2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Kızlar ne olur bişey söyleyin 5.5 haftalıkta karından görünmemesi vajinal den kese gözükmesi normalmi
tamamen döllenmeyle alakalıdır diye düşünüyorum ben 4+6 da karından göremedim vajinadan gördüm böyle geç görenlerde vardır diye biliyorum doktorunuz ne dedi bu duruma peki

3 üz müüüü çok heyecanlı.. inşallah kısa sürede bulantılarımız halsizlikliklerimiz geçer.

Vallahi çok heyecanlı şimdi cinsiyetlerini çok merak ediyorum bakalım ayy evet su 12 14 haftalara gelsek de bu belirtiler geçse artık ortalama o haftalar arasında herkeste kayboluyor

Ayy işte küçük çocuklar böyle oluyor benim kızım da öyle bence kız çocukları erkek çocukları gibi oldu zaten aşırı firlamalar ben mide bulantısını zirvede yaşadım ya çok sinir bozucu bir durum gerçekten ama bunlarda yasayacak kadar yiyorum 1 kilo civarı kilo aldım ama iştahlı değilim aslında meyveye düşkünüm biraz alıyorsam meyveden alıyorumdur
Ben ikisinde de meyve yiyorum ve çikolatadan tiksindim 4 kızım olur ne güzel ama nedense 1 tanesi farklı olsun istiyorum çok ya 2 kız 1 erkek de olur 2 erkek 1 kız da ama 1 tanesi farklı olsa harika olur hepsi ayrı kesede zaten

Bu arada yukarıda konuşulmuş benim kızım sağdaydı ultrasona bakarkende sağ tarafa doğru çekiyorlardı hep kasılma falan bile sağdan oldu hep ama bunların sadece bir tanesi sağda ama hepsi sağda olamaz zaten bakalım cinsiyetleri ne olacak

Sen hakikaten benim yaşadığını yaşıyorsun ama Allah'tan doktorun vicdanlıymış beninki bana ne serum taktırdı ne ilaç verdi yalvardım kadına resmen ama kesinlikle sudan tiksinebiliyor insan ben günlerce ağladım su icemedigim için kıştı Allah'tan ama yani insan ac susuz yaşar mi valla yaşıyorsun bildiğin umarım senin benden de önce düzelir toparlarsın ama 14te bile duzelse bu ayın sonu oluyor okullardan önce düzelmiş oluyor inşallah seninki 12te biten belirtiler olur dua edeceğim sana Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Benim kızım günaydın demeden karninda bu sabah kardeş oldu mu anne diye soruyor 1 senedir. Doktora giderken de karnına kardeş mi koyacaklar diye heyecanlanıyordu ondan gizleyemedik hiç söyledik başından beri biliyor şimdi sabah uyanıp karnımı üç kere öpüyor ve yapraklar dokunsun ve kar yağsın diye bekliyor bakalım nasıl geçecek zaman ama çocuğa söyledik başka kimseye demedik sağolsun o herkese dedi bize iş bırakmadı

Benim hep hayalimdi çoğul gebelik ama olmadı :) eşimde de benim tarafımda da fazlasıyla ikiz mevcut en yakın annemin ilk bebekleri ikizmiş mesela düşük olmuş. :) inşallah rabbim sana da hayırlı evlat olmalarını nasip etsin ve sağlıkla gelsinler. İçimden geçeni söyleyeyim bende hepsi aynı cinsiyette değildir. İki erkek bi kız gibi hissettim de bakalım ilerleyen zaman da yine konuşuruz

Bende söyledim çocuğa ama kuzum her zaman kardeş istediğini belirttiği için ve sürekli annemin karnında bebek var kardeşim olacak dediği için kimse inanmıyor ona

İnşallah canım amin :)

Selamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
Canım hiç bilgim yok.. Kaç haftalıksın? Geç döllenme, pko falan var mıydı? Başka bir doktora gitme şansın var mı?

Ah canım çok üzüldüm.. Rabbim sağlıkla ve en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. Allah sana güç kuvvet versin canım

bizim ufaklık da yarın 9 haftalık oluyor henüz cocuklara soylemedik, biri 12 biri 4 yasında. ben de once cocuklara soyleyip sonra aile büyüklerine soyleme taraftarıyım :) sanırım 11-12.haftaları bekleyecegiz bilmiyorum

Biz seninle aynıyız canım ben de 9+5im ama sadece arada bulantım oluyor benim. Onun dışında kabızlık var başka pek belirtim yok. Ben de 2li taramaya bekliyorum şimdilik fetal DNAyı doktoruma danışacağım

Bende söyledim çocuğa ama kuzum her zaman kardeş istediğini belirttiği için ve sürekli annemin karnında bebek var kardeşim olacak dediği için kimse inanmıyor ona

