• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    301
Maşallah nasıl dayandı 30 hafta 😀😀

İnşallah duyarsın canım

Beni 3 haftada bir çağırdı canım, randevu yoksa gideceksin mecbur. Yapacak bir şey yok
Ay valla biz çatladık meraktan oda napsın gitti gitti geldi neler neler yedi ama kızı göstermedi 😅 nerdeyse doğumda öğrencekti 😂😂

Aslında 3 hafta veya 1 ayda çağırıyolar bide ben kalp atışınıda duydum bugün 7+2 ydi ama en azından kontrol olur hemde konuşma fırsatım olur çok sevdiğim bir doktor kendisi devlette 🥰🥰

Yok canım reglim 4 gün gecikmisti☺😊 ben ihtimal vermesem de mide yanmalarim çoktan başlamıştı. Dayanamayacağım kadar aşırı bir hal alınca hadi bi test yapayım dedim.🤗 bakalim 2 li tarama testini tam olarak ne zaman kaçıncı ayda isteyecekler ?🤔🥰
Yaa maşallah 🥰🥰 en azından kendini belli etmiş bebiş 😍 bende hiç umut yoktu 😅 11 -13 haftalar arasında yapılıyor dmi yanlış bilmiyosam ☺️ benim sonraki kontrol 11. Haftaya denk geliyodu ama 2 hafta sonra gtcem inşallah ☺️

Selamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
Canm benim 6+4 e kadar bebeğim gelişti ama sonra gelişmedi kalp atışını duyamadım 12 haftaya kadar bekletti Dr sonra 12. Haftanın sonunda kürtaj oldum

6. Haftada kalp atışı duyduk şu an 8deyiz 12 de gidicem sizde aralıklar nasıl?
5+6 da gittim ben canım, 3 hafta sonra gel dedi 8+6 haftaya salı gideceğim inşallah
Canm benim 6+4 e kadar bebeğim gelişti ama sonra gelişmedi kalp atışını duyamadım 12 haftaya kadar bekletti Dr sonra 12. Haftanın sonunda kürtaj oldum
Çok üzüldüm kalp atışını hiç mi duymadın canım

Kızlar benim doktorun hesabına göre 9+6 oldu bugün benimde aynı zamanlarda olan var mı? Şu anki değişikliklerini merak ediyorum bende 7.haftadan beridir değişmeyen aksine hergün artan bi bulantı var sadece. Fetal DNA testi yaptıracağım önümüzdeki hafta yaptıracak planlar var mı başka?

Şuan Aydindayim. Hafta içi özel bir Dr a gidip muaynee olacağım. O da duymazsa Dr um kürtaj demişti cuma gidip kürtaj olacagim ..bebegi önceden gördüğünü söyledi ama bu kez yok dedi. Haftası ilerlememis. Zaten pko olmasa epey büyük olması gerekirdi . Hayırlısı diyelim artık. Çok ca giremiyorum internete. Yazdıklarınızı geç görüyorum. Hepiniz sağlıkla alın kucaklarıniza yavrularınizi

Kızlar benim doktorun hesabına göre 9+6 oldu bugün benimde aynı zamanlarda olan var mı? Şu anki değişikliklerini merak ediyorum bende 7.haftadan beridir değişmeyen aksine hergün artan bi bulantı var sadece. Fetal DNA testi yaptıracağım önümüzdeki hafta yaptıracak planlar var mı başka?
Merhaba 9+3 oldum ben de bugün pek bir değişiklik yok bende ama hafif göbek çıktı gibi bulantı sorunu bende hiç olmadı sadece progestan kullandığım için ilacı içtikten sonra hafif bulantı başlıyor ama sabahları hiç bulantı ile utanmadın 3 gün önce kontrole gittiğimde doktor 12. Hafta 2 li test yapalım dedi hiç fetal DNA dan bahsetmedi

Merhaba 9+3 oldum ben de bugün pek bir değişiklik yok bende ama hafif göbek çıktı gibi bulantı sorunu bende hiç olmadı sadece progestan kullandığım için ilacı içtikten sonra hafif bulantı başlıyor ama sabahları hiç bulantı ile utanmadın 3 gün önce kontrole gittiğimde doktor 12. Hafta 2 li test yapalım dedi hiç fetal DNA dan bahsetmedi
Tatlım bana da daha zaman var ama buralardan bildiğim kadarıyla 35 yaş üstüne fetal DNA isteniyor ikili test oran açısından riskli çıkıyor çünkü 35 yaştan sonra. Bazen de daha garanti bir sonuç için onu öneriyorlar.

Ay ne bileyim forumlarda denk geldim bazıları cinsiyet tahmini falan yapıyor ultrason resmine göre. Dedim belki sorun bendedir hiç anlamıyorum çünkü dediğim gibi. Ben kocaman bebeğin bile yüzünü poposunu seçemiyorum bazen o derece 😀😀
Hahahah yalnız degilsnz ben orda kese bile anlamyrm nerdeyse 🤭🤭

Tatlım bana da daha zaman var ama buralardan bildiğim kadarıyla 35 yaş üstüne fetal DNA isteniyor ikili test oran açısından riskli çıkıyor çünkü 35 yaştan sonra. Bazen de daha garanti bir sonuç için onu öneriyorlar.
Evet biliyorum 34 yaşındayım ben de ama doktorum bir şey söylemedi bende açıkçası sormadım ekstra çok bir şey yapmak yaptırmak istemiyorum daha stres oluyor benim için her şey Allah'tan diye dusunup sağlıkla ilerlemesini bekliyorum ☺️

Umarim güzel haberlerle gelirsin 🌺
Şuan Aydindayim. Hafta içi özel bir Dr a gidip muaynee olacağım. O da duymazsa Dr um kürtaj demişti cuma gidip kürtaj olacagim ..bebegi önceden gördüğünü söyledi ama bu kez yok dedi. Haftası ilerlememis. Zaten pko olmasa epey büyük olması gerekirdi . Hayırlısı diyelim artık. Çok ca giremiyorum internete. Yazdıklarınızı geç görüyorum. Hepiniz sağlıkla alın kucaklarıniza yavrularınizi

evet ben de ileri yaş hamilelerde öneriliyor diye biliyorum. gittigim hastanede yapıyorlar fetal DNA testini ama cesitleri varmıs, doktorun önerdiği çeşidine gore ücret veriyorlar. bir daha ne zaman gidicem bilmiyorum gittigimde sorucam ben de. gecen hafta kontrole gittim lekelenmem oldugu icin 8.haftada. buarada bu test ile cinsiyet de belli oluyormus :)

Çok teşekkür ederim 🙏❣️ yani o kadar saçma ilerlediki süreç inanasim gelmiyor kızımda 5+6 vajinal kalp atımı duyunca bunda 6+5 boyle olunca düşünüyor insan.
Haklısınız tabi insanın elinde değil. Başka bir yere daha gidecek misiniz?

Back