2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım ben de iğne kullanıyorum ve benim de 2-3 tane alan gösterdi son kontrolde. Ama çok küçükler 5 kuruş büyüklüğünde gözüküyor usgde. Kese büyüdükçe kayboluyormuş doktorum öyle söyledi. Tabi geçip geçmediğini ben ayın 12sinde öğrenebileceğim.

Umarım geçer ben de 10 gün sonra tekrar gideceğim doktor 3 hafta sonra çağırdı ama ben o kadar uzun süre gelmeyince strese oluyorum dedim tamam o zaman sen 10 gün sonra yine gel dedi

Umarım geçer ben de 10 gün sonra tekrar gideceğim doktor 3 hafta sonra çağırdı ama ben o kadar uzun süre gelmeyince strese oluyorum dedim tamam o zaman sen 10 gün sonra yine gel dedi
Sorma benm de son kontrol 14 temmuzdaydı. Şimdi 12 ağustosta nerdeyse 1 ay sonraya randevu verdi izne çıkıyormuş çünkü bi ara düşündüm başka hastaneye gidip baktırsam mı arada diye çünkü çok merak ediyorum iyi mi her şey yolunda mı diye

Aileler hayatta içlerinde tutamaz
Mümkün değil. Eşimin bir babaannesi var yani sağır sultana zorla duydurur. Bir haber aldı mı iyi veya kötü farketmez telefon rehberimdeki herkesi arar anlatır yani i derece lafları bir ağzında bir boğazında. Annem desen ona keza. Yoldan biri geçsin yada telefonla konuşsun kızımı sorduğu an aaa abla oldu benim torunum diye lafa giriyor yani bizde duyan değil duymayan kaldı ki diye sormak lazım herhalde. Allahtan anneler babalar sosyal medyaya çok hakim değilde birde ordan paylaşım yaparlardı kesin
İlk hamileligimde sadece anne baba kardeş biliyordu diğer herkes 5 bucuk Ayı geçtiğimde doktor risk kalmadı dediği an öğrendi. Şimdi cenelerini tutmam mümkün değil.

Haydi o zaman gözünüz aydın

Aynı konuşan muzdaribim gerçekten şu bulantılarımı en aza indirecek ne var bilmiyorum hergün baygınlık geçirmekten kusmaktan yatalak gibi kalmaktan bıktım bir yudum su içemiyorum
Bulantı ilacı su icemedigm için cikaryrdm. O durumlarda tek çare hastaneye yatmakti. Doktor o zaman ilacı serumla veriyordu aklında olsun canım inşallah senin 9 ay sürmez.

Muhtemelen her şey yolundadır ama işte önceki kötü tecrubeden telaş yapıyoruz başka doktora gitme bence bir şey söyler aklın karışır memnunsan yani doktorundan bekle

Muhtemelen her şey yolundadır ama işte önceki kötü tecrubeden telaş yapıyoruz başka doktora gitme bence bir şey söyler aklın karışır memnunsan yani doktorundan bekle
Haklısın aslında en iyisi beklemek ama en zoru da beklemek sabır ne diyim...

Reactions: Cmz
Canm seni çok iyi anlıyorum bende aynılarını yaşıyorum hamile gibi değilde hasta gibiyim sürekli yataktayim baş dönmesi baygınlık hissi elimde poşet tukurugumu yutamiyorum bak ne güzel annen ve kardeşin yanında bakıyorlar sana ben kinseye söylemedim bilseler bile gelip bakacak kimse yok az kaldı bu günlerde gecicek biraz daha sabır

Kızlar bişey sorcam drnuz hiç tahlil yaptımi size daha önce kalp atışını duyunca tahlil istiyordu ama bu sefer istemedi bide özele gidenler malum orda tahlil yaptırmak çok pahalı nasıl yapıyorsunuz geçen biyerde okumuştum devlette yapıp özele gösteriyorlarmis öyle yapsak Dr bakarmiki

Canm ev isi serbest ..ama kansorejen iceren hic bir maddeyi kullanmamaya calis cnm ..soludugun her sey bebegine gittigini dusun..

Nen sağlıklı ocaginda yaptim butun tahlilleri dr gönderdim

Ben sağlık ocağında yaptırdım canım

Benim doktorum dışarda da yapabilirsin tahlilleri dedi kan testlerini ona yaptıracağım belki gen testlerini dışarı yaptırırım. Senin doktorun özel hastanede mi çalışıyor muayenehanesi mi var ?

Doktorlar da genelde sağlık ocağında yaptırın diyorlar zaten canım. Ama sağlık ocağının bakmadığı testler varsa sadece onları özelde yaptırırsın (ki istedikleri testlerin hepsi yapılıyor) hem hamile olduğunu söylersen sağlık ocağı gebelik kaydı yapıp takibe de başlıyor

Düşünün kahve çekirdeği kadar bir şey bedenimizi ele geçiriyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-30-22-18-47-344_istanbul.codify.opdrbanuciftci.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…