Hahahaha Maşallah Yerim onları

Peki sizin çocuklar kaç yaşında..? Benimki 7 yaşında. Daha küçük ya da daha büyük olsa belki bu kadar düşünmezdim bilmiyorum ama.. Son zamanlarda ailede baya kayıplar verdik maalesef, covidden olsun, başka şeyler olsun.. Ölüm, gitmek vs.. kafasında sorular var zaten muhtemelen, cevaplamaya çalışsak da.. Bir de Allah korusun kayıp olursa ne derim diye onun derdindeyim.. Çok sevinecek çünkü.. Hayalleri yıkılır Allah'ım korusun.. Kötü düşünmek istemesem de aklımdan atamıyorum kötü ihtimalleri ama söylemek de çok istiyorum.. Ne yapacağım bilmem.. Kalp atışını zaten bekliyorum. Nasipse cuma. Allah izin verir de duyarsak.. Sonrasını bilmiyorum.. Doktor da bence 3 ay söylemeyin dedi.. Piiuuff

Son düzenleme:
Ay bekleyebilecek misiniz yaa..? Çok heyecanlı vallaBen de beklemeye çalışacağım ama.. Bakalım ne kadar Önce çocuklar öğrensin di mi ama 2. çocukta ilkine ne zaman söylemiştiniz :)

Benim de çalıştığım yerde sigortam devam ediyor ama proje yaparsam danışmanlık ücreti aliyrm. O 7 ay olayını bilmiyordum ne kadar alacgz peki değecek mi
sigortanız asgari ücret üzerinden yaztıyorsa 16000 TL civarı para alıyorsunuz google da doğum parasını hesaplayacağınız siteler mevcut ordan bakabiliriniz

Canım benim pek belirtim yok hatta bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum o kadar yok oluyor. Daha dün kontroldeydim kıpır kıpır oynuyor içerde benimki yani aslında bu durum belirti olayına bakmıyor pek. Malesef 3-4 aya girene kadar hepimizin içinde olacak bu endişeler. Mümkün olduğunca düşünmemeye çalış güzel şeyler düşün. Benim her ultrasonda daha da azaldı bu düşüncelerim onu görünce, kalp atışını duydukça artık daha olumlu bakıyorum her şeye. Rabbim izin verirse doğacaklar

Vallahi çok heyecanlı şimdi cinsiyetlerini çok merak ediyorum bakalım ayy evet su 12 14 haftalara gelsek de bu belirtiler geçse artık ortalama o haftalar arasında herkeste kayboluyor

2 kız 1 erkek hissettim bakalım kim tutturacak. Ay çok eğlenceli üçüz cinsiyet tahmini yapmak

Sağlık ocağında yaptırdım canm Dr gidince göstericem artık bakarsa bakar bakmazsa devtetteki Dr bakar artık

Canım belirti olmaması kötü bişey olduğunu göstermiyor ama belirtilerin olması da hamileliğin devam ettiğini gösteriyor olabilir. Yani ben bebeğimin kalbini haftaya duyacağım nasipse ama şu an göğüslerimdeki değişimi kasık batmalarını falan bebeğin iyi olduğuna yormak istiyorum. Tamamen temenni hiçbir bilimselliği yok

Merhaba ben psikologum belki bu konuda size yardımcı olabilirim. Çocukların zaman algısı daha farklı olduğu icin şimdiden söylemeniz çok doğru olmayabilir hem ilk üç ay riskli hem de şimdi söylediğinizde doğuma kadar çok fazla zaman var karnınız büyüdüğünde en azından üç dört ayı geçtikten sonra abisine söylemenizi tavsiye ederim

Ay bekleyebilecek misiniz yaa..? Çok heyecanlı vallaBen de beklemeye çalışacağım ama.. Bakalım ne kadar Önce çocuklar öğrensin di mi ama 2. çocukta ilkine ne zaman söylemiştiniz :)
Aynen cok heyecanlı:) büyük anladi gibi gecen avm den geçerken kapıdan :) şimdilik yok dedik ama daha önce konuşmuştuk istediğimizi biliyor. Büyük olan kız, eşimin ilk evliliğinden, simdi annesiyle tatile gidecek 1-2 hafta olmayacak, muhtemelen onun dönüşünde söyleriz.
Kardeşi olacağı zaman da 7 yaşındaydı, arkadaşlarından dolayi cok özeniyordu hep soruyordu ne zaman olacak diye. Ben hamile olduğumu ogrendigimde isyerindeydim kan vermiştim, esim de onunla evdeydi, mesajlasiyorduk eşimle birlikte okumuş:) oyle öğrenmişti daha 4 haftalikken, cok şükür bir sıkıntı olmadı. Simdi korkuyorum biraz daha ilerlesin diye bekliyorum bir de oğlum 4 yaşında, ağzında bakla ıslanmaz:) ailelere ve arkadaşlara 12 haftadan sonra söylemek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…