How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Biz de ailelerle aynı şehirde yaşamıyoruz Ağustos’un ikinci haftası bir araya gelicez iki tarafla da orda yüzünüze söylemeyi düşünüyoruz 😍
Ay tepkileri çok komik oluyor ben senin adına çok eğlendim şu an 😂😂😂 benim babam çok komikti özellikle. Sanki hiç hamile kalmayacağım ne var öyle donup kalacak sanki 😂

Allah in izniyle mart ayında talibim Hayırlısıyla inşAllah
Allah herkesin kucagını boş bırakmasın Rabbim

canım aramıza hoşgeldin :) Yaş, şehir, son adet tarihi, kilo ve kacıncı çocuk bilgisini paylaşırsanız listemize ekleyelim :)
27 yaşındayım.
1. (ilk )çocuk olacak inşşAllah
Son adet tarihim 12 haziran
Kilo m kan testinin sonucu çıktıgında tartıldım 52
Şehir Kilis

Ay tepkileri çok komik oluyor ben senin adına çok eğlendim şu an 😂😂😂 benim babam çok komikti özellikle. Sanki hiç hamile kalmayacağım ne var öyle donup kalacak sanki 😂
Ahahhaha ya video mu ceksem acaba 😂😂 benimki evlenicem deyince de öyle şoka girmişti garibim😂😂

Herkese merhaba,

Suan 5. haftadan yazıyorum sizlere. Son adet başlangıç tarihim 23 Haziran.

Geçtiğimiz ay annemi kaybettiğim için çok üzgünken böyle bir haber almak çok güzel ama çok zor geldi. Sizlerle paylaşmak istedim.

Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ❤️
Başınız sağolsun 😞 Allah size ve bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin 🌺

Ben de 3+1 ken öğrendim hamileliğimi. Yok o beklentiyle gitmem zaten de vajinal bakacak belki bi ihtimal içimiz rahatlar. Sağol tatlım 😘 bi daha 3 hafta sonraya mı verdi randevunu?
19 temmuzda ilk kontrole gittim canım kalp atışını duyduk şükür, kan tahlili vs istedi 20 temmuz da sonuçları göstermeye gittik gene kalp atışına baktı. 3 hafta sonrası için sözleştik.
9 ya da 10 Ağustos oluyor bakalım.
İnşallah sen de duyarsın en tez zamanda kalp atışını.

Ahahhaha ya video mu ceksem acaba 😂😂 benimki evlenicem deyince de öyle şoka girmişti garibim😂😂
Evet ya benimki de aynıydı evleneceğimi söylediğimde😂 çekebiliyorsan videoya çek izleyip gülersiniz sonra. Çok şaşıracak ama sonra bi mutluluk yayılıyor yüzüne görmen lazım. Ah ya duygulandım şimdi 🥲

Kızlar temizlik vs nasıl yapıyorsunuz. Ben hiç makina vileda falan yapmıyorum. Çamaşır ve mutfak işleri sadece 😞 Diğer işleri yapsam bir sorun olur diye korkuyorum.. birde çamaşır deterjanı kullanımı nasıl sizde malum ben bol bol kullanıyorum 🙈🙈
Ben sadece toparliyirum oda bana işkence gibi geliyor bulantilardan bişey yapamıyorum deterjan da eşim WC leri yıkıyor çamaşır suyuyla yerleri iki haftadır silemedik Allah'tan deterjan kokusu beni rahatsız etmiyor ama yapamıyorum galiba ayda bir büyük temizlik haftada bir de günlük sil supur ütü işine yardımcı alcam kendimi toparlayana kadar eşim aşçı uzun saatler çalışıyor böyle idare etcez

Selam kızlar,
6+1’de kalbi duyamadık :( doktor kalp atışını gördüğünü ama sesi cihazın yakalayamadığını söyledi. Hangi hafta duyacağız bakalım :(

Selam kızlar,
6+1’de kalbi duyamadık :KK43: doktor kalp atışını gördüğünü ama sesi cihazın yakalayamadığını söyledi. Hangi hafta duyacağız bakalım :KK43:
Canım önemli olan kalbinin atması. Seninki görünmüş sesi duymak o kadar önemli değil. Hem çok erken daha yakında sesini de duyarsın. Çok sevindim senin adına🥰🥰🥰

Kizlarrr gebeliğinizi yakınlarınıza söylediniz mi? Söylemediyseniz ne zaman söyleyeceksiniz🫠 içimden dağlara taşlara haykırmak geliyor ama kendimi tuttum sadece iki çok yakın arkadaşıma söyledim 🧡
Ben sadece ablama söyledim 3 aylık olana kadarda kimseye söylemeyi düşünmüyorum

Merhabalar, insallah herkes bebegine sagliklica kavusur. Allah nasip ederse mart ayinda 2.cocugum olacak benim. Kalp atislari konusulmus ve bize hafta randevu verdi doktorum. Ben gunluk hayatimi hic bir sekilde degistirmedim. Islerimi de yapiyorum. Degisen tek sey cok uyumam sanirim. Bunlari paylasabilirim simdilik :)

Kızlar temizlik vs nasıl yapıyorsunuz. Ben hiç makina vileda falan yapmıyorum. Çamaşır ve mutfak işleri sadece 😞 Diğer işleri yapsam bir sorun olur diye korkuyorum.. birde çamaşır deterjanı kullanımı nasıl sizde malum ben bol bol kullanıyorum 🙈🙈
Ben bıraktım temizlik yapmayı zaten halim yok işten gelince küt yatıyorum. Çamaşır suyu kullanmayı çok severim bol bol başın dönene kadar ama öğrendiğimden beri bir ya da iki defa kullandım. Yemek de yapmıyorum koku hassasiyetim var.

Kizlarrr gebeliğinizi yakınlarınıza söylediniz mi? Söylemediyseniz ne zaman söyleyeceksiniz🫠 içimden dağlara taşlara haykırmak geliyor ama kendimi tuttum sadece iki çok yakın arkadaşıma söyledim 🧡
Sadece çeyrek aileme söyledik. Arkadaşlarımdan kuzenlerimden bilen yok daha. Çok da söylemek istemiyorum. 3 ay bi geçsin de

Back