How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ahahah arasında kaç yaş var ? Allah bağışlasın. Ben şimdilik iyiyim direk yatış pozisyonuna geçtim evde de işte de 😅 ilk gebeliğinizde de bulantı vs olmuş muydu ?
8 ağustosta 3 yaşinda olacak oğlum, aralarında 3 buçuk yaş olacak Allah izin verirse 🙏
ilk gebeligimde doğurana kadar kustum, ilac içmek için dahi su içemiyorum. Sürekli serumlarla geçirdim. Ne uyku ne bir şey sürekli ağlama modundaydim. Allah'ım kimseye vermesin.
Ki aşk bebegiydi kendisi isteyerek tüm vitaminlerimi tamamlayarak hamile kalmıştım. Hamile olduğumu anneme söyleyince kadın ağladı istemsiz 🤭🤭

Kızlar bişey sorcam drnuz hiç tahlil yaptımi size daha önce kalp atışını duyunca tahlil istiyordu ama bu sefer istemedi bide özele gidenler malum orda tahlil yaptırmak çok pahalı nasıl yapıyorsunuz geçen biyerde okumuştum devlette yapıp özele gösteriyorlarmis öyle yapsak Dr bakarmiki
Benim gittiğim doktorun özel kliniği var. Aynı zamanda fakültede hoca. İstediği testleri fakülte bölüm sekreterinden girişini yaptırıp fakültede yaptırdım ben. Haklısınız ozelde çok pahalı gerçekten. İstediği testleri sağlık ocağında yaptırıp çıktılarını götürebilirsiniz o şekilde de bakar. Fakat devler hastanesi doktorları bu duruma pek sıcak bakmıyor ters bir ifade ve tavırla da karşılaşabilirsiniz. Sağlık ocağı en iyi yol bu süreçte bence. 😊
Benim doktorum kalp açısından sonra değil ilk kontrolde keseyi gördüğünde çok detaylı kan ve idrar istemişti hatta yakın zamanda smeer yaptırıp yaptirmadigimi felan da sordu.

Kızlar bişey sorcam drnuz hiç tahlil yaptımi size daha önce kalp atışını duyunca tahlil istiyordu ama bu sefer istemedi bide özele gidenler malum orda tahlil yaptırmak çok pahalı nasıl yapıyorsunuz geçen biyerde okumuştum devlette yapıp özele gösteriyorlarmis öyle yapsak Dr bakarmiki
İdrar tahlili ve bayağı bi kan tahlilleri istedi canım kalp atışını duyunca gittiğim hastanede yaptırdım hepsini ben. Yarısını sağlık ocağında yarısını başka yerde uğraşmak istemedim açıkçası

Benim doktorum dışarda da yapabilirsin tahlilleri dedi kan testlerini ona yaptıracağım belki gen testlerini dışarı yaptırırım. Senin doktorun özel hastanede mi çalışıyor muayenehanesi mi var ?
Şimdi gittiğim devlette ama daha önceki doktorum özelde Ağustos 15 inden sonra ona devam etcem inşallah gitmeden tahlilleri yapsammi diye düşündüm

Doktorlar da genelde sağlık ocağında yaptırın diyorlar zaten canım. Ama sağlık ocağının bakmadığı testler varsa sadece onları özelde yaptırırsın (ki istedikleri testlerin hepsi yapılıyor) hem hamile olduğunu söylersen sağlık ocağı gebelik kaydı yapıp takibe de başlıyor
Anladım canım sağlık ocağı hepsini yapmıyor dediler bide ozeldeki Dr bakarmi diye tereddütte kaldım sağlık ocağı kaydı için randevu alıp mi gidiliyor yoksa hemşireye mi direk gidim

Kızlar sağlık ocağında kayıt yapmak ve gebelik testleri yaptırmak için aile hekimine randevu gerekli mi yoksa direk gidilip yaptırılıyormu sizler nasıl yaptınız randevular dolu bulamıyorum

Benim gittiğim doktorun özel kliniği var. Aynı zamanda fakültede hoca. İstediği testleri fakülte bölüm sekreterinden girişini yaptırıp fakültede yaptırdım ben. Haklısınız ozelde çok pahalı gerçekten. İstediği testleri sağlık ocağında yaptırıp çıktılarını götürebilirsiniz o şekilde de bakar. Fakat devler hastanesi doktorları bu duruma pek sıcak bakmıyor ters bir ifade ve tavırla da karşılaşabilirsiniz. Sağlık ocağı en iyi yol bu süreçte bence. 😊
Benim doktorum kalp açısından sonra değil ilk kontrolde keseyi gördüğünde çok detaylı kan ve idrar istemişti hatta yakın zamanda smeer yaptırıp yaptirmadigimi felan da sordu.
Anladım canım benim Dr 600 TL muayenesi bu zamnda çok para ama mecbur gidicem en iyisi bu hafta sağlık ocağında yaptırım söylerim görmek isterse gösteririm eksik olan varsa mecbur yapicam Allah'ım yaa oğlumda iki haftada bir giderdim hastaneye şimdi o kadar pahalı ki iki ayda bir özele ayda bir de devlete gitmeyi düşünüyorum

İdrar tahlili ve bayağı bi kan tahlilleri istedi canım kalp atışını duyunca gittiğim hastanede yaptırdım hepsini ben. Yarısını sağlık ocağında yarısını başka yerde uğraşmak istemedim açıkçası
Doğrudur canm yeni ev aldık elimiz okadar sıkışık ki özelde yapmak istemiyorum ama mecbur kalırsam yapcam önce bı sağlık ocağına gidince bakım orada hangilerini yapcak

Kızlar sağlık ocağında kayıt yapmak ve gebelik testleri yaptırmak için aile hekimine randevu gerekli mi yoksa direk gidilip yaptırılıyormu sizler nasıl yaptınız randevular dolu bulamıyorum
Ben de randevu bulamıyorum ya ama sanırım hamilelere öncelik varmış pazartesi gidicem ben de

Evet yaa bende merak ettim

Back