- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 32
Ya ahahahah aynensağır sultan bile duymuştur kesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ahahahah aynensağır sultan bile duymuştur kesin.
Yaaaa ikiz hayırlı olsun aramiza hosgeldiniz şehir bilgisini paylaşırsanız onu da ekleyelim.Benide ekler misiniz yaş:27 son adet tarihi:16 Haziran kilo:49 ilk hamileliğim ikiz
Canm hiç üzülme ben 7+1 de duydum çok az Dr yeni atmaya başlamış bir iki haftaya gümbür gümbür duyarsın dediSelam kızlar,
6+1’de kalbi duyamadık doktor kalp atışını gördüğünü ama sesi cihazın yakalayamadığını söyledi. Hangi hafta duyacağız bakalım
Ben hiç içmiyorum kuzum. Beslenme konusunda çok takıntılı bir anne adayı değilim ama kola kırmızı çizgim diyebilirim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim. İçmesen çok iyi olurGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?
Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor Allah bulantısı olanların yardımcısı olsun gerçekten çok zor hiç mutlu olamıyor insan hamileliğine sevinemiyorsın bile hastalıkla yaşıyor gibiyim hayattan soğudumHadi ya demekki mide bulantisi varsa bisey fayda etmiyor kisiyle alakali. Eminim cok zorlaniyosundur ama gececek diye düşün. Umarim 1 aya kalmaz gecer bulantin
Aynı konuşan muzdaribim gerçekten şu bulantılarımı en aza indirecek ne var bilmiyorum hergün baygınlık geçirmekten kusmaktan yatalak gibi kalmaktan bıktım bir yudum su içemiyorumBulantı için Ender Saraçoğlu buz emmeyi deneyin demişti 2 tane yedim ama fayda etmedi bana. Farklı denenmiş fayda eden varsa paylaşırsanız sevinirim
Ben yıllardır içmiyorum bu tamamen alışkanlık kendinizi biraz zorlayın birkaç hafta icmezseniz birdaha canınız istemeyecekGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?
Evimi özledim bulantılarım çok kötü yatalak gibi oldum annemde kaldım 1,5 hafta şimdide kız kardeşime geçtim bulantılarım en aza inene kadar evde bakacak kimsem yok. Ayakta zor duruyorum çok moralim bozuk bakıyorum çoğu arkadaşımın hafif bulantıları oluyor o da arada kimisi belirti yaşamıyor bir de bize bak yataktan kalkınca midem bulanıyor her gün çıkarıyorum su bile içemiyorum hergün serrım yazıyor doktorum artık iyi olmak iyi hissetmek istiyorum gerçekten hayattan soğudumKızlar temizlik vs nasıl yapıyorsunuz. Ben hiç makina vileda falan yapmıyorum. Çamaşır ve mutfak işleri sadece Diğer işleri yapsam bir sorun olur diye korkuyorum.. birde çamaşır deterjanı kullanımı nasıl sizde malum ben bol bol kullanıyorum
Ekledim canım27 yaşındayım.
1. (ilk )çocuk olacak inşşAllah
Son adet tarihim 12 haziran
Kilo m kan testinin sonucu çıktıgında tartıldım 52
Şehir Kilis
Ben de öğrenmeden önce içerdim ama artık yurum dahi almıyorum. Kafein zararlı bebek için.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?
Canım görmüşsünüz, yakında duyarsınız endise etmeyinSelam kızlar,
6+1’de kalbi duyamadık doktor kalp atışını gördüğünü ama sesi cihazın yakalayamadığını söyledi. Hangi hafta duyacağız bakalım
Biz eşimin ailesiyle kendi aileme söyledik ama başkaların duyması an meselesiKizlarrr gebeliğinizi yakınlarınıza söylediniz mi? Söylemediyseniz ne zaman söyleyeceksiniz içimden dağlara taşlara haykırmak geliyor ama kendimi tuttum sadece iki çok yakın arkadaşıma söyledim
Duyarsınız canım üzme kendini bende 7+3 te duymuştumSelam kızlar,
Aileler hayatta içlerinde tutamazBiz eşimin ailesiyle kendi aileme söyledik ama başkaların duyması an meselesi
Kesinlikle katılıyorum Onlarda napsınlar sevinçten söylüyorlar birşey de diyemiyoruzAileler hayatta içlerinde tutamaz
Ah kuzum ya kıyamam. Annelik çok çok zor daha ilk günlerden başlıyor bazılarımız için zorluklar. Bir gün çocuğunu karşına alıp anlatacaksın bunları. Bu yaşadıkların hepsi birer anıdan ibaret olacakEvimi özledim bulantılarım çok kötü yatalak gibi oldum annemde kaldım 1,5 hafta şimdide kız kardeşime geçtim bulantılarım en aza inene kadar evde bakacak kimsem yok. Ayakta zor duruyorum çok moralim bozuk bakıyorum çoğu arkadaşımın hafif bulantıları oluyor o da arada kimisi belirti yaşamıyor bir de bize bak yataktan kalkınca midem bulanıyor her gün çıkarıyorum su bile içemiyorum hergün serrım yazıyor doktorum artık iyi olmak iyi hissetmek istiyorum gerçekten hayattan soğudum
Bana annem tembihliyor 4. Aydan önce kimseye söyleme diye kimseye söylemez eminim ama laf aramızda kayınvalidem camilerden anons verdirmiş olabilirBiz eşimin ailesiyle kendi aileme söyledik ama başkaların duyması an meselesi