu yolk var mıydı
Canımsın ne güzel söyledinCanim bol bol dua et ..ben kimyasal yasadim ,10 haftalikti kalpi durdu kurtaj oldum seni cok iyi anliyorum ..ama guzel dusun her seyin hayirlisini iste biz ne yaparsak yapalim olan oluyor ..benim dr esi 2 kere dusuk yapmis dedi ki bak ben dr oldugum halde bir sey yapamadim lutfen demisti Allaha birak ...nasip diyorum her sey
Öyle deme canım 2. Değil mi? Rabbim ne eyliyorsa güzel eyler.Diyecek bişey yok kuzum, yine nasip olmadı eşim de tüp bebek istemez muhtemelen, konuşamıyoruz bile.. bizim nasibimizde çocuk yok demek ki ..
Evet 2. ama bizim ikinci evliliğimiz. Bi çocuğumuz olsun çok istedik hep ama olmuyor, nasip ..Öyle deme canım 2. Değil mi? Rabbim ne eyliyorsa güzel eyler.
Midende gaz varsa sırtına vuruyordur muhtemelen canımKızlar sırtta yanma neden olur acaba sırtımda yanma hissi geliyor ara ara benim
Canım saçını kestir en kesin çözüm o benim de uzadığında çok dökülüyor kestirince duruyo dökülmesi. Şu an hormonlardan dolayı aslında saçlarımız daha güçlü ve daha hızlı uzuyor ama şampuan içeriği soruyorsan şampuanlarda en tehlikeli içerik peg diye bi madde var ona dikkat etmek lazım bi de paraben ve silikon. Ben şuan syoss pure kullanıyorum (mavi şişe) diğerlerine nispeten çok daha temiz içerikliO zaman seni hazır yakalamışken, saçlarım çok uzun ve dökülme sorunum var, şampuan konusunda nelere dikkat etmek gerekir :)
Atmıştım canım buymuşÖğrenirsen çok sevinirim cnm bilgimiz olsun. Ben çok kararsızım gerçekten
Tesekkurler cnm inceleyeceğim...
Öyle deme canım neden istemesin devlet destekli deneyebilirsin eşin dna hasarı testi yaptırmış mıydı canım?Diyecek bişey yok kuzum, yine nasip olmadı eşim de tüp bebek istemez muhtemelen, konuşamıyoruz bile.. bizim nasibimizde çocuk yok demek ki ..
Baya da planlısın maşallah E tabi üç tane yeni yavru geliyor aileye istersen planlama dimi Yalnız 3 bebek de ablalarına benzerse size eşya dayanmayacak gibi
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun inşallah
Benim gibi yumurta yiyemeyen, yemek istemeyen var mı sabahları asla yemek istemiyorum kendimi de zorlamak istemiyorum yemiyorum o yüzden
Anne hangi fotoğrafa bakarsa bebek ona benzer miş diye bişey var ya kızlar siz bakıyor musunuz
Hayır bi tek o kaldı yapılmayan. Bizim önceki evliliklerden çocuk olunca devlet karşılamıyor kuzum ama iyi araştırmak lazım tabiiÖyle deme canım neden istemesin devlet destekli deneyebilirsin eşin dna hasarı testi yaptırmış mıydı canım?